Samo da kažem.......
Moderator: VIP
- HAVANA
- Forumaš godine

- Has thanked: 2810 times
- Been thanked: 23259 times
- Status: Offline
- Arthur Dent
- Forum [Bot]
![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)
- Has thanked: 961 times
- Been thanked: 6893 times
Re: Samo da kažem.......
mislis da je to bio okidac njenog odusevljenja?! pa naravno da jeste, semsa je to! nema sta drugo bit!
- Zanki
- saudade

- Has thanked: 27374 times
- Been thanked: 31371 times
Znan ja dae tako, nego đe si bia... tri mjeseca nema love, kae čovik
Najbolja stvar kod psihopate je, što ti se maksimalno posvete.
- edo_79
- Inventar foruma

- Mood:
- Has thanked: 469 times
- Been thanked: 1430 times
Esi mi dobaarArthur Dent wrote: 05 May 2023, 11:53nego sta, nego da sam dobar krno 4 buksne kad je bila rana zora!![]()
"Znaš li šta je najlepše u životu? Želja, prijatelju."
- Zanki
- saudade

- Has thanked: 27374 times
- Been thanked: 31371 times
Gle ovo dvoe krenuli na mars 
Najbolja stvar kod psihopate je, što ti se maksimalno posvete.
- HAVANA
- Forumaš godine

- Has thanked: 2810 times
- Been thanked: 23259 times
- Dijasporac89
- Sitna buranija

- Has thanked: 53 times
- Been thanked: 49 times
Žena sinoć promašila krevet 1,8 x 2 m, razlijepila se ko žvaka na pod. Gospođa ode u wc i po povratku zatvorenih očiju pipa gdje su moje noge, i smješta se odmah do njih. Sinoć dok je ona obavila, ja se uspio po dijagonali pružiti, tak da je noge napipala na ćoši i ooooop…ugruhala se sva.
- Arthur Dent
- Forum [Bot]
tu smo po kraju, gori peta buksna dobar bio juce, bicu i sutraedo_79 wrote: 05 May 2023, 12:24Esi mi dobaarArthur Dent wrote: 05 May 2023, 11:53
nego sta, nego da sam dobar krno 4 buksne kad je bila rana zora!![]()
![]()
gledam kako prolaze bicarke iz huda dobra im sisa, dobra im bulja
zvacemo benija da dodje sa brda...
esi mi dobar?
- spacebound
- Urednik foruma

- Has thanked: 9879 times
- Been thanked: 16648 times
Skolski drug mog starijeg sina donio noz u skolu. 11 godina
Sad mi mama jednog iz razreda mladjeg kaze da je super sto moj nema viber jer se zgrozila kad je vidjela kako djeca komuniciraju, vrijedjaju jedni druge (9 godina).
Svađanje s budalom je poput hrvanja u blatu sa svinjom. Nakon sat vremena skužiš da svinja uživa.
- edo_79
- Inventar foruma

- Mood:
Dobaaaar .... danas legla tupla .... konobaaaaar daj šta će dame daj šta će gospodaArthur Dent wrote: 05 May 2023, 13:01tu smo po kraju, gori peta buksna dobar bio juce, bicu i sutra
gledam kako prolaze bicarke iz huda dobra im sisa, dobra im bulja![]()
zvacemo benija da dodje sa brda...![]()
esi mi dobar?
- Arthur Dent
- Forum [Bot]
e to me cudi da si tek sada uocila. to je totalna svakodnevnica. vec najmladji vode internet bitke, po uzoru na kojekakve kriminalne punoglavce tik tok ulica. takodjer je jasno da si u raji najpriznatiji ako si zasluzeni krimos, makrov, diler. djevojke vise ne cijene cvjetic i stih, nego pljesku po dupetu i naziv bitch i to u smislu kuje. djeca su pod totalnim pritiskom, nemaju nista osim to malo internet prostora. zajednica nista ne pravi za njih, nemaju prostore za igru, ucenje, okupanje. takodjer su pod ogromnim pritiskom roditelja koji zahtijevaju sve, a ne pruzaju nista...spacebound wrote: 05 May 2023, 13:02Skolski drig mog stsrijeg sina donio noz u skolu. 11 godina
Sad mi mama jednog iz razreda mladjeg kaze da je super sto moj nema viber jer se zgrozila kad je vidjela kako djeca komuniciraju, vrijedjaju jedni druge (9 godina).
a sto se tice nozeva, to se vazda nosilo. bilo je cakija, coka, palica, lanaca, metrica i federa... od 3 razreda pa dalje...
- edo_79
- Inventar foruma

