Trebala sam
Willst du an die Brust?
Moderator: VIP
Odmah zenit
Davno sam čitao članak o čovjeku koji je kupio gumenu lutku u sex shopu i dobio osip. Kasnije je saznao da je orije njega neki kupac kupio tu lutku, koristio je i vratio je nazad
Fasovo triper od gumeNaseef Mushroom wrote: 16 May 2023, 18:32
Davno sam čitao članak o čovjeku koji je kupio gumenu lutku u sex shopu i dobio osip. Kasnije je saznao da je orije njega neki kupac kupio tu lutku, koristio je i vratio je nazad![]()
Hajd ako je neko baš puko ubog neuspjeha kod žena pa u ludilu kupi sebi lutku.Matan wrote: 16 May 2023, 18:35 Od toliko zena, kupiti polovnu gumenu lutku..
doduse, mozes se osuti i od zena..
Cime je ciste, jel onom cetkom za ciscenje staklenih flasa?Naseef Mushroom wrote: 16 May 2023, 18:43Hajd ako je neko baš puko ubog neuspjeha kod žena pa u ludilu kupi sebi lutku.Matan wrote: 16 May 2023, 18:35 Od toliko zena, kupiti polovnu gumenu lutku..
Ali kada sam pročitao da imaju u Europi i bordeli sa gumenim lutkama![]()
Znači možeš birati u bordelima kako ćeš žensko birati, plavuša, Azijatkinja, sa velikim sisama, a odlučiš se umjesto toga za lutku![]()
Pa, nastranost, sta ce drugo biti..Naseef Mushroom wrote: 16 May 2023, 18:43Hajd ako je neko baš puko ubog neuspjeha kod žena pa u ludilu kupi sebi lutku.Matan wrote: 16 May 2023, 18:35 Od toliko zena, kupiti polovnu gumenu lutku..
Ali kada sam pročitao da imaju u Europi i bordeli sa gumenim lutkama![]()
Znači možeš birati u bordelima kako ćeš žensko birati, plavuša, Azijatkinja, sa velikim sisama, a odlučiš se umjesto toga za lutku![]()
Ja bi ovu sto je ruke rasirila.
Users browsing this forum: klanac23 and 18 guests