eno mi posavljak, moon walk predložioPasaga wrote: Tvoje drzanje,otmenost...ne zasluzuje setnje takvim avenijama....
čime ti ćeš, konkurenciju potući
aj aj, šta stes mene uvatili? crta! razlaz! iš! šu!
Moderator: VIP
eno mi posavljak, moon walk predložioPasaga wrote: Tvoje drzanje,otmenost...ne zasluzuje setnje takvim avenijama....

I opet ne dobih odgovor. Pusti ti Pašu, nemoj me izbjegavat........Ukosnica wrote:eno mi posavljak, moon walk predložioPasaga wrote: Tvoje drzanje,otmenost...ne zasluzuje setnje takvim avenijama....![]()
čime ti ćeš, konkurenciju potući![]()
aj aj, šta stes mene uvatili? crta! razlaz! iš! šu!
oprosti, koje je bilo pitanje? da na misec iđemo?POSAVLJAK wrote: I opet ne dobih odgovor. Pusti ti Pašu, nemoj me izbjegavat........

Ja vjerujem da se vrjedi za ljubav boriti.Ukosnica wrote:oprosti, koje je bilo pitanje? da na misec iđemo?POSAVLJAK wrote: I opet ne dobih odgovor. Pusti ti Pašu, nemoj me izbjegavat........
aj mere. za virgin galactic, karte jesil razerviro nam već?
podpitanje: smetal što vjerna sam...i vjerena, mirallemu? mislim...put objektivno skup je, a ti...subjektivno, ništa ne dobivaš
semantikaPasaga wrote: Ja vjerujem da se vrjedi za ljubav boriti.

Vjerna??? Ako si vjerna baci kamen na mene, vjerna možeš biti samo ako si sa jednim bila, za tebe pretpostavljam nije postojao onaj, drugi,treći,četvrti ili koji već....hoćeš reć da si zauzeta, moje pitanje glasi : da li si oduzeta?? Na mojoj raketi i subjektivno i objektivno dobivaš, pa ti sad vidiUkosnica wrote:oprosti, koje je bilo pitanje? da na misec iđemo?POSAVLJAK wrote: I opet ne dobih odgovor. Pusti ti Pašu, nemoj me izbjegavat........
aj mere. za virgin galactic, karte jesil razerviro nam već?
podpitanje: smetal što vjerna sam...i vjerena, mirallemu? mislim...put objektivno skup je, a ti...subjektivno, ništa ne dobivaš
balističkoj ponudi tvoijoj...odjeb lansirat ćuPOSAVLJAK wrote:da li si oduzeta?? Na mojoj raketi i subjektivno i objektivno dobivaš, pa ti sad vidi

Ja ne vidim ni balističku ni nemoralnu ponudu. Jednostavan zaključak je: Put na mjesec otpada zbog šetnje avenijom prosjaka. Čim ne bacaš kamen znači da nisi vjerna. Sad ti galami koliko hoćeš,ljuti se a možeš se i lansirati i pizditi ali opet bi trebala razmislitiUkosnica wrote:balističkoj ponudi tvoijoj...odjeb lansirat ćuPOSAVLJAK wrote:da li si oduzeta?? Na mojoj raketi i subjektivno i objektivno dobivaš, pa ti sad vidi![]()
aj nemojte me ljutit. kad poPizdim, galamit počnem
![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)
umjetna romantika...svijeće, stol...i dosada, auto i stan=građanski san, o mjesecu da i ne govorimo, al štoću kad njega volem...prepjevo bi cetinskiPOSAVLJAK wrote:Jednostavan zaključak je: Put na mjesec otpada zbog šetnje avenijom prosjaka.

misliš raketi?Ukosnica wrote:umjetna romantika...svijeće, stol...i dosada, auto i stan=građanski san, o mjesecu da i ne govorimo, al štoću kad njega volem...prepjevo bi cetinskiPOSAVLJAK wrote:Jednostavan zaključak je: Put na mjesec otpada zbog šetnje avenijom prosjaka.
nego, dosta o meni. ajmo malo o...tvom autu
jest...raketli. mlazu tvom...duboku izvinjotinu upućujemPOSAVLJAK wrote: misliš raketi?

Prihvaćeno. Na veliki mlazni pogon, imaju dva velika točka koja su prepuna kerozina i veliku prednju osovinu sa isturenim debelim vijkom radi veće brzine. Postiže brzinu od 2 okretaja u sekundi i može četri puta na dan preći oko zemljine orbite.Ukosnica wrote:jest...raketli. mlazu tvom...duboku izvinjotinu upućujemPOSAVLJAK wrote: misliš raketi?
eo ćeće
da vozim...pješačim. prosjačkim avenijama, ustanovismo već,...i kad mirallem, poput tebe, obdaren...err...bogat nije.POSAVLJAK wrote: A na čem se ti voziš?
Nikad veca citanost nije ni bila.Trenutno korisnika/ca: dacina_curica, Julia-Klara, mirallem, POSAVLJAK, Ukosnica i 10 gostiju.
zamisli predstave tek, da nas dvoje nježnosti izmjenjivat počnemomirallem wrote: Nikad veca citanost nije ni bila.

hoćeš reć da bogastvo ne čini ljude sretnima? Možda i ne, ali ne na planeti zemlji........Ukosnica wrote:da vozim...pješačim. prosjačkim avenijama, ustanovismo već,...i kad mirallem, poput tebe, obdaren...err...bogat nije.POSAVLJAK wrote: A na čem se ti voziš?
e...al ima nešto uNjem, što korak svaki posebnim mi učini.
nije sve u falusnom od/bličju poznatog nam svemira...iako, uz karakteristike opisane ti ove, ne sumnjam da neku mnogo usećit ćeš

mirallem wrote:Joj dajte Vas dvoje... get a room. Na Misecu, oli Evropi, nebitno
sad.... samo onak.... postedte nas pls. Nemozes ovo vise gledat.
A nit ko i gledob jel. Nit su ovde taki judi nit ovo - taki forum je !![]()
Nikad veca citanost nije ni bila.Trenutno korisnika/ca: dacina_curica, Julia-Klara, mirallem, POSAVLJAK, Ukosnica i 10 gostiju.
Jucer te ulicarkom zvao, danas te seta prosjackimUkosnica wrote:zamisli predstave tek, da nas dvoje nježnosti izmjenjivat počnemo
Ostav to za posavljaka sisvog. Milog.Ukosnica wrote:tebi

ne prdi mirallem, de ti ponovno pročitaj što sam ja napisao. Nekoga nazvati i usporediti sa nečim nije isto, to bi čak trebalo shvatiti kao pohvalumirallem wrote:Jucer te ulicarkom zvao, danas te seta prosjackimUkosnica wrote:zamisli predstave tek, da nas dvoje nježnosti izmjenjivat počnemo
avenijamaTM al onak... taj jos neodustaje ?! E tose
srcanoscu zove !!!
Ostav to za posavljaka sisvog. Milog.Ukosnica wrote:tebi