SDA
Moderators: Krokodil Behko, Duminjo
- greeneyes
- Hadžija

- Has thanked: 6125 times
- Been thanked: 6707 times
- Status: Offline
- Taare
- greatest

- Has thanked: 6107 times
- Been thanked: 4413 times
Re: SDA
Kako nije?! Odoše budžeti, nema love, ne mogu plaćati silne uhljebe. Nema pljačke.
U pitanju su milijarde.
U pitanju su milijarde.
Svi mi se morete obratit
- HAVANA
- Penzioner

- Has thanked: 2911 times
- Been thanked: 24125 times
Cekaj tek dok pravo pocne,jos uvijek su u mnogim semama,tek zapinje...Ocekuj hampu do usijanja...
Nije skupo na moru, skupo je na obali.
- HAVANA
- Penzioner

Svakako se sve kod nas i svodi na pare i vlast.Ovo sve drugo su zamajavanja mase...Neg eto da bar hoce ko pomalo sta i radit,i ljudima sta napravit,ne samo sebi...
- Fuddo
- Maliciozni seronja

- Has thanked: 14408 times
- Been thanked: 24185 times
- Status: Online
Ja u zivotu nisam glaso ni za sta
Lazem, jesam za Bajdena
Bolje da nisam
A sad cu izvadit cips i zaokruzit Zahiragica
Lazem, jesam za Bajdena
Bolje da nisam
A sad cu izvadit cips i zaokruzit Zahiragica
Dozvolite da se obratimo
- HAVANA
- Penzioner

- Fuddo
- Maliciozni seronja

- Has thanked: 14408 times
- Been thanked: 24185 times
- Status: Online
- HAVANA
- Penzioner

Suti,rintaj,naplati i goni je i najbolje...Ne gledaj cnn
- Krokodil Behko
- Globalni moderator

- Has thanked: 9979 times
- Been thanked: 11850 times
Trump nije bio u poziciji, da nam "kaže šta misli" o nama.
Planirao je to, u drugom mandatu. A da je Biden ispao uzepeovac, to jeste.
- Taare
- greatest

Da su samo pare problem, moj ti havana. Po meni, veći je problem što omladini ubiješ volju za ostanak i građenje karijere u domovini.HAVANA wrote: 12 Mar 2023, 07:31 Svakako se sve kod nas i svodi na pare i vlast.Ovo sve drugo su zamajavanja mase...Neg eto da bar hoce ko pomalo sta i radit,i ljudima sta napravit,ne samo sebi...
Dakle, oni koji bi trebali da u narednih 40 godina nose državu, odlaze na zapad. Ostali su sda "stručnjaci" koji nas vode u bezdan.
To je ono što ne vide ti silni sda botovi jer su i sami polupismena krezava rulja. Ljudi koji nemaju kapacitet da shvate značaj nauke.
Mi imamo zlatne djece. Zlatne!
Zamisli da imamo studente medicine sa prosjekom 10,0
Znaš li šta znači desetka? Znači da si jbo znanje i samom aviceni, a ne samo ostalim studentima i većini budućih kolega.
To su ljudi koji bi bili tito za medicinu, pisali knjige i otkrivali nove načine liječenja, te usavršavali postojeće.
I onda takvo dijete ne dobije poso na kcus. Nema mjesta jer se zaposlio neko sa travničkom diplomom.
il neko ko uopšte nema validne diplome kao sebija.
Jednom je zasjedao senat i otkrio 35 falsifikovanih diploma.
I takvi onda vode državu. Asim ih poslo.
Mit je najjači tehnički fakultet na svijetu. Ko god od ovih osam i pol milijardi insana ima poseban kliker, taj se trudi da ode na mit.
Kad dobiješ njihovu diplomu, vrata svijeta su ti otvorena. Odeš u bilo koju od najjačih firmi na dunjaluku, priđeš prvom stolu, pokažeš diplomu i kažeš - haj momčino, ustani sa mog novog radnog mjesta.
dođe direktor i pita treba l da ti popuši. Eto šta je mit.
I od sve te genijalne djece sa cijelog svijeta, mali bošnjo bio najbolji u klasi.
Sjedio sam s njim. Mali je genije.
Došao u bosnu, bio pun elana da uradi nešto za državu.
na koja god vrata je pokucao, bila su zaključana.
Sad radi za amere. Dali mu neki startap. U prvoj godini okrenuo par miliona.
Skonto neko čudo za medicinu. Za 10 godina će okrenuti milijarde.
Kod nas nije mogao proći silne kandidate sa travničkim diplomama koje je poslao asim.
i još bezbroj drugih primjera.
Dakle, pare nisu najveći problem. Najveći problem je to što ti pravi državu koju će voditi debili.
država koju vode debili, osuđena je na propast.
Svi mi se morete obratit
- HAVANA
- Penzioner

