Chloe wrote: 04 May 2023, 11:05Nisam imala namjeru uvrijediti te, ne prozivam nikoga, općenito govorim.Lavlje_srce wrote: 03 May 2023, 13:27
Sad relativiziras. Evo ja nisam korumpirana, nikad nisam bila niti cu ikad biti. Nije ni niko moj. Mnogi nisu.
Svi koji su korumpirani, trebaju se dobro zabrinuti zbog nas koji nismo (na svim stranama). Nemam sta vise dodati.
Naravno da ima naroda koji poštuju zakone, žive u skladu s njima, pošteno rade i ostavruju se, ali dominiraju oni drugi.
Bosna Šapatom Pade
Moderators: Krokodil Behko, Duminjo
- Duminjo
- Urednik foruma

- Has thanked: 2787 times
- Been thanked: 8770 times
- Status: Offline
Re: Bosna Šapatom Pade
- Chloe
- Žena za sva vremena

- Has thanked: 3405 times
- Been thanked: 3486 times
- Duminjo
- Urednik foruma

- Masamune
- Forumaš godine

- Mood:
- Has thanked: 22828 times
- Been thanked: 20917 times
- Chloe
- Žena za sva vremena

Aha, a toooo, Chloe je korumpirana.... Lajk.
Hvala, hvala.
Hvala, hvala.
- Masamune
- Forumaš godine

- Mood:
- Has thanked: 22828 times
- Been thanked: 20917 times
- Chloe
- Žena za sva vremena

Takvima i nije smiješno, jer su budale u očima onih drugih.
- Chloe
- Žena za sva vremena

Skroz. Samo potvrđujem. Tako je...
- Naseef Mushroom
- Forum [Bot]
![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)
- Has thanked: 4200 times
- Been thanked: 3882 times
Pa napisao sam da će biti, nisam napisao da su bili ili da jesu.Duminjo wrote: 04 May 2023, 10:55Znaci nista iz dnevnika. Nista konkretnoNaseef Mushroom wrote: 04 May 2023, 05:21
Polahko, da je neko prije nekoliko mjeseci napisao ovdje da će Nermin Nikšić potpisasti sve šta nacionalisti iz drugih naroda traže i da će to biti pod zastavom erceg-bosne dok plazi jezik, većina komentara bi bila “Ne volim ni ja SDP i Nikšić mi je antipatičan ali ima li kod vas SDA botova granice čim smišljate takve perverzije, malo manje naučne fantastike i trolanja a malo više realnosti”.
Pitaj me ponovo pred izbore 2024. jer će biti hrpa primjera, neće možda biti šta je Zahiragić predvidio u bukvalnom smislu, ali će biti dosta primjera na šta bi fikret abdić bio ponosan.![]()
Nauči razliku između prošlosti, sadašnjosti i budućnosti.
Ide junak do junaka, ide Bošnjak do Bošnjaka, Allahu se svom klanjaju i pjesmu pjevaju.
Živio Alija i bosanska armija, živjela, živjela Bosna.
- Duminjo
- Urednik foruma

- Duminjo
- Urednik foruma

Naseef Mushroom wrote: 03 May 2023, 21:09 Napisao sam već jednom da će Zahiragićevi predizborni spotovi biti kao film Idiocracy.
Na početku su se svi smijali jer je nerealan a polahko sve iz filma postaje realnost
Fali ti "će".Naseef Mushroom wrote: 04 May 2023, 12:49Pa napisao sam da će biti, nisam napisao da su bili ili da jesu.
Ispravno bi onda bilo "sve iz filma ce postati realnost".
Ako ubacimo ovo "će", imamo nagadjanje i glumimo vidovitu Dzemilu. Ako ga nemamo, kao sto ga nema u prvom postu na koji sam regaov'o, onda je recenica potvrdna u vec realnom, sadašnjem vremenu.
Zato rekoh da nabrojiš sta se desilo. Kontam nešto jeste a propustih.
Ustvari, ti prognoziraš a to i nije baš bitno.
- ironman
- sirius

- Has thanked: 26183 times
- Been thanked: 26812 times
Relaksatori su Bosnjake sveli trenutno na onaj vic.
Nahrani kerove i nista ne diraj.
dream of spring...
- Naseef Mushroom
- Forum [Bot]
![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)
- Has thanked: 4200 times
- Been thanked: 3882 times
Pravo velike stvari će se još desiti ali već imamo naznake gdje sve ovo vodi.Duminjo wrote: 04 May 2023, 13:02Naseef Mushroom wrote: 03 May 2023, 21:09 Napisao sam već jednom da će Zahiragićevi predizborni spotovi biti kao film Idiocracy.
Na početku su se svi smijali jer je nerealan a polahko sve iz filma postaje realnost
Fali ti "će".Naseef Mushroom wrote: 04 May 2023, 12:49
Pa napisao sam da će biti, nisam napisao da su bili ili da jesu.
Ako ubacimo ovo "će", imamo nagadjanje i glumimo vidovitu Dzemilu. Ako ga nemamo, kao sto ga nema u prvom postu na koji sam regaov'o, onda je recenica potvrdna u vec realnom, sadašnjem vremenu.
“Tri prsta u po Sarajeva” i “Nema svinjetine u Sarajevu” iz klike “Nema uskršnih jaja, preglasan je ezan i da nema mene ovdje bi se svi selamali” na vlasti uz blagoslov Osmorke.
Eliminisanje SDA ali ostavljanje SNSD i HDZ u vlasti.
Dino koji se sastaje sa Milanovićem, Vučićem, Dodikom i Čovićem ali ne želi im se nagovoriti jer želi diplomata ali ne propušta priliku da se nagovori Komšiću i ostalim koji ga i ne pominju.
Izbjegavanje teških tema dok ostale dvije strane nastavljaju guslati bez reakcije Konakovića, Schmidta i ostalih.
Sve se ide na to, ne samo da su sve tri strane iste a da mi iz nekog razloga trebamo biti ti koji ćemo pružiti ruku, već se ide na to da smo mi problem, kako 1992. tako i 2023.
Ide junak do junaka, ide Bošnjak do Bošnjaka, Allahu se svom klanjaju i pjesmu pjevaju.
- seln
- Osvježenje foruma

