Ovo ko tekst na razglednici od 1950CikCikCikPogodi wrote: 03 May 2023, 23:03 Hajmo vraćamo se na onu moju zagenoteku.
Koliko muskarcu u porodici treba novca da zaradi kako bi odrzavo porodicu.
Bezobzira na danasnje vrijeme koliko je skupo sve i koliko podsticu zene da rade. Nemojte misliti da je jednakost zena u tome. Zene radaju djecu, i trebaju biti uz djecu.
Ali zamislite se samo zato drzave podsticu rad zena i cine sve sto jeftinijim samo kako bi se vratili u radnu snagu ili nikako ne radali djecu.
Ja znam za sebe svojoj zeni da imam djecu ne bi dao da radi. Makar crko i prosipo krv zbog toga.
Beograd: Učenik pucao u školi, ima mrtvih i ranjenih
Moderator: Krokodil Behko
- Morgen
- Zvezda foruma

- Has thanked: 31388 times
- Been thanked: 29129 times
- Status: Offline
Re: Beograd: Učenik pucao u školi, ima mrtvih i ranjenih
- Masamune
- Forumaš godine

- Mood:
- Has thanked: 22782 times
- Been thanked: 20863 times
- Fuddo
- Maliciozni seronja

- Has thanked: 14414 times
- Been thanked: 24235 times
Tako je najlakse
I zaspes snom pravednika
Dozvolite da se obratimo
- ElTriconi
- Đulaga

- Mood:
- Has thanked: 55148 times
- Been thanked: 9844 times
Jednostavnije, nema plaho retrospekcije
A jos kad bih na njezinom aman krilu zaspao
Da bog da se do vijeka ne probudio

Da bog da se do vijeka ne probudio
- Fuddo
- Maliciozni seronja

Blaho mi neobicno kako jos nisu pomenuti cionisti, vatikan i soros.
Dozvolite da se obratimo
- Masamune
- Forumaš godine

- Mood:
Trump je kriv. Podstiče nasilje, pa se preslikava i na Srbiju
- Veca
- Uvijek slobodna!

- Location: Sikirevci! ---- Dijasporo, od pomoći su potrebna samo finansijska sredstva!
- Has thanked: 25293 times
- Been thanked: 6634 times
...zali boze neduzne djece i roditelja!
...ja sam ovako nesto ocekivala i prije, mada moram priznati da sam se sokirala brojem ubijene djece!
...ja sam ovako nesto ocekivala i prije, mada moram priznati da sam se sokirala brojem ubijene djece!
Ima ljudi dobrih, mekih kao pamuk.
Kad ih zgazite propadate do dna, SOPSTVENOG.
Nisu predvidjeni za gazenje.
- Duminjo
- Urednik foruma

- Has thanked: 2787 times
- Been thanked: 8767 times
Dijete iz ugledne familije, otac Doktor i pocasni clan neke streljane.
Djecak nije nikad pokazivao nesto drugacije od ostalih.
Prije ovoga, mijenjao je odjeljenje i bila je neka prijava za vrsnjacko nasilje. Imao je posjekotinu na donjoj usni. Tu posjekotinu je dobio na casovima glume laktom od nekoga.
Prije ovoga, mijenjao je odjeljenje i bila je neka prijava za vrsnjacko nasilje. Imao je posjekotinu na donjoj usni. Tu posjekotinu je dobio na casovima glume laktom od nekoga.
- Fuddo
- Maliciozni seronja

Pa vazda su bili najgori iz tih kofol uglednih familijaDuminjo wrote: 04 May 2023, 00:11 Dijete iz ugledne familije, otac Doktor i pocasni clan neke streljane.
Dozvolite da se obratimo
- Masamune
- Forumaš godine

- Mood:
E jašta su. Sigurno su gori od velikog broja romske djece i roditelja koji odbijaju bilo kakav oblik socijalizacije
- Fuddo
- Maliciozni seronja

Ama i hrakan je iz ugledne porodice
Dozvolite da se obratimo
- Veca
- Uvijek slobodna!

