De ba, ovo je neki fejk, ili?
Bosna Šapatom Pade
Moderators: Krokodil Behko, Duminjo
- Taare
- greatest

- Has thanked: 6107 times
- Been thanked: 4413 times
- Status: Offline
- seln
- Osvježenje foruma

- Has thanked: 256 times
- Been thanked: 560 times
Re: Bosna Šapatom Pade
Nije fejk
https://www.oslobodjenje.ba/dosjei/inte ... amo-857156
To je bilo vise u stilu "znam koliko sam ga zakajlao Bosnjacima, brine me da im ne pukne film".
Za 3/5 spremni!
- Taare
- greatest

Tbjrbi. Pretpostavljam ni riječi o ruskim agentima u bih?
Da imam vlast, dotični bi koliko sutra bio zamoljen da napusti bih. Ako treba, čak i pod prijetnjom da ćemo povući potpise sa dms a
Da imam vlast, dotični bi koliko sutra bio zamoljen da napusti bih. Ako treba, čak i pod prijetnjom da ćemo povući potpise sa dms a
Svi mi se morete obratit
- Laser
- Forum [Bot]
![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)
- Mood:
- Has thanked: 1276 times
- Been thanked: 4094 times
Taman ste zapriličili.
Fudo za MUP, ti za privredu.
Klanjam džematile po parkovima.
- Fuddo
- Maliciozni seronja

- Has thanked: 14437 times
- Been thanked: 24312 times
I rodjo da mi se dadnu odrjesene ruke
Za pola godine bi mi bili u EU i G7
Bar oni koji bi prezivjeli
Dozvolite da se obratimo
- Laser
- Forum [Bot]
- Mood:
- Has thanked: 1276 times
- Been thanked: 4094 times
Ožeži rođo, razrješujem te unaprijed svih grijeha i sitnih pizdarija koje ćeš sigurno napravit.
Klanjam džematile po parkovima.
- Veca
- Uvijek slobodna!

- Location: Sikirevci! ---- Dijasporo, od pomoći su potrebna samo finansijska sredstva!
- Has thanked: 25325 times
- Been thanked: 6637 times
Ima ljudi dobrih, mekih kao pamuk.
Kad ih zgazite propadate do dna, SOPSTVENOG.
Nisu predvidjeni za gazenje.
Kad ih zgazite propadate do dna, SOPSTVENOG.
Nisu predvidjeni za gazenje.
- HAVANA
- Penzioner

- Has thanked: 2920 times
- Been thanked: 24199 times
- Taare
- greatest

- Pasaga
- Hadžija

- Has thanked: 3943 times
- Been thanked: 2969 times
Haman ko Kadirov
Ne obracaj mi se:
Lavlje_srce
"Ne uzimaj hranu iz tanjira brata svojeg, jer će oslabiti, i ma koliko te volio, tako slab ti neće biti od pomoći, i ostaćeš sam".
Lavlje_srce
"Ne uzimaj hranu iz tanjira brata svojeg, jer će oslabiti, i ma koliko te volio, tako slab ti neće biti od pomoći, i ostaćeš sam".
- ironman
- sirius

- Has thanked: 26187 times
- Been thanked: 26815 times
Kakav uzasni lazovcina i kakva smrdljiva prica..
Neko je zrtva radikalnih politika..
Ne smije da kaze da su zrtve stradale od strane agresora iz srbije i domacih izdajnika..
Nego radikalne politikE.
Valjda implicira da su i agresori i branioci ove drzave bili opcinjeni radikalnim politikama.
Relativizatori aferim.
Da opet fudu citiram.
Cestitam nam.
Neko je zrtva radikalnih politika..
Ne smije da kaze da su zrtve stradale od strane agresora iz srbije i domacih izdajnika..
Nego radikalne politikE.
Valjda implicira da su i agresori i branioci ove drzave bili opcinjeni radikalnim politikama.
Relativizatori aferim.
Da opet fudu citiram.
Cestitam nam.
dream of spring...
- Duminjo
- Urednik foruma

