Crna hronika

Televizija, štampa, internet portali.

Moderator: Krokodil Behko

Nice
Forum [Bot]
Forum [Bot]
Has thanked: 23777 times
Been thanked: 10299 times
Status: Offline

Re: Ćuprija: Maloljetnog sina i njegovu drugaricu krvnički je pretukao čovjek od 42 godine

Post by Nice »

Kad su nasilnici u pitanju, a većinom jesu, nije tako jednostavno suprotstaviti im se.
Fuddo
Maliciozni seronja
Maliciozni seronja
Has thanked: 13960 times
Been thanked: 23066 times

Re: Ćuprija: Maloljetnog sina i njegovu drugaricu krvnički je pretukao čovjek od 42 godine

Post by Fuddo »

Lik je sociopata, sadista, visestruki povratnik.
To se ne pusta na ulicu medju posten svijet.
Tu imas pizde u pravosudju i muriju kojoj su svezane ruke jer ce izgubiti poso ako majmuna olesi od batina.
Obicno ih neko snimi telefonom i metne na klitorix kad odvale sljagu debilu, i onda isti omajgoshovi koji sad rone suze nad sudbinom ove djece vicu ajjjj policijska brutalnost.
Dozvolite da se obratimo
Fuddo
Maliciozni seronja
Maliciozni seronja
Has thanked: 13960 times
Been thanked: 23066 times

Post by Fuddo »

insomnia wrote: 29 May 2023, 16:00 Jes dok ne naletis na Spahovice il njima slicne. Sta ces, pobiti ih trojicu?
Ne mlave oni djecu po cesti, oni se rokaju sa slicnim banditima.
Dozvolite da se obratimo
Remzudin
Inventar foruma
Inventar foruma
Has thanked: 265 times
Been thanked: 458 times

Post by Remzudin »

To je jedan primjer zasto bi se djeca trebali interesovati za carke.
insomnia
Rđav kurac
Rđav kurac
Has thanked: 3202 times
Been thanked: 10011 times

Post by insomnia »

Pa da gledamo po ulici bitku carobnjaka ko u gospodaru prstenova
Iskustvo mi je pomoglo da u sebi nađem balans
Pa okoreli šaban začas postao je šaman
Taare
greatest
greatest
Has thanked: 6107 times
Been thanked: 4413 times

Post by Taare »

Meni je fascinantno kako te siledžije vazda nalete na ljude koji ne bi mrava zgazili.
Recimo da u tz znam par ljudi koji su spremni ubiti.
pošteni, radni al zajebani ljudi.
Da njima neko povrijedi dijete, siguran sam da bi ga skratili za glavu.
Al et, njima se ništa ne dešava. Desi se ljudima koji ne bi mrava zgazili
Svi mi se morete obratit
Nice
Forum [Bot]
Forum [Bot]

Post by Nice »

Ne nalete, nego procijene gdje mogu. Kao životinje.
insomnia
Rđav kurac
Rđav kurac

Post by insomnia »

Cudan je to fenomen. U BiH poslijerata imas na stotine ako ne i hiljade slucajeva gdje se tacno zna ko su ubice necijih roditelja ili djece i nemamo zabiljezen niti jedan slucaj osvete
Taare
greatest
greatest

Post by Taare »

Neće se ovako zaletit na mene jer je svjestan da bih mu lomio kost po kost i to bi trajalo dok dođe murija.

Svi mi se morete obratit
insomnia
Rđav kurac
Rđav kurac

Post by insomnia »

Ah tuzne okice su poseban slucaj
Taare
greatest
greatest

Post by Taare »

Ma dunjaluk je ošo uvraga

Svi mi se morete obratit
bez
Aktivni forumaš
Aktivni forumaš
Has thanked: 235 times
Been thanked: 671 times

Post by bez »

Taare wrote: 29 May 2023, 18:24 Meni je fascinantno kako te siledžije vazda nalete na ljude koji ne bi mrava zgazili.
Recimo da u tz znam par ljudi koji su spremni ubiti.
pošteni, radni al zajebani ljudi.
Da njima neko povrijedi dijete, siguran sam da bi ga skratili za glavu.
Al et, njima se ništa ne dešava. Desi se ljudima koji ne bi mrava zgazili
Nije bas uvijek, samo onda placete sta im se desilo.
Taare
greatest
greatest

Post by Taare »

Koji ti ono beše bre bratko?
Svi mi se morete obratit
insomnia
Rđav kurac
Rđav kurac

Post by insomnia »

insomnia
Rđav kurac
Rđav kurac

Post by insomnia »

😂😂😂
pizarro
Forum [Bot]
Forum [Bot]
Has thanked: 6620 times
Been thanked: 7852 times

Nezapamćen incident na turniru u Splitu, mladi nogometaši iz Sarajeva završili u bolnici

Post by pizarro »

Image

Proteklog vikenda više od 3.000 sportaša iz 15 zemalja nastupilo je u sklopu Dalmatinko cupa na terenima u Splitu, Solinu, Kaštelima, Trogiru, Žrnovnici...

