Samo da kažem.......
Moderator: VIP
- Julia-Klara
- Forum [Bot]
![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)
- Has thanked: 14614 times
- Been thanked: 10101 times
- Status: Offline
Re: Samo da kažem.......
kako bona nisu dospjeli,jasta su nego... neki dan bas s mamom pricam, kaze 4 za marku, kupuje domace kod jedne zene sa sela 
ju mast lov jor femili end bi najs tu komsija 
- Toruk Makto
- Aktivni forumaš

- Has thanked: 6 times
- Been thanked: 10 times
PILECI CEVAP RULEZZZZZZ !!
Dal se trava sadi kod njih ko kod nas žito ,
da vidim svemirca , to bi ga ja upitooo .
da vidim svemirca , to bi ga ja upitooo .
- Zagorka
- Žena, majka, forumašica

- Has thanked: 424 times
- Been thanked: 626 times
u vas jače sunce onda
..........nisu kod nas,bez zeze,nema nigdje,trazila ja,naumpali mi bili ko ludoj prije par dana 
Gospode, gdje li pronalaze, ovoliku đubrad i mamlaze.
- POSAVLJAK
- Aktivni forumaš

- Location: Wligorski okrug zapadno europskog centra na planini Arhipelagovog vrha
Ja kad sam bio u Rovinju, deset kuna je bio pečenjak, to ti je 2,5 KM po komadu, hahaha. Ajd ti drugarice moja polazi doma, taman imam 25 duluma kukuruza, komotno možeš povest i Zagorku, ima ga u izobilju, a ove godine hvala Bogu rodilo pravo.Julia-Klara wrote:kako bona nisu dospjeli,jasta su nego... neki dan bas s mamom pricam, kaze 4 za marku, kupuje domace kod jedne zene sa sela
- Julia-Klara
- Forum [Bot]
pa eto ti prilike da zaradis-oberi,i vozi u Sarajevo , ili Rovinj 
- Pasaga
- Hadžija

- Has thanked: 3924 times
- Been thanked: 2953 times
POSAVLJAK wrote:Ja kad sam bio u Rovinju, deset kuna je bio pečenjak, to ti je 2,5 KM po komadu, hahaha. Ajd ti drugarice moja polazi doma, taman imam 25 duluma kukuruza, komotno možeš povest i Zagorku, ima ga u izobilju, a ove godine hvala Bogu rodilo pravo.Julia-Klara wrote:kako bona nisu dospjeli,jasta su nego... neki dan bas s mamom pricam, kaze 4 za marku, kupuje domace kod jedne zene sa sela
Ovdje dolazi u trgovine neki kukuruz iz Madjarske..
pakovanje je od tri komada...kosta oko 2 marke...
jako je los,niko ne uzima....skroz prezelen,prerano ubran...
Ne obracaj mi se:
Lavlje_srce
"Ne uzimaj hranu iz tanjira brata svojeg, jer će oslabiti, i ma koliko te volio, tako slab ti neće biti od pomoći, i ostaćeš sam".
Lavlje_srce
"Ne uzimaj hranu iz tanjira brata svojeg, jer će oslabiti, i ma koliko te volio, tako slab ti neće biti od pomoći, i ostaćeš sam".
- POSAVLJAK
- Aktivni forumaš

- Location: Wligorski okrug zapadno europskog centra na planini Arhipelagovog vrha
hahahaha, ne mogu se na tome obogatiti, ali kad sam čuo da kilogram čvaraka u Zagrebu 100 kuna, odmah mi je palo na pamet da postanem švercer čvarcima. Kod nas 20 kuna kilogram. Petoduplo ebote, a ide ko halva.Julia-Klara wrote:pa eto ti prilike da zaradis-oberi,i vozi u Sarajevo , ili Rovinj
- Julia-Klara
- Forum [Bot]
j aisto kupujem ovdje pakovanje, dobar je, 3 komada oko 3 marke, i mislim da je austrijski
- Julia-Klara
- Forum [Bot]
aaaa,a zamisli tek kulen! koja je tu zarada!!!POSAVLJAK wrote:hahahaha, ne mogu se na tome obogatiti, ali kad sam čuo da kilogram čvaraka u Zagrebu 100 kuna, odmah mi je palo na pamet da postanem švercer čvarcima. Kod nas 20 kuna kilogram. Petoduplo ebote, a ide ko halva.Julia-Klara wrote:pa eto ti prilike da zaradis-oberi,i vozi u Sarajevo , ili Rovinj
- greeneyes
- Hadžija

