pitas li se ti kad zeljezni, sto onaj mijatovic u rs-u nikakvu ulogu ne igra, pa dosao u federaciju da glumi sa onom spodobom niksicem?
Bosna Šapatom Pade
Moderators: Krokodil Behko, Duminjo
- Arthur Dent
- Forum [Bot]
![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)
- Has thanked: 970 times
- Been thanked: 6938 times
- Status: Offline
Re: Bosna Šapatom Pade
- Fuddo
- Maliciozni seronja

- Has thanked: 14432 times
- Been thanked: 24303 times
Dugo su to oni sninali, kontali, smisljali
Na kraju je u state department dosao izvjesta, kojeg mozemo sumirat sa: ove ovdje bolikurac za sve, bezveze pare trosimo.
Dozvolite da se obratimo
- ironman
- sirius

- Has thanked: 26185 times
- Been thanked: 26812 times
- Status: Online
Nisi daleko od istine.
Da je general Custer imo twitter njegov zadnji tweet u bitci kod litlle big horna bi bio " ybse nas"..a tako i mi.
To nam ameri uradise ne bi li po principu spojenih posuda odrzali mir ..
Ono uzeli dvije najvece boce bg i zg te na njih spojili sve ostale..mi ispadosmo epruveta tu po onome kako nas trenutni predstavnici americke administracije vide..
Da ne bude zabune nas Bosnjake..
Imas situaciju da ti neka minorna lepicka danas saziva sjednicu federalnog parlamenta potpuno ignorisuci generala Lendu.
Kao da ne postoji.
Zastrasujuce je to a prolazi ispod radara...
Ali,samo nek nije sda..
Provided by kifla,jezik i smuseni fortro.
U medjuvremenu ovo tvoje,boliqrc level 99 kod bosnjakistanaca msm..
Uopce nije bitna sda..svu kriminalnu bagru koja se ogrijesila o zakon bih pohapsio ..problem je sto je kriminal pripisan iskljucivo jednoj strani..onoj koja po Smitu nije sposobna da upravlja svojom drzavom pa je se mora pobrisati a umjesto nje postaviti klaunove kojima se moze upravljati kao onim lutkama na koncu.
Pogledajmo malo,jasno se vidi ko vuce konce..
Istovremeno prodaja piva na podrucjima gdje su Bosnjaci u ogromnoj vecini nikad veca..
A pokusava nam se prisit i ekstremizam.
Da si cestitamo?
Mozda aparthejd?
Doduse sve je po zakonu.
E sad si mozemo cestitat.
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
dream of spring...
- Naseef Mushroom
- Forum [Bot]
- Has thanked: 4200 times
- Been thanked: 3882 times
Kakva farsa, Skaka dobrovoljno dođe iz druge države, iz drugog kontinenta u Bosnu, stavljaju mu lisice nekoliko metara pred ulaz u zgradu, kao da ga je policija negdje uhvatila bježeći a ne da je dobrovoljno došao i onda će pravdati nehuman odnos zbog toga jer bi mogao pobjeći iz države.Tužilac na ročištu za određenje pritvora: Skaka je prijetio svjedocima, može pobjeći iz BiH
Pa da je mislio pobjeći iz države ne bi dobrovoljno ušao u državu.
Ide junak do junaka, ide Bošnjak do Bošnjaka, Allahu se svom klanjaju i pjesmu pjevaju.
Živio Alija i bosanska armija, živjela, živjela Bosna.
- Krokodil Behko
- Globalni moderator

- Has thanked: 10001 times
- Been thanked: 11890 times
OSA UKINULA MJERE ZABRANE: Karadžićev advokat i ruski lobista Goran Petronijević može ući u BiH, ulazak dozvoljen i profesoru, Mladićevom svjedoku, Milošu Koviću!
- ironman
- sirius

