Crna hronika
Moderator: Krokodil Behko
- Lavlje_srce
- Alienka
- Has thanked: 4111 times
- Been thanked: 3081 times
- Status: Offline
Re: Policajac van dužnosti nasmrt pretukao 35-godišnjaka
Za tuce je kriv odgoj, ulica, testosteron sam po sebi, alkohol, ovim redoslijedom. Ukoliko ne naidjes na random budalu. Sva sreca pa ste i za tuce nas uspjeli optuziti. Ovisi naravno i s kojim tipom zena se druzite. Neke su za izbjegavanje, kao i neki muskarci.
Memento Mori
You don’t have a soul. You are a Soul. You have a body. ~C.S.Lewis~
You're hiding to breathe, running from me
Do you rea-lly wanna be in love?
- Arthur Dent
- Forum [Bot]
- Has thanked: 961 times
- Been thanked: 6892 times
ma da bog sacuva sta sve ima. svakakvih poganluka. bolje se samo skloniti i gledaj da treniras. pusti price. uvijek je bolje znati, nego ne znati.Lavlje_srce wrote: 26 May 2023, 00:57 Za tuce je kriv odgoj, ulica, testosteron sam po sebi, alkohol, ovim redoslijedom. Ukoliko ne naidjes na random budalu. Sva sreca pa ste i za tuce nas uspjeli optuziti. Ovisi naravno i s kojim tipom zena se druzite. Neke su za izbjegavanje, kao i neki muskarci.
- Lahor
- Sitna buranija
- Has thanked: 23 times
- Been thanked: 27 times
Majketi, kako je izganjala dozvolu za nošenje? Posjedovanje ok, al nošenje? Hau?Kai wrote: 26 May 2023, 00:50 Kod mene seka nosila dva pistolja sad samo jedan Heckler & Koch USP. Pa nek neko stisne nesto da krene na nju ..![]()

- Kai
- Inventar foruma
- Mood:
- Has thanked: 784 times
- Been thanked: 1741 times
Pa u 99% slucajeva je sprema vjeruj prebrza je sa pistoljem vadi, promjeni sanzer i vrati.. ne treba joj puno prostora.. e sad iz mraka kad te neko namota tu ti nista ne pomaze..Arthur Dent wrote: 26 May 2023, 00:57pa sta ce od njega? napad iz mraka, tajac, neocekivano. kakav crni pistolj u tim momentima. jesi ti ikada vidio da neko uhvati zenu za kosu i da joj iskine kose koliko mozes obmotati oko sake. udarac u glavu od kog puca lobanja. takodjer je jedno pucati na metu, smiren, prsti ruke u pravom polozaju. sasvim je nesto drugo pogoditi metu koja se krece. ne znam bogam..Kai wrote: 26 May 2023, 00:50 Kod mene seka nosila dva pistolja sad samo jedan Heckler & Koch USP. Pa nek neko stisne nesto da krene na nju ..![]()
Last edited by Kai on 26 May 2023, 01:05, edited 1 time in total.
Vragolasto..

- Kai
- Inventar foruma
- Mood:
Pa sve legalno ima mnogo sati pucanja i inatruktor je bila ima i streljacki klub.. ne mozes tek tako..
Vragolasto..

- Arthur Dent
- Forum [Bot]
- Has thanked: 961 times
- Been thanked: 6892 times
vjerujem ti kai. iskustvo pokazuje da je daleko vise ovih hinjskih napada, nego drugih. tako da... neka se sve cuvaju, i dalje od belaja. samo je jedan zivot.Kai wrote: 26 May 2023, 01:03Pa u 99% slucajeva je sprema vjeruj prebrza je sa pistoljem vadi, promjeni sanzer i vrati.. ne treba joj puno prostora.. e sad iz mraka kad te neko namota tu ti nista ne pomaze..Arthur Dent wrote: 26 May 2023, 00:57
pa sta ce od njega? napad iz mraka, tajac, neocekivano. kakav crni pistolj u tim momentima. jesi ti ikada vidio da neko uhvati zenu za kosu i da joj iskine kose koliko mozes obmotati oko sake. udarac u glavu od kog puca lobanja. takodjer je jedno pucati na metu, smiren, prsti ruke u pravom polozaju. sasvim je nesto drugo pogoditi metu koja se krece. ne znam bogam..
odoh polahko.

- Kai
- Inventar foruma
- Mood:
Kako god lakse ju je izvuci iz zatvora nego iz zemlje..
Vragolasto..

