jaran i ja zajedno prestali. odavno sam se kanio vec, pusim bar 30 godina imuno. e fol, hoce on da bude laf i kaze lakse nam je sa hipnozom, on ce nas castiti. haj reko, da vidim i to.immuno wrote: 07 May 2023, 23:12blago tebi, ja u petak isla na zadnju akupunkturu I sad trebam flastere lijepiti.. bogami nikakve fajde evo upravo ugasih
![]()
otisli mi, prvi ja na redu. tarapeutkinja pricala sa mnom, ono sto hoces da prestanes, vako, nako, et ko zbog sugestija. haj ispricam ja njoj. veli dobro. de sjedi u stolicu, odmori, ispruzi noge... i pocinje ona. sve na njemackom jeziku, ponavlja, ponavlja, ja se ko fol opustam. 5-6 minuta tako... i u po frke kaze zena, svakoga dana u svakom pogledu sve vise i vise napredujes... ma nema jarane, ja kad sam se razvalio smijati, sva klinika se tresla. meni odma pade na um sjecas li se doli bel i hipnoza... otkino, suze me zalile ko onda kad je morgen postavila kukuruz na kuhanje.
kaze zena, haman ovo kod tebe ne ide, ne mozes da se opustis... ne mogu reko, takav sam.. izadjem napolje, jaran udje.. ja uzmem cigare i upaljac, bacim u kantu i reko, dostaaaaa.. nisam vise ni jedne zapalio.

![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)