Na bosanski forum svi unose radost. Neko svojim dolaskom, a neko odlaskom. Vraćamo kredite, priređujemo šokiranja i ibrete. Sve znamo, sve umijemo, pomoći hocemo, a možda i nećemo. Spoznajte istinsku draž opcije "quote".
ja san cili zivot ista par kile koje se nikad ne primjete ne znan zast, mos si umisljam da jer ih jedino ja primjetim
znan oslabiti al isto se svi prave mutavi,vtvr ne volin debelle muskarce, zene su mi lijepe i debeljuskaste ali muski jok
Najbolja stvar kod psihopate je, što ti se maksimalno posvete.
Naseef Mushroom wrote: 16 May 2023, 07:09
E zamisli tek na šta sam ličio kada sam na tu visinu imao 70 kila
A što si imao tako malu kilažu?
Uvijek sam bio kada sam bio mlađi neuhranjen a rat je to stanje još pogoršalo. Znao sam za doručak pojesti samo jednu šnitu margarina a i sa njom sam se mučio pola sata, i onda u toku dana pojedem još nešto lagano i to je to, jer mi se nije tražilo.
Možda je slučajnost ali sam jednom imao jaku bol u leđima i doktor mi je propisao neke tablete protiv bolova koje su pomogle, ali mi je se u isto vrijeme otvorio nenormalno apetit i naglo sam se udebljao na 85 i postepeno sam dobijao još kila, danas ne jedem toliko ali sam zadržao kilažu.
Ide junak do junaka, ide Bošnjak do Bošnjaka, Allahu se svom klanjaju i pjesmu pjevaju.
Živio Alija i bosanska armija, živjela, živjela Bosna.