Nasilje u porodici

Sve o muževima, svekrvama, punicama, djeci.

Moderator: spacebound

Lavlje_srce
Alienka
Alienka
Has thanked: 4119 times
Been thanked: 3086 times
Status: Offline

Re: Muškarac koji se raznio bombom u Tuzli sa suprugom nije bio u dobrim odnosima

Post by Lavlje_srce »

Tierra Caliente wrote: 20 May 2023, 01:53
Lavlje_srce wrote: 20 May 2023, 01:51 Ne skacem. Krenulo te trolanje, ko si ti uopce? :hm
Raspitaj se po forumu ako te zanima. Promahalaj. Ko si ti? Odakle si uopšte?
I don't give a fuck ko si. Vec si mi dovoljno rekao o sebi.
Mutevelija wrote: 20 May 2023, 02:11
Chan wrote: 19 May 2023, 22:11 Ja ba

a muškarac nikako ne može biti teški control freak, psihopata i sve ostalo sam od sebe... garant to svaka žena izazove kod muškarca.

Kakve gluposti pišete to nije realno
Pričam o nasilju, isto kao kad ti nekome opsuješ mater a on tebe nabije boksom.
Jel to ilegalno jest, Jel očekivano pa jest.

Tako i da odnosima žena i muškaraca, ne mogu žene se ni u šta osloniti da muškarac koga psihički unište neće se htjeti osvetiti revanšitati.
Eee pa zakonski ne može, femicid ovo ono, neeebitno ovo je zakon prirode i ja sma prema njemu neutralan .
Samo me čude žene kao Lavlje što misle da je takve ljude briga koliko će odležati u zatvoru i da li će ubiti i sebe.
Čak da mene poslušaju bolje bi izašle, nego ne očekivati neki revanš od strane muževa ako bi kazne bile veće.

Isto Kazem i da ubije ljubavnika muškarac, očekivano je i neće nikakva kazna ga spriječiti da uradi to niti nikakvo moralisanje.
A zasto ti kreces od pretpostavke da ce zensko unistiti muskarca? :grana Ili muskarac zenu? :grana Kakav revans? Wtf? :sok

I jos tvrdis kako je normalno imati nagon za ubijanjem? Najozbiljnije me zabrinjavas.
Memento Mori

You don’t have a soul. You are a Soul. You have a body. ~C.S.Lewis~

You're hiding to breathe, running from me
Do you rea-lly wanna be in love?
Taare
greatest
greatest
Has thanked: 6107 times
Been thanked: 4413 times

Re: Muškarac koji se raznio bombom u Tuzli sa suprugom nije bio u dobrim odnosima

Post by Taare »

Lavlje_srce wrote: 20 May 2023, 01:11
Tierra Caliente wrote: 20 May 2023, 01:05 Hoće sva prava kao muškarci, a kad se zarati 99% posto žrtava muškarci, a one guzu u kraj sklone.
Hoće ravnopravnost, al ipak da je muško malo superiornije da ima malo više para da ga se može čerupati, a ona će svoje pare štekati. Joj ko vas ne zna i vas i vaše marifetluke. :ha
Trazite vojni rok i za muskarce i za zene, kao u Izraelu. Sigurna sam da bismo i u ratu bile hrabrije od mnogih muskaraca, o odgovornosti da i ne pricamo.
Tbjrbi :grana
Svi mi se morete obratit
Lavlje_srce
Alienka
Alienka

Post by Lavlje_srce »

Taare wrote: 20 May 2023, 02:55
Lavlje_srce wrote: 20 May 2023, 01:11Trazite vojni rok i za muskarce i za zene, kao u Izraelu. Sigurna sam da bismo i u ratu bile hrabrije od mnogih muskaraca, o odgovornosti da i ne pricamo.
Tbjrbi :grana
Last edited by Lavlje_srce on 20 May 2023, 12:29, edited 2 times in total.
Memento Mori

Taare
greatest
greatest

Post by Taare »

:haha
Svi mi se morete obratit
Mutevelija
Selonačelnik
Selonačelnik
Has thanked: 1648 times
Been thanked: 3096 times
Status: Online

Post by Mutevelija »

Lavlje_srce wrote: 20 May 2023, 02:38
Tierra Caliente wrote: 20 May 2023, 01:53
Raspitaj se po forumu ako te zanima. Promahalaj. Ko si ti? Odakle si uopšte?
I don't give a fuck ko si. Vec si mi dovoljno rekao o sebi.

