I don't give a fuck ko si. Vec si mi dovoljno rekao o sebi.Tierra Caliente wrote: 20 May 2023, 01:53Raspitaj se po forumu ako te zanima. Promahalaj. Ko si ti? Odakle si uopšte?
A zasto ti kreces od pretpostavke da ce zensko unistiti muskarca?Mutevelija wrote: 20 May 2023, 02:11Pričam o nasilju, isto kao kad ti nekome opsuješ mater a on tebe nabije boksom.Chan wrote: 19 May 2023, 22:11 Ja ba
a muškarac nikako ne može biti teški control freak, psihopata i sve ostalo sam od sebe... garant to svaka žena izazove kod muškarca.
Kakve gluposti pišete to nije realno
Jel to ilegalno jest, Jel očekivano pa jest.
Tako i da odnosima žena i muškaraca, ne mogu žene se ni u šta osloniti da muškarac koga psihički unište neće se htjeti osvetiti revanšitati.
Eee pa zakonski ne može, femicid ovo ono, neeebitno ovo je zakon prirode i ja sma prema njemu neutralan .
Samo me čude žene kao Lavlje što misle da je takve ljude briga koliko će odležati u zatvoru i da li će ubiti i sebe.
Čak da mene poslušaju bolje bi izašle, nego ne očekivati neki revanš od strane muževa ako bi kazne bile veće.
Isto Kazem i da ubije ljubavnika muškarac, očekivano je i neće nikakva kazna ga spriječiti da uradi to niti nikakvo moralisanje.
I jos tvrdis kako je normalno imati nagon za ubijanjem? Najozbiljnije me zabrinjavas.