Odmor u Hrvatskoj
Moderator: Krokodil Behko
- Mister No
- The Good, the Bad and the Ugly
- Has thanked: 8833 times
- Been thanked: 5605 times
- Status: Offline
Re: Da li odmarati u Hrvatskoj
Niti pretresaju, niti 100 eura traže da pokažeš, bar za onih (otprilike) 50 auta koje sam vidio da prelaze preko granice.
Razlika u odnosu na ranije ulaske je sto obavezno pregledaju pasoše i što ih pečate, te je zbog toga zadržavanje nesto duze.
Onaj ulazak u HR uz mahanje rukom graničana za nesmetan prolazak možete zaboraviti, bar za sada.
Razlika u odnosu na ranije ulaske je sto obavezno pregledaju pasoše i što ih pečate, te je zbog toga zadržavanje nesto duze.
Onaj ulazak u HR uz mahanje rukom graničana za nesmetan prolazak možete zaboraviti, bar za sada.
The Dark Side Of The Forum...
- Krokodil Behko
- Globalni moderator
- Has thanked: 9526 times
- Been thanked: 11263 times
- Status: Online
- Mister No
Ne druzim sa dalmatinerima već godinama, ali vjerujem da navike promijenuli nisu.Krokodil Behko wrote:Šta je sa klimom? Jel ima ove godine?
Dakle, ima klima al daljinskog nema. Daljinski im dođe kao dodatna oprema p.... im materina flekava.
Onak usput, mogul ja tako nešto reć za vehabijeNe druzim sa dalmatinerima već godinama, ali vjerujem da navike promijenuli nisu.
Dakle, ima klima al daljinskog nema. Daljinski im dođe kao dodatna oprema p.... im materina flekava.

Najzaslužniji za slobodu naše zemlje su danas bez posla, gladni i žedni!
https://www.youtube.com/watch?v=vG8cSBpqHSM
https://www.youtube.com/watch?v=vG8cSBpqHSM

- Mister No
Ne može...mrki62 wrote:Onak usput, mogul ja tako nešto reć za vehabijeNe druzim sa dalmatinerima već godinama, ali vjerujem da navike promijenuli nisu.
- Lavlje_srce
- Alienka
- Has thanked: 4055 times
- Been thanked: 3072 times
Ma jok. Dominantni oni, dominantna ja - nece da bude srece.Pasaga wrote: ..sta znas...mozda dole bude srece...

A i slabe su avionske veze. Ako Seval ne javi da je C.G. cudo nevidjeno, izgleda da cu opet (za promjenu) u Hrvatsku.

Memento Mori
You don’t have a soul. You are a Soul. You have a body. ~C.S.Lewis~
You're hiding to breathe, running from me
Do you rea-lly wanna be in love?
You don’t have a soul. You are a Soul. You have a body. ~C.S.Lewis~
You're hiding to breathe, running from me
Do you rea-lly wanna be in love?
- Rum
- Sebijin pulen
- Mood:
- Has thanked: 40498 times
- Been thanked: 26757 times
- Status: Online
Mala cuvaj se ajkulaLavlje_srce wrote:Ma jok. Dominantni oni, dominantna ja - nece da bude srece.Pasaga wrote: ..sta znas...mozda dole bude srece...![]()
A i slabe su avionske veze. Ako Seval ne javi da je C.G. cudo nevidjeno, izgleda da cu opet (za promjenu) u Hrvatsku.

"Ti sa svakim - lijepo! i traži da se čine dobra djela, a neznalica se kloni!"
-
navalite bosanci spašavajte sezonu...
..slobodan čovik kad tad bude baniran..
-
Trenutno imam prijatelje u Rovinju, trebali su ostati dvie sedmice ali su juce produzili na tre, toliko je jeftino ali kazu da je sve napola prazno.
uglavnom je tako i na makarskoj rivijeri...čekam te ru..
-
-
Bas tako, pa fino drago sto ima ona granica na Dupcu, i ona kolona po onom zvizdanu.laganini wrote:bliže rodnoj grudi..ok..

i kad policajac kaze sad mi je pauza i stane na vrata gleda kolonu i pije vode.

nemože on imat pauzu nije na bauštelu..
-
Ne rade sad vise to, krajem devedesetih su radili.
Jednom kaze pokvario se kompjuter morate cekati, neki "ceto" se dere iz kolone, psuje ustasku majku "to nam namjerno radite, sta cu sad na ovome zvizdanu" a on mrtav hladan "pa gledaj u more i odmaraj dusu, nisam ja ove granice trazio"
Jednom kaze pokvario se kompjuter morate cekati, neki "ceto" se dere iz kolone, psuje ustasku majku "to nam namjerno radite, sta cu sad na ovome zvizdanu" a on mrtav hladan "pa gledaj u more i odmaraj dusu, nisam ja ove granice trazio"
to je bilo devedeseti sad je totalni profesionalizam..
- Sibila
- Forum [Bot]
- Has thanked: 37 times
- Been thanked: 834 times
a i gore oko prače ima loviste........ima i dobar smjestaj..........tipa tu valjda sportisti dolaze na pripreme tako nesto........samo nema jezera ima bazen........nisam jos bila........
bumo videli..........ne razmisljam nista prije septembra........dodouse mora nisam vidjela 3 godine.......nisam ljubitelj izlezavanja i sunca.....
.....a i guzvi 
bumo videli..........ne razmisljam nista prije septembra........dodouse mora nisam vidjela 3 godine.......nisam ljubitelj izlezavanja i sunca.....