Beograd: Učenik pucao u školi, ima mrtvih i ranjenih

Dešavanja u regionu.

Moderator: Krokodil Behko

Zana
Gospođetina
Gospođetina
Has thanked: 9392 times
Been thanked: 9415 times
Status: Online

Re: Beograd: Učenik pucao u školi, ima mrtvih i ranjenih

Post by Zana » 09 May 2023, 18:48

🤔
Last edited by Zana on 09 May 2023, 20:05, edited 1 time in total.
Treba samo ić' prekoreda i govorit' "izvinjavam se"

insomnia
Rđav kurac
Rđav kurac
Has thanked: 3202 times
Been thanked: 10011 times
Status: Offline

Post by insomnia » 09 May 2023, 19:47

Opasno se vlahadija lozi na hodzurine
Iskustvo mi je pomoglo da u sebi nađem balans
Pa okoreli šaban začas postao je šaman

Naseef Mushroom
Forum [Bot]
Forum [Bot]
Has thanked: 4181 times
Been thanked: 3857 times

Post by Naseef Mushroom » 09 May 2023, 19:58

Možda je slučajnost, mada ja lično ne smatram da je slučajnost, da je stranka Narod i Pravda koji su bili bliski sa rahmetli Zukorlićem, prestali da budu ono što jesu nakon njegove smrti.

Uzeviši u obzir da je razlog smrti Zukorlića veoma sumnjiv i da pričaju da je otrovan, u šta ja i dalje vjerujem, i da je Narod i Pravda krenula da ostvaruje veze sa Bošnjacima iz Sandžaka koji bi se proširili na ostatak ex-Yu, a neprijateljske sile napadaju Bosnu i Hercegovinu kao nikada prije, i da je Narod i Pravda njihov glavni alat protiv Bošnjaka, siguran sam i da su iste sile ubile Zukorlića da se sasječe taj pokret u početku.
Ide junak do junaka, ide Bošnjak do Bošnjaka, Allahu se svom klanjaju i pjesmu pjevaju.
Živio Alija i bosanska armija, živjela, živjela Bosna.

Taare
greatest
greatest
Has thanked: 6107 times
Been thanked: 4413 times

Post by Taare » 09 May 2023, 20:48

insomnia wrote: 09 May 2023, 19:47 Opasno se vlahadija lozi na hodzurine
Jedino tebi, baliji, nisu dobri.
Svi mi se morete obratit

harlekin
Aktivni forumaš
Aktivni forumaš
Has thanked: 166 times
Been thanked: 372 times

Post by harlekin » 09 May 2023, 22:23

Naseef Mushroom wrote: 09 May 2023, 19:58 Možda je slučajnost, mada ja lično ne smatram da je slučajnost, da je stranka Narod i Pravda koji su bili bliski sa rahmetli Zukorlićem, prestali da budu ono što jesu nakon njegove smrti.

Uzeviši u obzir da je razlog smrti Zukorlića veoma sumnjiv i da pričaju da je otrovan, u šta ja i dalje vjerujem, i da je Narod i Pravda krenula da ostvaruje veze sa Bošnjacima iz Sandžaka koji bi se proširili na ostatak ex-Yu, a neprijateljske sile napadaju Bosnu i Hercegovinu kao nikada prije, i da je Narod i Pravda njihov glavni alat protiv Bošnjaka, siguran sam i da su iste sile ubile Zukorlića da se sasječe taj pokret u početku.
Vidjaj vidjaj :hm
I sta cemo sad,kuku nama kako cemo pobijedit te sile i njihov alat protiv Bosnjaka? :hm
Ehee glasat za SDA? :ideja

Lavlje_srce
Alienka
Alienka
Has thanked: 4119 times
Been thanked: 3086 times

Post by Lavlje_srce » 09 May 2023, 22:52

harlekin wrote: 09 May 2023, 22:23
Naseef Mushroom wrote: 09 May 2023, 19:58 Možda je slučajnost, mada ja lično ne smatram da je slučajnost, da je stranka Narod i Pravda koji su bili bliski sa rahmetli Zukorlićem, prestali da budu ono što jesu nakon njegove smrti.

