Nunca!Julia-Klara wrote: 26 May 2023, 10:49bitno je da te ja nisam razocaralaspacebound wrote: 26 May 2023, 08:09 Ma nisam se pokajala, sto bih
Jedna me osoba razocarala kasnije, al' hajd', sta bi![]()
![]()
Sad ce rec da je gusim
Moderator: Krokodil Behko

Nunca!Julia-Klara wrote: 26 May 2023, 10:49bitno je da te ja nisam razocaralaspacebound wrote: 26 May 2023, 08:09 Ma nisam se pokajala, sto bih
![]()

To se ne pricaJulia-Klara wrote: 26 May 2023, 10:49bitno je da te ja nisam razocaralaspacebound wrote: 26 May 2023, 08:09 Ma nisam se pokajala, sto bih
![]()

Kad sam prvi put upoznavao nekog iz virtuale, nije ni bilo pametnih telefona, jedva da je i mobitela bilo. Znali se preko slika koje smo si u pismima poslali. Al nisam se razocarao, bio je fin susretChan wrote: 26 May 2023, 10:58Kad sam ja petljao preko privatnih tad toga baš i nije bilo u toj mjeriZanki wrote: 26 May 2023, 10:57
Pa ako je takav vid upoznavanja i razlog jelte, valjda bi prvo na videocall vidia![]()
ali dobro si nikad se nezna
![]()
A neće ni danas to raditi i to je baš često slučaj. Imam par jarana koji su free... viču da Bog sačuva na šta sve nalete, a vazda preko instagrama stupe u kontakt.
![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)
Danas si dobra

Ti garant sitno brojis do penzijeKoraci_u_noci wrote: 26 May 2023, 11:06Kad sam prvi put upoznavao nekog iz virtuale, nije ni bilo pametnih telefona, jedva da je i mobitela bilo. Znali se preko slika koje smo si u pismima poslali. Al nisam se razocarao, bio je fin susretChan wrote: 26 May 2023, 10:58
Kad sam ja petljao preko privatnih tad toga baš i nije bilo u toj mjeri![]()
A neće ni danas to raditi i to je baš često slučaj. Imam par jarana koji su free... viču da Bog sačuva na šta sve nalete, a vazda preko instagrama stupe u kontakt.

To se ne pika.Koraci_u_noci wrote: 26 May 2023, 11:06Kad sam prvi put upoznavao nekog iz virtuale, nije ni bilo pametnih telefona, jedva da je i mobitela bilo. Znali se preko slika koje smo si u pismima poslali. Al nisam se razocarao, bio je fin susretChan wrote: 26 May 2023, 10:58
Kad sam ja petljao preko privatnih tad toga baš i nije bilo u toj mjeri![]()

C.

Od kud ti to?

Treba bit tema koje forumase bi htjeli upoznat da ja nabrojim sve zenske

1. Taj neko poslije pocne drugima pricati o tebi o tvojim privatnim stvarima, kaze kako se zoves, gdje zivis, radis ili komentarise izgled ili prepricava sta si o kome rekao itdKoraci_u_noci wrote: 26 May 2023, 10:15 A koji bi razlozi bili za pokajanje. Mozda da se ispostavi da je neko psihopata, il lazov il da osjecaji nisu uzvraceni il je los u krevetu il nesto tako. Il sam da je ruzan k'o lopov uzivo

![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest