Pa ovi fudbalski savezi.
Imamo i mi stadion
Moderator: Krokodil Behko

Pa ovi fudbalski savezi.

Pa nista. Onda ih mores uciti i da budu ko kokosiTierra Caliente wrote: 05 May 2023, 21:19Jeste...insomnia wrote: 05 May 2023, 21:14
Ama para ima. Trose se na nekake bezveze gluposti i radionice
Na kraju krajeva izbaci vojsku. I onako osim lupanja straze po kasarnama ne rade nista. Stavi svaki dan tri vojnika ispred skole k eto ga. Besplatno je a odvratice mnoge
A i dobro je da se djeca od malih nogu uche i da vide nekoga sa puskom. Ako ista ozbiljnije bi skolu shvacali, da se ne zjbavaju.![]()

![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)
Pa de šta se odmah rogušiš. Svako je u nekom džematu, a da neće taka muslimanka bit.
Ne znam bogami, ne pratim nogomet, bavim se radikalizacijom.

TiS nam Zizi bit mjesto stingera

Pa Bošnjački političar kad se poselami sa drugim političarem kažu "eno ih radikalizuju se" a duha namaz je već nauka.

MaBosnia_Nord wrote: 05 May 2023, 21:34Pa Bošnjački političar kad se poselami sa drugim političarem kažu "eno ih radikalizuju se" a duha namaz je već nauka.
Pročitao sam jedan komentar "bio sam u Sarajevu, u Jugi samo par deda išlo na džumu a danas puna džamija i dvorište, i na kraju Bošnjaci hoće građansku".
Da ne znam kakvi su ne bih ih krivio. Jer zamisli da si Srbin ili Hrvat, živiš sa "muslimanima" u Jugi, sa raznoraznim Mehmedima, Ahmetima itd. Ti muslimani popiju alkohola koliko tvoja porodica zajedno, ne znaju ko je Ebu Bekr, koliko rekjata ima podne im je nauka. Jedino kad su u dzamiji su bajrami.
I sad poslije rata pojave se neki muslimani koji pune džamiju i harem za džume, odjednom stalna i predavanja o Kur'anu, sve više ljudi koji nauče Kur'an napamet, sve više ljudi priča kako im je u životu uzor Muhammed a.s., normalno da ćeš reći da je ovo ekstremizam i vjerski fanatizam (bez obzira što je ovo normala za muslimansko društvo), jer je u odnosu na ono što si navikao nebo i zemlja.

De ne zajebaji
Možda je vakat da pokrenemo ideju o formiranju islamske državu, da zabetoniramo radikalizaciju.Bosnia_Nord wrote: 05 May 2023, 21:34Pa Bošnjački političar kad se poselami sa drugim političarem kažu "eno ih radikalizuju se" a duha namaz je već nauka.
Pročitao sam jedan komentar "bio sam u Sarajevu, u Jugi samo par deda išlo na džumu a danas puna džamija i dvorište, i na kraju Bošnjaci hoće građansku".
Da ne znam kakvi su ne bih ih krivio. Jer zamisli da si Srbin ili Hrvat, živiš sa "muslimanima" u Jugi, sa raznoraznim Mehmedima, Ahmetima itd. Ti muslimani popiju alkohola koliko tvoja porodica zajedno, ne znaju ko je Ebu Bekr, koliko rekjata ima podne im je nauka. Jedino kad su u dzamiji su bajrami.
I sad poslije rata pojave se neki muslimani koji pune džamiju i harem za džume, odjednom stalna i predavanja o Kur'anu, sve više ljudi koji nauče Kur'an napamet, sve više ljudi priča kako im je u životu uzor Muhammed a.s., normalno da ćeš reći da je ovo ekstremizam i vjerski fanatizam (bez obzira što je ovo normala za muslimansko društvo), jer je u odnosu na ono što si navikao nebo i zemlja.
Oho, mala igra na sigurno. hebi ti to, ako zakaže Alija neće Velija.