- Location: Sikirevci! ---- Dijasporo, od pomoći su potrebna samo finansijska sredstva!
- Has thanked: 25293 times
- Been thanked: 6634 times
...planove iz 92, a i 100 godina prije toga, sigurno nije sirotinja pravila, nego glavesine sa visokim intelektom! 
Ima ljudi dobrih, mekih kao pamuk.
- Kai
- Inventar foruma

- Mood:
- Has thanked: 784 times
- Been thanked: 1742 times
Labilne osobe il idu kaznjavati druge il sebe kazne..
Vragolasto..
- Duminjo
- Urednik foruma

- Has thanked: 2787 times
- Been thanked: 8767 times
Bog zna cime je to njega filovalo medju 4 zida ili na ovim aktivnostima u streljani.Fuddo wrote: 04 May 2023, 00:13Pa vazda su bili najgori iz tih kofol uglednih familijaDuminjo wrote: 04 May 2023, 00:11 Dijete iz ugledne familije, otac Doktor i pocasni clan neke streljane.
Spominje se vrsnjacko nasilje i mijenjanje odjeljenja. Nisam cuo da li je odjeljenje promijenio na licni zahtjev jbg. Ako jeste, plus ta neka posjekotina na usni, plus prijava za nasilje, bice tu onda svašta za ispitati.
I koliko god nama djeca izgledala slatka, nasmijana i iskrena, dijete moze biti pravi monstrum. Kada je konkretno smrt u pitanju, psihicki, dijete je stabilnije od zrele osobe. Cesto puta odrasli, zbog neznanja i namjere da zastite djecu, cuvaju djecu u smrtnim slucajevima, kriju da je neko umro ili ne zele da djeca vide mrtvog clana obitelji a ustvari djeca mnogo lakse to sve prevazilaze od odraslih. Dijete u podne sahrani nekog clana obitelji, poslije podne se vec zanima drugim stvarima, navecer spavaj ko klada a sutradan se haman normalno igra sa odraslom djecom. Malo nerealno i mozda zvuci odvratno al djeca su po tom pitanju pravi monstrumi, haman bez emocija.
- Lavlje_srce
- Alienka

- Has thanked: 4133 times
- Been thanked: 3098 times
Istina.Morgen wrote: 03 May 2023, 21:08 Sad sam videla sliku tog decaka…
I ne mogu da dodjem sebi i da shvatim sta mu se desilo da ucini tako nesto monstruozno
Izgleda ko andjeo….

Mada, pametnije sacekati misljenje forumskih eksperata koji ce u ovoj fizionomiji vidjeti tipicnog psihopatu u razvoju, koji je zbog veza s kriminalnim podzemljem izvrsio ovaj masakr. Or else!
Mozes ti i bolje od ovoga. Napisala sam slijedece (krenulo me ovih dana citiranje vlastitih postova, valjda pred naletom izvrtanja):
"Znam da zivimo u "Novonormalnom" u kom se filozofi brinu o mentalnom zdravlju, automehanicari znaju sve o vakcinama, a tokari su politicki analiticari, ali ovaj mali ce ipak imati Psihijatrijsko vjestacenje. To radi Forenzicki psihijatar.
Nisam rekla da je "iskljucivo Amerika kriva" nego smatram da je uz njegove individualne karakteristike (usamljenosti, zlostavljanje u skoli, moguce zanemarenosti od strane roditelja, hipersenzibilnosti, moguceg visokofunkcionalnog autizma, sveprisutnosti toksicnih sadrzaja na internetu) i copy-cat bio faktor. Na to ukazuje nacin izvrsenja ubistava, vrlo slican takvim maskarima u Americi. <---Za ovaj zakljucak nije neophodno biti detektiv po vokaciji, dovoljno je imati zdrav razum. Drugi najvazniji faktor je dostupnost oruzja i otac koji ga je od svih sportskih aktivnosti vodio na streljastvo.
Ostalo cemo saznati kada budu dostupni rezultati forenzicke psihijatrije."
Sad budi ljubazan i argumentiraj mi zasto ovo (uz gorenavedene faktore) NIJE kopija masovnih ubistava iz svijeta?
Memento Mori
You don’t have a soul. You are a Soul. You have a body. ~C.S.Lewis~
You're hiding to breathe, running from me
Do you rea-lly wanna be in love?
You don’t have a soul. You are a Soul. You have a body. ~C.S.Lewis~
You're hiding to breathe, running from me
Do you rea-lly wanna be in love?
- insomnia
- Rđav kurac