- HAVANA
- Penzioner

A vid sto hairlije kopaju,nek nose kad ne umijemo nista.Za jebenih 168 miliona kapitalne investicije.Uzeli su kafe ako nista...https://raport.ba/pogledajte-kako-napre ... du-dolara/
- Naseef Mushroom
- Forum [Bot]
![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)
- Has thanked: 4200 times
- Been thanked: 3882 times
Zlatna djeca koja bez dana u svijetu odraslih bez demonstracija, protesta, peticije i dana borbe, naprave sebi za maturu majice “Angela Merkel dolazimo” i odlaze u sređen sistem gdje su se drugi za to izborili
I jesu zlatna, zlatna od golden shower tj. popišaj ih
I jesu zlatna, zlatna od golden shower tj. popišaj ih
Ide junak do junaka, ide Bošnjak do Bošnjaka, Allahu se svom klanjaju i pjesmu pjevaju.
Živio Alija i bosanska armija, živjela, živjela Bosna.
Živio Alija i bosanska armija, živjela, živjela Bosna.
- Krokodil Behko
- Globalni moderator

- Dori
- Forum [Bot]
![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)
- Mood:
- Has thanked: 15099 times
- Been thanked: 14878 times
- Mutevelija
- Selonačelnik

- Has thanked: 1677 times
- Been thanked: 3195 times
SDA je izgubila svoju desničarsku tradicionalnu struju i postala oglašivač Bakiea Novalića kako omladinu treba zamijeniti robotima i # Fadile oprosti.
Ako SdA nema ponuditi svom glasačkom tijelu ono SDA Alijno i postaje LgBt SDA i uvlači se Zapadu, njeno glasačko tijelo će se promijeniti.
Ali dobro SDA kao stranku koju narod zna trebalo je kazniti NIPom, možda se SDA popravi u narednim izborima.
NiP iako nije neka posebna stranka koja je iznikla iz SDA sa ljevičarskim osmorkom koja se iskoristila je dobra za obračun sa keiminalitetom u SDA.
Sad kako gubi SDA se koristi ratnom retorikom, problem SDA je kao stranke bio što se je inatila Bošnjacima koji su glasali za nju , orjentisala se za penzionera i omladini poručila ko vas zašto.
Mada po pitanjima ključnim tradicije i vjere ne odstupaju mnogo od SDP -a i ostalih stranki.
A što se tiče Konakoviću što se sastaje sa Domom i Covicom je bolje nego da karte nisu otvorene.
Bakir u svojoj nemoći zna samo potegnuti za rat, a evo uvukli su i ulemu da spominje svetu borbu na Bozijem putu.
Problem sa potezanjem rata često je što i neprijatelji znaju da si stjerani u ugao i nemaš kud pa potezes za tim.
Ne treba spominjati rat stalno od strane Bošnjaka ne što ne bi trebalo ratovati sa Radom ako traže otcjepljenje već što gubi smisao i narod vidi da je to samo igranje za politički moć.
Da se dotaknem i unuke Alijne koja podržava LGBT zajednicu, ne možeš temelje graditi na zelenoj SDA , a očekivati glasove sa šarenim SDA.
Ovo nije SDA za koji narod zna.
Ako SdA nema ponuditi svom glasačkom tijelu ono SDA Alijno i postaje LgBt SDA i uvlači se Zapadu, njeno glasačko tijelo će se promijeniti.
Ali dobro SDA kao stranku koju narod zna trebalo je kazniti NIPom, možda se SDA popravi u narednim izborima.
NiP iako nije neka posebna stranka koja je iznikla iz SDA sa ljevičarskim osmorkom koja se iskoristila je dobra za obračun sa keiminalitetom u SDA.
Sad kako gubi SDA se koristi ratnom retorikom, problem SDA je kao stranke bio što se je inatila Bošnjacima koji su glasali za nju , orjentisala se za penzionera i omladini poručila ko vas zašto.
Mada po pitanjima ključnim tradicije i vjere ne odstupaju mnogo od SDP -a i ostalih stranki.
A što se tiče Konakoviću što se sastaje sa Domom i Covicom je bolje nego da karte nisu otvorene.
Bakir u svojoj nemoći zna samo potegnuti za rat, a evo uvukli su i ulemu da spominje svetu borbu na Bozijem putu.
Problem sa potezanjem rata često je što i neprijatelji znaju da si stjerani u ugao i nemaš kud pa potezes za tim.
Ne treba spominjati rat stalno od strane Bošnjaka ne što ne bi trebalo ratovati sa Radom ako traže otcjepljenje već što gubi smisao i narod vidi da je to samo igranje za politički moć.
Da se dotaknem i unuke Alijne koja podržava LGBT zajednicu, ne možeš temelje graditi na zelenoj SDA , a očekivati glasove sa šarenim SDA.
Ovo nije SDA za koji narod zna.
Posmatraču mog posta.
Jednaki smo mi skoro oba.
Ja sam juče bio takav
Ti ćeš sutra biti ovakav.