I sta cemo sad,kuku nama kako cemo pobijedit te sile i njihov alat protiv Bosnjaka? :hm
Pa cekaj brate, treba malo biti objektivan. Ni ja nisam za SDA nikad bila niti cu ikad biti, ali ni ovom ne valja posao. Uostalom, ne vidim good guys nigdje, meni su svi oni isti. Apsolutno ne vidim postenog covjeka ni na mapi.

Javite kad/ako se pojavi.
Memento Mori

You don’t have a soul. You are a Soul. You have a body. ~C.S.Lewis~

You're hiding to breathe, running from me
Do you rea-lly wanna be in love?

Laser
Forum [Bot]
Forum [Bot]
Mood:
Has thanked: 1234 times
Been thanked: 3916 times

Post by Laser » 09 May 2023, 23:05

Theologically I am a sunni. Politically I am a shia.

Bosnia_Nord
Osvježenje foruma
Osvježenje foruma
Has thanked: 97 times
Been thanked: 219 times

Post by Bosnia_Nord » 09 May 2023, 23:08

ironman wrote: 09 May 2023, 15:46
Bosnia_Nord wrote: 09 May 2023, 15:44

Koji tačno?
Sta pricasmo juce ili prekjuce.
SAD isto sto rusofili i cetniksi i tako..
Razmišljao sam da li da odgovorim jer ne znam da li trolaš. Jer ovo što si rekao, to nema veze sa onim šta sam ja rekao.
Ja sam rekao da ljudi koji sebe smatraju kao borcima za ljudska prava, slobode a onda u ime demokratije opravdavaju ubijanje i vršenje genocida su isti kao i četnici i rusofili pa koliko god oni sebe smatrali demokrata i modernistima.

Krokodil Behko
Globalni moderator
Globalni moderator
Has thanked: 9826 times
Been thanked: 11558 times

Post by Krokodil Behko » 09 May 2023, 23:11

Društvo-ubica se osjetilo ugroženo, nakon jučerašnjih protesta

Vučić: Pozivamo građane 26. maja na najveći skup ikada u Srbiji

"Ništa od toga nije bilo dovoljno i neće biti dovoljno. Јedini njihov cilj je da se na silu preuzme vlast i da se Srbija uvede u haos, nestabilnost, nemire i nerede. Upravo zato, mi smo se večeras dogovorili i pozivamo sve građane Srbije da 26. maja, dan uoči velikih i važnih odluka za Srbiju pozovemo ljude u odbranu slobodarskih, demokratskih vrijednosti naše Srbije da dođu na najveći skup ikada održan u Srbiji. Održat ćemo ga ispred Narodne skupštine ili na Trgu Republike u Beogradu 26. u poslijepodnevnim satima.

Јedini njihov cilj je da se na silu preuzme vlast i da se Srbija uvede u haos, nestabilnost, nemire i nerede.

:D. :D.

Prije će biti, da je njegov jedini cilj očuvati vlast.

ironman
sirius
sirius
Has thanked: 26007 times
Been thanked: 26619 times

Post by ironman » 09 May 2023, 23:12

Bosnia_Nord wrote: 09 May 2023, 23:08
ironman wrote: 09 May 2023, 15:46
Sta pricasmo juce ili prekjuce.
SAD isto sto rusofili i cetniksi i tako..
Razmišljao sam da li da odgovorim jer ne znam da li trolaš. Jer ovo što si rekao, to nema veze sa onim šta sam ja rekao.
Ja sam rekao da ljudi koji sebe smatraju kao borcima za ljudska prava, slobode a onda u ime demokratije opravdavaju ubijanje i vršenje genocida su isti kao i četnici i rusofili pa koliko god oni sebe smatrali demokrata i modernistima.
Pusti to.
Ozbiljan sam ko srcani udar.
Amerika nam je glavni saveznik.
I prijatelj.
U ovakvim trenucima u istoriji biras stranu a samo su dvije. Dobra i ona sto te hoce spizdit sa lica zemlje.
Nema izmedju i nema ali ..
To je moje vidjenje kako stvari stoje
Siguran sam da i svi koje si nabrojao kao ugrozene isto misle o nama ovamo...tj ne misle uopce ..a i nebitno.
dream of spring...

