Kosovo
Moderator: Krokodil Behko
- Krokodil Behko
- Globalni moderator

- Has thanked: 9889 times
- Been thanked: 11699 times
- Status: Offline
- Krokodil Behko
- Globalni moderator

- insomnia
- Rđav kurac

- Has thanked: 3202 times
- Been thanked: 10011 times
Re: Kosovo
Kod Zaka je to pomalo izvuceno iz konteksta. Ljut zbog desavanja oko Fr kontingenta morovnih snaga na pricu grckog ambasadora kako Srbija izmeđuostalog brani pravo na svoju vjeru rekao je kao u fazonu mojne mi njih i vjere jer "Srbi su narod bez zakona i bez vere. To je narod razbojnika i terorista"
Iskustvo mi je pomoglo da u sebi nađem balans
Pa okoreli šaban začas postao je šaman
- Zanki
- saudade

- Has thanked: 28041 times
- Been thanked: 32037 times
- Duminjo
- Urednik foruma

- Has thanked: 2753 times
- Been thanked: 8615 times
Vidjecemo sta ce biti Ako dodje opet do sukoba. Moje misljenje je da su iz KFORa racunali na neke obicne civilne proteste a ne na huligane koji, po vidjenom, odlicno znaju kako da se ponasaju u ovakvim situacijama i koji nisu nikakvi obicni civili
- spacebound
- Urednik foruma

- Has thanked: 9999 times
- Been thanked: 16888 times
Ama ne pricam o Srbima, to je sve jasno. Pricam o izjavama americkog ambasadora, State Departmenta itd koji kao krivca obiljezavaju Albansku stranu.Krokodil Behko wrote: 30 May 2023, 09:39spacebound wrote: 30 May 2023, 08:00 Boga mi ja ne kontam sta se sa svijetom desava u zadnje vrijeme. Sto se drze toliko Srba i za Srbe
Znaci, bojkotujes izbore napustis institucije, izabere se na izborima predstavnik vlasti, ne das mu na posao. Policija intervenise da bi ti ljudi dosli na radno mjesto, napadnes njih, napadnes policiju, napadnes medjunarodnu vojsku i nisi ti kriv vec ovaj izabrani koji je htio da dodje na radno mjesto![]()
Kriminal.
Npr, dok su u Hrvatskoj držali pod okupacijom neke teritorije ( mi to nismo upratili zbog našeg rata ) tamo je jedina grana ekonomije bila kriminal. Isto to i na sjeveru Kosova, pa i kod nas u RŠ, s tim da je tu malo veća enklava Srba, pa se još uvijek ne vidi da je to neko hajdučko društvo.
Njihova je hajdučija uzrok svemu i svim zlima u zadnjih cca 120 godina.
Vrijedi se prisjetiti šta je Žak Širak rekao o tome, a govorili su to isto i neki njihovi intelektualci poput Radomira Konstantinovića, Latinke Perović, itd..
Nema tu nikakve borbe za srpsku pravdu, u pitanju je njihova elita, koja ih uspješno galvanizira s tim plemenskim stvarima i istim takvim plemenskim identitetom.
Uvijek je cilj, držati se podaleko od Evrope, a to znači podaleko od reda i zakona, biti blizak s raznim diktaturama, stvarati sukobe, pjlačkati i svoj i tuđe narode, pa i trijebiti ih, ako se ukaže prilika.
itd, itd
Svađanje s budalom je poput hrvanja u blatu sa svinjom. Nakon sat vremena skužiš da svinja uživa.
- Taare
- greatest

- Has thanked: 6107 times
- Been thanked: 4413 times
Ma šta će protiv mase. Ako bi bilo 10vs1 nemaš šanse taman da si nejvi silDuminjo wrote: 30 May 2023, 10:38Vidjecemo sta ce biti Ako dodje opet do sukoba. Moje misljenje je da su iz KFORa racunali na neke obicne civilne proteste a ne na huligane koji, po vidjenom, odlicno znaju kako da se ponasaju u ovakvim situacijama i koji nisu nikakvi obicni civili![]()
Svi mi se morete obratit
- spacebound
- Urednik foruma

- Has thanked: 9999 times
- Been thanked: 16888 times
Nemas ti pojma. Schwarzernegger moze sam na 101. I pobijedi, malo mu ogrebu bicepsTaare wrote: 30 May 2023, 10:45Ma šta će protiv mase. Ako bi bilo 10vs1 nemaš šanse taman da si nejvi silDuminjo wrote: 30 May 2023, 10:38
Vidjecemo sta ce biti Ako dodje opet do sukoba. Moje misljenje je da su iz KFORa racunali na neke obicne civilne proteste a ne na huligane koji, po vidjenom, odlicno znaju kako da se ponasaju u ovakvim situacijama i koji nisu nikakvi obicni civili![]()
Svađanje s budalom je poput hrvanja u blatu sa svinjom. Nakon sat vremena skužiš da svinja uživa.
- Zanki
- saudade

- Has thanked: 28041 times
- Been thanked: 32037 times
Pa to su policajci kakvi huligani, nakon dvaes godina ovdje zbunjeni su ajte molim vasDuminjo wrote: 30 May 2023, 10:38Vidjecemo sta ce biti Ako dodje opet do sukoba. Moje misljenje je da su iz KFORa racunali na neke obicne civilne proteste a ne na huligane koji, po vidjenom, odlicno znaju kako da se ponasaju u ovakvim situacijama i koji nisu nikakvi obicni civili![]()
Najbolja stvar kod psihopate je, što ti se maksimalno posvete.
- insomnia
- Rđav kurac