- Mood:
A šurikeni?Arthur Dent wrote: 05 May 2023, 13:12e to me cudi da si tek sada uocila. to je totalna svakodnevnica. vec najmladji vode internet bitke, po uzoru na kojekakve kriminalne punoglavce tik tok ulica. takodjer je jasno da si u raji najpriznatiji ako si zasluzeni krimos, makrov, diler. djevojke vise ne cijene cvjetic i stih, nego pljesku po dupetu i naziv bitch i to u smislu kuje. djeca su pod totalnim pritiskom, nemaju nista osim to malo internet prostora. zajednica nista ne pravi za njih, nemaju prostore za igru, ucenje, okupanje. takodjer su pod ogromnim pritiskom roditelja koji zahtijevaju sve, a ne pruzaju nista...spacebound wrote: 05 May 2023, 13:02
Skolski drig mog stsrijeg sina donio noz u skolu. 11 godina
a sto se tice nozeva, to se vazda nosilo. bilo je cakija, coka, palica, lanaca, metrica i federa... od 3 razreda pa dalje...
- Morgen
- Zvezda foruma

- Has thanked: 30279 times
- Been thanked: 28021 times
Mobilni tek od 5. Razredaspacebound wrote: 05 May 2023, 13:02Skolski drug mog starijeg sina donio noz u skolu. 11 godina
A i to je prerano
- spacebound
- Urednik foruma

Moj mali nema ni mobitel, ni viber, niti bilo kakvu drustvenu mrezu. Djeca se tamo valjda "cascavaju" U skoli jednom kad je imao problem ja sam odmah otisla uciteljici i ekspresno je rijeseno. Inace su izolovani od toga obojica. Kod starijeg imaju grupu, ali to se samo dijele zadace i informacije oko skole, pratim ja to. Tako da sam ostala sokirana.Arthur Dent wrote: 05 May 2023, 13:12e to me cudi da si tek sada uocila. to je totalna svakodnevnica. vec najmladji vode internet bitke, po uzoru na kojekakve kriminalne punoglavce tik tok ulica. takodjer je jasno da si u raji najpriznatiji ako si zasluzeni krimos, makrov, diler. djevojke vise ne cijene cvjetic i stih, nego pljesku po dupetu i naziv bitch i to u smislu kuje. djeca su pod totalnim pritiskom, nemaju nista osim to malo internet prostora. zajednica nista ne pravi za njih, nemaju prostore za igru, ucenje, okupanje. takodjer su pod ogromnim pritiskom roditelja koji zahtijevaju sve, a ne pruzaju nista...spacebound wrote: 05 May 2023, 13:02
Skolski drig mog stsrijeg sina donio noz u skolu. 11 godina
Za noz isto. Meni je to strasno.
Svađanje s budalom je poput hrvanja u blatu sa svinjom. Nakon sat vremena skužiš da svinja uživa.
- spacebound
- Urednik foruma

Starijem smo isto za 10 rodjendan kupili mobitel. Tad jos korona bila, pa mu je trebalo zbog skole. Isto se zadnji mobilizirao u razredu, a ja smatram da nigdje nece zakasniti.Morgen wrote: 05 May 2023, 13:34Mobilni tek od 5. Razredaspacebound wrote: 05 May 2023, 13:02
A i to je prerano
- Morgen
- Zvezda foruma

Sta su moji drugari donosili u skolu, morali skolu zatvoriti na dva dana zbog suzavca. Nozevi, onda one nuncaks ili kako se zove. Ali nekako tad nije imalo tezinu kao sada.
- Dijasporac89
- Sitna buranija

- Has thanked: 53 times
- Been thanked: 49 times
Naš stariji (9 g) je dobio mobilni kada je krenuo u školu, ali ga predaje čim se vrati iz škole i samo vikendom ga dobije kratko za igrice. Sa drugovima više telefonira nego što piše, i to uglavnom u našem prisustvu, ne bježi od toga.spacebound wrote: 05 May 2023, 13:37Starijem smo isto za 10 rodjendan kupili mobitel. Tad jos korona bila, pa mu je trebalo zbog skole. Isto se zadnji mobilizirao u razredu, a ja smatram da nigdje nece zakasniti.
Poruke na Whatsapp se redovno kontrolišu i za sada zaista nije bilo nekih problematičnih razgovora, rasprava.
Mlađi (6 g) će isto tako, pod istim uslovima, dobiti mobilni kada krene u školu.
Pobrinuli smo se da uz obaveze oko škole i vrtića uživaju u svom omiljenom hobiju, treniraju fudbal 2 puta u sedmici, s tim da na treninge i jednog i drugog idu obojica, tako da je to onda 4 puta sedmicno obojici. Tu se istroše, premore, telefoni ih toliko i ne zanimaju.
- Matan
- Sila nečista

- Has thanked: 3773 times
- Been thanked: 6931 times
E to isto kad su babe prija govorile, vidi kurve nokte nalakirala..Morgen wrote: 05 May 2023, 13:34Mobilni tek od 5. Razredaspacebound wrote: 05 May 2023, 13:02
A i to je prerano
druga vremena, ne mozes ga izdvojiti od druge djece..
Zasto konja tuces sine, kad i drugi cura ima..
- Morgen
- Zvezda foruma

- Morgen
- Zvezda foruma