Beograd: Učenik pucao u školi, ima mrtvih i ranjenih

Dešavanja u regionu.

Moderator: Krokodil Behko

General War
Aktivni forumaš
Aktivni forumaš
Has thanked: 105 times
Been thanked: 139 times
Status: Offline

Re: Beograd: Učenik pucao u školi, ima mrtvih i ranjenih

Post by General War »

Fuddo wrote: 05 May 2023, 15:10
General War wrote: 05 May 2023, 14:58
Reci ti slobodno sta hoces, nego onda pusti se na rende kora.
Srpski i hrvatski nacionalisti imaju damu da kazu javno sto misle, dok tvoji kao i ti zavisno od teme ili situacije se prilagodjavate...svi su tu igru davno shvatili.
Ajesi i naso temu na kojoj ces ispoljiti sav svoj poganluk, jebemte usukana.
Ko biva et mi skacemo od dragosti sto su tamo neka djeca pobijena, a ti nam doso rec da si kosmopolita, palio svijece za njih, i vices stajeee baljje he he, ja vam u tuzli palio svijecu, he he, crknite, he he…tacno nisi normalan.
Svaka ti je za sljage
Ne rise mi tih fazona , moj caca prica poganluke, jos hajmo i Tuzlake potkacit. jbt gledam tebe i drustvo na ovom forumu ko iz "kreke" da se drustvo skupilo...
“Tko izgubi dobitak dobije gubitak!”
seln
Osvježenje foruma
Osvježenje foruma
Has thanked: 256 times
Been thanked: 560 times

Post by seln »

General War wrote: 05 May 2023, 15:45

Ko biva et mi skacemo od dragosti sto su tamo neka djeca pobijena, a ti nam doso rec da si kosmopolita, palio svijece za njih, i vices stajeee baljje he he, ja vam u tuzli palio svijecu, he he, crknite, he he…tacno nisi normalan.
Svaka ti je za sljage
Ne rise mi tih fazona , moj caca prica poganluke, jos hajmo i Tuzlake potkacit. jbt gledam tebe i drustvo na ovom forumu ko iz "kreke" da se drustvo skupilo...
Pa vrati se na klix, njihova prica ce pasati tvom uhu.
Za 3/5 spremni!
General War
Aktivni forumaš
Aktivni forumaš

Post by General War »

Naseef Mushroom wrote: 05 May 2023, 15:24
General War wrote: 05 May 2023, 14:58
Reci ti slobodno sta hoces, nego onda pusti se na rende kora.
Srpski i hrvatski nacionalisti imaju damu da kazu javno sto misle, dok tvoji kao i ti zavisno od teme ili situacije se prilagodjavate...svi su tu igru davno shvatili.
Ako je ko ovdje govorio slobodno šta hoće, i po tom pitanju, onda sam to ja, evo i ovaj put.

Vi Alijini/Bakirovi Srbi (kako su vas zvali Risto i ekipa) ste pokazali pravo lice sa šupljom “Mi imamo nešto protiv nacionalista” a ustvari imate protiv samo jedne trećine, dok vam ne smeta vlast sa drugima i trećina.
I to ste izabrali baš biti protiv onog tora gdje ima jedino multi-kulti.
Kao hvala, dobili smo razne Bačanoviće, Ivane i Generale kao veliko fuck you na to.

Ja ako sam protiv vrste svakog fašizma onda sam antifašista, ako sam protiv fašizma kod prve strane a kod druge dvije mi ne smeta, onda sam i ja fašista prema prvom narodu gdje antifašizam koristim kao kamuflažu.

Tako i treba, dobar i budala dva brata, ali za budalu bar odmah znaš da je budala.

Naglašavate kod Srba i Hrvata i koji nisu nacionalisti njihovu nacionalnost “Nisu svi Srbi i Hrvati četnici i ustaše”,”Treba sa dobronamjernim Srbima i Hrvatima graditi državu” a većinski narod ne smije ni reći ko je i šta je.

