Beograd: Učenik pucao u školi, ima mrtvih i ranjenih

Dešavanja u regionu.

Moderator: Krokodil Behko

Masamune
DeLorean
DeLorean
Mood:
Has thanked: 21786 times
Been thanked: 19830 times
Status: Offline

Re: Beograd: Učenik pucao u školi, ima mrtvih i ranjenih

Post by Masamune » 04 May 2023, 20:49

Naseef Mushroom wrote: 04 May 2023, 20:48
Chan wrote: 04 May 2023, 20:36 Nikšić: Vijeće ministara treba proglasiti dan žalosti u cijeloj BiH
Debil umjesto da se bori da 11.7 bude dan žalosti i u Doboju i Banjaluci, on razmišlja o ovome.
I meni je ovo od Nikšića već preseravanje.

Ali eto
Last edited by Masamune on 04 May 2023, 20:50, edited 1 time in total.

Mutevelija
Selonačelnik
Selonačelnik
Has thanked: 1631 times
Been thanked: 3038 times

Post by Mutevelija » 04 May 2023, 20:49

Što trolate temu.
Posmatraču mog posta.
Jednaki smo mi skoro oba.
Ja sam juče bio takav
Ti ćeš sutra biti ovakav.
🍉🍉🍉🍉

https://bosanski-forum.com/viewtopic.php?t=411&start=4820

Mutevelija
Selonačelnik
Selonačelnik

Post by Mutevelija » 04 May 2023, 20:50

Zgužvani papir i uznemirujuća slika: Profili ubice iz beogradske škole ugašeni nakon zločina?

Maloljetnik je na Facebooku profilu imao 16 prijatelja, među kojima je i profilna stranica OŠ Vladislav Ribnikar kao i njegov otac, koji je, po pisanju medija, poznati beogradski ljekar, što posredno potvrđuje da bi to zaista mogao da bude njegov profil, piše Blic.

Neuobičajeno je to da su među prijateljima uglavnom bile odrasle osobe i da je možda samo jedan ili dva profila među prijateljima mogao pripadati nekome od njegovih vršnjaka. Na Facebook stranici nije bilo javno podijeljenih objava niti bilo kojih drugih informacija o vlasniku profila.

Instagram profil osumnjičenog K.K., koji se od prije sat vremena više ne može pronaći, bio je zatvoren za javno pregledavanje, ali na njemu također nije bilo više od dvadesetak pratilaca. I na Instagram profilu, kao profilna slika bio je zgužvani list papira.

Image

Podsjetimo, u jutarnjim satima srijede dogodila se jedna od najvećih tragedija u historiji beogradskih škola. Maloljetnik, 14-godišnji učenik Kosta K., izvršio je krvavi napad na školu Vladislava Ribnikara u Beogradu, koju je i sam pohađao, a u nezapamćenom masakru poginulo je, prema posljednjim informacijama, čak devet osoba.

Ubijen je zaštitar škole, kao i osmero učenika, a još je više osoba, među kojima je i nastavnica historije, povrijeđeno.
Posmatraču mog posta.
Ja sam juče bio takav
🍉🍉🍉🍉

Mutevelija
Selonačelnik
Selonačelnik

Post by Mutevelija » 04 May 2023, 20:54

TEORIJA OD KOJE ĆE VAS UHVATITI JEZA Kosta izvršio masakr po ugledu na američku seriju? (FOTO)

Vjeruje se da je Kosta Kecmanović ideju za masakr dobio iz serije "American Horror Story"
Tragedija koja se odigrala jutros u 8.30 u Osnovnoj školi „Vladislav Ribnikar“ na Vračaru kada je učenik sedmog razreda Kosta Kecmanović (14) ubio osmoro djece i čuvara škole, a ranio još nekoliko vršnjaka, kao i nastavnicu istorije, potresla je čitavu Srbiju, a motivi za ovaj zločin su sve zaprepastili.

Kako se sumnja, motiv ovog svirepog zločina bila je jedinica koju je ubica dobio iz istorije, a ideju za ovaj masakr možda je dobio iz američke serije „American Horror Story“.

Naime, u ovoj seriji u jednoj od epizoda, lik Tate Langdon koji je srednjoškolac izvršio je sličan zločin tako što je ubijo 15 učenika u školi.