- Has thanked: 256 times
- Been thanked: 560 times
Dino je, bar tako tvrdi, desnicar i antikomunista, ali mislim da on sebe vidi kao nekog novog Tita u Bosnoslaviji.Naseef Mushroom wrote: 04 May 2023, 18:17Pravo velike stvari će se još desiti ali već imamo naznake gdje sve ovo vodi.Duminjo wrote: 04 May 2023, 13:02
Fali ti "će".
“Tri prsta u po Sarajeva” i “Nema svinjetine u Sarajevu” iz klike “Nema uskršnih jaja, preglasan je ezan i da nema mene ovdje bi se svi selamali” na vlasti uz blagoslov Osmorke.
Dino koji se sastaje sa Milanovićem, Vučićem, Dodikom i Čovićem ali ne želi im se nagovoriti jer želi diplomata ali ne propušta priliku da se nagovori Komšiću i ostalim koji ga i ne pominju.
Izbjegavanje teških tema dok ostale dvije strane nastavljaju guslati bez reakcije Konakovića, Schmidta i ostalih.
Sve se ide na to, ne samo da su sve tri strane iste a da mi iz nekog razloga trebamo biti ti koji ćemo pružiti ruku, već se ide na to da smo mi problem, kako 1992. tako i 2023.
Onaj koji ce pomiriti zavadjene narode u Bosni i donijeti mir napacenoj zemlji.
Mislim da navece pred ogledalom vjezba govor za veliki nastup pred svim nasim narodima i narodnostima.
"Mi smo ledjen krvi proljilji za ovaj nas DMS i necemo dozvoljiti da nam neko dira taj nas DMS."
Za 3/5 spremni!
- Fuddo
- Maliciozni seronja

- Has thanked: 14432 times
- Been thanked: 24303 times
Sitni lopov i prevarant, takav se samo Bosnjama moze desiti.seln wrote: 04 May 2023, 18:28Dino je, bar tako tvrdi, desnicar i antikomunista, ali mislim da on sebe vidi kao nekog novog Tita u Bosnoslaviji.Naseef Mushroom wrote: 04 May 2023, 18:17
Pravo velike stvari će se još desiti ali već imamo naznake gdje sve ovo vodi.
Onaj koji ce pomiriti zavadjene narode u Bosni i donijeti mir napacenoj zemlji.
Mislim da navece pred ogledalom vjezba govor za veliki nastup pred svim nasim narodima i narodnostima.
"Mi smo ledjen krvi proljilji za ovaj nas DMS i necemo dozvoljiti da nam neko dira taj nas DMS."
Da ga Bakir nije uguro u politiku, sad bi vrtio devize ispred one gume sto gori, dero se devizaaaa devizaaaaaaa
Sami pali, sami se ubili.
Enjoy
Dozvolite da se obratimo
- Taare
- greatest

- Has thanked: 6107 times
- Been thanked: 4413 times
De da vidimo hoće li šta uradit. Lahko je smijenit.
Kad god hoćete da napišete komentar, neka vam je na umu da je sda opljačkala sve što je mogla i da je otjerala milion duša.
moramo biti pravedni.
Kad god hoćete da napišete komentar, neka vam je na umu da je sda opljačkala sve što je mogla i da je otjerala milion duša.
moramo biti pravedni.
Svi mi se morete obratit
- insomnia
- Rđav kurac

- Has thanked: 3202 times
- Been thanked: 10011 times
Pa sto ne smjeniste SDA ako je lako?
Iskustvo mi je pomoglo da u sebi nađem balans
Pa okoreli šaban začas postao je šaman
Pa okoreli šaban začas postao je šaman
- Fuddo
- Maliciozni seronja

- Has thanked: 14432 times
- Been thanked: 24303 times
Smijenices hargijuTaare wrote: 04 May 2023, 19:05 De da vidimo hoće li šta uradit. Lahko je smijenit.
moramo biti pravedni.
On je instaliran da to satare
Dovoljno je glup i egoistican da u tome istraje.
Dozvolite da se obratimo
- Taare
- greatest

- Has thanked: 6107 times
- Been thanked: 4413 times
Šta da satare? Ne možeš niš izmijenit bez većine u parlamentu.
Svi mi se morete obratit