Ali neka, sahranili ste zadnju šansu da bude ona Bosna i Hercegovina kakvu ste skoro 30 godina sanjali, onu sa raznim Peđama, Falatarima i Damirima Nikšićima, jer ste otišli u zagrljaju sa HDZ i SNSD, samo da vidite SDA nepune dvije godine na podu.

To zbog čega si se ibretio zadnjih par dana na forumu je tek početak i poslijedica podrške Schmidtu, i nije mi te žao. Ako ne žališ samog sebe, zašto bi te neko drugi žalio?
De mi reci ima li kakvih psihijatrijskih ustanova u sveDskoj? Idi bolan lijeci se....a kad se izlijecis ako se ikad izlijecis, onda citaj od 1992, dejtona, ustava Bih, i svega ostalog sto ti je Aljo potpisao...nema veze s vezom sto bezveze pises.
Fuddo
Maliciozni seronja
Maliciozni seronja
Has thanked: 14227 times
Been thanked: 23697 times

Post by Fuddo »

Svaka ti je za sljage
Ozbiljno?
Neko likuje nad ovim sto se desilo?
Ne, tebi smeta kad se jasno kaze sta je od tih ljudi napravilo to sto su danas, pa onda kao i milion puta do sad stanes u odbranu i relativizaciju notornog zla.
Jeste, srpska pravoslavna crkva je cancer tog drustva, jeste, militantna sizofrena ideologija sa svim mogucim seseljima, hrakanima, veljama nevoljama je cancer tog drustva, i sad imaju sta imaju.
E haj sad ti opet nastavi drljavit kako su im balije sve to zakuhale i jedva docekale da im djeca ginu po skolama.
Dozvolite da se obratimo
seln
Osvježenje foruma
Osvježenje foruma

Post by seln »

General War wrote: 05 May 2023, 15:48
Naseef Mushroom wrote: 05 May 2023, 15:24
Ako je ko ovdje govorio slobodno šta hoće, i po tom pitanju, onda sam to ja, evo i ovaj put.

Vi Alijini/Bakirovi Srbi (kako su vas zvali Risto i ekipa) ste pokazali pravo lice sa šupljom “Mi imamo nešto protiv nacionalista” a ustvari imate protiv samo jedne trećine, dok vam ne smeta vlast sa drugima i trećina.
I to ste izabrali baš biti protiv onog tora gdje ima jedino multi-kulti.
Kao hvala, dobili smo razne Bačanoviće, Ivane i Generale kao veliko fuck you na to.

Ja ako sam protiv vrste svakog fašizma onda sam antifašista, ako sam protiv fašizma kod prve strane a kod druge dvije mi ne smeta, onda sam i ja fašista prema prvom narodu gdje antifašizam koristim kao kamuflažu.

Tako i treba, dobar i budala dva brata, ali za budalu bar odmah znaš da je budala.

Naglašavate kod Srba i Hrvata i koji nisu nacionalisti njihovu nacionalnost “Nisu svi Srbi i Hrvati četnici i ustaše”,”Treba sa dobronamjernim Srbima i Hrvatima graditi državu” a većinski narod ne smije ni reći ko je i šta je.

Ali neka, sahranili ste zadnju šansu da bude ona Bosna i Hercegovina kakvu ste skoro 30 godina sanjali, onu sa raznim Peđama, Falatarima i Damirima Nikšićima, jer ste otišli u zagrljaju sa HDZ i SNSD, samo da vidite SDA nepune dvije godine na podu.

To zbog čega si se ibretio zadnjih par dana na forumu je tek početak i poslijedica podrške Schmidtu, i nije mi te žao. Ako ne žališ samog sebe, zašto bi te neko drugi žalio?
De mi reci ima li kakvih psihijatrijskih ustanova u sveDskoj? Idi bolan lijeci se....a kad se izlijecis ako se ikad izlijecis, onda citaj od 1992, dejtona, ustava Bih, i svega ostalog sto ti je Aljo potpisao...nema veze s vezom sto bezveze pises.
Voila, djeneral je dijagnosticirao problem BiH: Aljo.
Za 3/5 spremni!
General War
Aktivni forumaš
Aktivni forumaš

