Beograd: Učenik pucao u školi, ima mrtvih i ranjenih
Moderator: Krokodil Behko
- ironman
- sirius

- Has thanked: 26099 times
- Been thanked: 26726 times
- Status: Offline
Re: Beograd: Učenik pucao u školi, ima mrtvih i ranjenih
Policija ,nasa je zapravo fokusirana na kontrolu saobracaja.
Ovo bi im trebao biti poziv da to prepuste stacionaranim radarima a da maltene obje smjene skolske kruze oko skola ..
Nas mentalitet trazi stroziji pristup a ne da se djeca ismijavaju policiji..
Prvo ga palicom u facu a onda pitaj ,potpisujem to.
Ovo bi im trebao biti poziv da to prepuste stacionaranim radarima a da maltene obje smjene skolske kruze oko skola ..
Nas mentalitet trazi stroziji pristup a ne da se djeca ismijavaju policiji..
Prvo ga palicom u facu a onda pitaj ,potpisujem to.
dream of spring...
- Fuddo
- Maliciozni seronja

- Has thanked: 14234 times
- Been thanked: 23717 times
General War wrote: 05 May 2023, 17:22bje'z ba sabane, nisam to radi tebe ni odgovaraoFuddo wrote: 05 May 2023, 16:48
Ma ne ide tebi nista, ti si obicni konj na kojeg je besmisleno trositi rijeci. Zaosinuta budala.
Citaj komentare, mozda ti bude jasno sta se desava.
Dozvolite da se obratimo
- Veca
- Uvijek slobodna!

- Location: Sikirevci! ---- Dijasporo, od pomoći su potrebna samo finansijska sredstva!
- Has thanked: 24533 times
- Been thanked: 6384 times
jebo li vas aljo, tudjman i milosevic! @oni su vam podarili drzave i sisteme koje obozavate! ...nema izjednacavanja sto se rata tice, samo da naglasim, ja sam uz svoje! 
Ima ljudi dobrih, mekih kao pamuk.
Kad ih zgazite propadate do dna, SOPSTVENOG.
Nisu predvidjeni za gazenje.
Kad ih zgazite propadate do dna, SOPSTVENOG.
Nisu predvidjeni za gazenje.
- seln
- Osvježenje foruma

- Has thanked: 256 times
- Been thanked: 560 times
Evo jedno odgovora:
Милош Обилић
@Srbija_Istina
Највише српске деце.
Радикални исламисти - зло.
Za 3/5 spremni!
- insomnia
- Rđav kurac

- Has thanked: 3202 times
- Been thanked: 10011 times
Ma Srbija je bolesna ali ovaj mali Kosta nije uopste iz te price. Laje se na pogresno drvo. Bolestan je i on ali na drugi nacin.
Ovaj lola od sinoc je bas iz tog filma. Otac pukovnik, prase i krsna slava, vidimo se u Citulji
Ovaj lola od sinoc je bas iz tog filma. Otac pukovnik, prase i krsna slava, vidimo se u Citulji
Iskustvo mi je pomoglo da u sebi nađem balans
Pa okoreli šaban začas postao je šaman
- BritkiMozak
- Osvježenje foruma