- Has thanked: 3202 times
- Been thanked: 10011 times
Zamisli jbt krivica se prebacuje na ubicu. StrasnoDuminjo wrote: 03 May 2023, 23:29Samo pazi kako ce se apsolutno sva krivica prebaciti na dijete i bolest a da se niko ne zapita koliko je sistem odgovoran.Zanki wrote: 03 May 2023, 23:27 Ne da znaju pokazivati nego jesu, a točno nijedan klinac nema pojma šta to znači
doduše ovaj mali je izuzetak u svemu
a ove izjave su od njegovog odvjetnika naravno, sigurno je neki jeftin pajdo
Ovaj tekst je tako proziran da osječam publično susramlje, al morali su nešta reć
Iskustvo mi je pomoglo da u sebi nađem balans
Pa okoreli šaban začas postao je šaman
- insomnia
- Rđav kurac

- Has thanked: 3202 times
- Been thanked: 10011 times
Zenska logika. Posto je ljepuskast ne moze biti psihopata i zlocinacLavlje_srce wrote: 04 May 2023, 02:08Istina.Morgen wrote: 03 May 2023, 21:08 Sad sam videla sliku tog decaka…
I ne mogu da dodjem sebi i da shvatim sta mu se desilo da ucini tako nesto monstruozno
Izgleda ko andjeo….
Mada, pametnije sacekati misljenje forumskih eksperata koji ce u ovoj fizionomiji vidjeti tipicnog psihopatu u razvoju, koji je zbog veza s kriminalnim podzemljem izvrsio ovaj masakr. Or else!![]()
Mozes ti i bolje od ovoga. Napisala sam slijedece (krenulo me ovih dana citiranje vlastitih postova, valjda pred naletom izvrtanja):
"Znam da zivimo u "Novonormalnom" u kom se filozofi brinu o mentalnom zdravlju, automehanicari znaju sve o vakcinama, a tokari su politicki analiticari, ali ovaj mali ce ipak imati Psihijatrijsko vjestacenje. To radi Forenzicki psihijatar.
Nisam rekla da je "iskljucivo Amerika kriva" nego smatram da je uz njegove individualne karakteristike (usamljenosti, zlostavljanje u skoli, moguce zanemarenosti od strane roditelja, hipersenzibilnosti, moguceg visokofunkcionalnog autizma, sveprisutnosti toksicnih sadrzaja na internetu) i copy-cat bio faktor. Na to ukazuje nacin izvrsenja ubistava, vrlo slican takvim maskarima u Americi. <---Za ovaj zakljucak nije neophodno biti detektiv po vokaciji, dovoljno je imati zdrav razum. Drugi najvazniji faktor je dostupnost oruzja i otac koji ga je od svih sportskih aktivnosti vodio na streljastvo.
Sad budi ljubazan i argumentiraj mi zasto ovo (uz gorenavedene faktore) NIJE kopija masovnih ubistava iz svijeta?
Iskustvo mi je pomoglo da u sebi nađem balans
- Bosnia_Nord
- Osvježenje foruma

