Razloga je i previse......
Molim admin. da reaguju ,neodlozno.

Moderator: VIP
Brisano i banovano.Pasaga wrote:Zakonskim aktom zabraniti sve strane jezike....
Molim admin. da reaguju ,neodlozno.![]()
![]()
![]()
9. jezici na kojima se može pisati su bosanski, srpski i hrvatski. ostali nisu dozvoljeni da ne bi došlo do zloupotrebe.
Krokodil Behko wrote:Brisano i banovano.Pasaga wrote:Zakonskim aktom zabraniti sve strane jezike....
Molim admin. da reaguju ,neodlozno.![]()
![]()
![]()
Zakonski je regulisano korištenje jezika.
9. jezici na kojima se može pisati su bosanski, srpski i hrvatski. ostali nisu dozvoljeni da ne bi došlo do zloupotrebe.
Jest jest od cigara, zna to i mene ponekad štrecnit, ali ja čim malo pritegnem tu gdje boli odmah prođe, ako hoćeš mogu ja to malo stisnuti da prođeDalia wrote:Ma nije srce, ono je s lijeve strane meni je ovo na desnoj...mislim da su me malo pluća uhvatila od cigara, morat ću opet prestat
Maja:
PS poruka za četvorku.
Nemojte misliti da se ne vidi kako i vi skriveno provocirate, što na forumu, što na chatu, što podizanjem karme uz smijeh svakome ko spusti nezaboravnoj. A posebno nemojte misliti da ne kužimo zašto zezate nezaboravnu zbog šala oko vrata, što je nisko da niže ne može biti. Ovaj put ćete proći bez posljedica, ali ako primijetim da čoporativno idete protiv nekog ovdje, biće još banova.
Maja:
camargue
trajanje bana: mjesec dana
razlog- pjesmice koje mi je ostavljao na chatu.
ovo sad najozbiljnije,cim sam dosao na ovaj forum skontah da u tebi "cHucHi" vidovita dJemila,gatara ona sto vidi iza devet gora i sedmannaest mora,ona sto zna sta ce se desit il sta se desilo!...idi sretnice jedna,unovci tu sposobnost,drugi rokaju lovu za gatanje,vidovanje,vracanje,te horoskope nekakkve itd. za takve stvari a ti za dzabu to radis na forumu!...i proganjas mene zbog pjesmica i slicnih gluposti ovdje po forumu!..Maja:
Još samo da vam kažem. Ako se ne mislite skulirati nemojte se uopšte vraćati na forum.
Sigurna sam da na internetu ima forum koji će vam se svidjeti iako se godinama selite s jednog na drugi u potrazi za (po vašem mišljenju) idealnim.
hvala ljubavi!..upsVeca wrote:...burek,dobro se vratio!
ma....Maja wrote:Joj blago tebi. Ti na Azurnoj obali a meni Neum najdalja destinacija. Lijepo se provedi
camargue wrote:hvala ljubavi!..upsVeca wrote:...burek,dobro se vratio!...
![]()
..zezam se malo ba...i nisam se vratio..samo sam napisao jedan post i odoh opet...sinoc htjedoh al nestalo struje..
pozz tebi
Users browsing this forum: No registered users and 13 guests