Taare wrote: 05 May 2023, 09:56Zdravo dijasporo.Hoćemo li pokušati ispočetka?
Možda je do mene. Možda sam jučer prenaglio.
Nema razloga da ne počnemo
Moderator: VIP

Taare wrote: 05 May 2023, 09:56Zdravo dijasporo.Hoćemo li pokušati ispočetka?
Možda je do mene. Možda sam jučer prenaglio.

Ajd da zavrsimo, evo morgen se istopi sva od ove navale iskrenosti i pomirenjaTaare wrote: 05 May 2023, 10:33 Ono "možda" se odnosi na sam pristup. A definitivno sam pogriješio u nastavku.
prenaglio i napisao par ružnih riječi za koje se izvinjavam.

![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)
vidis kako se raja voli, a ti meni sigurno 3 mjeseca nisi rekao da me volis...

awwwArthur Dent wrote: 05 May 2023, 11:11vidis kako se raja voli, a ti meni sigurno 3 mjeseca nisi rekao da me volis...![]()

Jestem .... dobar kao listić od pedeset 'iljada

Ma nije to ljubav, nego shvatiš da si prećero.

Voljeni(Arthur Dent wrote: 05 May 2023, 11:11vidis kako se raja voli, a ti meni sigurno 3 mjeseca nisi rekao da me volis...![]()

Sta cu kad volim harmonijuDijasporac89 wrote: 05 May 2023, 11:01Ajd da zavrsimo, evo morgen se istopi sva od ove navale iskrenosti i pomirenjaTaare wrote: 05 May 2023, 10:33 Ono "možda" se odnosi na sam pristup. A definitivno sam pogriješio u nastavku.
prenaglio i napisao par ružnih riječi za koje se izvinjavam.
Moje iskreno izvinjenje ide za “neodgojen”, čovjek koji uvidi i prizna svoju grešku sve moze biti osim neodgojen.
Izvinjenje prihvaceno (nadam se obostrano), tjeraj dalje.
nego sta, nego da sam dobar krno 4 buksne kad je bila rana zora!

To ti je tako.Awwwkaj ti kolko hos.Zanki wrote: 05 May 2023, 11:18awwwArthur Dent wrote: 05 May 2023, 11:11
vidis kako se raja voli, a ti meni sigurno 3 mjeseca nisi rekao da me volis...![]()
![]()
Insanu dragi!Taare wrote: 05 May 2023, 11:47Voljeni(Arthur Dent wrote: 05 May 2023, 11:11
vidis kako se raja voli, a ti meni sigurno 3 mjeseca nisi rekao da me volis...![]()
) kaš ti nama malo zatamburat? Samo nemoj onih zabavnih kamilica.
Navij šemsu nek izgori forum

Users browsing this forum: Ahrefs [Bot] and 7 guests