I meni je ovo od Nikšića već preseravanje.Naseef Mushroom wrote: 04 May 2023, 20:48Debil umjesto da se bori da 11.7 bude dan žalosti i u Doboju i Banjaluci, on razmišlja o ovome.
Ali eto
Moderator: Krokodil Behko
I meni je ovo od Nikšića već preseravanje.Naseef Mushroom wrote: 04 May 2023, 20:48Debil umjesto da se bori da 11.7 bude dan žalosti i u Doboju i Banjaluci, on razmišlja o ovome.
Ne brini ništa, nikad mi to ne možemo ko Srbi.
"Da li je (dijete) bilo pod uticajem određenih radikalnih islamističkih organizacija"
Da Bjegovića nijedna od ovih funkcija i titula ne obavezuje (ili je upravo suprotno?) vidjeli smo u njegovom nastupu u programu televizije B92, gdje je masakr u beogradskoj školi doveo u vezu sa "islamskom indoktrinacijom"
Naime, Bjegović je naveo da slučaj masakra "obiluje elementima terorizma, te da se radi o dobro isplaniranom masovnom ubistvu".
"Da u ovom slučaju ima osnovnih elemenata terorizma, apsolutno ima. Da li je ovo lice bilo indoktrinirano, da li je bilo pod uticajem određenih radikalnih islamističkih organizacija, to treba istraga da utvrdi. Više elemenata ukazuje da se ovde ne radi o običnom detetu, da se ovde ne radi o slučajnom masovnom ubistvu, nadam se će nam istraga dati više detalja, ali ako gledamo sve ono što se dešavalo u nekom širem okruženju po pitanju terorističkih akata ovakvih slučajeva je bilo već poprilično", rekao je u eter ovaj beogradski profesor.
Ko je Miroslav Bjegović?
Prema zvaničnoj biografiji, Miroslav Bjegović je profesor bezbjednosnih nauka i specijalista za terorizam i organizovani kriminal. Završio je Vojnu gimnaziju i Vojnu akademiju KOV 1993 u Beogradu. Specijalističke studije kontraterorizam i organizovani kriminal 2004. godine na Fakultetu političkih nauka, gdje je i magistrirao 2009. sa prosjekom 9,20. Doktorirao je 2012. godine.
Ono što je prešućeno u zvaničnoj biografiji je da je Bjegović bio oficir tzv. "vojske krajine" za vrijeme agresije na Republiku Hrvatsku. Također, početkom ove godine, Bjegović je imenovan za specijalnog savjetnika ministra odbrane Republike Srbije Miloša Vučevića.
Joj kad počnu sa tim debilnim teorijamaMutevelija wrote: 04 May 2023, 20:54 TEORIJA OD KOJE ĆE VAS UHVATITI JEZA Kosta izvršio masakr po ugledu na američku seriju? (FOTO)
Htio sam opširnije napisati ali vidim da je par forumaša to već napisalo, Dino nema funkciju da se tu pojavi, nevažno je li umro/ubijen političar ili dijete.Maja wrote: 04 May 2023, 20:09 Cuj nije ovaj Srbin otisao ovdje, nije onaj ondje a Konakovic im lize supak pa je zato otisao. Znaci vi biste htjeli da smo i mi bagra ko Vucic i ekipa. Izjednacili biste nas s takvim Srbima. Pa fino.
Ne znam kako vam takve gluposti i poredjenja padaju na pamet. Covjek odao pocast djeci, sta je tu problem. Reci jebo djecu, djeca su iz Srbije koja nam je ucinila toliko zla. Djeca su djeca.