Dalmatinko cup nastao je kao projekt koji povezuje sport, turizam i društvenu odgovornost, a promovira toleranciju, jednakost i fair play.

Međutim, unatoč plemenitim namjerama, dogodio se nezabilježen incident otkad ovaj turnir postoji, u kojem su povrijeđeni mladi nogometaši iz Sarajeva, prenosi Jutarnji list.

U polufinalnoj utakmici između Sparte iz Sarajeva i ukrajinskog Šahtara iz Donjecka, u uzrastu do 14 godina, došlo je do preagresivnog ponašanja malih nogometaša iz Ukrajine.

Loše ponašenje cijele klupe Šahtara
Prekršaji su postali prežestoki za takav uzrast, no njihovo je ponašanje popratila i cijela klupa, odnosno stručni štab Šahtara.

"Djeca su bila žestoka, iz uobičajenih je nogometnih trenutaka odjednom nastao incident. U utakmicama ovakvog tipa obično nema incidenata jer dječji nogomet treba biti radost i veselje. Turnir je nastao u iznimno zahtjevnim organizacijskim okolnostima, a onda se dogodi ovakvo nešto. Želim se ispričati svima koji su morali svjedočiti ovim scenama", poručio je organizator Domagoj Bojčić.

Dio sarajevskih nogometaša završio je u bolnici...

"Prekršaji ukrajinskih mladih nogometaša bili su prežestoki, preagresivni. Stoga smo preventivno reagirali i preporučili pregled djece zbog potencijalnih povreda. Medicinsko je osoblje prije odlaska pregledalo male nogometaše kako bi sigurno otišli svojim kućama. Još nemamo tačnih informacija u kakvom su stanju", dodao je Domagoj Bojčić.

Njihovih 25 ljudi na naših 10 mališana
Portal Radiosarajevo.ba kontaktirao je Amila Šukala, osnivača Škole fudbala Sparta, koji je za naš portal otkrio detalje incidenta u Splitu.

"Svi naši nogometaši su dobro i krenuli su prema Sarajevu. I to je najvažnije u ovom trenutku. Iskreno, naši mališani su napadnuti bez ikakvog povoda. Jedan igrač Šahtara je našeg igrača gurnuo i onda se sve zakuhalo. Utrčao je na teren njihov stručni štab, gdje je njihovih 25 ljudi krenulo na naših 10 mališana. Kada smo vidjeli da su treneri udarali djecu, to je meni bio znak da povučem ekipu", kaže Šukalo za Radiosarajevo.ba.

Dodao je da su brzo stigli pripadnici policije i hitne pomoći.

"Pet naših igrača je bilo na pregledu, zadržali su se četiri sata. Pohvalio bih organizatore turnira koji su bili su apsolutna podrška. Finale sa ekipom Solina smo trebali igrati desetkovani, ali je organizator izrazio želju da trofej za prvo mjesto podignu zajedno. Svaka čast", dodao je Amil Šukalo, osnivača Škole fudbala Sparta, za portal Radiosarajevo.ba.

Sramota Ukrajinaca - nisu se ni izvinili ni obišli mališane
Amil Šukalo kaže da nakon svega ostaje veliko razočarenje na karakter koji su pokazali predstavnici ukrajinskog kluba.

"Ukrajinci su znali da je naših pet mališana u bolnici na detaljnim pretragama, jer su im na mjestu događaja ustanovljene potencijalne teže povrede. Jedan od naših igrača je imao polomljen zub, te nakon svega niko iz ukrajinskog kluba nije našao potrebnim da uputi niti jednu riječ izvinjenja, niti žaljenja za incidentom", podvukao je Šukalo za Radiosarajevo.ba.

Izvor: Radiosarajevo.ba
ElTriconi
Đulaga
Đulaga
Mood:
Has thanked: 50621 times
Been thanked: 9013 times
Status: Online

Re: Nezapamćen incident na turniru u Splitu, mladi nogometaši iz Sarajeva završili u bolnici

Post by ElTriconi »

Stoka s istoka 🤔
A jos kad bih na njezinom aman krilu zaspao
Da bog da se do vijeka ne probudio 🤗😊
insomnia
Rđav kurac
Rđav kurac

Re: Nezapamćen incident na turniru u Splitu, mladi nogometaši iz Sarajeva završili u bolnici

Post by insomnia »

Braca sa klixa rijesili problem
Image
‘šnjaci provocirali pa dobili po tamburi
Nice
Forum [Bot]
Forum [Bot]

Post by Nice »

Kao da se nedovoljno pazilo na našu djecu. Mislim, čekaš da ih pođe tući trener... halo
Duh
Inventar foruma
Inventar foruma
Has thanked: 1707 times
Been thanked: 2324 times

Post by Duh »

kad vodis djecu bez Tareta....
Post Reply

Return to “Mediji”