- Krokodil Behko
- Globalni moderator

- Has thanked: 10001 times
- Been thanked: 11890 times
Idemo dalje, kad te izvedu na montirani proces, nemaš pravo na advokata
U sarajevskim pravosudnim kuloarima posljednjih nedjelja se može čuti da pojedini advokati trpe pritiske od nekih ambasada u Sarajevu. Navodno im zamjeraju odbranu pojednih optuženih u delikatnim predmetima koji se vode pred sudovima. I tu se, ako je istina, radi o opasnim i nedopustivim pritiscima na članove jedne profesije koja je, rekosmo, potpuno nezavisna i samostalna.
- Naseef Mushroom
- Forum [Bot]
Došli smo do tačke da se i ovo ismijava
Da nemate problem sa srpskim i hrvatskim nacionalizmom ste već dokazali.
Za sve glasače Osmorke koji ovako razmišljaju, onda slijedite sopstveni primier i otjerajte Vojine, Kojoviće, Mandiće i Stojanoviće i priznajte da je i za vas građanska država samo bila ubleha i alat da se Bošnjak vrati na status kakav bi trebao biti u vašim očima.GOVOR ZASTUPNIKA
Ahmetović u Bundestagu: Moramo potisnuti etno-nacionalističke ideologije na Zapadnom Balkanu
![]()
Da nemate problem sa srpskim i hrvatskim nacionalizmom ste već dokazali.
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
Ide junak do junaka, ide Bošnjak do Bošnjaka, Allahu se svom klanjaju i pjesmu pjevaju.
- Masamune
- Forumaš godine

- Mood:
- Has thanked: 22828 times
- Been thanked: 20918 times
Ne može me niko ubijediti u to da nisu namjerno odabrali takvu sliku na kojoj je u momentu ispao baš nikakav
- Naseef Mushroom
- Forum [Bot]
Dok osobu koja se DOBROVOLJNO vraća u državu iako je se mogao sakriti u neku arapsku zabit tretiraju kao životinju jer bi mogao pobjeći, u isto vrijeme daju zeleno svjetlo da oni koji imaju zabranu u državu mogu opet ući
Ne pamtim da je ikada bilo ovako poniženje.
- Masamune
- Forumaš godine

- Mood:
- Has thanked: 22828 times
- Been thanked: 20918 times
U suštini Adis je glas zdravog razuma, ali neshvaćen od strane jednog dijela Bošnjaka i to mahom trojkaša kojima remeti koncepciju. On spominje nacionalizam generalno.
Međutim, potencira prioritet rješavanja tog problema kod Hrvata i Srba kod kojih i jeste najviše izražen decenijama unazad, dok je bošnjački uglavnom reakcionistički i ništa više od toga. To zna svaka normalna osoba koja voli ovu državu u kakvom god da je taboru.
Međutim, potencira prioritet rješavanja tog problema kod Hrvata i Srba kod kojih i jeste najviše izražen decenijama unazad, dok je bošnjački uglavnom reakcionistički i ništa više od toga. To zna svaka normalna osoba koja voli ovu državu u kakvom god da je taboru.
Last edited by Masamune on 26 May 2023, 16:55, edited 1 time in total.
- Arthur Dent
- Forum [Bot]
- Has thanked: 970 times
- Been thanked: 6938 times
propaganda samo radi. valjda su sad "oni" na redu. a i te sto imaju zabranu ulaska u BiH, vidjet ces kad ih pocnu slikavati po drzavi. ono, kao sve za pomirenje, bla, bla... klince, palce. fuj su mi svi. odvratni do bola. ne smijem sve da napisem sta mislim.
- Naseef Mushroom
- Forum [Bot]
Kladim se u 100 maraka da će njihove prve fotografije u Bosni biti u nekoj kafani sa trobojkama uz pjevanje određenih pjesama.Arthur Dent wrote: 26 May 2023, 16:55 propaganda samo radi. valjda su sad "oni" na redu. a i te sto imaju zabranu ulaska u BiH, vidjet ces kad ih pocnu slikavati po drzavi. ono, kao sve za pomirenje, bla, bla... klince, palce. fuj su mi svi. odvratni do bola. ne smijem sve da napisem sta mislim.
- Taare
- greatest