Post by General War »

seln wrote: 05 May 2023, 15:48
:123
...pa vecinu sam vas i poslao vamo da pojacam i ovaj forum, @bloo me rentala @Maji,pa da vidim kako si se snaso :oo
seln
Osvježenje foruma
Osvježenje foruma

Post by seln »

General War wrote: 05 May 2023, 15:52

...pa vecinu sam vas i poslao vamo da pojacam i ovaj forum, @bloo me rentala @Maji,pa da vidim kako si se snaso :oo
Ratko je ponosan na tebe. :ok
Za 3/5 spremni!
General War
Aktivni forumaš
Aktivni forumaš

Post by General War »

seln wrote: 05 May 2023, 15:53
...bogami takvi ko ti njemu trebaju a ne kao ja, ni na svom forumu ne mozes bit normalan...ja bih se zapitao :ok
Fuddo
Maliciozni seronja
Maliciozni seronja
Has thanked: 14227 times
Been thanked: 23697 times

Post by Fuddo »

Et, sam sebi vices da si kurton.
Djah te natakne jedna, djah druga
Dozvolite da se obratimo
BritkiMozak
Osvježenje foruma
Osvježenje foruma
Mood:
Has thanked: 140 times
Been thanked: 298 times

Post by BritkiMozak »

insomnia wrote: 03 May 2023, 11:13
pizarro wrote: 03 May 2023, 11:11 zna li se vec motiv?
Dobio je jedinicu iz istorije i tada je poludeo. Upucao je istoričarku u kabinetu, a onda i drugove. On ima sve petice, a svi ga zovemo štreber”, pričaju đaci Osnovne škole “Vladislav Ribnikar” gde je učenik sedmog razreda pucnjem iz očevog pištolja ubio školskog čuvara i teško ranio više osoba.
Da, to smo na početku čuli, ali poslije, mediji nisu isticali dobivanje jedinice iz povijesti kao mogući motiv.
Stvarnost je katkada gora i od najcrnije mašte.
insomnia
Rđav kurac
Rđav kurac
Has thanked: 3202 times
Been thanked: 10011 times

Post by insomnia »

BritkiMozak wrote: 05 May 2023, 16:01
insomnia wrote: 03 May 2023, 11:13

Dobio je jedinicu iz istorije i tada je poludeo. Upucao je istoričarku u kabinetu, a onda i drugove. On ima sve petice, a svi ga zovemo štreber”, pričaju đaci Osnovne škole “Vladislav Ribnikar” gde je učenik sedmog razreda pucnjem iz očevog pištolja ubio školskog čuvara i teško ranio više osoba.
Da, to smo na početku čuli, ali poslije, mediji nisu isticali dobivanje jedinice iz povijesti kao mogući motiv.
Ma mescini da je to djecija suplja. Malac je ocito poremecen. Pitanje je sada da li je postao poremecen zbog izbjegavanja ili su ga izbjegavali jer su nesto nanjusili
Iskustvo mi je pomoglo da u sebi nađem balans
Pa okoreli šaban začas postao je šaman
seln
Osvježenje foruma
Osvježenje foruma

Post by seln »

General War wrote: 05 May 2023, 15:58
seln wrote: 05 May 2023, 15:53

...bogami takvi ko ti njemu trebaju a ne kao ja, ni na svom forumu ne mozes bit normalan...ja bih se zapitao :ok
A kako da budem normalan, kad mi salonac dolazi da me podjebava?