PRETHODNA VIJEST
TEORIJA OD KOJE ĆE VAS UHVATITI JEZA Kosta izvršio masakr po ugledu na američku seriju? (FOTO)JEZIVI DETALJI MASAKRA U BEOGRADU Dječak ubica je s razlogom izabrao vrijeme masakra
SLJEDEĆA VIJEST
TEORIJA OD KOJE ĆE VAS UHVATITI JEZA Kosta izvršio masakr po ugledu na američku seriju? (FOTO)ISPOVIJEST DJEČAKA KOJI JE BIO NA LISTI ZA ODSTREL „Moja dva druga su takođe na spisku, ali nije na sreću pucao na njih“
Tragedija koja se odigrala jutros u 8.30 u Osnovnoj školi „Vladislav Ribnikar“ na Vračaru kada je učenik sedmog razreda Kosta Kecmanović (14) ubio osmoro djece i čuvara škole, a ranio još nekoliko vršnjaka, kao i nastavnicu istorije, potresla je čitavu Srbiju, a motivi za ovaj zločin su sve zaprepastili.

Kako se sumnja, motiv ovog svirepog zločina bila je jedinica koju je ubica dobio iz istorije, a ideju za ovaj masakr možda je dobio iz američke serije „American Horror Story“.

Naime, u ovoj seriji u jednoj od epizoda, lik Tate Langdon koji je srednjoškolac izvršio je sličan zločin tako što je ubijo 15 učenika u školi.

Image

Ono u čemu postoji velika podudarnost između masakra u školi na Vračaru sa scenom iz popularne serije jeste to da je Kosta Kecmanović pre izvjesnog vremena na svom Fejsbuku objavio jezivu fotografiju, na kojoj je uz pomoć „filtera“ napravio sebi na licu masku. Na sličan način je i lik iz serije „našminkan“ ušao u školu i izvršio pokolj.

Image

Dakle nije da nije baš Zapad kriv i ulazenje u mozak i um omladine.

Posmatraču mog posta.
Ja sam juče bio takav
🍉🍉🍉🍉

Krokodil Behko
Globalni moderator
Globalni moderator
Has thanked: 9511 times
Been thanked: 11252 times

Post by Krokodil Behko » 04 May 2023, 20:55

Maja wrote: 04 May 2023, 20:10 Dugo vam je i trebalo da pocnete srat s mijesanjem politike.
Ne brini ništa, nikad mi to ne možemo ko Srbi.

Evo, savjetnik ministra pronašao krivce za drilovanje dječaka ubice

"Da li je (dijete) bilo pod uticajem određenih radikalnih islamističkih organizacija"

Da Bjegovića nijedna od ovih funkcija i titula ne obavezuje (ili je upravo suprotno?) vidjeli smo u njegovom nastupu u programu televizije B92, gdje je masakr u beogradskoj školi doveo u vezu sa "islamskom indoktrinacijom"
Naime, Bjegović je naveo da slučaj masakra "obiluje elementima terorizma, te da se radi o dobro isplaniranom masovnom ubistvu".

"Da u ovom slučaju ima osnovnih elemenata terorizma, apsolutno ima. Da li je ovo lice bilo indoktrinirano, da li je bilo pod uticajem određenih radikalnih islamističkih organizacija, to treba istraga da utvrdi. Više elemenata ukazuje da se ovde ne radi o običnom detetu, da se ovde ne radi o slučajnom masovnom ubistvu, nadam se će nam istraga dati više detalja, ali ako gledamo sve ono što se dešavalo u nekom širem okruženju po pitanju terorističkih akata ovakvih slučajeva je bilo već poprilično", rekao je u eter ovaj beogradski profesor.

Ko je Miroslav Bjegović?

Prema zvaničnoj biografiji, Miroslav Bjegović je profesor bezbjednosnih nauka i specijalista za terorizam i organizovani kriminal. Završio je Vojnu gimnaziju i Vojnu akademiju KOV 1993 u Beogradu. Specijalističke studije kontraterorizam i organizovani kriminal 2004. godine na Fakultetu političkih nauka, gdje je i magistrirao 2009. sa prosjekom 9,20. Doktorirao je 2012. godine.

Ono što je prešućeno u zvaničnoj biografiji je da je Bjegović bio oficir tzv. "vojske krajine" za vrijeme agresije na Republiku Hrvatsku. Također, početkom ove godine, Bjegović je imenovan za specijalnog savjetnika ministra odbrane Republike Srbije Miloša Vučevića.

I ovakvim govnima ići izjaviti saučešće?

