Bizarne vijesti
Moderator: Krokodil Behko
Re: Brižna majka traži djevojku da joj razdjeviči sina
Dobra neka mati 

Najzaslužniji za slobodu naše zemlje su danas bez posla, gladni i žedni!
https://www.youtube.com/watch?v=vG8cSBpqHSM
https://www.youtube.com/watch?v=vG8cSBpqHSM

-
- Status: Offline
Mama se izgleda prepala da joj sin nije homoseksualac.
- Zagorka
- Žena, majka, forumašica
- Has thanked: 424 times
- Been thanked: 625 times
koja perverzija,hoće li mama prisustvovati i davati instrukcije.......Bože me oprosti 

Gospode, gdje li pronalaze, ovoliku đubrad i mamlaze.
- Pasaga
- Hadžija
- Has thanked: 3884 times
- Been thanked: 2925 times
..ova zena mi nije nikako ....ok....Zagorka wrote:koja perverzija,hoće li mama prisustvovati i davati instrukcije.......Bože me oprosti
nezna cojk sta bi rekao...
Ne obracaj mi se:
Lavlje_srce
"Ne uzimaj hranu iz tanjira brata svojeg, jer će oslabiti, i ma koliko te volio, tako slab ti neće biti od pomoći, i ostaćeš sam".
Lavlje_srce
"Ne uzimaj hranu iz tanjira brata svojeg, jer će oslabiti, i ma koliko te volio, tako slab ti neće biti od pomoći, i ostaćeš sam".
-
Vazno je da je ona u novinama. Da zna ista kao sto ne zna pustila bi sina da sam odluci i da sam osjeti kad je spreman za takve stvari.
- greeneyes
- Hadžija
- Has thanked: 6125 times
- Been thanked: 6703 times
Šta ti je riječ majka,brine o svemu. 

Samo sabura
- Maja
- Administrator
- Has thanked: 7792 times
- Been thanked: 18343 times
Craigslist nisu novine, vec internet stranica za oglase.
Drugo, Craigslist vec odavno ima reputaciju da se postavljaju oglasi sumnjivog karaktera, poput onog Majinog na pik.ba
.... Bilo je i par ubistava, tipa momak trazi djevojku, poslije je nadju mrtvu u stanu. Ima i film o tome, prestizni doktor je tako skupljao zrtve.
Trece, ne mogu da vjerujem da ste nasjeli na ovakve price
Drugo, Craigslist vec odavno ima reputaciju da se postavljaju oglasi sumnjivog karaktera, poput onog Majinog na pik.ba

Trece, ne mogu da vjerujem da ste nasjeli na ovakve price

Gledam te nekim drugim ocima
upravo onako kako ne treba...
I ne shvatam sta mi se desava
nedostaje mi rec koja resava
u tebi je neka tajna ostala
k'o muzika starih majstora
upravo onako kako ne treba...
I ne shvatam sta mi se desava
nedostaje mi rec koja resava
u tebi je neka tajna ostala
k'o muzika starih majstora
- Zagorka
sad svi govorite:kako moja nije ovakva bilagreeneyes wrote:Šta ti je riječ majka,brine o svemu.

nema ovoga baš nešto kod nas,ali je vrlo moguće tamo gdje ih ima "malo" više nego kod nas,više ljudi,više bolesti,pa tako i incesti,i ovakve stvari,nije uopće nemoguće,kao ni plaćanje prostitutke za 18-ti rođendan.....

- Pasaga
- Hadžija
...ko kod nas ceka 18-ti rodjendan....Zagorka wrote:sad svi govorite:kako moja nije ovakva bilagreeneyes wrote:Šta ti je riječ majka,brine o svemu.![]()
![]()
nema ovoga baš nešto kod nas,ali je vrlo moguće tamo gdje ih ima "malo" više nego kod nas,više ljudi,više bolesti,pa tako i incesti,i ovakve stvari,nije uopće nemoguće,kao ni plaćanje prostitutke za 18-ti rođendan.....

