Kako se usuđuje da laže da Čika Peđa ima više od kuće od čokolade i prozora od marmelade
Klix.ba
Moderator: Krokodil Behko
- Naseef Mushroom
- Forum [Bot]
![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)
- Has thanked: 4078 times
- Been thanked: 3745 times
- Status: Offline
Re: Klix.ba
Vidi ovog SDA botine
Kako se usuđuje da laže da Čika Peđa ima više od kuće od čokolade i prozora od marmelade

Ide junak do junaka, ide Bošnjak do Bošnjaka, Allahu se svom klanjaju i pjesmu pjevaju.
Živio Alija i bosanska armija, živjela, živjela Bosna.
- seln
- Osvježenje foruma

- Has thanked: 256 times
- Been thanked: 560 times
Tema nije zatvorena, pokretac nije banovan:
Vec je uobicajeno medijsko ocitovanje da su ustase uglavnom bili Muslimani, tu i tamo pokoji hrvat.
Da ne govorim o !deset tisuca mudzahedina", ili Kecmanovicevo "da prebijemo Jasenovac za Srebrenicu" (kakve veze imaju Bosnjaci sa Jasenovcem?).
Ko ce da se kladi da ce nas Srbija prije ili kasnije tuziti za agresiju i genocid?
Zašto Islamska Zajednica smatra sebe kičmom Bošnjačkog identiteta i politike
Ovaj bot (bez ikakve sumnje, genocidni ili uzpovski) je apsolutno na talasnoj duzini propgande susjeda i komsija.Copper » 09/05/2023 19:12
Samo pitanje govori sve.
Zivimo u sekularnoj drzavi i demokratiji. Zašto imam religijsku zajednica koja zeli da pruzi pipke u sve elemente drustva u ovoj državi.
Sve vise poprimaju ekstremistički karakter koji zeli teokraciju i stari osmanski sistem janicara, begova i spahija.
Nema nigdje ni u medijima da se toliko gura propaganda religijske zajednice.
Ne rade oni to dzabe kriju se iza religijske knjige i ekstremizam kako bi krili svoj organizirani kriminal i pljačku.
Radio sam sa katolicima i Iso sam po njihovim ustanovama. Nikad nije bilo nikakvog pitanja, nit se ikad eksponiraju da su oni nesto. Sve normala ljudi ko svi ostali.
Dok kod ovi iz islamske zajednice samo se sve okrene na religijski karakter. Jednom mojem starom nisu zeljeli platiti za uradeni poso nego ga htjeli kupiti luksuznim parfemima, ko oni nemaju para.
Vec je uobicajeno medijsko ocitovanje da su ustase uglavnom bili Muslimani, tu i tamo pokoji hrvat.
Da ne govorim o !deset tisuca mudzahedina", ili Kecmanovicevo "da prebijemo Jasenovac za Srebrenicu" (kakve veze imaju Bosnjaci sa Jasenovcem?).
Ko ce da se kladi da ce nas Srbija prije ili kasnije tuziti za agresiju i genocid?
Za 3/5 spremni!
- Taare
- greatest

- Has thanked: 6107 times
- Been thanked: 4413 times
- seln
- Osvježenje foruma

Znajuci naivne i letargicne Bosnje, rade po sistemu "fire and forget": ako prodje, prodje.
I u pravu su, malo ko od nasih politickih hinja se oglasava na provokacije, ma od koga dolazile.
Ovaj bot je nebitan, ali pokazuje tendenciju: pravoslavna dzamahirija i katolibanija kenjaju o uticaju /utjecaju IZ u BiH
Za 3/5 spremni!
- Taare
- greatest