Tako i da odnosima žena i muškaraca, ne mogu žene se ni u šta osloniti da muškarac koga psihički unište neće se htjeti osvetiti revanšitati.
Eee pa zakonski ne može, femicid ovo ono, neeebitno ovo je zakon prirode i ja sma prema njemu neutralan .
Samo me čude žene kao Lavlje što misle da je takve ljude briga koliko će odležati u zatvoru i da li će ubiti i sebe.
Čak da mene poslušaju bolje bi izašle, nego ne očekivati neki revanš od strane muževa ako bi kazne bile veće.

Isto Kazem i da ubije ljubavnika muškarac, očekivano je i neće nikakva kazna ga spriječiti da uradi to niti nikakvo moralisanje.
A zasto ti kreces od pretpostavke da ce zensko unistiti muskarca? :grana Ili muskarac zenu? :grana Kakav revans? Wtf? :sok

I jos tvrdis kako je normalno imati nagon za ubijanjem? Najozbiljnije me zabrinjavas.
TI koji se odluče na drastične mjere sigurno imaju zivote uništene.

A taj nagon za ubijanjem, je urođen u ljudima, ubijaju da prezive godinama.

Kazem kad dotakne dno zivota potegne i nju, a i ona njega.
Još ako je bio strastven.
Posmatraču mog posta.
Jednaki smo mi skoro oba.
Ja sam juče bio takav
Ti ćeš sutra biti ovakav.
🍉🍉🍉🍉

https://bosanski-forum.com/viewtopic.php?t=411&start=4820
Mutevelija
Selonačelnik
Selonačelnik

Post by Mutevelija »

Lavlje_srce wrote: 20 May 2023, 01:25
Tierra Caliente wrote: 20 May 2023, 01:14
Pa i trebamo tražiti i ovo bez ikakvog provociranja ili zezanja.
Pa i treba. Da je stani-pani, nema zene na ovom forumu pored koje ne bih stala. I nema muskarca pored kog bih stala. I ja sam ozbiljna.
Zašto je zenama u OSBIH 20 minuta rok da istrče 3.20 kilometara a muškarcima 17:00 tolerancija.

Samo da bi ispunili kvote neke što takvi kao ti podrzavate.

Ali ja se slazem u tome ispunimo kvote zena i na lopati onda a ne samo u politici i poslovima gdje se dobija moć, samo se fokusiraš na 3% uspješnog procenta muškaraca, dok ono više od 80% zanemaruješ što sagovornike i čitaoce nervira.

Ti mene ne mozes ubijediti da zensko koje je iste građa i ima isti trening kao muškarac i vještine moze biti snaznije od muškarca .

Moze biti zena snaznija ako ima razvijenije tijelo i ako je on ljenguz što je mog jarana jednog natjeralo da ide u teretanu. cura ga pobijedila u hrvanju, eno ga sad ko regal tr0krilni u OSBIH. :oo
Last edited by Mutevelija on 20 May 2023, 04:17, edited 1 time in total.
Posmatraču mog posta.
Ja sam juče bio takav
🍉🍉🍉🍉

Lavlje_srce
Alienka
Alienka

Post by Lavlje_srce »

Taare wrote: 20 May 2023, 03:54:haha
Samo se vi smijte. Koliko sklekova mozes uraditi u cugu?

Memento Mori

Mutevelija
Selonačelnik
Selonačelnik

Post by Mutevelija »

TO Lavlje ništa ne znači, jer su te zene koje predstavljas prosle godine i godine treninga, a obični BOšnjo da toliko vremena provede bio bi jači od te tri.

I da nisam jednom vidio kad slučajni civil mora pomoći policajki da savlada lopova.

Posmatraču mog posta.
Ja sam juče bio takav
🍉🍉🍉🍉

Taare
greatest
greatest

Post by Taare »

Idi ba spavaj. Čuj žene i rat. Imaš milion načina da pomogneš. Borba nije jedan od njih
Svi mi se morete obratit
spacebound
Urednik foruma
Urednik foruma
Has thanked: 9934 times
Been thanked: 16738 times

Post by spacebound »

Chan wrote: 19 May 2023, 22:11 Ja ba

a muškarac nikako ne može biti teški control freak, psihopata i sve ostalo sam od sebe... garant to svaka žena izazove kod muškarca.

