Maja wrote:mirallem wrote:Pa ljepo reko, da jesmo, valjdab Maja znala to, kaj ne ?
OKe, maja i nije, posopstvenom priznanju vjesta bas s
kutijama ovim koje zivot jel znace...

Moderator: VIP
Maja wrote:mirallem wrote:Pa ljepo reko, da jesmo, valjdab Maja znala to, kaj ne ?
kutijama ovim koje zivot jel znace...
DaMister No wrote:Maja wrote:mirallem wrote:Pa ljepo reko, da jesmo, valjdab Maja znala to, kaj ne ?
kutijama ovim koje zivot jel znace...![]()
![]()
Opet plačeš!gejsha wrote:Mene nema na toj temi gdje se imitira
Evo ti poklon da se bolje osjećaš, predlažem da ga postaviš i za avatarmirallem wrote:DaMister No wrote:Maja wrote:mirallem wrote:Pa ljepo reko, da jesmo, valjdab Maja znala to, kaj ne ?
kutijama ovim koje zivot jel znace...![]()
![]()
azanimljivo (mozda
) das taj smajli - po Njozi zove.
![]()
možda sa f.hrPasaga wrote:ta zagonetna...ukosnica....nes kontan...
..ko da mi je poznata sa drugog foruma jednog...ili mi se samo cini...
Ruana wrote:Meni su ovaj mirallem i ukosnica bas cool. Ja volim da citam sve sto napisu, jest da bolje razumijem ukosnicu ali skuzim ja i mirallema od peti put.
to je zato što trudim se razumljivija bit. inače, neshvatljivija odNjeg, teško shvatljivog, sam.Ruana wrote:Meni su ovaj mirallem i ukosnica bas cool. Ja volim da citam sve sto napisu, jest da bolje razumijem ukosnicu ali skuzim ja i mirallema od peti put.
Ma ja bi tebe i na misec vodija. Tebe mirallem šeta po ulicama di su prosjaciUkosnica wrote:aaawwww, zabaviste se vi jučer na račun naš![]()
neka, neka, doć će red i na vas da našalimo se. eventually
možda sa f.hrPasaga wrote:ta zagonetna...ukosnica....nes kontan...
..ko da mi je poznata sa drugog foruma jednog...ili mi se samo cini..., tamo godine života mladog svog ostavih. na bossanskim forumima pissala nijesam, vi ste mi takoreć...prvi.
nego, dat ispričam nešt; iako...ti meni temeljito nepoznat si, kad dođoh ovamo na mirallemov poziv, tvoj nick vidjevši, nekako zagrijalo mi oko. moram priznati da tvoje nick-ime meni je egzotično skroz, po prvi puta s njime tek prošle godine susretoh se. and d story gouz lajk dis:
u jednom od gradova po BiH, kud mirallem vodio me, ja...slaba na djecu i prosjake, zamolim ga da djevojčici nekoj sićom pomogne. ona, zahvali se i ode. međutim, vidjevši to...klinac neki krene nas spopadat cestom i žicat pare. mirallem, plemenit kakav je, da i njemu kovanica nešto. ali, mali naporan je i dalje. ne odustaje.
-zašto si čiko njoj dao više para neg meni?...malac na odgovoru inzistira
-kakos ti zoveš?...pita ga mirallem
-pašaga... odvraća mali rom
-pa vidgle vako pašaga...započne mirallem sa izlaganjem svojim suvislim
sljedeća scena: mirallem trči za pašagom niz ulicu, viče: pašaga!! vrati pare!!!!!
naime, objasnivši mu, prirodu naše financijske situacije, na mirallemovu uvjerljivost, dječak zaželi nam sreće, zdravlja...i puno previše?? djece, na pogodbu kakovu, mirallem nikako pristat mogao nije...zahtijevavši povrat novca
![]()
ustvari, storija ova...smiješnom odvijala se, ali ja dara ne posjedujem da prenijela bih vam ju u obliku izvornom. doduše...razmatram ideju, da u potpiss turim si "pašaga, vreti pare!"
menij smišno, jebatga
takvo je stanje vam u državi. nažalost.POSAVLJAK wrote: Ma ja bi tebe i na misec vodija. Tebe mirallem šeta po ulicama di su prosjaci
U kojoj državi??? Ako misliš na Bosni i Hercegovinu, nećeš prosjaku pomoći sa 2-3 marke, jer ti sutra odoh,a njemu će i sutra opet biti potrebno 2-3 marke. Nemoj misliti da će i sutra se nać osoba poput tebe i dati 2-3 marke, jer neće. No, ebeš državu, jel ti razmatraš moju ponuduUkosnica wrote:takvo je stanje vam u državi. nažalost.POSAVLJAK wrote: Ma ja bi tebe i na misec vodija. Tebe mirallem šeta po ulicama di su prosjaci
al ipak, u skladu s mogućnostima...hraneć prosjake i životinje napuštene, gdje god da bili smo, privremeno bar mjesto to ljepšim učinismo.
Tvoje drzanje,otmenost...ne zasluzuje setnje takvim avenijama....Ukosnica wrote:takvo je stanje vam u državi. nažalost.POSAVLJAK wrote: Ma ja bi tebe i na misec vodija. Tebe mirallem šeta po ulicama di su prosjaci
al ipak, u skladu s mogućnostima...hraneć prosjake i životinje napuštene, gdje god da bili smo, privremeno bar mjesto to ljepšim učinismo.