- Has thanked: 6107 times
- Been thanked: 4413 times
Nema mi ništa gore nego kad se počnu pravdat 
Što se mene tiče, samo nabacit blagi osmijeh i kulturno slat u pm.
ne, ne mislim u prenesenom značenju, nego bukvalno.
Ono, mrš u pm, jbo te tvoj babo.
Kome da se pravdam? Možda komšijama i susjedima?
E, sad, ako je u pitanju neka domaća budala tipa onog adisa koji se s vremena na vrijeme ukaže na forumu, onda samo ignorisat.
Što se mene tiče, samo nabacit blagi osmijeh i kulturno slat u pm.
ne, ne mislim u prenesenom značenju, nego bukvalno.
Ono, mrš u pm, jbo te tvoj babo.
Kome da se pravdam? Možda komšijama i susjedima?
E, sad, ako je u pitanju neka domaća budala tipa onog adisa koji se s vremena na vrijeme ukaže na forumu, onda samo ignorisat.
Svi mi se morete obratit
- seln
- Osvježenje foruma

Muezzin novog doba, sumi
Za to vrijeme, ispod radara:
Zapravo je VM usvojilo NACRT zakona... ali cak i da je usvojilo zakon, ostalo je jos 13 uslova.sumirprimus » 11/05/2023 14:16
Vijeće ministara usvojilo i Zakon o VSTV, što je jedan od 14 prioriteta EU, saznaje Raport.
Za to vrijeme, ispod radara:
Kako ono rece Isus u svojoj besjedi na gori: zaista, zaista, kazem vam, ne postoji naivniji insan od Bosnjaka.Vijeće ministara usvojilo odluke o gradnji istočne i južne gasne konekcije
Za 3/5 spremni!
- Naseef Mushroom
- Forum [Bot]
Ima i nešto pozitivno u tim Klix forum bljuvotinama, a to je da je od foruma koji je bio glavno virtuelno okupljanje u Bosni i Hercegovine a i šire, čiji su postovi uticali na dešavanja u društvu, sa stotinama aktivnih forumaša, spalo na to da ima samo 10 aktivnih forumaša koji su sve otjerali i sada samo njih 10 svršavaju na postove koji se ponavljaju 1000 puta.seln wrote: 11 May 2023, 09:27 Tema nije zatvorena, pokretac nije banovan:
Zašto Islamska Zajednica smatra sebe kičmom Bošnjačkog identiteta i politikeOvaj bot (bez ikakve sumnje, genocidni ili uzpovski) je apsolutno na talasnoj duzini propgande susjeda i komsija.Copper » 09/05/2023 19:12
Samo pitanje govori sve.
Zivimo u sekularnoj drzavi i demokratiji. Zašto imam religijsku zajednica koja zeli da pruzi pipke u sve elemente drustva u ovoj državi.
Sve vise poprimaju ekstremistički karakter koji zeli teokraciju i stari osmanski sistem janicara, begova i spahija.
Nema nigdje ni u medijima da se toliko gura propaganda religijske zajednice.
Ne rade oni to dzabe kriju se iza religijske knjige i ekstremizam kako bi krili svoj organizirani kriminal i pljačku.
Radio sam sa katolicima i Iso sam po njihovim ustanovama. Nikad nije bilo nikakvog pitanja, nit se ikad eksponiraju da su oni nesto. Sve normala ljudi ko svi ostali.
Dok kod ovi iz islamske zajednice samo se sve okrene na religijski karakter. Jednom mojem starom nisu zeljeli platiti za uradeni poso nego ga htjeli kupiti luksuznim parfemima, ko oni nemaju para.
Po hiljaditi put “SANU projekat Alija je kriv za genocid u Srebrenici”
10 istih po hiljaditi put:
Znam i na ovom forumu nekoliko forumaša, čiji su stavovi drugačiji od mog, koji sami izbjegavaju diskutovati o politici na tom forumu jer im se gadi.
Ne treba na to toliko obraćati pažnju jer su tu samo još 10 nesretnih duša koji su od najposjećenijeg foruma napravili birtiju zvanu “Kod Feđe Isovića i Damira Nikšića”, postigli kontraefekat i postali irelevantni.
Jedino šta smeta je tipični baliluk jer se na jednom sarajevskom forumu to dopušta ali sve ostalo je nevažno.
Ide junak do junaka, ide Bošnjak do Bošnjaka, Allahu se svom klanjaju i pjesmu pjevaju.
- sehohari
- Sitna buranija