Ne obracaj mi se:
Lavlje_srce
Lavlje_srce
- Zagorka
...pa ne moraš biti nevin da ti neko pokloni takvo nešto
........evo,šapni meni kad si rođen,ako nađem kakvu povoljnu,svezaću joj mašnu umjesto gaća i poslati je prvim brodom 

- Krokodil Behko
- Globalni moderator
- Has thanked: 9573 times
- Been thanked: 11321 times
Srbija: Muž je svaku noć zove mobitelom iz groba

Pravda drama sa elementima najgoreg horora dešava se ovih dana 72-ogodišnjoj Veri Radaković iz sela Stojnik podno Kosmaja koju, ako je verovati njenim rečima, od početka godine skoro svake noći telefonom zove suprug koji je preminuo krajem decembra!
Kako je novinaru Pravde ispričala Vera, njen muž Živko umro je 26 decembra posle duže bolesti a ona ga je „kako dolikuje“ ispratila na onaj svet i ožalila. Ipak, samo desetak dana posle sahrane Milanku je usred noći probudio mobilni telefon a na svoj šok i užas sa duge strane začuo se glas njenog pokojnog supruga.
- Nikada neću zaboraviti tu noć kada mi je mobilni zazvonio a inače ni noću ga ne gasim jer fiksni telefon u kući nemam. Prvo sam mislila da je neko pogrešio broj jer nema ko da me zove tako kasno a onda kada sam već htela da prekinem vezu začula sam glas mog Živka kako tiho govori „Milankaaaa“… Vrisnula sam i tako snažno bacila mobilni da se raspao pri udaru o pod, priseća se Vera trenutaka jeze i užasa.
Kako kaže naša sagovornica da sve bude još jezovitije, sa mužem je sahranila i njegov mobilni koji mu je na dan sahrane stavila u džep odela. Pokušavala je da proveri i broj sa kojeg je poziv stigao i umalo se nije onesvestila kada je saznala da je u pitanju broj upravo njenog Živka.
- Rođaci me ubeđuju da je neko možda otvorio grob i ukrao telefon pa me sada maltretira i tera da poludim, znam da se svašta na ovom svetu dešava ali ono što me najviše uznemirava jeste činjenica da je glas koji sam čula glas mog Živka koji sam slušala svaki dan skoro 40 godina i tu ne mogu da pogrešim. U poslednje vreme pozivi su se ponovili, ili ćuti ili samo izgovori moje ime. Ne znam više šta da radim, počela sam da isključujem telefon ali kada ga ujutro uključim vidim propušten poziv sa Živkovog broja. Tražiću da se grob otvori, kažu da se to stručno zove eshumacija, pa ako sudija to dozvoli da vidim da li je telefon u sanduku ili nije i da konačno se uverim da li me to moj muž sa onog sveta zove ili se neki dušman na takav način igra sa mnom, kaže Vera koja pod Kosmajem svaku sledeću noć čeka sa strahom i strepnjom od zvonjave telefona i poziva „iz groba“.
- Pasaga
- Hadžija
Re: Srbija: Muž je svaku noć zove mobitelom iz groba
Dobra ova....
Zvat ce on dok mu se ne isprazni kartica.....

Zvat ce on dok mu se ne isprazni kartica.....
Ne obracaj mi se:
Lavlje_srce
Lavlje_srce
Zena il ima bujnu mastu ili je neko posteno zahebava 

Nervira me kad je covjek govno a ponasa se k'o Rafaelo kuglica
- Zagorka
po uzoru na već poznati vic,neko je debelo zajebava.....a i moze kad je tupa pa vjeruje da se sa ahireta telefonira
i šta ga je uopće sahranjivala sa mobitelom,nije on faraon da nosi stvari sa sobom

i šta ga je uopće sahranjivala sa mobitelom,nije on faraon da nosi stvari sa sobom

- Heidi
- Forum [Bot]
- Been thanked: 6 times
Milankaaaa buahaha 

Be mindful of your self-talk. It's a conversation with the universe.
-
- fruit
- Aktivni forumaš
- Has thanked: 54 times
- Been thanked: 244 times
Pošto se događaj dešava u Srbiji nema rominga.Blackhawk wrote:Jel joj naplacuju roaming ?
Roming se ne naplaćuje kod poziva iz Pakla u Pakao.
Lahko je ženu dovest do ludila,hajdi ti nju dovedi do pameti