Maje ce mu grudnjake bacat

Moderator: spacebound

Maje ce mu grudnjake bacat

Bosnia_Nord wrote: 08 May 2023, 19:49 Zanima me da li je moderator ove teme shvatio glupost ovog pokreta samom činjenicom da svakih par godina mora mjenjati naziv teme. Vidim 2010 pokrenuta tema, tad je bilo LGBT. Moderator je kasnije morao dodati "Q" da bi bilo LGBTQ, onda je morao dodati "I" da bi bilo LGBTIQ a onda kasnije i "A" da bi bilo LGBTIQA i još dodati "+".![]()

Nisam ni spomenuo paradu ovdje.Krokodil Behko wrote: 08 May 2023, 23:30Bosnia_Nord wrote: 08 May 2023, 19:49 Zanima me da li je moderator ove teme shvatio glupost ovog pokreta samom činjenicom da svakih par godina mora mjenjati naziv teme. Vidim 2010 pokrenuta tema, tad je bilo LGBT. Moderator je kasnije morao dodati "Q" da bi bilo LGBTQ, onda je morao dodati "I" da bi bilo LGBTIQ a onda kasnije i "A" da bi bilo LGBTIQA i još dodati "+".![]()
Možda možeš na ulci zabranjivati parade, ali ovo nije tvoj forum.
Čak ni nema nikog od njih u članstvu, a ti se pomamio.
Prije će biti da si ti čudan i opasan po okolinu nego oni.

Tako jeBosnia_Nord wrote: 09 May 2023, 03:33Nisam ni spomenuo paradu ovdje.Krokodil Behko wrote: 08 May 2023, 23:30
Samo kažem da imaš pune ruke posla da svako malo dodaješ neko novo slovo u naslovu, a još punije ruke da sebe ubijediš da je to novo slovo normalno i prirodno. Moraš stalno gledati updates, da li je novo slovo izašlo pa da promjeniš naslov teme.![]()

![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)

Bosnia_Nord wrote: 09 May 2023, 03:33Nisam ni spomenuo paradu ovdje.Krokodil Behko wrote: 08 May 2023, 23:30
Samo kažem da imaš pune ruke posla da svako malo dodaješ neko novo slovo u naslovu, a još punije ruke da sebe ubijediš da je to novo slovo normalno i prirodno. Moraš stalno gledati updates, da li je novo slovo izašlo pa da promjeniš naslov teme.![]()

bagra wrote: 09 May 2023, 13:58 aludiras da su svi ovi popularni na forumu - pederi !?![]()
znao sam da je dobro biti medj nepopularnim![]()

Bilo bi zanimljivo da se pojavi jedan, da nam objasni neke stvari iz pederskog ugla, a ne vak da mi nagađamo vaki su, naki su.bagra wrote: 09 May 2023, 13:58 aludiras da su svi ovi popularni na forumu - pederi !?![]()
znao sam da je dobro biti medj nepopularnim![]()

Upakovano da baš tako razmišljamo, a ustvari pozadina je izjednačavanje hetero roditelja sa ovim drugim, ne da mi se ni nazvati ih roditeljima.Arthur Dent wrote: 09 May 2023, 16:11 mislim da to svjesno koristis u pogresnoj konotaciji. ftenakis nije razmisljao u tom pravcu. vise se radi o reduciranju zene na ulogu majke.
licno mislim da je svakako licemjerno obiljezavati taj neki dan majke, zene, jednom u godini, a u svim ostalim mogucnostima ih omalovazavati, itd.