al mozda bolje da nije
mislim da je recimo Poplave u BiH
ovo zvuci kao da je nedje kod Neuma
pronadjen podvodni komad staro-bosanske zemlje
Bosanska Atlantida naka
Moderator: Krokodil Behko

![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)

U Bihaću proglašeno stanje prirodne nesreće, brojni objekti poplavljeni

spacebound wrote: 17 May 2023, 09:10 Je l se ja ne sjecam ili Una nije pravila probleme do prosle godine?

Ma lupa gluposti kao i prošli put, ej njemu prioritet povećati penzije ..... Ooooo bože baci ciglu i budi precizan .... Ko će mu zaradit pare da može povećati penzije, stvarno lik treba prvo sjest i sam sa sobom se dogovorit šta će reć prije nego što se izofira na tv-u i napravi kompletnog MORONA od sebe .....Krokodil Behko wrote: 17 May 2023, 09:08U Bihaću proglašeno stanje prirodne nesreće, brojni objekti poplavljeni
Ja lijepo velim, čim je Nikšić zasjeo, nešto nas je moralo strefiti.
Dosad se nije oglašavao, o ovom događaju.
Nema kad od izmišljanja basnoslovnih penzija, tokom njegovog mandata 2010-2014, a svi znamo da je penzija za te 4 godine, povećana samo za 14 maraka.
Kakva je situacija u Hercegovini? I tamo je lilo ko iz kabla kažu

edo_79 wrote: 17 May 2023, 10:11Ma lupa gluposti kao i prošli put, ej njemu prioritet povećati penzije ..... Ooooo bože baci ciglu i budi precizan .... Ko će mu zaradit pare da može povećati penzije, stvarno lik treba prvo sjest i sam sa sobom se dogovorit šta će reć prije nego što se izofira na tv-u i napravi kompletnog MORONA od sebe .....Krokodil Behko wrote: 17 May 2023, 09:08
Ja lijepo velim, čim je Nikšić zasjeo, nešto nas je moralo strefiti.
Dosad se nije oglašavao, o ovom događaju.
Nema kad od izmišljanja basnoslovnih penzija, tokom njegovog mandata 2010-2014, a svi znamo da je penzija za te 4 godine, povećana samo za 14 maraka.
Kakva je situacija u Hercegovini? I tamo je lilo ko iz kabla kažu
Vidi ovo ba
https://www.klix.ba/vijesti/bih/za-dana ... /230517041
Šta imaš sazivati sjednicu INŽINJERU, šalji ljude nek idu tamo, nek spase što se spasiti još uvijek može, da ne bude ko sa nama u Maglaju 2014.

Nažalost, sve su prilike da će biti opet ...Krokodil Behko wrote: 17 May 2023, 10:22edo_79 wrote: 17 May 2023, 10:11
Ma lupa gluposti kao i prošli put, ej njemu prioritet povećati penzije ..... Ooooo bože baci ciglu i budi precizan .... Ko će mu zaradit pare da može povećati penzije, stvarno lik treba prvo sjest i sam sa sobom se dogovorit šta će reć prije nego što se izofira na tv-u i napravi kompletnog MORONA od sebe .....
Vidi ovo ba
https://www.klix.ba/vijesti/bih/za-dana ... /230517041
Šta imaš sazivati sjednicu INŽINJERU, šalji ljude nek idu tamo, nek spase što se spasiti još uvijek može, da ne bude ko sa nama u Maglaju 2014.
Izgleda da će biti opet.
Nisam upratio, da se bilo ko iz vlade, osvrnuo na poplave

3 dana kiše, poplavljeno područje Krajine i on saziva hitnu, ali pazi HITNU sjednicu ..... bjež ba tamo ...bagra wrote: 17 May 2023, 14:09 niksic dakle da podnese ostavku![]()
svaki normalan europski zvanicnik
ne bi ucinio nista manje
ove poplave su njegova krivica
al bez zeze, vjerovatno precednik
s najmanje glasova u historiji Planeta![]()
al treba i to znat
umetnik![]()

O tome ja samo govorim .... jel ga stid ... i njega i ovih novoizabranih .... jbe se njima za narod u Krajini .... bitne su dnevnice, paušali

Prema posljednjem javljanju članova Udruženja ABC iz Doboja, doznali smo informacije o toku akcije pružanja pomoći unesrećenima.

A tooo ....spacebound wrote: 17 May 2023, 15:02Prema posljednjem javljanju članova Udruženja ABC iz Doboja, doznali smo informacije o toku akcije pružanja pomoći unesrećenima.
RSG javlja da se grupa hrabrih Bišćana probila u sami centar Doboja i do sada su spasili preko 50 osoba iz tog područja.
Kako nam javljaju iz Doboja, situacija je teška, ekipe iz Bihaća su u potpunosti mobilizovane i angažovane na spašavanju lokalnog stanovništva.
"Uvjeti su jako teški, cijeli dan izvlačimo ljude iz ugroženih područja. Velik broj ljudi je evakuisan na sigurno. S obzirom na to da su nam se probušila tri čamca koje smo dovezli iz Bihaća, manje iskusne ekipe i OS BiH su nam ustupili svoje čamce kako bi iskoristili iskustvo momaka iz Bihaća, tako da se akcija i dalje nastavlja." za ABC javlja Almir Budimlić.
16.05. 2014

Laser wrote: 17 May 2023, 15:22 Čim Nikšić zajaše, odmah poplave.
Kad malo zatopli, na redu su paljevine institucija.
A onda i Behkova penzija.![]()
Users browsing this forum: No registered users and 2 guests