U državi gdje toga nema?
Bjež. Štap u ruke i udri.
Moderator: Krokodil Behko
Toooo malaZana wrote: 13 May 2023, 11:55 Jednom je neko parkirao auto na ono malo trotoara kod Stare pravoslavne crkve na Čaršiji. Ostavio vrata otvorena. Ne može se proći. Unutra, kao suvozač sjedi plavka, skrola po telefonu. Ja kad sam ja mlatnula s onim vratima umalo joj ne ispade telefon![]()
Jel 300 eura?Duminjo wrote: 13 May 2023, 13:05 Ja sam jednom sasvim slucajno u Njemackoj ostavio Auto na prolazu za vatrogasce. Uletio nešto da uplatim tu blizu, nisam bio ni 10 minuta.
Diglo ga.
Ni 10 minuta nisam bio odustan. Kad dodjose, kad ga digoše..
Od tada pazim
I ti si partizanka haman
VišeMorgen wrote: 13 May 2023, 13:08Jel 300 eura?Duminjo wrote: 13 May 2023, 13:05 Ja sam jednom sasvim slucajno u Njemackoj ostavio Auto na prolazu za vatrogasce. Uletio nešto da uplatim tu blizu, nisam bio ni 10 minuta.
Diglo ga.
Ni 10 minuta nisam bio odustan. Kad dodjose, kad ga digoše..
Od tada pazim
Sve do jednom. Da ti znas kakve ima mrake, neko ce te ubit zbog auta pa ti vidi
Jaoooo
Ma smijem se i ja sada. Sta cu, pišaj ga
Nije u pravu uzeti zakon u svoje ruke. Trebao je stati kraj auta, nazvat policiju i reč ti ti ti auti sa tim i tim registarskim brojem su se parkirali na trotoar. Ljudi ne mogu prolaziti i zbog toga moraju ići na pločnik gdje ih može pokupiti neki auto.spacebound wrote: 13 May 2023, 11:45 U pravu djed, naravno. Ode na namaz, a pri tome cini grijeh jer zbog njega ljudi moraju sici s trotoara.
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest