Koliko želimo biti anonimni?
Moderator: Krokodil Behko
Re: Koliko želimo biti anonimni?
paša mi nije drag za razliku od ru...
..slobodan čovik kad tad bude baniran..
- Pasaga
- Hadžija

- Has thanked: 3943 times
- Been thanked: 2969 times
- Status: Offline
Drazi je tebi i Kacevanda od pase....laganini wrote:paša mi nije drag za razliku od ru...
Ne obracaj mi se:
Lavlje_srce
"Ne uzimaj hranu iz tanjira brata svojeg, jer će oslabiti, i ma koliko te volio, tako slab ti neće biti od pomoći, i ostaćeš sam".
Lavlje_srce
"Ne uzimaj hranu iz tanjira brata svojeg, jer će oslabiti, i ma koliko te volio, tako slab ti neće biti od pomoći, i ostaćeš sam".
-
Ruana
Od sada cu govoriti da mi je nick laganini.laganini wrote:paša mi nije drag za razliku od ru...
pametno moje..ja i jesam tvoj alter ego...paša bez komentara molim..
..slobodan čovik kad tad bude baniran..
- Pasaga
- Hadžija

- Has thanked: 3943 times
- Been thanked: 2969 times
laganini wrote:pametno moje..ja i jesam tvoj alter ego...paša bez komentara molim..
Ne obracaj mi se:
Lavlje_srce
Lavlje_srce
-
Ruana
Jasta, ja zamislim ti vec napisao.laganini wrote:pametno moje..ja i jesam tvoj alter ego...paša bez komentara molim..
-
Trepavica
Pa vrlo malo mogucnosti da se ostane potpuno anonimno ako koristimo net..tel....Na forumoma pisem....par osoba zna da dolazim ovdje , svrate kao gosti , citaju...pa i moja mala...ujedno joj to dode kao vjezba citanja maternjeg jezika...
...
Jednoj osobi sam dala i kucnu adresu da "proseta" sa Google Ehart..i vidi gdje zivim...eto koliko sam anonimna...
Jednoj osobi sam dala i kucnu adresu da "proseta" sa Google Ehart..i vidi gdje zivim...eto koliko sam anonimna...
monitor i nick ne moze sakriti nasu osobnost, pa cemu se skrivati. prepoznatljiva sam i u reali i u virtuali, ne mogu si pomoci. odajem pocast svima kojima je stalo do mog laprdanja. bas ste mi dali ideju za novu temu
nista ne potpisujem
- Bla
- i dva polipa

- Mood:
- Has thanked: 1 time
- Been thanked: 40 times
jes' da se ponavlja al' neka...
a ja ne želim da budem anominan, a ja želim da budem pilooot
a ja ne želim da budem anominan, a ja želim da budem pilooot
ćućešćećemoćeteće samsijesmostesu
:
- Julia-Klara
- Forum [Bot]
![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)
- Has thanked: 14701 times
- Been thanked: 10242 times
halo pilot...maraka,maraka 
ju mast lov jor femili end bi najs tu komsija 
- Bla
- i dva polipa

- Mood:
- Has thanked: 1 time
- Been thanked: 40 times
Treba progutati istinu i prihvatiti da je anonimnost na današnjem vaktu praktično nemoguća.
ćućešćećemoćeteće samsijesmostesu
:
- Anonimus 9
- Poneki mu pročitamo

Milo mi je da zelite biti ja hvala hvala
ha
haEm sam izbjeglica ,em rođen na carski rez ,nit kuce nit picke materine
Ma sve turim, i maticni broj, i broj firme, sve

D.I.L.L.I.G.A.F.
btw. U ovom ruznom svijetu imam noge za 10 :D
-
Trepavica
ti ko i ja... i kucni br... da lakase nade na Google Earth gdje sam i jos uz to da vidi parkirano auto... i jastuke u njemu!!!!Jagoda wrote:Ma sve turim, i maticni broj, i broj firme, sve![]()
![]()
![]()
![]()
Jes vala, da se ne bihuzuri bez veze hahahahahahahahahahahahahahahaTrepavica wrote:ti ko i ja... i kucni br... da lakase nade na Google Earth gdje sam i jos uz to da vidi parkirano auto... i jastuke u njemu!!!!Jagoda wrote:Ma sve turim, i maticni broj, i broj firme, sve![]()
![]()
![]()
![]()
D.I.L.L.I.G.A.F.
- Sibila
- Forum [Bot]
![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)
- Has thanked: 39 times
- Been thanked: 905 times
[ytube][/ytube]
ovo je moja anonimnost . samo nema s tim zahebacije previse...........no nejse .....ne kontate vi mene draaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaagi forumasi
..................meni je zena najaci..............e da mi je onu miki maus majicu.........stavila bi je na zid umjesto berbera 
ovo je moja anonimnost . samo nema s tim zahebacije previse...........no nejse .....ne kontate vi mene draaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaagi forumasi
-
Ružni
Ako malena prati sigurno me dosad dobro upoznalaTrepavica wrote:Pa vrlo malo mogucnosti da se ostane potpuno anonimno ako koristimo net..tel....Na forumoma pisem....par osoba zna da dolazim ovdje , svrate kao gosti , citaju...pa i moja mala...ujedno joj to dode kao vjezba citanja maternjeg jezika......
Ne pridajem toliku pažnju anonimnosti. Postoji i na forumu neko ko mi zna ime i prezime, zaista ne patim od toga da budem skroz tajanstven. Nemam šta da krijem osim ružnoće, to već ne može da se vidi i još niko nije
-
Ruana
Valjda svi vise sve znaju o meni. A sta imam kriti. Neki mi cak znaju i ostale clanove porodice.
-
Ciklama
Teško je ostati anoniman, al' nije fora ni doći pa na sva zvona se raspisati o sebi. Meni nije toliko zbog mene, koliko mi je zbog gazde. Zato se trudim biti dalje od politike. 
Sad sam se sjetila, dok sam došla moj komšo je odmah rekao od kud sam ...
Sad sam se sjetila, dok sam došla moj komšo je odmah rekao od kud sam ...