- Has thanked: 6125 times
- Been thanked: 6707 times
- Rum
- Sebijin pulen

- Mood:
- Has thanked: 41214 times
- Been thanked: 27898 times
Jeli kruscicagreeneyes wrote:Popio sam kanister vode.
Danas je zemlja ispod nas. Sutra već može biti iznad nas. Okreni se Allahu prije nego se vratiš Allahu.
-
Ruana
- Mister No
- The Good, the Bad and the Ugly

- Has thanked: 9044 times
- Been thanked: 5793 times
Maja smanjila broj objavljenih slika 
Nista vise cuke, mace, kamen lijevo, kamen desno, kamen pravo, kamen iza...ostasmo uskraćeni
Nista vise cuke, mace, kamen lijevo, kamen desno, kamen pravo, kamen iza...ostasmo uskraćeni
The Dark Side Of The Forum...
- Sibila
- Forum [Bot]
- Has thanked: 38 times
- Been thanked: 883 times
nisam odavno bila bolja .......ono prljava kosa i to.........al sama sa saobom u takvom miru i
da mi cak pade na pamet da umjesto ofog oruzija stavim buket ruza boje krvi
a plus poslije posa ocekuje me kafa i duzenje sa mojim tajooooooooooooooooooooom
a plus poslije posa ocekuje me kafa i duzenje sa mojim tajooooooooooooooooooooom
- Rum
- Sebijin pulen

- Mood:
- Has thanked: 41214 times
- Been thanked: 27898 times
Ooo tigrasta selam selam
Danas je zemlja ispod nas. Sutra već može biti iznad nas. Okreni se Allahu prije nego se vratiš Allahu.
- POSAVLJAK
- Aktivni forumaš

Ja mislim da ćeš ti jednog dana donijeti mir ovom svijetu....već te vidim sa bazukom u lijevoj i mitraljezom u desnoj ruci...kako koračaš oblacima i sav šljam šalješ tamo gdje im je i mjesto...Tigris wrote:nisam odavno bila bolja .......ono prljava kosa i to.........al sama sa saobom u takvom miru ida mi cak pade na pamet da umjesto ofog oruzija stavim buket ruza boje krvi
![]()
-
Bambi
- Inventar foruma

Komarci su me izujedali,pa to je nevjerovatno...
a još plus mi se povraća...
Dobar dan svima

Dobar dan svima
- Sibila
- Forum [Bot]
- Has thanked: 38 times
- Been thanked: 883 times
POSAVLJAK wrote:Ja mislim da ćeš ti jednog dana donijeti mir ovom svijetu....već te vidim sa bazukom u lijevoj i mitraljezom u desnoj ruci...kako koračaš oblacima i sav šljam šalješ tamo gdje im je i mjesto...Tigris wrote:nisam odavno bila bolja .......ono prljava kosa i to.........al sama sa saobom u takvom miru ida mi cak pade na pamet da umjesto ofog oruzija stavim buket ruza boje krvi
![]()
selam alejć rum tum.......pomilki prstice
ah posavljak.........ne znam sta bih rekla..........sustinski sam janje manje vise..........ali Ovnovi su temperamentni ........a moj stil nije bazuka i mitraljez...........obicno uvijek idem fino i kulturno ili na ignore........taktika i nacina ima........sto se kaze raznoraznih.........bas nesto kontam poslije kafe sa ocem.........idem ostaviti jednog džukelu.........al hajde nije papak pa cu biti cool.........al ako zivac pogodi.........ne garantujem za njegovu bolnu srcanu patnju
- POSAVLJAK
- Aktivni forumaš

Ma znao sam ja da si ti mirna dušica sa antiterorističkim srcemTigris wrote:POSAVLJAK wrote:Ja mislim da ćeš ti jednog dana donijeti mir ovom svijetu....već te vidim sa bazukom u lijevoj i mitraljezom u desnoj ruci...kako koračaš oblacima i sav šljam šalješ tamo gdje im je i mjesto...Tigris wrote:nisam odavno bila bolja .......ono prljava kosa i to.........al sama sa saobom u takvom miru ida mi cak pade na pamet da umjesto ofog oruzija stavim buket ruza boje krvi
![]()
selam alejć rum tum.......pomilki prstice![]()
ah posavljak.........ne znam sta bih rekla..........sustinski sam janje manje vise..........ali Ovnovi su temperamentni ........a moj stil nije bazuka i mitraljez...........obicno uvijek idem fino i kulturno ili na ignore........taktika i nacina ima........sto se kaze raznoraznih.........bas nesto kontam poslije kafe sa ocem.........idem ostaviti jednog džukelu.........al hajde nije papak pa cu biti cool.........al ako zivac pogodi.........ne garantujem za njegovu bolnu srcanu patnju![]()
![]()