- Mood:
- Has thanked: 13 times
- Been thanked: 113 times
Ne bih baš rekao da je tako, mislim na stanje foruma kao takvog.Naseef Mushroom wrote: 11 May 2023, 14:52Ima i nešto pozitivno u tim Klix forum bljuvotinama, a to je da je od foruma koji je bio glavno virtuelno okupljanje u Bosni i Hercegovine a i šire, čiji su postovi uticali na dešavanja u društvu, sa stotinama aktivnih forumaša, spalo na to da ima samo 10 aktivnih forumaša koji su sve otjerali i sada samo njih 10 svršavaju na postove koji se ponavljaju 1000 puta.seln wrote: 11 May 2023, 09:27 Tema nije zatvorena, pokretac nije banovan:
Ovaj bot (bez ikakve sumnje, genocidni ili uzpovski) je apsolutno na talasnoj duzini propgande susjeda i komsija.
Tako je hohoho
Znam i na ovom forumu nekoliko forumaša, čiji su stavovi drugačiji od mog, koji sami izbjegavaju diskutovati o politici na tom forumu jer im se gadi.
Ne treba na to toliko obraćati pažnju jer su tu samo još 10 nesretnih duša koji su od najposjećenijeg foruma napravili birtiju zvanu “Kod Feđe Isovića i Damira Nikšića”, postigli kontraefekat i postali irelevantni.
Jedino šta smeta je tipični baliluk jer se na jednom sarajevskom forumu to dopušta ali sve ostalo je nevažno.
I dalje je najveći u BiH, bez premca, pa čak i onaj jadni HB forum gdje se skuplja sva neoustaška inteligencija iz emigracije može mu samo zavidjeti na broju korisnika.
Fol je samo u tome što je veliki broj korisnika prestao pisati na političkim temama ili smanjila broj postova, jednostavno je previše botova.
Evo, i ja sam većinom na Klixu iako su mi stavovi bliži ovdašnjem forumskom pučanstvu, iz jedinog razloga što su tamo teme puno aktivnije.
È solo una questione di tempo...
Di molto tempo...
Di molto tempo...
- Krokodil Behko
- Globalni moderator

- Has thanked: 9729 times
- Been thanked: 11469 times
sehohari wrote: 13 May 2023, 10:29 pa čak i onaj jadni HB forum gdje se skuplja sva neoustaška inteligencija iz emigracije može mu samo zavidjeti na broju korisnika.
Pa oni ni nama ne mogu ni prismrditi, što se tiče aktivnosti.
Istina, nisam tamo zavirio godinama, jer nisu ni bitni.
Koga briga šta piše dvadesetak škutora?
- sehohari
- Sitna buranija

- Mood:
- Has thanked: 13 times
- Been thanked: 113 times
Ok, i to je tačno. Samo ih volim prcati, siguran sam da i ovaj forum redovno čitajuKrokodil Behko wrote: 13 May 2023, 10:34sehohari wrote: 13 May 2023, 10:29 pa čak i onaj jadni HB forum gdje se skuplja sva neoustaška inteligencija iz emigracije može mu samo zavidjeti na broju korisnika.
Pa oni ni nama ne mogu ni prismrditi, što se tiče aktivnosti.
Istina, nisam tamo zavirio godinama, jer nisu ni bitni.
Koga briga šta piše dvadesetak škutora?
È solo una questione di tempo...
Di molto tempo...
Di molto tempo...
- Duh
- Inventar foruma

- Has thanked: 1707 times
- Been thanked: 2324 times
- ironman
- sirius

- Has thanked: 25733 times
- Been thanked: 26272 times
- Chloe
- Žena za sva vremena

