Ima jos jedan sto je za 1000 eura svjedocio u korist milana lukica.
Zuhdija mu ime.
Moderators: Krokodil Behko, Duminjo
Ima jos jedan sto je za 1000 eura svjedocio u korist milana lukica.
Pa jel mu vjerujes?Chan wrote: 05 May 2023, 19:48 Hakija to nije radio za pare. Nije ništa imao od toga.
Al možda je malo bio lud. Ko će ga znati.
Kad se napise neistina. Svjesno i sa ciljem to je laz. A ovdje si slagao.Taare wrote: 05 May 2023, 19:39Zašto bih te dirao? Ne pada mi napamet. Ako me stvarno znaš, zašto tvrdiš da lažem?ironman wrote: 05 May 2023, 19:18 I da adresu u pp posaljem da mi moze doci kuci.
Pa sta cemo raditi?
Da me diras![]()
Nisam ovo bio vidio..
A adresu znas.
Mehmeda Spahe 1
Samo trazi sefa bot brigade.
Il pitaj svoje u nipu znaju me i oni..do juce radili zajedno![]()
Ako me znaš, onda znaš i to da sam zadnji put slagao kad sam se bojao babe, a to je prestalo prije 20 godina. Došao bih da mi to malo pojasniš, pa onda da na forumu napišeš da si preletio.
Nije neistina tako mi Allaha. Ja ne lažem.ironman wrote: 05 May 2023, 19:50 Kad se napise neistina. Svjesno i sa ciljem to je laz. A ovdje si slagao.
Šta je s tobom? Kakve bitke? Možeš napraviti kafu. Msm, ako hoćeš. Ako nećeš, ne moraš ni to.
Pa nije da mu vjerujem samo nemojte ni od Alije praviti kult ličnosti. Čovjek je bio na tim pregovorima i zato i jeste tako govorio. Ne bi izmišljao tako nešto tek tako. Možda je to bio samo njegov dojam tih sastanaka.Fuddo wrote: 05 May 2023, 19:50Pa jel mu vjerujes?Chan wrote: 05 May 2023, 19:48 Hakija to nije radio za pare. Nije ništa imao od toga.
Al možda je malo bio lud. Ko će ga znati.
Mos mislit, Alija ih ubijedio da pobiju te ljude, kako bi tako izazvao americku intervenciju, i oni pristali?
Pa, ima logike
Matero mila
Ostavljas li mogucnost da je jednostavno, lazov?Chan wrote: 05 May 2023, 20:00Pa nije da mu vjerujem samo nemojte ni od Alije praviti kult ličnosti. Čovjek je bio na tim pregovorima i zato i jeste tako govorio. Ne bi izmišljao tako nešto tek tako. Možda je to bio samo njegov dojam tih sastanaka.Fuddo wrote: 05 May 2023, 19:50
Pa jel mu vjerujes?
Mos mislit, Alija ih ubijedio da pobiju te ljude, kako bi tako izazvao americku intervenciju, i oni pristali?
Pa, ima logike
Matero mila
Ko je Kosta?Shadow wrote: 05 May 2023, 20:03 Zamisli forumase staviti u jednu ucionicu.
Svadja na dvije teme.
Boze me sacuvaj.
Ostavljam naravno. Ništa ne treba isključiti.Fuddo wrote: 05 May 2023, 20:02Ostavljas li mogucnost da je jednostavno, lazov?Chan wrote: 05 May 2023, 20:00
Pa nije da mu vjerujem samo nemojte ni od Alije praviti kult ličnosti. Čovjek je bio na tim pregovorima i zato i jeste tako govorio. Ne bi izmišljao tako nešto tek tako. Možda je to bio samo njegov dojam tih sastanaka.
Aha,ok onda.Taare wrote: 05 May 2023, 19:57Nije neistina tako mi Allaha. Ja ne lažem.ironman wrote: 05 May 2023, 19:50 Kad se napise neistina. Svjesno i sa ciljem to je laz. A ovdje si slagao.
Šta je s tobom? Kakve bitke? Možeš napraviti kafu. Msm, ako hoćeš. Ako nećeš, ne moraš ni to.
možemo zapalit po jednu. Bitno je ostalo.
Vidiš da nisi upućen o zakonima države u kojoj živiš.Fuddo wrote: 05 May 2023, 19:44 Ne moze se izbjeci predsjednik drzave.
Da je 100% svih glasalo.
Sto si nedogovoran?
Pristavi nam kafuShadow wrote: 05 May 2023, 20:03 Zamisli forumase staviti u jednu ucionicu.
Svadja na dvije teme.
Boze me sacuvaj.
E jbg sad.
Pa bolan, na bigajri hak me optuži da lažem, i sad ništa?ironman wrote: 05 May 2023, 20:05 Kafu mozes s istomisljenicima popit ,duminjo npr..
Ja to pijem sam.
Kako je 56:44Taare wrote: 05 May 2023, 20:06Vidiš da nisi upućen o zakonima države u kojoj živiš.Fuddo wrote: 05 May 2023, 19:44 Ne moze se izbjeci predsjednik drzave.
Da je 100% svih glasalo.
Sto si nedogovoran?
Ako ima 2/3 u senatu, automatski oduzima predsjednikovu mogućnost za veto.
Ja znam jer volim da čitam
Isto tako, nisi znao za ove Odluke koje sam postao.
https://www.archives.gov/files/legislat ... ground.pdf
Evo frajeru, čitaj sa stranice kongresa
https://www.congress.gov/quick-search/l ... =&senator=
https://www.congress.gov/quick-search/l ... =&senator=
Dvije trećine usvojile pomoć za bosnu za, u to vrijeme, vrtoglavih 200 miliona.
Sve stajalo spremno da se pokloni bosni kad bosanska vlada zatraži
Ma ono tamo su obračuni bivših klixovaca. General je mortal enemy za neke ovdje
Ma nije nista..