Bosna Šapatom Pade

Politička dešavanja i aktuelnosti u Bosni i Hercegovini.

Moderators: Krokodil Behko, Duminjo

Taare
greatest
greatest
Has thanked: 6107 times
Been thanked: 4413 times
Status: Offline

Re: Bosna Šapatom Pade

Post by Taare »

insomnia wrote: 04 May 2023, 21:18 Xoxoxoxo
Image
Kako je krenulo OTAN ce udariti na Bosnjake
De ba, ovo je neki fejk, ili?
Svi mi se morete obratit
seln
Osvježenje foruma
Osvježenje foruma
Has thanked: 256 times
Been thanked: 560 times

Post by seln »

Fuddo wrote: 04 May 2023, 23:41
Ovo samo Sinan more izlijecit
"Sad te drugi ljubi".
I uzmi neku limenu kantu, za razbijat flase.
Za 3/5 spremni!
seln
Osvježenje foruma
Osvježenje foruma
Has thanked: 256 times
Been thanked: 560 times

Post by seln »

Taare wrote: 04 May 2023, 23:41
insomnia wrote: 04 May 2023, 21:18 Xoxoxoxo
Image
Kako je krenulo OTAN ce udariti na Bosnjake
De ba, ovo je neki fejk, ili?
Nije fejk

https://www.oslobodjenje.ba/dosjei/inte ... amo-857156

To je bilo vise u stilu "znam koliko sam ga zakajlao Bosnjacima, brine me da im ne pukne film".
Za 3/5 spremni!
Taare
greatest
greatest

Post by Taare »

Tbjrbi. Pretpostavljam ni riječi o ruskim agentima u bih?
Da imam vlast, dotični bi koliko sutra bio zamoljen da napusti bih. Ako treba, čak i pod prijetnjom da ćemo povući potpise sa dms a
Svi mi se morete obratit
Laser
Forum [Bot]
Forum [Bot]
Mood:
Has thanked: 1276 times
Been thanked: 4094 times

Post by Laser »

HAVANA wrote: 04 May 2023, 23:39 Jebaji ga. Idemo u politiku.
Taman ste zapriličili.

Fudo za MUP, ti za privredu. :D.
Klanjam džematile po parkovima.
Fuddo
Maliciozni seronja
Maliciozni seronja
Has thanked: 14437 times
Been thanked: 24312 times

Post by Fuddo »

Laser wrote: 05 May 2023, 00:07
Taman ste zapriličili.

I rodjo da mi se dadnu odrjesene ruke
Za pola godine bi mi bili u EU i G7
Bar oni koji bi prezivjeli
Dozvolite da se obratimo
Laser
Forum [Bot]
Forum [Bot]
Mood:
Has thanked: 1276 times
Been thanked: 4094 times

Post by Laser »

Fuddo wrote: 05 May 2023, 00:10

Taman ste zapriličili.

Ožeži rođo, razrješujem te unaprijed svih grijeha i sitnih pizdarija koje ćeš sigurno napravit. :D.
Klanjam džematile po parkovima.
Veca
Uvijek slobodna!
Uvijek slobodna!
Location: Sikirevci! ---- Dijasporo, od pomoći su potrebna samo finansijska sredstva!
Has thanked: 25325 times
Been thanked: 6637 times

Post by Veca »

:D.
Ima ljudi dobrih, mekih kao pamuk.
Kad ih zgazite propadate do dna, SOPSTVENOG.
Nisu predvidjeni za gazenje.
HAVANA
Penzioner
Penzioner
Has thanked: 2920 times
Been thanked: 24199 times

Post by HAVANA »

Taman ste zapriličili.

Ih. Pa da me fuddo uhapsi.
Nije skupo na moru, skupo je na obali.
Taare
greatest
greatest

Post by Taare »

Kae, pošten sam dok se ne dokaže suprotno :ooo
Svi mi se morete obratit
Pasaga
Hadžija
Hadžija
Has thanked: 3943 times
Been thanked: 2969 times

Post by Pasaga »

Laser wrote: 05 May 2023, 00:21
Fuddo wrote: 05 May 2023, 00:10

Ožeži rođo, razrješujem te unaprijed svih grijeha i sitnih pizdarija koje ćeš sigurno napravit. :D.
Haman ko Kadirov :ha
Ne obracaj mi se:
Lavlje_srce

"Ne uzimaj hranu iz tanjira brata svojeg, jer će oslabiti, i ma koliko te volio, tako slab ti neće biti od pomoći, i ostaćeš sam".
ironman
sirius
sirius
Has thanked: 26187 times
Been thanked: 26815 times

Post by ironman »

Kakav uzasni lazovcina i kakva smrdljiva prica..
Neko je zrtva radikalnih politika..
Ne smije da kaze da su zrtve stradale od strane agresora iz srbije i domacih izdajnika..
Nego radikalne politikE.
Valjda implicira da su i agresori i branioci ove drzave bili opcinjeni radikalnim politikama.
Relativizatori aferim.
Da opet fudu citiram.
Cestitam nam.
dream of spring...
Duminjo
Urednik foruma
Urednik foruma
Has thanked: 2788 times
Been thanked: 8772 times

Post by Duminjo »

Naseef Mushroom wrote: 04 May 2023, 18:17
Duminjo wrote: 04 May 2023, 13:02

Fali ti "će".
Ispravno bi onda bilo "sve iz filma ce postati realnost".

