Jelena Karleuša
Moderator: Krokodil Behko
- insomnia
- Rđav kurac
- Has thanked: 3146 times
- Been thanked: 9713 times
- Status: Offline
Re: Jelena Karleuša
Jebo jelenu. Mislim da su sarajlijice nasli novog dobitnika sestroaprilske

Iskustvo mi je pomoglo da u sebi nađem balans
Pa okoreli šaban začas postao je šaman
Pa okoreli šaban začas postao je šaman
- Morgen
- Zvezda foruma
- Has thanked: 14356 times
- Been thanked: 11681 times
- Naseef Mushroom
- Forum [Bot]
- Has thanked: 2653 times
- Been thanked: 2304 times
Naravno da jesu, balijica uvijek nađe neku novu ikonu pred kojom će se ponižavati.
NAJTEŽA ODLUKA U ŽIVOTU PILOTA HEROJA: Evo šta je Omer Mehić morao da uradi 1992. godine
U to vreme, 1992. godine, kad se zemlja raspadala i bila u jeku rata i kad su se svi narodi delili, Mehić nije znao gde pripada. Na kraju, ipak se odlučio da ostane dosledan JNA, svom puku i svojoj eskadrili.
- Došao sam da pričamo otvoreno, da se posavetujem. Muči me moje ime. Muči me ovaj raspad, nacionalizam. Dele nas, komandante. Muči me pitanje: ko sam ja i kome pripadam i šta da radim sa sobom?
- Ti si Omere naš, pripadaš JNA, ovom puku i ovoj eskadrili. A kome svi mi danas pripadamo ne bih ti znao reći. Drugi odlučuju. Već sutra, neko meni može reći: "Ne trebaš nam više, bez obzira na to što se zovem Srećko, a ne Omer". Ostaneš li s nama, delićeš našu sudbinu. Bilo kakvu odluku da doneseš, pozdraviću je. Samo te jedno molim. Ako rešiš da odeš, nemoj da bežiš. To je kukavički. Saopšti svoju odluku i idi kao čovek. Dostojno ćemo te ispratiti, jer ti to zaslužuješ.
Omer je doneo znate i sami kakvu odluku. Poštenu, kakav je i on bio. Veliku, kakav je i on bio. Hrabru, kakav je i on bio. Nikad više nismo prozborili nijednu reč na tu temu. A sretali smo se. Zagrlio bi me i poljubio. I uvek mi se obraćao s komandante, mada mu to više nisam bio - napisao je Prentović.
Omer Mehić, major avijacije, rođen je 24. jula 1967. u Doboju. Bio je na dužnosti pomoćnika komandanta za transport i traganje i spasavanje, ujedno nastavnik letenja u komandi 890. mešovite helikopterske eskadrile 204. vazduhoplovne brigade. U vojsci je od 21. jula 1990. Završio je vazduhoplovnu vojnu akademiju u Zadru i sve vreme je bio pilot helikoptera. Bio je oženjen i otac dvoje dece.
Ide junak do junaka, ide Bošnjak do Bošnjaka, Allahu se svom klanjaju i pjesmu pjevaju.
Živio Alija i bosanska armija, živjela, živjela Bosna.
- Pasaga
- Hadžija
- Has thanked: 2588 times
- Been thanked: 1985 times

Ne obracaj mi se:
Lavlje_srce
"Ne uzimaj hranu iz tanjira brata svojeg, jer će oslabiti, i ma koliko te volio, tako slab ti neće biti od pomoći, i ostaćeš sam".
Lavlje_srce
"Ne uzimaj hranu iz tanjira brata svojeg, jer će oslabiti, i ma koliko te volio, tako slab ti neće biti od pomoći, i ostaćeš sam".
- Naseef Mushroom
- Forum [Bot]
- Has thanked: 2653 times
- Been thanked: 2304 times
Šta je ovo?

Ide junak do junaka, ide Bošnjak do Bošnjaka, Allahu se svom klanjaju i pjesmu pjevaju.
- Pasaga
- Hadžija
- Has thanked: 2588 times
- Been thanked: 1985 times
Ooo,jaro

Ne obracaj mi se:
Lavlje_srce
Lavlje_srce
- Maja
- Administrator
- Has thanked: 4517 times
- Been thanked: 9120 times
- greeneyes
- Hadžija
- Has thanked: 6125 times
- Been thanked: 6695 times
- Maja
- Administrator