- Has thanked: 3405 times
- Been thanked: 3484 times
Pridajete preveliku važnost nebitnim osobama koje zbog takvog stanja na forumu nemaju realnu sliku stvarnosti. Lažna slika javnog mjenja na političku situaciju u BiH, odnosno stanje Bošnjaka.
Da je medju narodom onakvo razmišljanje, svakako bi onda bilo za razmatranje i brigu.
Seln je u pravu. Ima forumaša koji ne žele svoje vrijeme i energiju trošiti na Gluposti.
Da je medju narodom onakvo razmišljanje, svakako bi onda bilo za razmatranje i brigu.
Seln je u pravu. Ima forumaša koji ne žele svoje vrijeme i energiju trošiti na Gluposti.
- Chloe
- Žena za sva vremena

- Has thanked: 3405 times
- Been thanked: 3484 times
- Naseef Mushroom
- Forum [Bot]
Pa koliko izađe naroda na proteste?Chloe wrote: 13 May 2023, 13:50 Pridajete preveliku važnost nebitnim osobama koje zbog takvog stanja na forumu nemaju realnu sliku stvarnosti. Lažna slika javnog mjenja na političku situaciju u BiH, odnosno stanje Bošnjaka.
- General War
- Aktivni forumaš

- Has thanked: 105 times
- Been thanked: 139 times
Pazi ovih sto tracajuNaseef Mushroom wrote: 11 May 2023, 14:52Ima i nešto pozitivno u tim Klix forum bljuvotinama, a to je da je od foruma koji je bio glavno virtuelno okupljanje u Bosni i Hercegovine a i šire, čiji su postovi uticali na dešavanja u društvu, sa stotinama aktivnih forumaša, spalo na to da ima samo 10 aktivnih forumaša koji su sve otjerali i sada samo njih 10 svršavaju na postove koji se ponavljaju 1000 puta.seln wrote: 11 May 2023, 09:27 Tema nije zatvorena, pokretac nije banovan:
Ovaj bot (bez ikakve sumnje, genocidni ili uzpovski) je apsolutno na talasnoj duzini propgande susjeda i komsija.
Tako je hohoho