Ma zaboli me

Masamune
DeLorean
DeLorean
Mood:

Post by Masamune » 04 May 2023, 20:56

Mutevelija wrote: 04 May 2023, 20:54 TEORIJA OD KOJE ĆE VAS UHVATITI JEZA Kosta izvršio masakr po ugledu na američku seriju? (FOTO)
Joj kad počnu sa tim debilnim teorijama

čuj po američkog seriji

to su srpske floskule da okrive zapad i zapadne vrijednosti umjesto da pogledaju sebe u ogledalo

Naseef Mushroom
Forum [Bot]
Forum [Bot]
Has thanked: 3893 times
Been thanked: 3591 times

Post by Naseef Mushroom » 04 May 2023, 20:57

Maja wrote: 04 May 2023, 20:09 Cuj nije ovaj Srbin otisao ovdje, nije onaj ondje a Konakovic im lize supak pa je zato otisao. Znaci vi biste htjeli da smo i mi bagra ko Vucic i ekipa. Izjednacili biste nas s takvim Srbima. Pa fino.
Ne znam kako vam takve gluposti i poredjenja padaju na pamet. Covjek odao pocast djeci, sta je tu problem. Reci jebo djecu, djeca su iz Srbije koja nam je ucinila toliko zla. Djeca su djeca.
Htio sam opširnije napisati ali vidim da je par forumaša to već napisalo, Dino nema funkciju da se tu pojavi, nevažno je li umro/ubijen političar ili dijete.

Time je ta narcisoidna fukara popljuvala i sve ostale političare jer se sada može svakom političaru koji se nije pojavio jer jednostavno nije na toj funkciji da to uradi, reći “Baš tebi nije žao djece? Kako je Dino ljudina pa je došao”.

I zna da se kod svakoga ko ukazuje na nelogičnost može vaditi sa “Jel to zato što su Srbi pa vam ni djeca nisu sveta? SDA botovi na djelu”.

Ako si ti kao inteligentna osoba nasjela i upala u njegovu zamku, zašto neće onda upaliti kod ostalih?
Ide junak do junaka, ide Bošnjak do Bošnjaka, Allahu se svom klanjaju i pjesmu pjevaju.
Živio Alija i bosanska armija, živjela, živjela Bosna.

Mutevelija
Selonačelnik
Selonačelnik

Post by Mutevelija » 04 May 2023, 20:58

Posmatraču mog posta.
Ja sam juče bio takav
🍉🍉🍉🍉

seln
Osvježenje foruma
Osvježenje foruma
Has thanked: 256 times
Been thanked: 560 times

Post by seln » 04 May 2023, 20:59

Krokodil Behko wrote: 04 May 2023, 20:55

Evo, savjetnik ministra pronašao krivce za drilovanje dječaka ubice

"Da li je (dijete) bilo pod uticajem određenih radikalnih islamističkih organizacija"
Ma, bravo.
Dino, tip se posrao. Bogati, pojedi to dok si u Beogradu
Last edited by seln on 04 May 2023, 21:01, edited 1 time in total.
Za 3/5 spremni!

Rum
Sebijin pulen
Sebijin pulen
Mood:
Has thanked: 40490 times
Been thanked: 26713 times

Post by Rum » 04 May 2023, 20:59

Ne vjeruj čovjeku koji ti govori o sreći a njegovo lice ispisuje tužne redove nezadovoljstva i nesreće.

Masamune
DeLorean
DeLorean
Mood:

Post by Masamune » 04 May 2023, 21:00

Naseef Mushroom wrote: 04 May 2023, 20:57
Maja wrote: 04 May 2023, 20:09 Cuj nije ovaj Srbin otisao ovdje, nije onaj ondje a Konakovic im lize supak pa je zato otisao. Znaci vi biste htjeli da smo i mi bagra ko Vucic i ekipa. Izjednacili biste nas s takvim Srbima. Pa fino.
Ne znam kako vam takve gluposti i poredjenja padaju na pamet. Covjek odao pocast djeci, sta je tu problem. Reci jebo djecu, djeca su iz Srbije koja nam je ucinila toliko zla. Djeca su djeca.
Htio sam opširnije napisati ali vidim da je par forumaša to već napisalo, Dino nema funkciju da se tu pojavi, nevažno je li umro/ubijen političar ili dijete.

Time je ta narcisoidna fukara popljuvala i sve ostale političare jer se sada može svakom političaru koji se nije pojavio jer jednostavno nije na toj funkciji da to uradi, reći “Baš tebi nije žao djece? Kako je Dino ljudina pa je došao”.

I zna da se kod svakoga ko ukazuje na nelogičnost može vaditi sa “Jel to zato što su Srbi pa vam ni djeca nisu sveta? SDA botovi na djelu”.