Ako ubacimo ovo "će", imamo nagadjanje i glumimo vidovitu Dzemilu. Ako ga nemamo, kao sto ga nema u prvom postu na koji sam regaov'o, onda je recenica potvrdna u vec realnom, sadašnjem vremenu.

Zato rekoh da nabrojiš sta se desilo. Kontam nešto jeste a propustih.
Ustvari, ti prognoziraš a to i nije baš bitno.
Pravo velike stvari će se još desiti ali već imamo naznake gdje sve ovo vodi.
“Tri prsta u po Sarajeva” i “Nema svinjetine u Sarajevu” iz klike “Nema uskršnih jaja, preglasan je ezan i da nema mene ovdje bi se svi selamali” na vlasti uz blagoslov Osmorke.

Eliminisanje SDA ali ostavljanje SNSD i HDZ u vlasti.
Dino koji se sastaje sa Milanovićem, Vučićem, Dodikom i Čovićem ali ne želi im se nagovoriti jer želi diplomata ali ne propušta priliku da se nagovori Komšiću i ostalim koji ga i ne pominju.

Izbjegavanje teških tema dok ostale dvije strane nastavljaju guslati bez reakcije Konakovića, Schmidta i ostalih.

Sve se ide na to, ne samo da su sve tri strane iste a da mi iz nekog razloga trebamo biti ti koji ćemo pružiti ruku, već se ide na to da smo mi problem, kako 1992. tako i 2023.
Odavno se gledamo kao tri iste strane, odavno su Bosnjaci problem, Covic i Dodik odavno rovare i javno prijete.

Nista to nije novo ni od jucer.
Naseef Mushroom
Forum [Bot]
Forum [Bot]
Has thanked: 4200 times
Been thanked: 3882 times

Post by Naseef Mushroom »

Duminjo wrote: 05 May 2023, 11:50
Naseef Mushroom wrote: 04 May 2023, 18:17
Pravo velike stvari će se još desiti ali već imamo naznake gdje sve ovo vodi.
“Tri prsta u po Sarajeva” i “Nema svinjetine u Sarajevu” iz klike “Nema uskršnih jaja, preglasan je ezan i da nema mene ovdje bi se svi selamali” na vlasti uz blagoslov Osmorke.

Eliminisanje SDA ali ostavljanje SNSD i HDZ u vlasti.
Dino koji se sastaje sa Milanovićem, Vučićem, Dodikom i Čovićem ali ne želi im se nagovoriti jer želi diplomata ali ne propušta priliku da se nagovori Komšiću i ostalim koji ga i ne pominju.

Izbjegavanje teških tema dok ostale dvije strane nastavljaju guslati bez reakcije Konakovića, Schmidta i ostalih.

Sve se ide na to, ne samo da su sve tri strane iste a da mi iz nekog razloga trebamo biti ti koji ćemo pružiti ruku, već se ide na to da smo mi problem, kako 1992. tako i 2023.
Odavno se gledamo kao tri iste strane, odavno su Bosnjaci problem, Covic i Dodik odavno rovare i javno prijete.

Nažalost, došlo smo ponovo u tipičnu situaciju za nas koja će u budućnosti sve češće biti.
Nova vlast koji trebaju biti bosanskohercegovački političari se ne bore, uopšte ne pominju da namjeravaju da i u Banjaluci i Doboju 11.7. bude Dan žalosti.
Ali su za minutu usvojili da zbog masakra i tragedije u Srbiji bude dan žalosti u našoj državi.

I kada samo ukažeš na nelogičnost i podsjetiš da je Srbija druga država a da su Banja Luka i Doboj bosanskohercegovački gradovi, onda si na onom tamo forumu SDA botina a na ovom forumu se susrećeš sa komentarima o zlatnim kašikama.

Mnogi zanemaruju nešto veoma važno od kada su Schmidt i nova vlast zavladali, a to je da nam je uzeto jedno važno oružje, a to je sloboda govora, i sada su im sva vrata otvorena da govore i rade šta žele.

I ako ukažeš na to na 99% foruma i portala koji trebaju biti kao bosanskohercegovački, ili ti izbrišu komentar, ili te ismijavaju, ili te nazovu Kadirovcem (ne mislim naravno ovaj forum, koji pripada tom 1%)
Ide junak do junaka, ide Bošnjak do Bošnjaka, Allahu se svom klanjaju i pjesmu pjevaju.
Živio Alija i bosanska armija, živjela, živjela Bosna.
Tierra Caliente
Aktivni forumaš
Aktivni forumaš
Has thanked: 797 times
Been thanked: 285 times

Post by Tierra Caliente »

Naseef Mushroom wrote: 05 May 2023, 12:08

Nažalost, došlo smo ponovo u tipičnu situaciju za nas koja će u budućnosti sve češće biti.
Nova vlast koji trebaju biti bosanskohercegovački političari se ne bore, uopšte ne pominju da namjeravaju da i u Banjaluci i Doboju 11.7. bude Dan žalosti.
Ali su za minutu usvojili da zbog masakra i tragedije u Srbiji bude dan žalosti u našoj državi.