- Has thanked: 2788 times
- Been thanked: 8772 times
Odavno se gledamo kao tri iste strane, odavno su Bosnjaci problem, Covic i Dodik odavno rovare i javno prijete.Naseef Mushroom wrote: 04 May 2023, 18:17Pravo velike stvari će se još desiti ali već imamo naznake gdje sve ovo vodi.Duminjo wrote: 04 May 2023, 13:02
Fali ti "će".
Ispravno bi onda bilo "sve iz filma ce postati realnost".
Ako ubacimo ovo "će", imamo nagadjanje i glumimo vidovitu Dzemilu. Ako ga nemamo, kao sto ga nema u prvom postu na koji sam regaov'o, onda je recenica potvrdna u vec realnom, sadašnjem vremenu.
Zato rekoh da nabrojiš sta se desilo. Kontam nešto jeste a propustih.
Ustvari, ti prognoziraš a to i nije baš bitno.
“Tri prsta u po Sarajeva” i “Nema svinjetine u Sarajevu” iz klike “Nema uskršnih jaja, preglasan je ezan i da nema mene ovdje bi se svi selamali” na vlasti uz blagoslov Osmorke.
Eliminisanje SDA ali ostavljanje SNSD i HDZ u vlasti.
Dino koji se sastaje sa Milanovićem, Vučićem, Dodikom i Čovićem ali ne želi im se nagovoriti jer želi diplomata ali ne propušta priliku da se nagovori Komšiću i ostalim koji ga i ne pominju.
Izbjegavanje teških tema dok ostale dvije strane nastavljaju guslati bez reakcije Konakovića, Schmidta i ostalih.
Sve se ide na to, ne samo da su sve tri strane iste a da mi iz nekog razloga trebamo biti ti koji ćemo pružiti ruku, već se ide na to da smo mi problem, kako 1992. tako i 2023.
Nista to nije novo ni od jucer.
- Naseef Mushroom
- Forum [Bot]
- Has thanked: 4200 times
- Been thanked: 3882 times
Nažalost, došlo smo ponovo u tipičnu situaciju za nas koja će u budućnosti sve češće biti.Duminjo wrote: 05 May 2023, 11:50Odavno se gledamo kao tri iste strane, odavno su Bosnjaci problem, Covic i Dodik odavno rovare i javno prijete.Naseef Mushroom wrote: 04 May 2023, 18:17
Pravo velike stvari će se još desiti ali već imamo naznake gdje sve ovo vodi.
“Tri prsta u po Sarajeva” i “Nema svinjetine u Sarajevu” iz klike “Nema uskršnih jaja, preglasan je ezan i da nema mene ovdje bi se svi selamali” na vlasti uz blagoslov Osmorke.
Eliminisanje SDA ali ostavljanje SNSD i HDZ u vlasti.
Dino koji se sastaje sa Milanovićem, Vučićem, Dodikom i Čovićem ali ne želi im se nagovoriti jer želi diplomata ali ne propušta priliku da se nagovori Komšiću i ostalim koji ga i ne pominju.
Izbjegavanje teških tema dok ostale dvije strane nastavljaju guslati bez reakcije Konakovića, Schmidta i ostalih.
Sve se ide na to, ne samo da su sve tri strane iste a da mi iz nekog razloga trebamo biti ti koji ćemo pružiti ruku, već se ide na to da smo mi problem, kako 1992. tako i 2023.
Nova vlast koji trebaju biti bosanskohercegovački političari se ne bore, uopšte ne pominju da namjeravaju da i u Banjaluci i Doboju 11.7. bude Dan žalosti.
Ali su za minutu usvojili da zbog masakra i tragedije u Srbiji bude dan žalosti u našoj državi.
I kada samo ukažeš na nelogičnost i podsjetiš da je Srbija druga država a da su Banja Luka i Doboj bosanskohercegovački gradovi, onda si na onom tamo forumu SDA botina a na ovom forumu se susrećeš sa komentarima o zlatnim kašikama.
Mnogi zanemaruju nešto veoma važno od kada su Schmidt i nova vlast zavladali, a to je da nam je uzeto jedno važno oružje, a to je sloboda govora, i sada su im sva vrata otvorena da govore i rade šta žele.
I ako ukažeš na to na 99% foruma i portala koji trebaju biti kao bosanskohercegovački, ili ti izbrišu komentar, ili te ismijavaju, ili te nazovu Kadirovcem (ne mislim naravno ovaj forum, koji pripada tom 1%)
Ide junak do junaka, ide Bošnjak do Bošnjaka, Allahu se svom klanjaju i pjesmu pjevaju.
Živio Alija i bosanska armija, živjela, živjela Bosna.
- Tierra Caliente
- Aktivni forumaš

- Has thanked: 797 times
- Been thanked: 285 times
Pa koliko je ono para USAID dao para za navodnu borbu protiv ruske propagande?!Naseef Mushroom wrote: 05 May 2023, 12:08Nažalost, došlo smo ponovo u tipičnu situaciju za nas koja će u budućnosti sve češće biti.Duminjo wrote: 05 May 2023, 11:50
Odavno se gledamo kao tri iste strane, odavno su Bosnjaci problem, Covic i Dodik odavno rovare i javno prijete.
Nova vlast koji trebaju biti bosanskohercegovački političari se ne bore, uopšte ne pominju da namjeravaju da i u Banjaluci i Doboju 11.7. bude Dan žalosti.
Ali su za minutu usvojili da zbog masakra i tragedije u Srbiji bude dan žalosti u našoj državi.
I kada samo ukažeš na nelogičnost i podsjetiš da je Srbija druga država a da su Banja Luka i Doboj bosanskohercegovački gradovi, onda si na onom tamo forumu SDA botina a na ovom forumu se susrećeš sa komentarima o zlatnim kašikama.
Mnogi zanemaruju nešto veoma važno od kada su Schmidt i nova vlast zavladali, a to je da nam je uzeto jedno važno oružje, a to je sloboda govora, i sada su im sva vrata otvorena da govore i rade šta žele.
I ako ukažeš na to na 99% foruma i portala koji trebaju biti kao bosanskohercegovački, ili ti izbrišu komentar, ili te ismijavaju, ili te nazovu Kadirovcem (ne mislim naravno ovaj forum, koji pripada tom 1%)
To su ti te pare.
{code}
- Duminjo
- Urednik foruma