Kakav klaun 
- Masamune
- DeLorean

- Mood:
- Has thanked: 22564 times
- Been thanked: 20707 times
Jel ti to navijaš za Srbe ekstremiste? Još samo fali da nekako s tim povežeš i 'šnjake
People struggle with accepting reality primarily because it can be painful, anxiety-inducing, and may challenge their deeply held beliefs, comfort zones, or sense of self. This resistance is a natural psychological response, but it can hinder personal growth and problem-solving. Ultimately, while rejecting reality can offer temporary relief, accepting things as they are is crucial for processing emotions, personal growth, and making effective, realistic choices to move forward.
- Taare
- greatest

Ništa, nek zapadnjački klauni zamole za pomoć. Nek zovu turke da pošalju sirijske pobunjenike. To su im saveznici, plus velemajstori za razbijanje protesta 
Svi mi se morete obratit
- Taare
- greatest

Mene lično zaboli i za jednim i drugim. Dođem da se smijem insomnijinim komentarima i ovim snimcima.Chan wrote: 30 May 2023, 11:00 Jel ti to navijaš za Srbe ekstremiste? Još samo fali da nekako s tim povežeš i 'šnjake
Imam urođenu odbojnost prema zapadnjačkim vojnicima pa mi nije mrsko gledati ih dok dobijaju degenek.
Svi mi se morete obratit
- insomnia
- Rđav kurac

Iskreno zivo mi se jebe za obje strane no mi smijesna po hiljaditi put viđena “reakcija” MZ.Chan wrote: 30 May 2023, 11:00 Jel ti to navijaš za Srbe ekstremiste? Još samo fali da nekako s tim povežeš i 'šnjake
- Matan
- Sila nečista

- Has thanked: 3844 times
- Been thanked: 7079 times
Srpska nejac napadnuta od Nato placenika...
sve zene sa djecom.
sta djeca znaju ko su Kfor vojnici.
razbucaju ih djeca zacas..
sve zene sa djecom.
sta djeca znaju ko su Kfor vojnici.
razbucaju ih djeca zacas..
Zasto konja tuces sine, kad i drugi cura ima..
- insomnia
- Rđav kurac

Pa jest povesces zenu i dijete na demonstracija na kojima more pasti mrtva glava
- Duminjo
- Urednik foruma

- Has thanked: 2753 times
- Been thanked: 8615 times
Ove optuzbe zapadnih zvanicnika na racun Kosovara su smijesne. Sve kao osudjuju a ustvari pomazu kosovarima da novoizabrani nacelnici udju u zgrade, sto i jeste trenutni cilj.
Nesto slicno kao unas. Osudjuje se Dodik za retoriku a Dodik ne vadi.
Nesto slicno kao unas. Osudjuje se Dodik za retoriku a Dodik ne vadi.
- insomnia
- Rđav kurac

A za ‘snjake trazim onu temu o terenima o Visokom da vidim da li se nakon godinu dve promenilo misljenje Bosnjaka o najvecem sinu sa ovih prostoraChan wrote: 30 May 2023, 11:00 Jel ti to navijaš za Srbe ekstremiste? Još samo fali da nekako s tim povežeš i 'šnjake
- Fuddo
- Maliciozni seronja

- Has thanked: 14308 times
- Been thanked: 23837 times
Jebote, ovi ce uvesti sankcije Kosovu jer su ih vucicevi batinasi izdrajfali na Kosovu. Biden je definitivno senilan cojek, on i ekipa oko njega kreiraju politiku na osnovu izvjestaja korumpiranih trecerazrednih birokrata na terenu.
Ili je ovo sve, sto kod nas na poslu kazu kad sve ode helac, da mi obicni smrtnici ne vidimo, big picture.
Onda kad bas sve ode helac, braca ukese stock, i ispare se.
Haj onda jovo na novo, facaj zrak, bori se na zivot i smrt.
Njega bolikurac sto je jedna decenija bacena u nista, posalje nam pozdrave iz nekog zajebanog konda u majamiju, vice izdrzite.
Ili je ovo sve, sto kod nas na poslu kazu kad sve ode helac, da mi obicni smrtnici ne vidimo, big picture.
Onda kad bas sve ode helac, braca ukese stock, i ispare se.
Haj onda jovo na novo, facaj zrak, bori se na zivot i smrt.
Njega bolikurac sto je jedna decenija bacena u nista, posalje nam pozdrave iz nekog zajebanog konda u majamiju, vice izdrzite.
Dozvolite da se obratimo
- Krokodil Behko
- Globalni moderator

Pa dobro, šta su mislili?
Opet da se popusti onom umobolniku iz Beograda?
Baš sad ne treba popuštati, dok mu je voda u ušima.
A to što se zapad plaši da će se preturiti na rusku stranu, pa nek se preturi.
Makar oni imaju dovoljno oružja da tu Srbiju spale za pola sata, nijedna živa duša da ne ostane.
U čemu je problem?
Znači, problem je u tome dfa su odlučili kako će Srbija i Hrvatska biti njihovi igrači u regiji, a mi
ćemo samo strigati ušima?
E pa makar na Kosovu ne može tako. Kod njih nema ni trojke ni osmorke.
Opet da se popusti onom umobolniku iz Beograda?
Baš sad ne treba popuštati, dok mu je voda u ušima.
A to što se zapad plaši da će se preturiti na rusku stranu, pa nek se preturi.
Makar oni imaju dovoljno oružja da tu Srbiju spale za pola sata, nijedna živa duša da ne ostane.
U čemu je problem?
Znači, problem je u tome dfa su odlučili kako će Srbija i Hrvatska biti njihovi igrači u regiji, a mi
ćemo samo strigati ušima?
E pa makar na Kosovu ne može tako. Kod njih nema ni trojke ni osmorke.