Ostani fino na klixu, tamo su svi tvoji: vlasnici foruma, moderatori, forumasi tipa "nemoj mene, ciko, ja sam dobar".
Ali, neee... ne mozes ti da otrpis da negdje pise par balija koje niste utjerali u suru.
I zato ocajnicki pokusavas da provociras zatvaranje teme.
Za 3/5 spremni!
insomnia
Rđav kurac
Rđav kurac

Post by insomnia »

Na klixu su ga haman proglasili SDA botom 😀
Alijin vlah
General War
Aktivni forumaš
Aktivni forumaš

Post by General War »

insomnia wrote: 05 May 2023, 16:07 Na klixu su ga haman proglasili SDA botom 😀
Alijin vlah
:oo
Halo, nemoj mi protiv stranke :puca
Tamam sam se smjestio :cvike
insomnia
Rđav kurac
Rđav kurac

Post by insomnia »

Bio kod Salkana na instrukcijama?
BritkiMozak
Osvježenje foruma
Osvježenje foruma
Mood:
Has thanked: 140 times
Been thanked: 298 times

Post by BritkiMozak »

Matan wrote: 05 May 2023, 15:20 Sta posijes to i pozenjes..
Ma vraga će on požnjet kaznu. Prije će to njegov stari. Koliko znam ako jako maloljetna djeca počine zločin, kaznu ispašta jedan od roditelja, najčešće otac. Ili barem dio kazne.

Ovome će dati sobu s još dva ili tri zatvorenika, kameru i mikrofon u sobi, vrata sa staklom na njima da čuvar u prolazu može škicnuti da vidi što rade i pod jakim lijekovima za smirenje i to je to.

Jedino ako ga stigne pravda na ulici.

Stvarno mi je čudno da se ništa ne priča o njegovim roditeljima, obiteljskoj situaciji itd itd itd. Možda je netko nešto i načuo, pa napisao, neka mi ukaže na takav post. Unaprijed hvala.
Stvarnost je katkada gora i od najcrnije mašte.
insomnia
Rđav kurac
Rđav kurac

Post by insomnia »

Msilim da roditelji mogu samo prekrsajno odgovarati za djela koja pocine djeca. Ovog ce teretiti za nesavjesno drzanje oruzja il sta vec ali to je drugi oar opanaka
General War
Aktivni forumaš
Aktivni forumaš

Post by General War »

seln wrote: 05 May 2023, 16:05
General War wrote: 05 May 2023, 15:58
A kako da budem normalan, kad mi salonac dolazi da me podjebava?

Ostani fino na klixu, tamo su svi tvoji: vlasnici foruma, moderatori, forumasi tipa "nemoj mene, ciko, ja sam dobar".
Ali, neee... ne mozes ti da otrpis da negdje pise par balija koje niste utjerali u suru.
I zato ocajnicki pokusavas da provociras zatvaranje teme.
Pa i ovdje su, sta im fali?...nego sta mislis da nastavis sa potragom sebi interesantnog foruma gdje mozes svoje nacionalisticke frustracije izbacivati do u nedogled? Ima ih...i tu je cista situacija a i moze se bolje pratiti koga interesuje radi izvjestaja.
Matan
Sila nečista
Sila nečista
Has thanked: 3812 times
Been thanked: 7030 times

Post by Matan »

BritkiMozak wrote: 05 May 2023, 16:15
Matan wrote: 05 May 2023, 15:20 Sta posijes to i pozenjes..
Ma vraga će on požnjet kaznu. Prije će to njegov stari. Koliko znam ako jako maloljetna djeca počine zločin, kaznu ispašta jedan od roditelja, najčešće otac. Ili barem dio kazne.

Ovome će dati sobu s još dva ili tri zatvorenika, kameru i mikrofon u sobi, vrata sa staklom na njima da čuvar u prolazu može škicnuti da vidi što rade i pod jakim lijekovima za smirenje i to je to.

Jedino ako ga stigne pravda na ulici.

Stvarno mi je čudno da se ništa ne priča o njegovim roditeljima, obiteljskoj situaciji itd itd itd. Možda je netko nešto i načuo, pa napisao, neka mi ukaže na takav post. Unaprijed hvala.
Ne mislim licno na njega..
u svakom drustvu imas budala.
ali vecinom su krivi sustav i vlast..
Zasto konja tuces sine, kad i drugi cura ima..
General War
Aktivni forumaš
Aktivni forumaš

Post by General War »

insomnia wrote: 05 May 2023, 16:10 Bio kod Salkana na instrukcijama?
Obadvojica omladinci, sto? :plavi
Post Reply

Return to “EX YU”