I kada samo ukažeš na nelogičnost i podsjetiš da je Srbija druga država a da su Banja Luka i Doboj bosanskohercegovački gradovi, onda si na onom tamo forumu SDA botina a na ovom forumu se susrećeš sa komentarima o zlatnim kašikama.

Mnogi zanemaruju nešto veoma važno od kada su Schmidt i nova vlast zavladali, a to je da nam je uzeto jedno važno oružje, a to je sloboda govora, i sada su im sva vrata otvorena da govore i rade šta žele.

I ako ukažeš na to na 99% foruma i portala koji trebaju biti kao bosanskohercegovački, ili ti izbrišu komentar, ili te ismijavaju, ili te nazovu Kadirovcem (ne mislim naravno ovaj forum, koji pripada tom 1%)
Pa koliko je ono para USAID dao para za navodnu borbu protiv ruske propagande?!
To su ti te pare. :ćitire
{code}
Duminjo
Urednik foruma
Urednik foruma

Post by Duminjo »

Mislim da smo više dali nego što nam je oduzeto. Samim time manje bismo trebali gledati u Smidta, EU i komšije a malo više u ogledalo.
Naseef Mushroom
Forum [Bot]
Forum [Bot]
Has thanked: 4200 times
Been thanked: 3882 times

Post by Naseef Mushroom »

Duminjo wrote: 05 May 2023, 12:14

Mislim da smo više dali nego što nam je oduzeto. Samim time manje bismo trebali gledati u Smidta, EU i komšije a malo više u ogledalo.
Možemo se samo pogledati u ogledalo i shvatiti da nam je domet ili vlast koja će sve dati dušmanu iz interesa zbog novca, ubacivanja rodbine na važne pozicije i da se sakrije sopstveni lopovluk
ili vlast koja će sve dati dušmaninu bez ikakvog interesa, jednostavno zbog podaničkog mentaliteta.
Ide junak do junaka, ide Bošnjak do Bošnjaka, Allahu se svom klanjaju i pjesmu pjevaju.
Živio Alija i bosanska armija, živjela, živjela Bosna.
Duminjo
Urednik foruma
Urednik foruma

Post by Duminjo »

Naseef Mushroom wrote: 05 May 2023, 12:29
Duminjo wrote: 05 May 2023, 12:14

Možemo se samo pogledati u ogledalo i shvatiti da nam je domet ili vlast koja će sve dati dušmanu iz interesa zbog novca, ubacivanja rodbine na važne pozicije i da se sakrije sopstveni lopovluk
ili vlast koja će sve dati dušmaninu bez ikakvog interesa, jednostavno zbog podaničkog mentaliteta.
Za ove druge još ne znamo. Evo cekamo da nas prodaju.
A mogli bismo se malo i edukovati a ne gledati samo da danas prezivimo vec malo i u buducnost, kao sto to neki druge rade.

Sacu te podsjetiti na nase prepiske oko zlatnog ljiljana i njegove uloge u predsjednistvu i omjera 2:1 - 1-2.
I dalje tvrdiš da je pametno sto Bošnjaci biraju Komšica?
ironman
sirius
sirius
Has thanked: 26187 times
Been thanked: 26815 times

Post by ironman »

Joj pitanja ..
Nipovstina one on one.
Zlatni ljiljan.
I ono uplaseno prdenjem hdz sad preispituje.
Uvijek.
Jer dokazano ce nam svi zeljeti isto bez obzira ne to sta i kako radimo i koga biramo.
dream of spring...
Fuddo
Maliciozni seronja
Maliciozni seronja
Has thanked: 14437 times
Been thanked: 24312 times

Post by Fuddo »

Duminjo wrote: 05 May 2023, 13:24
Naseef Mushroom wrote: 05 May 2023, 12:29
Za ove druge još ne znamo. Evo cekamo da nas prodaju.
A mogli bismo se malo i edukovati a ne gledati samo da danas prezivimo vec malo i u buducnost, kao sto to neki druge rade.

Sacu te podsjetiti na nase prepiske oko zlatnog ljiljana i njegove uloge u predsjednistvu i omjera 2:1 - 1-2.
I dalje tvrdiš da je pametno sto Bošnjaci biraju Komšica?
Da, bilo bi pozeljno da se izboris da biras sva tri, pa da ih ukines i ostavis samo jednog.
Uostalom, Bosnjaci su tu jedini pokazali da su normalni
Ovo ostalo je alasalamet, zagrizlo u fasizam i ne popusta.
Srbima i Hrvatima u Bosni treba oduzeti pravo glasa, jer nisu zdravi u glavu.
Dozvolite da se obratimo
Post Reply

Return to “Politika u BiH”