Mislim da smo više dali nego što nam je oduzeto. Samim time manje bismo trebali gledati u Smidta, EU i komšije a malo više u ogledalo.Naseef Mushroom wrote: 05 May 2023, 12:08Nažalost, došlo smo ponovo u tipičnu situaciju za nas koja će u budućnosti sve češće biti.Duminjo wrote: 05 May 2023, 11:50
Odavno se gledamo kao tri iste strane, odavno su Bosnjaci problem, Covic i Dodik odavno rovare i javno prijete.
- Naseef Mushroom
- Forum [Bot]
- Has thanked: 4200 times
- Been thanked: 3882 times
Možemo se samo pogledati u ogledalo i shvatiti da nam je domet ili vlast koja će sve dati dušmanu iz interesa zbog novca, ubacivanja rodbine na važne pozicije i da se sakrije sopstveni lopovlukDuminjo wrote: 05 May 2023, 12:14Mislim da smo više dali nego što nam je oduzeto. Samim time manje bismo trebali gledati u Smidta, EU i komšije a malo više u ogledalo.Naseef Mushroom wrote: 05 May 2023, 12:08
Nažalost, došlo smo ponovo u tipičnu situaciju za nas koja će u budućnosti sve češće biti.
ili vlast koja će sve dati dušmaninu bez ikakvog interesa, jednostavno zbog podaničkog mentaliteta.
Ide junak do junaka, ide Bošnjak do Bošnjaka, Allahu se svom klanjaju i pjesmu pjevaju.
- Duminjo
- Urednik foruma

Za ove druge još ne znamo. Evo cekamo da nas prodaju.Naseef Mushroom wrote: 05 May 2023, 12:29Možemo se samo pogledati u ogledalo i shvatiti da nam je domet ili vlast koja će sve dati dušmanu iz interesa zbog novca, ubacivanja rodbine na važne pozicije i da se sakrije sopstveni lopovlukDuminjo wrote: 05 May 2023, 12:14
Mislim da smo više dali nego što nam je oduzeto. Samim time manje bismo trebali gledati u Smidta, EU i komšije a malo više u ogledalo.
ili vlast koja će sve dati dušmaninu bez ikakvog interesa, jednostavno zbog podaničkog mentaliteta.
A mogli bismo se malo i edukovati a ne gledati samo da danas prezivimo vec malo i u buducnost, kao sto to neki druge rade.
Sacu te podsjetiti na nase prepiske oko zlatnog ljiljana i njegove uloge u predsjednistvu i omjera 2:1 - 1-2.
I dalje tvrdiš da je pametno sto Bošnjaci biraju Komšica?
- ironman
- sirius

- Has thanked: 26187 times
- Been thanked: 26815 times
Joj pitanja ..
Nipovstina one on one.
Zlatni ljiljan.
I ono uplaseno prdenjem hdz sad preispituje.
Uvijek.
Jer dokazano ce nam svi zeljeti isto bez obzira ne to sta i kako radimo i koga biramo.
Nipovstina one on one.
Zlatni ljiljan.
I ono uplaseno prdenjem hdz sad preispituje.
Uvijek.
Jer dokazano ce nam svi zeljeti isto bez obzira ne to sta i kako radimo i koga biramo.
dream of spring...
- Fuddo
- Maliciozni seronja

- Has thanked: 14437 times
- Been thanked: 24312 times
Da, bilo bi pozeljno da se izboris da biras sva tri, pa da ih ukines i ostavis samo jednog.Duminjo wrote: 05 May 2023, 13:24Za ove druge još ne znamo. Evo cekamo da nas prodaju.Naseef Mushroom wrote: 05 May 2023, 12:29
Možemo se samo pogledati u ogledalo i shvatiti da nam je domet ili vlast koja će sve dati dušmanu iz interesa zbog novca, ubacivanja rodbine na važne pozicije i da se sakrije sopstveni lopovluk
A mogli bismo se malo i edukovati a ne gledati samo da danas prezivimo vec malo i u buducnost, kao sto to neki druge rade.
Sacu te podsjetiti na nase prepiske oko zlatnog ljiljana i njegove uloge u predsjednistvu i omjera 2:1 - 1-2.
I dalje tvrdiš da je pametno sto Bošnjaci biraju Komšica?
Uostalom, Bosnjaci su tu jedini pokazali da su normalni
Ovo ostalo je alasalamet, zagrizlo u fasizam i ne popusta.
Srbima i Hrvatima u Bosni treba oduzeti pravo glasa, jer nisu zdravi u glavu.
Dozvolite da se obratimo