Ako bude i defanzivno bar jaka trojka eto trenercine aBd
 mada vjerujem da ce furati pepizam

Ako bude i defanzivno bar jaka trojka eto trenercine aBd

![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)

xavi vidio kakvi su mu igraci na raspolaganju pa po tome poslozio nacin igre.greeneyes wrote: 18 May 2023, 23:15 Ali na koga se onda Xavi nafura. Bezbeli je Murinjo onomad ko prevodioc u Barci ostavio jak utisak na njega

pa djesi miroslave, dobro ti dodje jucerasnji praznik pa si mogao proslaviti osvajanje kupa

Bogami radno. I nisam imo sta proslaviti jucer

A znam, realno radi dobar posao, na stranu sto me oci bole, krvare..pizarro wrote: 19 May 2023, 08:59xavi vidio kakvi su mu igraci na raspolaganju pa po tome poslozio nacin igre.greeneyes wrote: 18 May 2023, 23:15 Ali na koga se onda Xavi nafura. Bezbeli je Murinjo onomad ko prevodioc u Barci ostavio jak utisak na njega
nemaju ovi igraci mentalitet za tiki-taku, to bi ljudi kontrama i dugim loptama redovno rasturali

a planiram nasu ligu od naredne sezone malo vise pratiti, gledati utakmice i tako to.Duminjo wrote: 19 May 2023, 15:01Bogami radno. I nisam imo sta proslaviti jucerpizarro wrote: 19 May 2023, 09:01
pa djesi miroslave, dobro ti dodje jucerasnji praznik pa si mogao proslaviti osvajanje kupa

Sto se kupa tice, dodao bih "ko igra za raju i zanemaruje taktiku, zavrsice karijeru u nizerazrednom Vratniku". Ja ustvari navijam za svoju guzicu. Sa emocijama i simpatijama sam se davno poselamio.
Cetvrtog mozda i mozemo biti. Treci mnogo tesko. Realno, tanki smo ko rublja. Jbg

pizarro wrote: 19 May 2023, 21:56a planiram nasu ligu od naredne sezone malo vise pratiti, gledati utakmice i tako to.Duminjo wrote: 19 May 2023, 15:01
Bogami radno. I nisam imo sta proslaviti jucer
Sto se kupa tice, dodao bih "ko igra za raju i zanemaruje taktiku, zavrsice karijeru u nizerazrednom Vratniku". Ja ustvari navijam za svoju guzicu. Sa emocijama i simpatijama sam se davno poselamio.
Cetvrtog mozda i mozemo biti. Treci mnogo tesko. Realno, tanki smo ko rublja. Jbg
je li se jos uvijek opasno namjestaju utakmice?
Users browsing this forum: Ahrefs [Bot] and 1 guest