- Mood:
- Has thanked: 140 times
- Been thanked: 298 times
Hebo ga led. Znači klinac ubije nekoliko ljudi, rani još nekoliko i neki od ranjenih će možda podleći ranama, a otac će biti kriv samo za nesavjesno držanje oružja.insomnia wrote: 05 May 2023, 16:16 Msilim da roditelji mogu samo prekrsajno odgovarati za djela koja pocine djeca. Ovog ce teretiti za nesavjesno drzanje oruzja il sta vec ali to je drugi oar opanaka
A razapeli bi nekog tko bi imao pištolj bez dozvole, bio zaista napadnut i ubio tog jednog napadaća u samoobrani.
Ne odobravam ilegalno posjedovanje vatrenog oružja, ali eto naveo sam primjer.
Stvarnost je katkada gora i od najcrnije mašte.
- Naseef Mushroom
- Forum [Bot]
![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)
- Has thanked: 4200 times
- Been thanked: 3881 times
Ne znam ima li, ako ikada budem u Švedskoj javit ću ti.General War wrote: 05 May 2023, 15:48De mi reci ima li kakvih psihijatrijskih ustanova u sveDskoj? Idi bolan lijeci se....a kad se izlijecis ako se ikad izlijecis, onda citaj od 1992, dejtona, ustava Bih, i svega ostalog sto ti je Aljo potpisao...nema veze s vezom sto bezveze pises.Naseef Mushroom wrote: 05 May 2023, 15:24
Ako je ko ovdje govorio slobodno šta hoće, i po tom pitanju, onda sam to ja, evo i ovaj put.
Vi Alijini/Bakirovi Srbi (kako su vas zvali Risto i ekipa) ste pokazali pravo lice sa šupljom “Mi imamo nešto protiv nacionalista” a ustvari imate protiv samo jedne trećine, dok vam ne smeta vlast sa drugima i trećina.
I to ste izabrali baš biti protiv onog tora gdje ima jedino multi-kulti.
Kao hvala, dobili smo razne Bačanoviće, Ivane i Generale kao veliko fuck you na to.
Ja ako sam protiv vrste svakog fašizma onda sam antifašista, ako sam protiv fašizma kod prve strane a kod druge dvije mi ne smeta, onda sam i ja fašista prema prvom narodu gdje antifašizam koristim kao kamuflažu.
Tako i treba, dobar i budala dva brata, ali za budalu bar odmah znaš da je budala.
Naglašavate kod Srba i Hrvata i koji nisu nacionalisti njihovu nacionalnost “Nisu svi Srbi i Hrvati četnici i ustaše”,”Treba sa dobronamjernim Srbima i Hrvatima graditi državu” a većinski narod ne smije ni reći ko je i šta je.
Ali neka, sahranili ste zadnju šansu da bude ona Bosna i Hercegovina kakvu ste skoro 30 godina sanjali, onu sa raznim Peđama, Falatarima i Damirima Nikšićima, jer ste otišli u zagrljaju sa HDZ i SNSD, samo da vidite SDA nepune dvije godine na podu.
To zbog čega si se ibretio zadnjih par dana na forumu je tek početak i poslijedica podrške Schmidtu, i nije mi te žao. Ako ne žališ samog sebe, zašto bi te neko drugi žalio?
Interesantno je poređenje, na onom tamo forumu okrenu se tema na zločine ARBiH i zaključa se po zadatku.
Ovdje se skreće na Aliju Izetbegovića i ide se da se zaključa tema.
Možeš ti da skrećeš i da uspiješ da zaključaš sto tema, činjenica ostaje da ovo nije ni do Zadruge, ni do Južnog Vetra, ni do nasilnih igrica već do srpskog naroda, čiji je mentalitet došao po naplatu i sada pucaju po svim šavovima.
Last edited by Naseef Mushroom on 05 May 2023, 17:58, edited 1 time in total.
Ide junak do junaka, ide Bošnjak do Bošnjaka, Allahu se svom klanjaju i pjesmu pjevaju.
Živio Alija i bosanska armija, živjela, živjela Bosna.
- Masamune
- DeLorean

- Mood:
- Has thanked: 22486 times
- Been thanked: 20607 times
A ti nigdje ne napisa šta misliš o odluci Vijeća Ministara ili bar nisam vidio.General War wrote: 05 May 2023, 15:52 ...pa vecinu sam vas i poslao vamo da pojacam i ovaj forum, @bloo me rentala @Maji,pa da vidim kako si se snaso![]()
A ovdje forum ovakav onakav... jarane, ja sam većinu vremena proveo na klixu. Znaš i sam. Dosta stavova koje imam se podudaraju s tvojim u mnogim stvarima, ali kako možeš pričati to za ovaj forum kad je tamo politika postala upravo to što ti reče za ljude na ovom forumu - kao da su izašli iz Kreke?
De malo objektivnosti.
People struggle with accepting reality primarily because it can be painful, anxiety-inducing, and may challenge their deeply held beliefs, comfort zones, or sense of self. This resistance is a natural psychological response, but it can hinder personal growth and problem-solving. Ultimately, while rejecting reality can offer temporary relief, accepting things as they are is crucial for processing emotions, personal growth, and making effective, realistic choices to move forward.
- insomnia
- Rđav kurac