- Lavlje_srce
- Alienka
- Has thanked: 4111 times
- Been thanked: 3081 times
Policijski službenici Državne agencije za istrage i zaštitu (SIPA) zajedno sa policijskim službenicima Ministarstva unutrašnjih poslova RS- a su jučer na području Trebinja uhapsili Igora Avramovića koji se tereti za teško ubistvo Ervina ćelahmetovića u Priboju.
“Za njih je je NCB Interpol Beograd raspisao međunarodnu crvenu Interpolovu potjernicu jer se sumnjiči da je dana 21.05.2023. godine u Priboju u Republici Srbiji izvršilo krivično djelo ‘Teško ubistvo’ propisano Krivičnim zakonom Republike Srbije koje se na području Bosne i Hercegovine skrivalo od krivičnog gonjenja”, saopćeno je iz SIPA-e.

http://www.ibalkan.net/2023/05/28/novi- ... rom=200453
http://www.ibalkan.net/2023/05/28/evo-k ... oto-video/
“Za njih je je NCB Interpol Beograd raspisao međunarodnu crvenu Interpolovu potjernicu jer se sumnjiči da je dana 21.05.2023. godine u Priboju u Republici Srbiji izvršilo krivično djelo ‘Teško ubistvo’ propisano Krivičnim zakonom Republike Srbije koje se na području Bosne i Hercegovine skrivalo od krivičnog gonjenja”, saopćeno je iz SIPA-e.

http://www.ibalkan.net/2023/05/28/novi- ... rom=200453
http://www.ibalkan.net/2023/05/28/evo-k ... oto-video/
Memento Mori
- Taare
- greatest
- Has thanked: 6107 times
- Been thanked: 4413 times
Gledaj sipovaca u helankama 

Svi mi se morete obratit
- Beni
- Fuck you
- Mood:
- Has thanked: 2274 times
- Been thanked: 5455 times
Integrisali se medju brude.
Fuck you a friendly note to start the day
- Maja
- Administrator
- Has thanked: 7830 times
- Been thanked: 18485 times
Ćuprija: Maloljetnog sina i njegovu drugaricu krvnički je pretukao čovjek od 42 godine

Učenicima Druge gimnazije i Katoličkog školskog centra u Sarajevu nanesene su teške tjelesne povrede dok su sjedili pored zgrade i pravili narukvice. Mladiću je polomljena vilica, a djevojka je zbog teških povreda glave prošla višesatnu operaciju.
Ove 17-godišnjake je u sarajevskoj ulici Tina Ujevića krvnički pretukao Alen Pleh (42) koji je od ranije poznat policiji. Pleh je 2011. godine kriglom napao studenta koji je nakon toga ostao bez vida na jedno oko. Za taj napad je osuđen na dvije godine zatvora.
Otac napadnutog dječaka Hajrudin Ćuprija, direktor Arhiva FBiH i bivši direktor OŠ "Fatima Gunić", s velikim je bolom, ali i razočarenjem, govorio za Klix.ba.
Kako nam je kazao tinejdžeri su nakon završetka druge smjene u školama, 25. maja, sjeli blizu jedne zgrade u ulici Tina Ujevića kako bi pravili narukvice.
"Nakon izvjesnog vremena im je prišao manijak, ja ga kao roditelj ne mogu drugačije nazvati, koji ih je bez ikakvog povoda napao. Vidim da je izjavio da su djeca imala neke lasere, to je notorna laž, djeca su pravila narukvice i on im je prišao. Pitao ih je šta to radite, oni su se prepali, nisu očekivali takav pristup… Krvnički ih je izudarao, prvo mog sina kojem je slomio vilicu, usna mu je sašivena i nema mjesta na glavi koje nije modro. Nakon što je pretukao mog sina onda je prešao da udara jedno malo nedužno biće, djevojčicu, udarao je šakama po glavi, pa čak i kad je pala, a te informacije imamo i od svjedoka. Udarao je i nogama, to je baš bilo s namjerom da se nekog ubije. Nakon što je moj sin došao sebi pokušao je da ga spriječi da udara djevojčicu, nakon toga se on opet vratio na njega", rekao nam je Ćuprija.
Razočaran je, između ostalog, zakašnjelom reakcijom sugrađana. Nakon određenog vremena su neki od prolaznika pritekli djeci u pomoć, međutim do tada su prolazili, a neki su čak i snimali mobitelima.
"Neki su sa balkona vikali da prekine s udaranjem, ali zaista je trebala biti brža reakcija i tužan sam zbog saznanja u kakvom vremenu živimo. Sad mi je najvažnije da se djeca oporave, posebno djevojčica, da izađe iz teškog stanja u kojem se nalazi sa što manje posljedica. Moram naglasiti da je kod djevojčice operacija trajala dosta dugo, da joj je bio život ugrožen, trenutno su sve misli upućene prema njoj", naglašava Ćuprija.
On i njegova supruga su, dodaje, u konstantnom kontaktu s roditeljima djevojčice te će nakon oporavka djece energičnije krenuti u borbu protiv ovakvog sistema.
"Mnogo je ovakvih koji po gradu hodaju. Tužno je saznati činjenicu da je ista osoba prije nekoliko godina iz čista mira udarila studenta kriglom. Momak je sjedio u bašti i on ga je iz čista mira izudarao, toliko krvnički da je student ostao slijep i nijem. On je dobio blagu kaznu, čini mi se do dvije godine, ima također utvrđene dijagnoze i takav je na slobodi. Imam informacije da uznemirava i svoje komšije koje su ga više puta prijavljivale", kaže Ćuprija.
Dodaje da je zakone potrebno mijenjati te da će u narednom period uslijediti borba kako zbog njegove, tako i zbog ostale djece ovog grada koja sutra mogu biti meta nekog nasilnika koji će ih sutra napraviti invalidom. Brojne su nedoumice.
"Prva pitanja koja se meni nameću kao građaninu je kako je moguće da je on na slobodi, zatim da se ispita kakav je zločin učinio ranije, koja mu je dijagnoza utvrđena, zašto je dobio malu kaznu zatvora, ko je odgovoran za takvu kaznu i zašto će uopće na slobodi ako nije za zatvora ona bi trebao biti u specijaliziranoj ustanovi", objašnjava nam Ćuprija.
Podsjećamo, iz MUP-a KS su saopćili da su uhapsili napadača te da je osumnjičeni fizički napao dvoje maloljetnika, a tom prilikom je djevojka zadobila teške tjelesne povrede opasne po život, zbog čega je prebačena na Univerzitetski klinički centar u Sarajevu.
- Masamune
- DeLorean
- Mood:
- Has thanked: 21995 times
- Been thanked: 20052 times
Re: Ćuprija: Maloljetnog sina i njegovu drugaricu krvnički je pretukao čovjek od 42 godine
Da sam otac ove djece odležao bih koju godinu sigurno s obzirom šta bih ovom manijaku sve uradio.
- immuno
- Forum [Bot]
- Has thanked: 12981 times
- Been thanked: 13960 times
Re: Ćuprija: Maloljetnog sina i njegovu drugaricu krvnički je pretukao čovjek od 42 godine
Ama sa apetitom, zensko sam al bi mu dohakala.Chan wrote: 29 May 2023, 14:27 Da sam otac ove djece odležao bih koju godinu sigurno s obzirom šta bih ovom manijaku sve uradio.
- Taare
- greatest
Ma većina ljudi nije od toga. Njima je nezamislivo da na taj način rješavaju probleme.Chan wrote: 29 May 2023, 14:27 Da sam otac ove djece odležao bih koju godinu sigurno s obzirom šta bih ovom manijaku sve uradio.
Ne mogu ja očekivat od ovog čovjeka koji je bivši direktor škole, ili od danisa tanovića, da na taj način riješe problem.
Oni očekuju da država riješi problem. Nažalost, država ne reaguje.
Svi mi se morete obratit
- Masamune
- DeLorean
- Mood:
- Has thanked: 21995 times
- Been thanked: 20052 times
Ja inače nisam takav, ali jesam kad su u pitanju djeca. Za to nemam nikakvog pardona.
- spacebound
- Urednik foruma
- Has thanked: 9836 times
- Been thanked: 16581 times
I ja mislim da bih bila u stanju ubiti zivotinju. Zbog djeteta.
Svađanje s budalom je poput hrvanja u blatu sa svinjom. Nakon sat vremena skužiš da svinja uživa.
- insomnia
- Rđav kurac
- Has thanked: 3202 times
- Been thanked: 10011 times
Jes dok ne naletis na Spahovice il njima slicne. Sta ces, pobiti ih trojicu?
Iskustvo mi je pomoglo da u sebi nađem balans
Pa okoreli šaban začas postao je šaman
Pa okoreli šaban začas postao je šaman
- Taare
- greatest
Ja sam takav insan da pazim da ne zgazim mrava. Bukvalno. Kad naiđe dijete, sklonim mu se s puta.
al mrzim zlikovce. Na zlikovcima sam se znao iživljavat.
Svi mi se morete obratit
- immuno
- Forum [Bot]
- Has thanked: 12981 times
- Been thanked: 13960 times
Nikad u zivotu ni na rodjeno dijete nisam digla ruku, po prirodi sam saburli insan al kad su mi djeca u pitanju onda sam zvijer.Taare wrote: 29 May 2023, 16:04 Ja sam takav insan da pazim da ne zgazim mrava. Bukvalno. Kad naiđe dijete, sklonim mu se s puta.
- Taare
- greatest
Ne možeš pričati o tome dok ne dođeš u situaciju u kojoj treba djelovat.
Nije to tako jednostavno kao što izgleda na tv-u
Nije za svakog
Nije to tako jednostavno kao što izgleda na tv-u
Nije za svakog
Svi mi se morete obratit