Ja mogu izraziti, osjecati pijetet prema zrtvama ovog monstruma.
Ne mogu, i necu, davati kredit onima koji na sve svoje zlocine pisaju i prave se budale.
I pun mi je qratz tog, nismo isti. A on sve ludji.
Moderator: Krokodil Behko

Ja mogu izraziti, osjecati pijetet prema zrtvama ovog monstruma.

Ko ga pustio?General War wrote: 04 May 2023, 19:48Tako je..a i da uhapse one sto su ga pustiliFuddo wrote: 04 May 2023, 19:43
Neka isporuce Djukica, za pocetak.
Onog sto je pobio djecu na tuzlanskoj kapiji.
...do tada u Tuzli![]()
![]()

Pa osjećao je da to treba uraditi kao čovjek i to je to. Ja fakat ne vidim ništa loše u tom potezu. Isto bih rekao i za Bakira da je otišao.Krokodil Behko wrote: 04 May 2023, 19:45Chan wrote: 04 May 2023, 19:34 Lijep gest bez obzira na sve.
Al eno već viču pu izdajico otišo kod četnika ovo ono. Može li bar ova tragedija biti pošteđena toga?
Kad ti je Vučić došo, na kapiju?
Njegova vlada objavila knjigu, masakr počinio trogodišnji Sandro Kalesić.
Moram li pominjati 1000+ pobijene djece po Sarajevu?
Ko je ikad otuda došao, ili makar iz Beograda otporučio da mu je iole žao?
Gledano iz tog ugla, Konaković je malo prećero.
Jel može bit jasno, naučno dokazano, u njihovim očima mi smo obesčovječeni i ne vrijedimo ništa?
Konakovićev potez neće ništa promijeniti nabolje, ali hoće nagore, jer snishodljivce ne voli niko.

Haj ne seri...

haj lijepo internet u ruke pa citajFuddo wrote: 04 May 2023, 19:50Ko ga pustio?General War wrote: 04 May 2023, 19:48
Tako je..a i da uhapse one sto su ga pustili
...do tada u Tuzli![]()
![]()

Pa napisi

kakav ba ministar pravde?

Halo, ne moze takav iz drzave praviti transfer bez odobrenja onog koji je ministar pravde.

Jel ja tebi rekoh da odes na internet? Ne provaljuj se ziv bioFuddo wrote: 04 May 2023, 20:00Halo, ne moze takav iz drzave praviti transfer bez odobrenja onog koji je ministar pravde.
Sta se pravis mutav?

Quod licet US-i, non licet pussy(lips).Taare wrote: 04 May 2023, 18:42Hoćeš da kažeš da sve ono što je dopušteno američkom jupiteru, definitivno nije srpskoj volusiniseln wrote: 04 May 2023, 17:02
Pa dobro, poredjenje malo hramlje, jer jedno je svjetski policajac, a drugo fukara sa istorijom lokalnog siledzije.
Apropos: za malog psihopatu bi bilo bolje da ga negdje zatvore.
Srbi su to, koji pamte izgubljenu bitku od prije 600 godina... bilo bi cudo da ga neko ne ubije iz osvete.![]()

General War wrote: 04 May 2023, 20:01Jel ja tebi rekoh da odes na internet? Ne provaljuj se ziv bioFuddo wrote: 04 May 2023, 20:00
Halo, ne moze takav iz drzave praviti transfer bez odobrenja onog koji je ministar pravde.
Sta se pravis mutav?
I onda helikpterom za srbijuSarajevo - Ministar pravde BiH Bariša Čolak potpisao je rješenje, kojim se general Vojske Republike Srpske Novak Đukić iz Kazneno-popravnog zavoda Foča, gdje izdržava zatvorsku kaznu od 25 godina za navodne ratne zločine protiv civila, prebacuje u banjalučki zatvor “Tunjice”, saznaje Srna.

Halo konjoFuddo wrote: 04 May 2023, 20:02I onda helikpterom za srbijuGeneral War wrote: 04 May 2023, 20:01
Jel ja tebi rekoh da odes na internet? Ne provaljuj se ziv bio
Sarajevo - Ministar pravde BiH Bariša Čolak potpisao je rješenje, kojim se general Vojske Republike Srpske Novak Đukić iz Kazneno-popravnog zavoda Foča, gdje izdržava zatvorsku kaznu od 25 godina za navodne ratne zločine protiv civila, prebacuje u banjalučki zatvor “Tunjice”, saznaje Srna.
General Vojske Republike Srpske u penziji Novak Đukić pušten je danas na slobodu nakon što je Ustavni sud BiH ukinuo presudu kojom je osuđen na 25 godina zatvora za granatiranje Tuzle, javila je Fena

ManemojGeneral War wrote: 04 May 2023, 20:07Halo konjoGeneral Vojske Republike Srpske u penziji Novak Đukić pušten je danas na slobodu nakon što je Ustavni sud BiH ukinuo presudu kojom je osuđen na 25 godina zatvora za granatiranje Tuzle, javila je Fena

Pa sto nije onaj radman grlic otiso?Chan wrote: 04 May 2023, 20:11 Isto kao da je Dino otišao da oda počast poginulim srpskim borcima u BiH

Vecina politicara (i mnogi gradjani) su odali pocast ubijenoj djeci, ali jedini MVP koji je zapucao na "crime scene" da oda pocast je Dince.Maja wrote: 04 May 2023, 20:09 Cuj nije ovaj Srbin otisao ovdje, nije onaj ondje a Konakovic im lize supak pa je zato otisao. Znaci vi biste htjeli da smo i mi bagra ko Vucic i ekipa. Izjednacili biste nas s takvim Srbima. Pa fino.
Ne znam kako vam takve gluposti i poredjenja padaju na pamet. Covjek odao pocast djeci, sta je tu problem. Reci jebo djecu, djeca su iz Srbije koja nam je ucinila toliko zla. Djeca su djeca.