- Has thanked: 6107 times
- Been thanked: 4413 times
Kakvi dušmani jbo te država 
Ne znam koga više handre, nas il kosovo
Ne znam koga više handre, nas il kosovo
https://www.klix.ba/vijesti/regija/sad- ... /230526142SAD osuđuju akciju kosovskih vlasti, traže da se odmah prekine nasilje
Svi mi se morete obratit
- Naseef Mushroom
- Forum [Bot]
Imamo Albance kojima mi Bošnjaci možemo pozaviditi na stavu i pozitivnoj bahatosti.
Imamo Crnu Goru koja je u NATO-u.
I njima se ovo dešava.
I onda se nadamo da mi možemo šta učiniti u državi gdje 2/3 rade protiv njih a 1/3 su ili prodane duše ili merhametli ili se bore protiv bitke gdje mnogi jači narodi imaju poteškoća da se izbore.
I njima se ovo dešava.
I onda se nadamo da mi možemo šta učiniti u državi gdje 2/3 rade protiv njih a 1/3 su ili prodane duše ili merhametli ili se bore protiv bitke gdje mnogi jači narodi imaju poteškoća da se izbore.
- ElTriconi
- Đulaga

- Mood:
- Has thanked: 55305 times
- Been thanked: 9864 times
Treba iznajmit jednu cisternu kakve smjese kokosijeg izmeta i jos neceg i zalivat tu osu svake hevte od temelja do krova ocamKrokodil Behko wrote: 26 May 2023, 16:36OSA UKINULA MJERE ZABRANE: Karadžićev advokat i ruski lobista Goran Petronijević može ući u BiH, ulazak dozvoljen i profesoru, Mladićevom svjedoku, Milošu Koviću!
A jos kad bih na njezinom aman krilu zaspao
Da bog da se do vijeka ne probudio

Da bog da se do vijeka ne probudio
- ironman
- sirius

Dodaj 20 godina zaglupljivanja ..sistemskog..Naseef Mushroom wrote: 26 May 2023, 19:56 Imamo Albance kojima mi Bošnjaci možemo pozaviditi na stavu i pozitivnoj bahatosti.
I njima se ovo dešava.
I sve moguce zvijezde koje mozes biti show..grandpink...
Onda nastavnik fizickog dobar samo u postanju na fb kao ministar vanjskih poslova nije nikakvo cudo.
Izmjenu Ustava na 24h
I stranke koje od te izmjene Ustava profitiraju jer drzavna preduzeca a ne vide da kuca gori..
Ili vide a gase benzinom da ne kazem plinom
dream of spring...
- Naseef Mushroom
- Forum [Bot]
Dodaj još na to da dok su svi važniji domaći i strani političari na Twitteru ostavili mogućnost komentarisanja na njihove tweetove, nastavnik fizičkog je ukinuo tu mogućnost i zalaže se da se uvede cenzura na internetu.ironman wrote: 26 May 2023, 20:05Dodaj 20 godina zaglupljivanja ..sistemskog..Naseef Mushroom wrote: 26 May 2023, 19:56 Imamo Albance kojima mi Bošnjaci možemo pozaviditi na stavu i pozitivnoj bahatosti.
I njima se ovo dešava.
I sve moguce zvijezde koje mozes biti show..grandpink...
Onda nastavnik fizickog dobar samo u postanju na fb kao ministar vanjskih poslova nije nikakvo cudo.
Izmjenu Ustava na 24hkoja prodje nezapazeno..
I stranke koje od te izmjene Ustava profitiraju jer drzavna preduzeca a ne vide da kuca gori..
Ili vide a gase benzinom da ne kazem plinom![]()
Takvi političari samo još postoje u diktaturskim državama.
- Taare
- greatest

- Has thanked: 6107 times
- Been thanked: 4413 times
Pazite se vi kifle. Ljudi su već načulili uši. Naš narod voli diktatore.
Nek zatvori par većih riba i nek izgradi neš veliko, ljudi će ga birat dok je živ
a kifla ima sve da bude diktator par ekselans
Nek zatvori par većih riba i nek izgradi neš veliko, ljudi će ga birat dok je živ
a kifla ima sve da bude diktator par ekselans
Svi mi se morete obratit
- Naseef Mushroom
- Forum [Bot]
Govorite vi šta hoćete ali ako taj narcisoidni diktator zavlada i progura zakon protiv širenja laži, mogao bi se on pozabaviti i sa ovim forumom.