https://bosanski-forum.com/viewtopic.php?t=411&start=4820
Ja sam juče bio takav
- Mutevelija
- Selonačelnik

- Has thanked: 1677 times
- Been thanked: 3195 times
Posmatraču mog posta.
Ja sam juče bio takav

Ja sam juče bio takav
- Krokodil Behko
- Globalni moderator

Pristanak "Trojke" na zahtjeve SNSD-a i HDZ-a o izgradnji novih gasovoda Istočna i Južna interkonekcija, i to na način koji odgovara ovim strankama, je prepuštanje monopola Miloradu Dodiku i Draganu Čoviću nad regulisanjem dotoka i cijene gasa građanima Bosne i Hercegovine, naročito u onim sredinama koje su najveći potrošači i u kojima su Bošnjaci dominantna većina, saopćila je SDA.
- Pristanak na realizaciju projekata kroz entitetska i kantonalna preduzeća predstavlja i potpunu degradaciju države Bosne i Hercegovine i kršenje njenih međunarodnih obaveza. To bi također značilo da će, uz ovisnost o Rusiji, BiH biti ovisna i o volji SNSD-a i HDZ-a - istakli su iz SDA i dodali:
- Predsjednik NiP-a Elmedin Konaković, koji je danas ponovo kapitulirao pred Dodikovim zahtjevima, ima pravo da sebe, svoju stranku i partnere ponižava stalnim ustupcima i odlascima na noge predsjedniku entiteta RS, ali nema pravo da stavlja energetsku stabilnost države Bosne i Hercegovine u ruke šefova SNSD-a i HDZ-a.
- ironman
- sirius

- Has thanked: 26112 times
- Been thanked: 26753 times
Bolidi.
Nemam drugu rijec.
I ponosno na press konferenciji o ovome.
Jos jedan uspjeh .
Da ti gas u drzavu dolazi sa dvije strane i o je kontrolisu veliki ljubitelji BiH.
Samo da dodam.
A najveci potrosac tog gasa i oni koji ce placati najveci dio racuna iz BiH su bosnjakistanci.
Koji opet samo treba da nahrane kerove i nista ne diraju..
Cestitam nam,opet
Nemam drugu rijec.
I ponosno na press konferenciji o ovome.
Jos jedan uspjeh .
Da ti gas u drzavu dolazi sa dvije strane i o je kontrolisu veliki ljubitelji BiH.
Samo da dodam.
A najveci potrosac tog gasa i oni koji ce placati najveci dio racuna iz BiH su bosnjakistanci.
Koji opet samo treba da nahrane kerove i nista ne diraju..
Cestitam nam,opet
dream of spring...
- Taare
- greatest