Pizde pitarske na one seljacke fazone pokusavaju ukrasti vrijeme. Nevjerovatno glupi. Sarajevo bolje citavu utakmicu, umjesto da igraju oni cigance.
Željo bukvalno 3 prilike i zabio 2 gola
Kad se samo sjetim onih najava “divova” prije 6,7 godina kad ih je preuzeo Vam Tam Han (?) da se stvara novi Dinamo na BalkanuDuminjo wrote: 12 May 2023, 21:58 2:2 U 96-oj![]()
Pizde pitarske na one seljacke fazone pokusavaju ukrasti vrijeme. Nevjerovatno glupi. Sarajevo bolje citavu utakmicu, umjesto da igraju oni cigance.
Željo bukvalno 3 prilike i zabio 2 gola![]()
Ako me ijedan upita, ja ću mu ovako objasniti: “To je liga u kojoj nastupaju muslimanski klubovi i klubovi bosanskih Srba i bosanskih Hrvata.”insomnia wrote: 12 May 2023, 22:06 Jeste probali svabama objasniti koje klubove imate u muslimanskoj liZi? Sta kazu?
Nisu bolji bili, 2 suta 2 gola, to je toDuminjo wrote: 12 May 2023, 21:58 2:2 U 96-oj![]()
Meni se mozda i ucinilo da su bili bolji jer sam ocekivo od 1:0 da Željo podje napadati a nešto nikako..Vrag wrote: 12 May 2023, 23:38Nisu bolji bili, 2 suta 2 gola, to je toDuminjo wrote: 12 May 2023, 21:58 2:2 U 96-oj![]()
Ma sve na nasoj strani osim posjedaDuminjo wrote: 12 May 2023, 23:51Meni se mozda i ucinilo da su bili bolji jer sam ocekivo od 1:0 da Željo podje napadati a nešto nikako..
I cini mi se da uopste utakmica nije bila dobra kako rezultat kaze. 2:2 i kontas to je pucalo na sve strane. A nisam vidio nikakvih prilika, akcija ni bilo cega posebnog.
Moglo je ovo završit i 0:0
A sta je Mirza Varesanovic izjavio prije 12 ili 13 godina pa se nesto pravda navijacima i zbog cega ga bojkotuju?
Cini mi se da Leotar nije dobio licencu i da su oni davno svoje zavrsili. Borba izmedju tuzlaka i posusja. Dobro bi bilo da posusje osigura opstanak vec sljedece kolo. Igramo sa njima zadnje koloDuminjo wrote: 13 May 2023, 13:35 Danas derbi u Trebinju
Leotar - Tuzla
Screenshot_2023-05-13-13-32-06-31_40deb401b9ffe8e1df2f1cc5ba480b12.jpg
Sutra Posusje - Borac
U ponedjeljak Sloboda - Listica
Tuzlaci bas u govnima. A valjalo bi nam da Sloboda makar ne izgubi
Users browsing this forum: Masamune and 0 guests