Ma, bravo.Krokodil Behko wrote: 04 May 2023, 20:55
Evo, savjetnik ministra pronašao krivce za drilovanje dječaka ubice
"Da li je (dijete) bilo pod uticajem određenih radikalnih islamističkih organizacija"
Pa et nek tvoji lideri to sad iskoriste kao kritiku, al nek stisnu ako smijuNaseef Mushroom wrote: 04 May 2023, 20:57Htio sam opširnije napisati ali vidim da je par forumaša to već napisalo, Dino nema funkciju da se tu pojavi, nevažno je li umro/ubijen političar ili dijete.Maja wrote: 04 May 2023, 20:09 Cuj nije ovaj Srbin otisao ovdje, nije onaj ondje a Konakovic im lize supak pa je zato otisao. Znaci vi biste htjeli da smo i mi bagra ko Vucic i ekipa. Izjednacili biste nas s takvim Srbima. Pa fino.
Ne znam kako vam takve gluposti i poredjenja padaju na pamet. Covjek odao pocast djeci, sta je tu problem. Reci jebo djecu, djeca su iz Srbije koja nam je ucinila toliko zla. Djeca su djeca.
Time je ta narcisoidna fukara popljuvala i sve ostale političare jer se sada može svakom političaru koji se nije pojavio jer jednostavno nije na toj funkciji da to uradi, reći “Baš tebi nije žao djece? Kako je Dino ljudina pa je došao”.
I zna da se kod svakoga ko ukazuje na nelogičnost može vaditi sa “Jel to zato što su Srbi pa vam ni djeca nisu sveta? SDA botovi na djelu”.
Ako si ti kao inteligentna osoba nasjela i upala u njegovu zamku, zašto neće onda upaliti kod ostalih?
Koji glupavi upis.Chan wrote: 04 May 2023, 21:00Pa et nek tvoji lideri to sad iskoriste kao kritiku, al nek stisnu ako smijuNaseef Mushroom wrote: 04 May 2023, 20:57
Htio sam opširnije napisati ali vidim da je par forumaša to već napisalo, Dino nema funkciju da se tu pojavi, nevažno je li umro/ubijen političar ili dijete.
Time je ta narcisoidna fukara popljuvala i sve ostale političare jer se sada može svakom političaru koji se nije pojavio jer jednostavno nije na toj funkciji da to uradi, reći “Baš tebi nije žao djece? Kako je Dino ljudina pa je došao”.
I zna da se kod svakoga ko ukazuje na nelogičnost može vaditi sa “Jel to zato što su Srbi pa vam ni djeca nisu sveta? SDA botovi na djelu”.
Ako si ti kao inteligentna osoba nasjela i upala u njegovu zamku, zašto neće onda upaliti kod ostalih?
Samo bi većina javnosti još gore i žustrije reagovala prema SDA
Naravno da ne smiju, to i jeste poenta skrivanja iza smrti djece radi propagande, ko god to kritikuje ispada nečovjek a druga strana je ispunila cilj.Chan wrote: 04 May 2023, 21:00Pa et nek tvoji lideri to sad iskoriste kao kritiku, al nek stisnu ako smijuNaseef Mushroom wrote: 04 May 2023, 20:57
Htio sam opširnije napisati ali vidim da je par forumaša to već napisalo, Dino nema funkciju da se tu pojavi, nevažno je li umro/ubijen političar ili dijete.
To jest retardirana izjava. Mislim na Nikšića da se razumijemo
Čovjek je otišao tamo i kraj priče.Naseef Mushroom wrote: 04 May 2023, 21:04Naravno da ne smiju, to i jeste poenta skrivanja iza smrti djece radi propagande, ko god to kritikuje ispada nečovjek a druga strana je ispunila cilj.Chan wrote: 04 May 2023, 21:00
Pa et nek tvoji lideri to sad iskoriste kao kritiku, al nek stisnu ako smiju
Koja je isto poenta pojavljivanja Igora Stojanovića? Našao se slučajno u istom autu kada su čuli vijest?
Pa imaju nisu vezani za politiku i odnos Bošnjaka prema Srbiji i Srbima, već sa ovim novim trendom pucanja po školama.
Users browsing this forum: No registered users and 8 guests