Ako si ti kao inteligentna osoba nasjela i upala u njegovu zamku, zašto neće onda upaliti kod ostalih?
Pa et nek tvoji lideri to sad iskoriste kao kritiku, al nek stisnu ako smiju

Samo bi većina javnosti još gore i žustrije reagovala prema SDA

Laser
Forum [Bot]
Forum [Bot]
Mood:
Has thanked: 1207 times
Been thanked: 3819 times

Post by Laser » 04 May 2023, 21:03

Chan wrote: 04 May 2023, 21:00

Koji glupavi upis. :grana
Theologically I am a sunni. Politically I am a shia.

Naseef Mushroom
Forum [Bot]
Forum [Bot]
Has thanked: 3893 times
Been thanked: 3591 times

Post by Naseef Mushroom » 04 May 2023, 21:04

Naravno da ne smiju, to i jeste poenta skrivanja iza smrti djece radi propagande, ko god to kritikuje ispada nečovjek a druga strana je ispunila cilj.

Koja je isto poenta pojavljivanja Igora Stojanovića? Našao se slučajno u istom autu kada su čuli vijest?
Ide junak do junaka, ide Bošnjak do Bošnjaka, Allahu se svom klanjaju i pjesmu pjevaju.
Živio Alija i bosanska armija, živjela, živjela Bosna.

Mutevelija
Selonačelnik
Selonačelnik

Post by Mutevelija » 04 May 2023, 21:05

Daj ba Majo briši banuj, kakav je ovo offtopic, kakve ima veze jel Konaković zapalio svijeću, ili je proučio fatihu sa ovim ozbiljnim i prijetećim događajem.
Posmatraču mog posta.
Ja sam juče bio takav
🍉🍉🍉🍉

Chloe
Žena za sva vremena
Žena za sva vremena
Has thanked: 3405 times
Been thanked: 3483 times

Post by Chloe » 04 May 2023, 21:06

Chan wrote: 04 May 2023, 20:36 Nikšić: Vijeće ministara treba proglasiti dan žalosti u cijeloj BiH
:lupa

Moga je i Fikret Abdić biti premijer, on je na izborima dobio više od Nikšića. A isto bi tako nešto predložio.
:srce ... You are my sunshine, my only sunshine ... :srce

Mutevelija
Selonačelnik
Selonačelnik

Post by Mutevelija » 04 May 2023, 21:06

Vezano za ovaj slučaj, ti dječaci i momci koji urade zločine kao Alec Menasio i ostali, većinom su usamljeni , mislim nemaju djevojke?

Da li je to tačno.
Posmatraču mog posta.
Ja sam juče bio takav
🍉🍉🍉🍉

insomnia
Rđav kurac
Rđav kurac
Has thanked: 3202 times
Been thanked: 10011 times

Post by insomnia » 04 May 2023, 21:06

A kakve imaju tvoji senzacionalisticki clanci od jucer?
Iskustvo mi je pomoglo da u sebi nađem balans
Pa okoreli šaban začas postao je šaman

Mutevelija
Selonačelnik
Selonačelnik

Post by Mutevelija » 04 May 2023, 21:07

Chloe wrote: 04 May 2023, 21:06
:lupa

Moga je i Fikret Abdić biti premijer, on je na izborima dobio više od Nikšića. A isto bi tako nešto predložio.
To jest retardirana izjava. Mislim na Nikšića da se razumijemo :D.
Last edited by Mutevelija on 04 May 2023, 21:10, edited 1 time in total.
Posmatraču mog posta.
Ja sam juče bio takav
🍉🍉🍉🍉

Masamune
DeLorean
DeLorean
Mood:

Post by Masamune » 04 May 2023, 21:07

Naseef Mushroom wrote: 04 May 2023, 21:04

Naravno da ne smiju, to i jeste poenta skrivanja iza smrti djece radi propagande, ko god to kritikuje ispada nečovjek a druga strana je ispunila cilj.

Koja je isto poenta pojavljivanja Igora Stojanovića? Našao se slučajno u istom autu kada su čuli vijest?
Čovjek je otišao tamo i kraj priče.

To što bi se vi bavili nekim kalkulacijama, raznim motivima u pozadini i slično je priča za sebe. Pređi preko toga i idemo dalje.

Mutevelija
Selonačelnik
Selonačelnik

Post by Mutevelija » 04 May 2023, 21:08

insomnia wrote: 04 May 2023, 21:06 A kakve imaju tvoji senzacionalisticki clanci od jucer?
Pa imaju nisu vezani za politiku i odnos Bošnjaka prema Srbiji i Srbima, već sa ovim novim trendom pucanja po školama.
Posmatraču mog posta.
Ja sam juče bio takav
🍉🍉🍉🍉

Post Reply

Return to “EX YU”