Kakve gluposti pišete to nije realno

Za trolanje, spinovanje i namjerno provociranje koje godinama provodis evo ti 7 dana. Za pocetak. Shvati ovo kao opomenu da vise ovakve bljuvotine necu dopustiti.
Svađanje s budalom je poput hrvanja u blatu sa svinjom. Nakon sat vremena skužiš da svinja uživa.
Duh
Inventar foruma
Inventar foruma
Has thanked: 1707 times
Been thanked: 2324 times

Post by Duh »

U okolini ili komsiluku...bude takvih problema.
Vide komsije da nesto ne stima. Nije on u redu, nije bas ni ona...
Svako gleda svoja posla...(nije nas problem).
nije cudno.
Popricati sa komsijom o problemu nece niko.
nije cudno.
Desi se nesto i onda problem, koji nije bio niciji...postane svaciji.
nije cudno.
Ljudi su bezveze.
nije cudno.
Tierra Caliente
Aktivni forumaš
Aktivni forumaš
Has thanked: 797 times
Been thanked: 285 times

Post by Tierra Caliente »

Lavlje_srce wrote: 20 May 2023, 02:38 I don't give a fuck ko si.
Pa što jadna pitaš
, ko si ti uopce?
Ti si jedna nestabilna osoba, dogovori se Bgti sa samom sobom pa reci nešto, a ne ovako ko podvojena ličnost.
{code}
Tierra Caliente
Aktivni forumaš
Aktivni forumaš

Duh wrote: 20 May 2023, 08:47 U okolini ili komsiluku...bude takvih problema.
nije cudno.
nije cudno.
nije cudno.
Ljudi su bezveze.
nije cudno.
Pa i ne treba se miješati. Umiješaš se ni luk jeo ni luk mirisao. Ti dobiješ po guzi.

Ko god se oženio udao eto ih tamo pa nek se dogovore i nek se svoje probleme samo rješavaju.

Imaju samopouzdanje da udaju ili ožene i kuknjava... aaaj žena mi ovakva..... aaaj ne valja joj muž...ima hiljadu mahana.
{code}
Tierra Caliente
Aktivni forumaš
Aktivni forumaš

Svako bi da neko drugi čisti g. što su drugi posrali. :ćitire

Ne ide to tako u životu.
{code}
ElTriconi
Đulaga
Đulaga
Mood:
Has thanked: 51857 times
Been thanked: 9222 times

Post by ElTriconi »

Veca wrote: 19 May 2023, 21:51
Fuddo wrote: 19 May 2023, 21:46

Treba sam navit Sinana otvorit pivu i vikat ne cujem teeee

...stvarno, Fudo, ne kontam to! ...kako mozes s nekim zivijeti, a on te maltretira, iz bilo kojeg razloga? ...kakvi su to ljudi da se ne mogu, kao ljudi, dogovoriti, kakve su to veze........................meni je to van svake pameti! ...pa ja bih prije prosila, nego to trpila! tbj.
E tu je problem, hoce svako da druga strana ode ada njoj ostane sva pokretna i nepokretna imovina. Pa se fata za vratove i tako dalje 🤔
A jos kad bih na njezinom aman krilu zaspao
Da bog da se do vijeka ne probudio 🤗😊
Rum
Sebijin pulen
Sebijin pulen
Mood:
Has thanked: 41032 times
Been thanked: 27609 times

Post by Rum »

Ubio sebe pa zenu
Danas je zemlja ispod nas. Sutra već može biti iznad nas. Okreni se Allahu prije nego se vratiš Allahu.
Maja
Administrator
Administrator
Has thanked: 7943 times
Been thanked: 18781 times

Post by Maja »

ElTriconi wrote: 20 May 2023, 11:05
Veca wrote: 19 May 2023, 21:51

...stvarno, Fudo, ne kontam to! ...kako mozes s nekim zivijeti, a on te maltretira, iz bilo kojeg razloga? ...kakvi su to ljudi da se ne mogu, kao ljudi, dogovoriti, kakve su to veze........................meni je to van svake pameti! ...pa ja bih prije prosila, nego to trpila! tbj.
E tu je problem, hoce svako da druga strana ode ada njoj ostane sva pokretna i nepokretna imovina. Pa se fata za vratove i tako dalje 🤔
Pa zena je s kcerkom zivjela na spratu a muz u prizemlju.
Kad je neko lud, mozes ti od njega otici gdje hoces, nace te.
ElTriconi
Đulaga
Đulaga
Mood:
Has thanked: 51857 times
Been thanked: 9222 times

Post by ElTriconi »

Maja wrote: 20 May 2023, 11:19
ElTriconi wrote: 20 May 2023, 11:05

Pa zena je s kcerkom zivjela na spratu a muz u prizemlju.
Kad je neko lud, mozes ti od njega otici gdje hoces, nace te.
Sto znam slucajeva uglavnom nece se razic zbog tog. Hoce i jedno i drugo svu imovinu a da onog oceraju 🤔

A komsiluk trpi, jakako 🤔
A jos kad bih na njezinom aman krilu zaspao
Da bog da se do vijeka ne probudio 🤗😊
Duh
Inventar foruma
Inventar foruma
Has thanked: 1707 times
Been thanked: 2324 times

Post by Duh »

Tierra Caliente wrote: 20 May 2023, 10:34
Duh wrote: 20 May 2023, 08:47 U okolini ili komsiluku...bude takvih problema.
nije cudno.
nije cudno.
nije cudno.
Ljudi su bezveze.
nije cudno.
Pa i ne treba se miješati. Umiješaš se ni luk jeo ni luk mirisao. Ti dobiješ po guzi.