Masamune
DeLorean
DeLorean
Mood:
Has thanked: 22411 times
Been thanked: 20477 times

Post by Masamune » 09 May 2023, 23:19

Čanak i njegovi samo čekaju trenutak da se odvoje od Srbije. Naravno, ne priča u javnosti. Negdje sam vidio neki njegov klip sa neke fešte kad je priželjkivao neko veće sranje na Balkanu u kojem bi Srbija sasvim sigurno bila uključena i odgovorna, a što bi on iskoristio za secesiju Vojvodine.
People struggle with accepting reality primarily because it can be painful, anxiety-inducing, and may challenge their deeply held beliefs, comfort zones, or sense of self. This resistance is a natural psychological response, but it can hinder personal growth and problem-solving. Ultimately, while rejecting reality can offer temporary relief, accepting things as they are is crucial for processing emotions, personal growth, and making effective, realistic choices to move forward.

Kai
Inventar foruma
Inventar foruma
Mood:
Has thanked: 784 times
Been thanked: 1742 times

Post by Kai » 09 May 2023, 23:39

Malac ne pokazuje nikakve znake kajanja, cak sto vise kaze da je uzivao u svemu tome..
Vragolasto..:zao

Bosnia_Nord
Osvježenje foruma
Osvježenje foruma
Has thanked: 97 times
Been thanked: 219 times

Post by Bosnia_Nord » 10 May 2023, 00:19

Bosnia_Nord wrote: 07 May 2023, 23:20
Zagorka wrote: 07 May 2023, 23:08 Jel ima na forumu zavjerologa koji su počeli tvrditi da se događaj nije desio ?
Naiđoh na dosta objava takve vrste.
Joj vidio sam na Redditu neko je poslao neke teorije zavjere vezano za ovaj događaj, nemam sad vremena ali kada budem imao postaviću ovdje.
Najsmješnije mi je bilo kaže "onaj dječak ubio 8 ljudi, a i onaj momak 8 ljudi, sumljivo je ovo 8 i 8, mora da je neka sekta."

Kai
Inventar foruma
Inventar foruma
Mood:
Has thanked: 784 times
Been thanked: 1742 times

Post by Kai » 10 May 2023, 00:24

Zar djecak nije ubio 7 djevojcica, najboljeg prijatelja i domara.. to je 9...
Vragolasto..:zao

Naseef Mushroom
Forum [Bot]
Forum [Bot]
Has thanked: 4181 times
Been thanked: 3857 times

Post by Naseef Mushroom » 10 May 2023, 06:28

Naravno ignorišeš post koji sam postavio na isti dan gdje sam napisao da je Dinin argument za Otvoreni Balkan da se može lakše ići u druge države za Bajram ništa drugo nego SDA škola, gdje isto mnogi iz stranke pominju vjeru da opravdaju svoje postupke, čime sam uz Dinu kritikovao istovremeno i SDA.
Naravno da ignorišeš jer se ne uklapa u tvoju priču i kreveljenje.
Kao kad neki seljačić sve nasmijava u svom selu, pa kad ode u drugo selo misli da mu te fore i tu pale, tako i ti misliš da ti ovdje pale Klixovi fazoni.

Kao Dino što je umislio da je nedodirljiv pa svaku kritiku smatra navijanjem za SDA, gdje ni Srbin Dragan Bursač nije siguran od etiketiranja da je na strani jedne bošnjačke nacionalne stranke, samo zato jer je se usudio kritikovati ga.

Sutra da neko ljudsku gromadu anđeoskog lica zvanog Ramo Isak kritikuje, ti bi napisao “Znam ko je bolji od Rame, neko iz SDA hohohoho”.
Last edited by Naseef Mushroom on 10 May 2023, 06:45, edited 1 time in total.
Ide junak do junaka, ide Bošnjak do Bošnjaka, Allahu se svom klanjaju i pjesmu pjevaju.
Živio Alija i bosanska armija, živjela, živjela Bosna.