Pa sta sad da mu radis?BritkiMozak wrote: 05 May 2023, 17:56Hebo ga led. Znači klinac ubije nekoliko ljudi, rani još nekoliko i neki od ranjenih će možda podleći ranama, a otac će biti kriv samo za nesavjesno držanje oružja.insomnia wrote: 05 May 2023, 16:16 Msilim da roditelji mogu samo prekrsajno odgovarati za djela koja pocine djeca. Ovog ce teretiti za nesavjesno drzanje oruzja il sta vec ali to je drugi oar opanaka
A razapeli bi nekog tko bi imao pištolj bez dozvole, bio zaista napadnut i ubio tog jednog napadaća u samoobrani.
- insomnia
- Rđav kurac

Mislim da se preuvelicava đeneralova ulogaNaseef Mushroom wrote: 05 May 2023, 17:57Ne znam ima li, ako ikada budem u Švedskoj javit ću ti.General War wrote: 05 May 2023, 15:48
De mi reci ima li kakvih psihijatrijskih ustanova u sveDskoj? Idi bolan lijeci se....a kad se izlijecis ako se ikad izlijecis, onda citaj od 1992, dejtona, ustava Bih, i svega ostalog sto ti je Aljo potpisao...nema veze s vezom sto bezveze pises.
Interesantno je poređenje, na onom tamo forumu okrenu se tema na zločine ARBiH i zaključa se po zadatku.
Možeš ti da skrećeš i da uspiješ da zaključaš sto tema, činjenica ostaje da ovo nije ni do Zadruge, ni do Južnog Vetra, ni do nasilnih igrica već do srpskog naroda, čiji je mentalitet došao po naplatu i sada pucaju po svim šavovima.
Osim toga mislim da bi ovaj mali bilo gdje na planeti pocinio slican ili isti zlocin. Neki su jednostavnonod rođenja pogresno nasađeni. O ovom drugom od sinoc bi se dalo diskutovati oko zadruge i juznog vetra
- BritkiMozak
- Osvježenje foruma

- Mood:
- Has thanked: 140 times
- Been thanked: 298 times
Krkana koji nije znao sakriti šifru za sef sa oružjem strpat bar 10 godina u zatvor, pa ga pustit kući. Nekakvu kaznu mora snosit, a kazna koju si spomenuo je jednostavno preblaga čak i po mjerilu mnogih ljudi koji nisu ni izdaleka žrtve tog pokolja.insomnia wrote: 05 May 2023, 17:58Pa sta sad da mu radis?BritkiMozak wrote: 05 May 2023, 17:56
Hebo ga led. Znači klinac ubije nekoliko ljudi, rani još nekoliko i neki od ranjenih će možda podleći ranama, a otac će biti kriv samo za nesavjesno držanje oružja.
A da ne govorim o tome koliko je to sramotno mala kazna za roditelje, braću, sestre i rodbinu žrtava.
Stvarnost je katkada gora i od najcrnije mašte.
- insomnia
- Rđav kurac

