Medu svojom kockastom rajom poznatiji kao Armija.
Prolaznicima kao konobar u nargila baru.
Moderator: Krokodil Behko

Medu svojom kockastom rajom poznatiji kao Armija.
![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)
Sve se iz kuce ponese, bahatost, lopovluk, laganje.....insomnia wrote: 27 May 2023, 14:53 Zasto ćaća i mater? Lik ima 27 godina. Osamnaestogodisnjaci se salju u rat da poginu niko ih ne pita za ćaću i mater tako da i ovaj treba da odgovara za svoje postupke

kako to da se neka djeca nisu htjela vakcinisati?

![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)
Slazem se sa tobom kad je vakcina u pitanju. Slazem se da je njemu 27g I da Sam treba snositi odgovornost za svoja djela - nedjela koja je pocinio da tu caca I mater nemaju sta al nemoj mi reci da dijete koje imas ( najvrednije u zivotu) nisi naucio da ni sa 27g ne smije voziti auto jer nema dozvolu, da ne smije piti kad vozi jer se moze desiti upravo ovo sto se desilo. Imam 2 Sina znam sta znaci odgajati djecu musku . Kad su imali oko13g mislila sam eh mogu odahnuti sad su velikiDuh wrote: 27 May 2023, 18:48kako to da se neka djeca nisu htjela vakcinisati?
pa zar nisi vidjela finih familija, gdje jedno sve naruzi?
i zasto stati kod takvevec teorije na caci i materi?
i dedu i babu...pa oni su valjda naucili ili ne ?!
mozda ne mater...oca samo?

Pa.pretezno degenerik sklepa malog degena i tako ga odgajaimmuno wrote: 27 May 2023, 20:02Slazem se sa tobom kad je vakcina u pitanju. Slazem se da je njemu 27g I da Sam treba snositi odgovornost za svoja djela - nedjela koja je pocinio da tu caca I mater nemaju sta al nemoj mi reci da dijete koje imas ( najvrednije u zivotu) nisi naucio da ni sa 27g ne smije voziti auto jer nema dozvolu, da ne smije piti kad vozi jer se moze desiti upravo ovo sto se desilo. Imam 2 Sina znam sta znaci odgajati djecu musku . Kad su imali oko13g mislila sam eh mogu odahnuti sad su velikiDuh wrote: 27 May 2023, 18:48
mozda ne mater...oca samo?gluposti jos uvijek se trudim savjetom da pogonem, da Sam tu ako zapne I nikad se roditelj ne prestaje brinuti za djecu nebitno koliko godina imaju.
Jedan mladi zivot je ugasen zbog toga, mozel gore, imal gore![]()

Freud kaze da iza jakih zena stoji otac tiranin.immuno wrote: 27 May 2023, 20:02Slazem se sa tobom kad je vakcina u pitanju. Slazem se da je njemu 27g I da Sam treba snositi odgovornost za svoja djela - nedjela koja je pocinio da tu caca I mater nemaju sta al nemoj mi reci da dijete koje imas ( najvrednije u zivotu) nisi naucio da ni sa 27g ne smije voziti auto jer nema dozvolu, da ne smije piti kad vozi jer se moze desiti upravo ovo sto se desilo. Imam 2 Sina znam sta znaci odgajati djecu musku . Kad su imali oko13g mislila sam eh mogu odahnuti sad su velikiDuh wrote: 27 May 2023, 18:48
mozda ne mater...oca samo?gluposti jos uvijek se trudim savjetom da pogonem, da Sam tu ako zapne I nikad se roditelj ne prestaje brinuti za djecu nebitno koliko godina imaju.
Jedan mladi zivot je ugasen zbog toga, mozel gore, imal gore![]()

Koja? Pa treba poostriti kazne u Krivicnom zakonu, plus postaviti kamere i odvaliti 500KM kazne za prekoracenje brzine, prolazak kroz crveno, nezaustavljanje na pjesackom itd. Kabadahije vjeruju samo u ono sto ih opali po dzepu.insomnia wrote: 27 May 2023, 20:16 Eno ona glupaca voditeljica nekaka sto se skoro slupala sa onim lolom vice drzava dauradi nesto
j.... ti hljeb

Dzaba ih novcano kaznjavati kad je u nasoj drzavi moguce da jedna osoba naroka kazne u vrijednosti od 280.000KMLavlje_srce wrote: 27 May 2023, 21:28Koja? Pa treba poostriti kazne u Krivicnom zakonu, plus postaviti kamere i odvaliti 500KM kazne za prekoracenje brzine, prolazak kroz crveno, nezaustavljanje na pjesackom itd. Kabadahije vjeruju samo u ono sto ih opali po dzepu.insomnia wrote: 27 May 2023, 20:16 Eno ona glupaca voditeljica nekaka sto se skoro slupala sa onim lolom vice drzava dauradi nesto
j.... ti hljeb
Kazu da ce sutra biti protest.

Ne znam za to, promaklo mi je.insomnia wrote: 27 May 2023, 21:34 Pa one dvije sto su skoro najebale kad je onaj nekakav glavonja sa bemveom proklizo pa izletio sa ceste. Nema mjesec dva
Dobro, on nema izbora. Njega ne zatvaraju jer bi mu sud odredio 24/7 skrb skupa sa zenom.Beni wrote: 27 May 2023, 21:37Dzaba ih novcano kaznjavati kad je u nasoj drzavi moguce da jedna osoba naroka kazne u vrijednosti od 280.000KM