https://faktor.ba/vijest/srbiji-spasa-n ... adu/197707
Moderator: Krokodil Behko
Materesina mu je valjda u kantonalnomTaare wrote: 04 May 2023, 15:42 Šta vele, slučaj preuzeo fup u kojem, kakve li slučajnosti, radi mamica tog majmuna?
Je l i ona jedna od onih iz moje priče o zlatnoj djeci?
Ako se desi neki belaj, svima će biti mnogo, mnogo žao![]()
Pa dobro, poredjenje malo hramlje, jer jedno je svjetski policajac, a drugo fukara sa istorijom lokalnog siledzije.Taare wrote: 04 May 2023, 16:19Jesam ja. Kad je bio američki septembar(jok onaj tragični u čileu kad je ubijena demokratija), nema tog državnika koji nije poletio da ljubi bušove skute.seln wrote: 04 May 2023, 15:53
Uz duzno postovanje za zrtve, je li neko vec cuo ovako nesto?
Da MVP jedne zemlje mahsuz ode u drugu zemlju da bi odao pocast zrtvama za koje nisu krivi gradjani njegove zemlje?
Jedino sadam h. nije poslo svog predstavnika pa najeba ni kriv ni dužan![]()
Sta ocekujes? Sigurno ce jos i Kristijan Golubovic analizirati.Laser wrote: 04 May 2023, 16:30 Šešelj analizira masakr u osnovnoj školi.
https://faktor.ba/vijest/srbiji-spasa-n ... adu/197707
Krokodil Behko wrote: 04 May 2023, 15:52 Zove centrala, treba podrška
Ministar vanjskih poslova Bosne i Hercegovine Elmedin Konaković rekao je da će danas, nakon što je u Lukavcu otvorio Međunarodni sajam turizma i ekologije "LIST 2023”, otputovati u Beograd i odati počast za nastradale u školi.
Streljivo -hrMatan wrote: 04 May 2023, 16:56 Kod njih svi govore upucao..
cuj upucao nastavnicu...
koji jezik..
valjda ustrijelio..
Jest mamujeboMatan wrote: 04 May 2023, 18:11 Nekad si djecu tjerao u kucu..
sad ih moras tjerati da izadju van..
beba 3 mjeseca, lezi i gleda telefon.
Zanimljiva sprava za dizanje šina.CikCikCikPogodi wrote: 04 May 2023, 17:52 Nekad je ovoga bilo. Neki ce danas reci da je to bio prisilni rad.
![]()
Prvi s lijeva na desnoCikCikCikPogodi wrote: 04 May 2023, 17:52 Nekad je ovoga bilo. Neki ce danas reci da je to bio prisilni rad.
![]()
Imam neke rodjake, poznanike i prijatelje koji su bili na radnim akcijama, svi stariji od mene 5-10 godina (mi rodjeni 70-ih vise nismo stigli na ORA)...CikCikCikPogodi wrote: 04 May 2023, 17:52 Nekad je ovoga bilo. Neki ce danas reci da je to bio prisilni rad.
![]()
Nije zajebancija, lično sam doživio.Matan wrote: 04 May 2023, 18:11 Nekad si djecu tjerao u kucu..
sad ih moras tjerati da izadju van..
beba 3 mjeseca, lezi i gleda telefon.
Mutevelija wrote: 04 May 2023, 17:22Streljivo -hrMatan wrote: 04 May 2023, 16:56 Kod njih svi govore upucao..
cuj upucao nastavnicu...
koji jezik..
valjda ustrijelio..
Municija -sro
Pucati srp
Streljaštvo hr
Nema veze
Generacije rodjene 60-ih su isle na radne akcije..seln wrote: 04 May 2023, 18:22Imam neke rodjake, poznanike i prijatelje koji su bili na radnim akcijama, svi stariji od mene 5-10 godina (mi rodjeni 70-ih vise nismo stigli na ORA)...CikCikCikPogodi wrote: 04 May 2023, 17:52 Nekad je ovoga bilo. Neki ce danas reci da je to bio prisilni rad.
![]()
oni se otimali da idu na akcije.
Prvo, prilika da izadjes iz nase provincije. Onda, navece festa, muzika, cuga. Uz to, prilika da se prislonis nekoj trebi iz bratskih republika.