HAVANA
Forumaš godine
Forumaš godine
Has thanked: 2865 times
Been thanked: 23636 times

Post by HAVANA » 10 May 2023, 06:33

Lavlje_srce wrote: 09 May 2023, 22:52
Pa cekaj brate, treba malo biti objektivan. Ni ja nisam za SDA nikad bila niti cu ikad biti, ali ni ovom ne valja posao. Uostalom, ne vidim good guys nigdje, meni su svi oni isti. Apsolutno ne vidim postenog covjeka ni na mapi.

Javite kad/ako se pojavi.
Nacekaces se. Ne opterecuj se, zivi i radi. Sto manje znas, citas i gledas politiku bices zdravije pameti. Mozes ti danima i godinama dumat, nista neces rijesit. Nek se jebe i duma kome je do toga.
Nije skupo na moru, skupo je na obali.

Zagorka
Žena, majka, forumašica
Žena, majka, forumašica
Has thanked: 424 times
Been thanked: 626 times

Post by Zagorka » 10 May 2023, 09:29

Naseef Mushroom wrote: 07 May 2023, 23:35
Zagorka wrote: 07 May 2023, 23:08 Jel ima na forumu zavjerologa koji su počeli tvrditi da se događaj nije desio ?
Naiđoh na dosta objava takve vrste.
Ja lično nisam našao na internetu (na ovom forumu pogotovo) mada ne sumnjam jer postoje teorije da se nije desilo za svaku tragediju, ali najluđe što sam do sada pročitao je na Klix forumu, kako je Osmorka uspjela sa danom žalosti na isti dan ubijene djece Sarajeva natjerati Dodika da prizna dan žalosti i zbog djece Sarajeva.
Ih, slabo ti pratiš. Pune stranice od onih što kažu da su curice zaslužile do onih koji se smiju govoreći da je sve obmana.
Malo zakorači u taj mrak, ima svega.
Gospode, gdje li pronalaze, ovoliku đubrad i mamlaze.

Zagorka
Žena, majka, forumašica
Žena, majka, forumašica

Post by Zagorka » 10 May 2023, 09:32

Bosnia_Nord wrote: 10 May 2023, 00:19
Bosnia_Nord wrote: 07 May 2023, 23:20

Joj vidio sam na Redditu neko je poslao neke teorije zavjere vezano za ovaj događaj, nemam sad vremena ali kada budem imao postaviću ovdje.
Najsmješnije mi je bilo kaže "onaj dječak ubio 8 ljudi, a i onaj momak 8 ljudi, sumljivo je ovo 8 i 8, mora da je neka sekta."
Da, da. Idemo dalje, bolujemo više.
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.

Zagorka
Žena, majka, forumašica
Žena, majka, forumašica

Post by Zagorka » 10 May 2023, 09:34

Krokodil Behko wrote: 09 May 2023, 23:11 Društvo-ubica se osjetilo ugroženo, nakon jučerašnjih protesta

Vučić: Pozivamo građane 26. maja na najveći skup ikada u Srbiji

"Ništa od toga nije bilo dovoljno i neće biti dovoljno. Јedini njihov cilj je da se na silu preuzme vlast i da se Srbija uvede u haos, nestabilnost, nemire i nerede. Upravo zato, mi smo se večeras dogovorili i pozivamo sve građane Srbije da 26. maja, dan uoči velikih i važnih odluka za Srbiju pozovemo ljude u odbranu slobodarskih, demokratskih vrijednosti naše Srbije da dođu na najveći skup ikada održan u Srbiji. Održat ćemo ga ispred Narodne skupštine ili na Trgu Republike u Beogradu 26. u poslijepodnevnim satima.

Јedini njihov cilj je da se na silu preuzme vlast i da se Srbija uvede u haos, nestabilnost, nemire i nerede.

:D. :D.

Prije će biti, da je njegov jedini cilj očuvati vlast.

Ide veli kontramiting.
A nije ni bio miting nego tiha šetnja, ne zna ni imenovati.
Bacanje cvijeća u rijeku.
Kontra čega miting ? Mrtve djece ?

Zagorka
Žena, majka, forumašica
Žena, majka, forumašica

Post by Zagorka » 10 May 2023, 09:38

Krokodil Behko wrote: 08 May 2023, 23:49
Jel sto za jednog ?

Post Reply

Return to “EX YU”