Moderator: VIP
Moj malisa kaze "ja se nabudio" (probudio i naspavao)spacebound wrote: 22 May 2023, 10:20 Ja se probudila u 5, u pola 7 digla na noge. Imam osjecaj da sam napravila 25 km "ganjajuci papire"
Cudo havana dosad nije kome bombu bacio![]()
sta ba papiri, kakvi papiri? ganjaj te recepte, pa da radnju otvorimo. cuj ganja papire...spacebound wrote: 22 May 2023, 10:20 Ja se probudila u 5, u pola 7 digla na noge. Imam osjecaj da sam napravila 25 km "ganjajuci papire"
E, valja kucu prebacit na sebeArthur Dent wrote: 22 May 2023, 12:27sta ba papiri, kakvi papiri? ganjaj te recepte, pa da radnju otvorimo. cuj ganja papire...spacebound wrote: 22 May 2023, 10:20 Ja se probudila u 5, u pola 7 digla na noge. Imam osjecaj da sam napravila 25 km "ganjajuci papire"
![]()
Moram
Rece 2%
Cuj 2.Jel prvi nasljedni red il sta?
Amidza.
Pa ne znam. Jutros bila kod notara, pitala i tako mi rece, nakon sto je ispitala, ko sta, gdje, koliko
samo vas iz federacije gule.
Meni ovo sve ravno hijeroglifima, ja samo klimam glavom, pruzam ceduljice i vadim pareHAVANA wrote: 22 May 2023, 13:54 Jebo lud zbunjenog. Evo i ja, dosta mi ovog ovde sad me zove s korcule kaze sve je zavrseno za knjizenje i etaziranje ali treba vam saglasnost konzervatora. Reko ok. Satro ok. Veze ja nemam ni ko joj je konzervator ni sta mi treba i kako se dobije.![]()
E cuj, i ti nas. Pa sto ne govorisArthur Dent wrote: 22 May 2023, 13:55samo vas iz federacije gule.nas po manjoj stopi. al zato nam pjevaju noz, zica i to...