- Has thanked: 97 times
- Been thanked: 219 times
Meni interesantno što su u Americi odustali da pokušaju spriječiti takve napade nego sad uče djecu kako se odbraniti od njih.
Vidim da imaju redovno "school shooting drill" gdje se djeca uče kako se sakriti, gdje pobjeći itd. Već u škole stavljaju neka jača vrata pa kad se čuje da je pucnjava u toku da se ostali razredi zatvore.
- Naseef Mushroom
- Forum [Bot]
![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)
- Has thanked: 4200 times
- Been thanked: 3882 times
I ako se vratim, bilo za 1 godinu, za 10 godina ili kao rahmetlija, čak i ako uđem u Ginisovu knjigu rekorda kao najstari čovjek na planeti pa se vratim, znam da to neće više biti ona Bosna i Hercegovina gdje se takvi kao ti nadate da će se pojaviti neki Peđa Kojović ili Falatar, koji će Bosnu i Hercegovinu povesti u neku urbanu građansku budućnost, već će biti samo izbor između SDA 1 i SDA 2, i za to ste se vi lično pobrinuli. Raduj se još dok imate zajedničkog neprijatelja SDA ali kada dosadi SDA cipelariti jer valja razmišljati i o drugim problemima shvatit ćete šta je se dogodilo.General War wrote: 03 May 2023, 22:07Ma ja baNaseef Mushroom wrote: 03 May 2023, 18:33
Memića se zna ko je ubio, samo je se u političke svrhe iskrivila priča.
Denis je se mogao zvati i Huso ili Jakob, mogu i ja tako za 5 minuta biti ubijen ako sam u pogrešno vrijeme na pogrešnom mjestu, to uopšte nije mentalitet grada kao uBanjaluci gdje gradonačelnik lično izjavio da Bošnjak u njegovom gradu ne može kupiti parcelu.
Što se tiče moje dosade, tu se zahvalite sebi, podrškom Schmidta ste uništili sve one godine suživota u mjestima gdje su Bošnjaci većina samo da bi 5 minuta vidjeli SDA na podu, pa makar ih nacionalistički SNSD i HDZ gazili.
Sada snosite posljedice jer mi se iskreno yebe da li ti smeta moja generalizacija, a toga će sve biti češće i kod najmiroljubivijih Bošnjaka.
Kako kažu u onoj pjesmi “Say goodbye to the good old days, because they’re never coming back”.![]()
Kakve posljedice, ko je vani ja ili ti?
U ovo ne ubrajam ostale jer takvim ljudima ne želim zlo ali je milina gledati da je takvima poput tebe Ramo Isak alternativa Asimu Sarajliću i ovakav scenarij je za tebe veća kazna nego da SDA vlada i narednih 30 godina.
Ide junak do junaka, ide Bošnjak do Bošnjaka, Allahu se svom klanjaju i pjesmu pjevaju.
Živio Alija i bosanska armija, živjela, živjela Bosna.
Živio Alija i bosanska armija, živjela, živjela Bosna.
- Masamune
- Forumaš godine

- Mood:
Nema potrebe baviti se time je li nešto kopija ili ne. Treba gledati posebno na svaku državu kad se nešto ovako desi, da se ustanovi šta je to što je klimavo i gdje bi oni kao društvo trebali raditi da se to ubuduće pokuša spriječiti.Lavlje_srce wrote: 04 May 2023, 02:08Istina.Morgen wrote: 03 May 2023, 21:08 Sad sam videla sliku tog decaka…
Izgleda ko andjeo….
Mada, pametnije sacekati misljenje forumskih eksperata koji ce u ovoj fizionomiji vidjeti tipicnog psihopatu u razvoju, koji je zbog veza s kriminalnim podzemljem izvrsio ovaj masakr. Or else!![]()
Kod Srba je jasno šta je problem i on postoji nezavisno od svega što dolazi sa Zapada.
Kod Amerikanaca je isto jasno šta je problem.
Ali sve to treba gledati odvojeno bez traženja nekih poveznica i slično i da Zapadu ne nabijamo babarogu na leđa prvom prilikom i kad je neosnovano.