Zakazao je sistem u školama najviše jer primaju podobne, a ne stručne kadrove. Rad u prosvjeti je ipak neka vrsta sigurne plate pa to ljudi ganjaju bez da to vole raditi i bez da znaju sa djecom. Nema ni nikakvih anketiranja i ocjene produktivnosti učitelja i profesora koji obično kad ulete tako ostanu do penzije iako su u startu poprilično nesposobni.Zizi wrote: 05 May 2023, 21:33 Kada škola bude mjesto u kuju će djeca sa radošću ići neće biti potrebe za silnim obezbjeđenjima.
Takva škola će znati pružiti podršku i djeci koja žive u porodicama sa teško poremećenim odnosima ili ako žive sa roditeljima koji nemaju adekvatne vještine za odgoj djece.
Nažalost zakazao je i sistem obrazovanja nastavnog osoblja, a i trenutni školski program kao da je svrha sam sebi. Preopterećeni su nastavnici, djeca i roditelji i većina ih je sa nagomilanim prwkomjern stresom, koji se onda ispoljava kroz verbalno i fizičko nasilje jednih prema drugima.
Isto je i kod nas i u regiji nam.
Nastavnici uglavnom profesionalno sagorili i kao takvi teško da mogu svoj zadatak na profesionalan način.
Bujrum, predloži koji to neće zakazati.

Zato kažem da ne znam kakvi su, jer njima to dobro dođe kod zapadnjaka. Čitav svijet priča o nekim radikalnim muslimanima pa da se i oni ušlepaju na priču.Fuddo wrote: 05 May 2023, 21:38
Ma
Ne bendaju oni te, to je izvlakusa.
Mi smo se znali pmolit na punkt sa 84vorkom oko pasa, a ne znamo ni kad je jacija, to im je belaj.
Jebo suplju, sam reknes, rodjo, zarobljen si
I sam to priznaju.
Samo štreberi idu u školu sa radošću, normalni ljudi baš i ne. Evo ovaj dečko je bio štreber, pa vidimo šta je uradio.Zizi wrote: 05 May 2023, 21:33 Kada škola bude mjesto u kuju će djeca sa radošću ići neće biti potrebe za silnim obezbjeđenjima.
Takva škola će znati pružiti podršku i djeci koja žive u porodicama sa teško poremećenim odnosima ili ako žive sa roditeljima koji nemaju adekvatne vještine za odgoj djece.
Nažalost zakazao je i sistem obrazovanja nastavnog osoblja, a i trenutni školski program kao da je svrha sam sebi. Preopterećeni su nastavnici, djeca i roditelji i većina ih je sa nagomilanim prwkomjern stresom, koji se onda ispoljava kroz verbalno i fizičko nasilje jednih prema drugima.
Isto je i kod nas i u regiji nam.
Nastavnici uglavnom profesionalno sagorili i kao takvi teško da mogu svoj zadatak na profesionalan način.
Nemoj to mene pitat, nisam vješt u kalkulisanju, ja sam uvijek na strani luzera pa sam tako i sam luzer.

a shta ochekivati od krstaskih fundamentalista i onih koji su djecu pekli u sporetu u Ahmicima...Bosnia_Nord wrote: 05 May 2023, 21:45Zato kažem da ne znam kakvi su, jer njima to dobro dođe kod zapadnjaka. Čitav svijet priča o nekim radikalnim muslimanima pa da se i oni ušlepaju na priču.Fuddo wrote: 05 May 2023, 21:38
Ma
Ne bendaju oni te, to je izvlakusa.
Mi smo se znali pmolit na punkt sa 84vorkom oko pasa, a ne znamo ni kad je jacija, to im je belaj.
Jebo suplju, sam reknes, rodjo, zarobljen si
I sam to priznaju.
Svaki dan u njijovim vijestima "Radikalni vehabija", uđi kod njih na portale svaki dan je vijest o nekim "vehabijama".
Kad je Safet Kuduzović pričao o Izbornom zakonu, na Hrvatskim portalima "Radiklani vehabijski vođa bi da kolje" iako je čovjek napisao najnormalniji status.