-Pa ako je tamo 10, ovdje je vas 5..de ne zajebaji.
-Ja se nadam da ja nisam od tih, vrlo rado cu podjeliti misljenje sa tobom kao i dosada,samo reci sta te zanima
“Tko izgubi dobitak dobije gubitak!”
- Naseef Mushroom
- Forum [Bot]
Pa i mislio sam uglavnom na temu politika, pratim i tvoje pisanje tamo, u pozitivnom smislusehohari wrote: 13 May 2023, 10:29Ne bih baš rekao da je tako, mislim na stanje foruma kao takvog.Naseef Mushroom wrote: 11 May 2023, 14:52
Ima i nešto pozitivno u tim Klix forum bljuvotinama, a to je da je od foruma koji je bio glavno virtuelno okupljanje u Bosni i Hercegovine a i šire, čiji su postovi uticali na dešavanja u društvu, sa stotinama aktivnih forumaša, spalo na to da ima samo 10 aktivnih forumaša koji su sve otjerali i sada samo njih 10 svršavaju na postove koji se ponavljaju 1000 puta.
Tako je hohoho
I dalje je najveći u BiH, bez premca, pa čak i onaj jadni HB forum gdje se skuplja sva neoustaška inteligencija iz emigracije može mu samo zavidjeti na broju korisnika.
Fol je samo u tome što je veliki broj korisnika prestao pisati na političkim temama ili smanjila broj postova, jednostavno je previše botova.
Evo, i ja sam većinom na Klixu iako su mi stavovi bliži ovdašnjem forumskom pučanstvu, iz jedinog razloga što su tamo teme puno aktivnije.
Govoreći generalno, forumi izumiru, čak da i forumi traju još 30 godina, mlađe generacije ne samo da forume ne smatraju više cool, već mnogi i ne znaju za klasične forume. Za većinu mladih je interesantan samo Instagram i Tiktok, u vrh glave Twitter a za one koji vole duže postove pisati, tu je Reddit.
I ako se ko od mlađih registruje na onaj forum, to je uglavnom omladina koja više voli gledati Face TV nego gole žene na internetu i koji pate za Jugoslavijom a roditelji im išli u osnovnu školu kada je se Jugoslavija raspala.
Kao što napisah, većina po forumima su oni što su bili mlađi kada su forumi postali popularni i sada su prestari za bilo kakve druge vrste socijalnih mreža. To i jeste jedan od razloga za onakav mentalitet na političkim temama na Klix forumu.
Ti forumaši su bili i onda protiv SDA ali u tim mlađim godinama je SDA politika direktno uticala na njihove živote, sada su ostarili, snašli se ili se pomirili sa situacijom ali je ostala navika forumanja, i sada im je samo važno da “komšiji crkne krava” ma šta god Osmorka uradila.
- Naseef Mushroom
- Forum [Bot]
Ja samo prenosim šta forumaši pišu na ovom forumu, tamo jedino znam šta se piše je kada se rijetko kad odlučim da tamo šta napišem, a ostalo šta se piše mogu pročitati kada npr. forumaš Seln šta postavi.General War wrote: 14 May 2023, 02:12Pazi ovih sto tracajuNaseef Mushroom wrote: 11 May 2023, 14:52
Ima i nešto pozitivno u tim Klix forum bljuvotinama, a to je da je od foruma koji je bio glavno virtuelno okupljanje u Bosni i Hercegovine a i šire, čiji su postovi uticali na dešavanja u društvu, sa stotinama aktivnih forumaša, spalo na to da ima samo 10 aktivnih forumaša koji su sve otjerali i sada samo njih 10 svršavaju na postove koji se ponavljaju 1000 puta.
Tako je hohoho
Jedino šta smeta je tipični baliluk jer se na jednom sarajevskom forumu to dopušta ali sve ostalo je nevažno.![]()
-Pa ako je tamo 10, ovdje je vas 5..de ne zajebaji.![]()
-Ja se nadam da ja nisam od tih, vrlo rado cu podjeliti misljenje sa tobom kao i dosada,samo reci sta te zanima
Čak i da je “nas” 50 a tamo samo 10, kako to da npr. forumaši poput Chana i Havane, koji nemaju iste stavove kao većina ovdje i koji bi u teoriji se po stavovima udobnije osjećali na onom tamo forumu, ga sve manje posjećuju? I zašto takve forumaše ne časti većina ovdje nazivima kako tamo časte neistomišljenike?
Tebe nisam time mislio, ali samo razmisli o ovome, ja i ti imamo totalno suprotne stavove, da ne mogu biti ekstremniji, ali ako je tačno šta sam ovdje pročitao, da su čak i tebe tamo nazvali SDA botom, onda možeš i ti shvatiti koliko je tamo sati.
- Fuddo
- Maliciozni seronja

- Has thanked: 14026 times
- Been thanked: 23275 times
Nazife brate, cupaj im zivce, j... im matereNaseef Mushroom wrote: 14 May 2023, 02:52Ja samo prenosim šta forumaši pišu na ovom forumu, tamo jedino znam šta se piše je kada se rijetko kad odlučim da tamo šta napišem, a ostalo šta se piše mogu pročitati kada npr. forumaš Seln šta postavi.General War wrote: 14 May 2023, 02:12
Pazi ovih sto tracaju![]()
-Pa ako je tamo 10, ovdje je vas 5..de ne zajebaji.![]()
Čak i da je “nas” 50 a tamo samo 10, kako to da npr. forumaši poput Chana i Havane, koji nemaju iste stavove kao većina ovdje i koji bi u teoriji se po stavovima udobnije osjećali na onom tamo forumu, ga sve manje posjećuju? I zašto takve forumaše ne časti većina ovdje nazivima kako tamo časte neistomišljenike?
Tebe nisam time mislio, ali samo razmisli o ovome, ja i ti imamo totalno suprotne stavove, da ne mogu biti ekstremniji, ali ako je tačno šta sam ovdje pročitao, da su čak i tebe tamo nazvali SDA botom, onda možeš i ti shvatiti koliko je tamo sati.
Uz tebe smo.
Dozvolite da se obratimo
- Duminjo
- Urednik foruma

- Has thanked: 2723 times
- Been thanked: 8505 times