Ko god se oženio udao eto ih tamo pa nek se dogovore i nek se svoje probleme samo rješavaju.

Imaju samopouzdanje da udaju ili ožene i kuknjava... aaaj žena mi ovakva..... aaaj ne valja joj muž...ima hiljadu mahana.
treba se mjesati.
nikada stati na jednu stranu.

otici muskarcu i reci mu da maltretira slabije je kobna greska.
dvoma treba dati do znanja da su oni u problemu i da taj problem kao i svi drugi koji su probali, nece rijesiti silom.
svi svoje probleme ne mogu sami rijesiti i tu imas mnostvo dokaza.

ako i vidimo da nas neko psihicki maltretira, trebali bi postaviti i sebi pitanje koliko smo psihicki stabilni.

svaki karakter je razlicit, svaki slucaj razlicit.

zena zvoca, pa ga nervira... psihicki maltretira ili sta vec. jos mu neda ni para za kladionicu...bezveze je i to.

a opajdare, kao sto rece onomad ona snajka svojoj svekrvi-laj kujo, lajala si i dosad.

u vasoj hladnoci ce mnogi problemi izgoriti.
:ok
Zanki
saudade
saudade
Has thanked: 27619 times
Been thanked: 31602 times

Post by Zanki »

Mutevelija wrote: 19 May 2023, 21:55 Nekom opsuješ mater i on te udari, možeš ga sudski ganjati koliko hoćeš ali nemoj se čuditi ako te udari.

Isto je i da ovim slučajevima, mene iznenađuje sto se nekečude kad se to desi jebu mater muškarcu i iznenađene što se osveti.
Isto je kao kad keiviš zmiju što ugrize, ili mrava ako nabadaš na mravinjak , psa ako te ugrize.
To je u prirodi čovjeka , čudno je koji se i ne osvete , takvi su čudo.
Evo još jedne žrtve, tražimo mu sejFhaus
‘IZAĐI VAN, ZNAM DA SI UNUTRA, JE*EŠ KURVE!’ Ugledna zagrebačka menadžerica probudila susjedstvo: Baš svi su morali vidjeti što se događa
Nakon što je oko 2 ujutro počinila psihičko i fizičko nasilje prema tadašnjem suprugu, 34-godišnjakinja je uhićena, a na kraju i osuđena.

Naime, prema pravomoćnoj presudi, sve se dogodilo ove godine u travnju u 1.45 sati iza ponoći u Zagrebu, kad je Sonja stigla do kuće u kojoj je tog časa bio njezin izvanbračni suprug

“U dvorištu obiteljske kuće vikala je na sav glas: ‘Izađi van, znam da si unutra, je*eš se s kurvama, je*em ti mater’!

Oteo joj palicu, ona ga izudarala

Potom je više puta udarila plastičnom crnom palicom po vanjskom zidu kuće, a kada je muškarac izašao u dvorište, nastavila je vikati na sav glas te ga pokušala udariti palicom.

On je izbjegao udarac i rukama je zagrlio preko njezinih ruku i istrgnuo joj palicu iz ruke te mu je tada zadala nekoliko udaraca rukama i nogama u predjelu ruku i tijela, čime je uznemirila i vrijeđala njegovo dostojanstvo”, navodi se u presudi.
Sud joj oduzeo crnu palicu

Inače, 34-godišnjakinja je menadžerica s plaćom od 3000 eura, navodi se u sudskoj presudi, a policija ju je uhitila nakon što su stigli na poziv muškarca.

Proglašena je krivom i kažnjena s 260 eura, ali se od kazne oduzima 40 eura zbog dana provedenog iza rešetaka. Dobila je i zabranu približavanja žrtvi nasilja u obitelji, bivšem izvanbračnom suprugu, u trajanju od tri mjeseca, na udaljenosti manjoj od 50 metara gdje god se nalazio.

Sutkinja joj je oduzela predmet prekršaja, “crnu palicu dužine oko 65 cm s plastičnim omotom u kojemu se nalaze četiri žičana kabla za struju te se ona stavlja na raspolaganje policiji”. Presuda je odmah postala pravomoćna jer su se svi odrekli prava na žalbu.
Najbolja stvar kod psihopate je, što ti se maksimalno posvete.
Post Reply

Return to “Brak & Porodica”