Pa ne znam sad kakva kazna je predviđena za djelo za koje ga optuzuju ali mescini da procitah one izjave tuzilastva u kojima kazu da roditelji ne mogu krivicno odgovarati za djela maloljetne djece. Licno mislim da su i oni svjesni da mu ne mogu nista nego je sva ova prica oko određivanja pritvora cisto u smislu smirivanja javnosti
- Naseef Mushroom
- Forum [Bot]
![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)
- Has thanked: 4200 times
- Been thanked: 3881 times
Nema to veze kolika je čija uloga, dijete od 15 godina može da uspije da se zaključa tema ako mu je to namjera.insomnia wrote: 05 May 2023, 18:01Mislim da se preuvelicava đeneralova ulogaNaseef Mushroom wrote: 05 May 2023, 17:57
Ne znam ima li, ako ikada budem u Švedskoj javit ću ti.
Osim toga mislim da bi ovaj mali bilo gdje na planeti pocinio slican ili isti zlocin. Neki su jednostavnonod rođenja pogresno nasađeni. O ovom drugom od sinoc bi se dalo diskutovati oko zadruge i juznog vetra
Može se to svugdje da se desi i da se neko rodi takav, ali je razlika ako se to desi u Minhenu, gradu koji je otvoren za sve i u mjestima gdje odrastaš na mržnji.
Kada od onakve lijepe Banja Luke prije 32 godine uspiješ danas napraviti bure baruta gdje se mrzi svako ko je drugačiji, onda je samo bilo pitanje vremena kada će na red doći svoj, jer kada si odgajan u mržnji a ostao si bez žrtava, onda okrećeš mržnju prema sopstvenim redovima
A šta mislim o Zadrugi i JV sam napisao na drugoj temi
Naseef Mushroom wrote: 05 May 2023, 12:26 Ja bih sada potpisao da Zadruga produži ugovor na 30 godina, samo radi dvoličnosti i patetike naših suživotaša.
Šta ima veze ako je glavni lik iz Južnog Vetra nekoga upucao ili što je u Zadruzi neki lik bukvalno rekao nekoj curi da joj yebe mater u shupak?
Nema generacije da nije odrasla na nasilju i psovkama, nevažno da li je neko odrastao uz Clin Eastwooda, neko uz Eminema a neko uz Grand Theft Auto, pa 99% od nas nije nikada nikoga ubio.
Razlog zašto je se u Srbiji nakupilo toliko psihopata gdje sada polahko sve puca po šavovima je nešto drugo, nešto šta je se desilo par dana prije ubistava, a to je “Musa Turčine, napushi se qrchine”.
Srpsko guslanje je razlog i ništa drugo, samo je suživotašima nezgodno to pomenuti, zato je generacija koja je odrasla uz Branka Kockicu počinila tolike zločine 90-ih, jer se nasmiju uz Branka, ugase televizor i počnu o Turcima pričati.
Nije problem u Zadruzi, već je problem što je četnik Lepi Mića godinama tu kandidat, nije problem analiza dana Zadruge gdje je bilo tuče, svađe, sexa i spavanja, već što je šešelj gost tih analiza.
Ide junak do junaka, ide Bošnjak do Bošnjaka, Allahu se svom klanjaju i pjesmu pjevaju.
- Fuddo
- Maliciozni seronja

Jos da mu deda nije bio aktivni ucesnik streljanja u Srebrenici mozda bi se i izvuko na tu pricu iz filmova.insomnia wrote: 05 May 2023, 17:55 Ma Srbija je bolesna ali ovaj mali Kosta nije uopste iz te price. Laje se na pogresno drvo. Bolestan je i on ali na drugi nacin.
Dozvolite da se obratimo
- insomnia
- Rđav kurac

Malac je jednostavno psihopata. Cisto sumnjam da je on bio od tih sto gledaju zadruge i jalu i bubu. Vidis da su to elitne skole, privatna skola glume, airsoft, picke materine. Jednostavno paihopata jbg. Desava se svuđe
- insomnia
- Rđav kurac

Nije mu ba to đedoFuddo wrote: 05 May 2023, 18:16Jos da mu deda nije bio aktivni ucesnik streljanja u Srebrenici mozda bi se i izvuko na tu pricu iz filmova.insomnia wrote: 05 May 2023, 17:55 Ma Srbija je bolesna ali ovaj mali Kosta nije uopste iz te price. Laje se na pogresno drvo. Bolestan je i on ali na drugi nacin.
- insomnia
- Rđav kurac

Fejk. Isto mu se sin zove al nije to taj lik. Od ovog naopakog je nekakav pisac.
- Fuddo
- Maliciozni seronja

Jebiga, tamo ga po twitteru mecu
Kazu jest
Dozvolite da se obratimo
- spacebound
- Urednik foruma

- Has thanked: 9990 times
- Been thanked: 16867 times
General War i seln, imate upozorenje. Vase animozitete ostavite pred vratima kad na ovaj forum ulazite. Ljubavne poruke razmjenjujte na pp. Fala!
Svađanje s budalom je poput hrvanja u blatu sa svinjom. Nakon sat vremena skužiš da svinja uživa.
- insomnia
- Rđav kurac

Ama malac je klasicni psiho. Kme, kme niko me ne voli. Sad cu vam jebati majku. Jos k tome inteligentan i obrazovan a ocito i sposoban i utreniran.
Eto haman nije toliki problem ni streljana u kojoj je ispalio koji metak nego treninzi airsofta
Eto haman nije toliki problem ni streljana u kojoj je ispalio koji metak nego treninzi airsofta