Niveau a la google translate?

Moderator: Krokodil Behko
Znam ga, ali ne bas na nivou maternjeg jezika
seln wrote: 21 May 2023, 14:52 Eno i djeneral zbacio masku, manje-vise otvoreno navija za Rusiju na temi o Ukrajini.
Ako rusi doniraju "Ladu" i kaku dobru ruskinju, prvi bi u Vagner isoironman wrote: 21 May 2023, 15:50 General strikes again.
Bil puco na ruse ako nas napadnu il bi petokoloniro ?
Spadal ovo agitiranje za ruske fasiste u onaj labradudlov zakon o sirenju neistina?
![]()
General War wrote: 21 May 2023, 15:53Ako rusi doniraju "Ladu" i kaku dobru ruskinju, prvi bi u Vagner isoironman wrote: 21 May 2023, 15:50 General strikes again.
Bil puco na ruse ako nas napadnu il bi petokoloniro ?
Spadal ovo agitiranje za ruske fasiste u onaj labradudlov zakon o sirenju neistina?
![]()
![]()
Naravno. Imaš bezbroj razloga da budeš protiv rusko-kineskog saveza.ironman wrote: 21 May 2023, 15:43 Podrzavam SAD jer zapad.
Jer su pomogli ..kasno ali su pomogli.
Da se stare kurve europe pitalo dali bi srbiji dovoljno vremena raznim mirovnim planovima unaprijed osudjenim na neuspjeh.
Tako da. Sebican je razlog zasto podrzavam SAD. Jer od njih imamo korist..bioloski opstanak.
To nam prijatelji iz arapskog svijeta mogu ponuditi. Ako smo spremni na chechenija scenarij. Ja,bas i nisam.
Naravno, sve to stoji.Taare wrote: 21 May 2023, 16:10
Ali, istine radi, ne želim se praviti slijep na američku umiješanost u ovaj hepening.
Zašto? Zato što sam direktno pogođen svim tim hepeninzima.
Nije isto kad zaradiš nulu i kad je ekonomija zemlje u kojoj živiš maltene na koljenima, i ono blagostanje koje je bilo prije toga.
Evo šta je pričao glavni strateški baja.
Ja lično nemam pojma. Ne vjerujem da bi se njemačka u potpunosti okrenula rusima i kinezima.
Users browsing this forum: No registered users and 7 guests