Kojim god, samo da nije vikend

Moderators: Krokodil Behko, Duminjo
Kojim god, samo da nije vikend
Isao jednom iz Zg i reko usput cu svrnut u Ikeu..da vidim.
Ikeasysom.
Nisi asocijalan ako pozoveš na piyama party susjede ili bližnje. To nama jako druželjubivim narodima može izgledati kao asocijalnost. Za mene je asocijalnosti potpuni izostanak bilo kakvih kontakata van usko-obiteljskog te školskog ili poslovnog okruženja.
vazda im maloMelek wrote: 22 Jan 2023, 06:37 Jašta. Švedi su sva sranja koja su im se desila a i koja će tek da im se dese, debelo zaslužili.
Mislim, jedna je stvar na osnovu “demokratije” i zakona o slobodi govora itd dozvoliti mu ta sranja. Ali je sasvim jedna druga stvar odobriti mu to da uradi ni manje ni više nego 100 metara od turske ambasade i to u jeku ovih Nato pregovora. Gadno je kad su instanse koje donose odluke retardirane. Dozvoli majmunu ali nek to radi u nekom čučavcu na voznoj stanici u haj-nehaju a ne baš ovo, baš u sridu
kad procitah,i cuh na tv ...Melek wrote: 22 Jan 2023, 07:24Mislim, jedna je stvar na osnovu “demokratije” i zakona o slobodi govora itd dozvoliti mu ta sranja. Ali je sasvim jedna druga stvar odobriti mu to da uradi ni manje ni više nego 100 metara od turske ambasade i to u jeku ovih Nato pregovora. Gadno je kad su instanse koje donose odluke retardirane. Dozvoli majmunu ali nek to radi u nekom čučavcu na voznoj stanici u haj-nehaju a ne baš ovo, baš u sriduPasaga wrote: 22 Jan 2023, 07:06
vazda im malo
samo zakuhaj .....
posle,va synd,dåligt ....izvlakuse,moralisanje o demokratiji![]()
![]()
Kaze brko nema u NATOPasaga wrote: 22 Jan 2023, 07:34kad procitah,i cuh na tv ...Melek wrote: 22 Jan 2023, 07:24
Mislim, jedna je stvar na osnovu “demokratije” i zakona o slobodi govora itd dozvoliti mu ta sranja. Ali je sasvim jedna druga stvar odobriti mu to da uradi ni manje ni više nego 100 metara od turske ambasade i to u jeku ovih Nato pregovora. Gadno je kad su instanse koje donose odluke retardirane. Dozvoli majmunu ali nek to radi u nekom čučavcu na voznoj stanici u haj-nehaju a ne baš ovo, baš u sridu![]()
![]()
bas se upali nek inat u meni
dobio sam lust da podavim prve komsije ...vjeruj
koje su to picke
bit ce,nismo mi,kurdi su ....necivilizovani
ma,nemam rjeci...bgm ....
AMERIČKI državni tajnik Antony Blinken pozvao je danas Tursku da odmah finalizira švedski pristup NATO savezu, rekavši da su nordijske zemlje već poduzele značajne korake da udovolje prigovorima Ankare vezanim uz švedsko članstvo.
A ovaj bratan već podvio repić."Vjerujemo da je vrijeme sada i nema razloga da do toga ne dođe. Turska je izrazila važne i opravdane brige, Švedska i Finska pozabavile su se tim brigama. Veselimo se što će ovaj proces biti dovršen u tjednima koji slijede. Nemamo sumnje da do toga može doći, da to treba biti i očekujemo da će biti", rekao je Blinken.
Blinkenovi komentari uslijedili su nekoliko sati nakon što je Turska pozvala Švedsku da procesuira odgovorne za vješanje zastave Kurdistanske radničke stranke, stavljene izvan zakona, na zgradu parlamenta u Stockholmu, na dan izbora na kojima je predsjednik Tayyip Erdogan osvojio još jedan mandat.
Index"U stalnom smo kontaktu s našim turskim kolegama oko ovog konkretnog pitanja", rekao je švedski premijer Ulf Kristersson. "Imamo memorandum i ispunjavamo ga i posljednji dio toga stupa na snagu 1. lipnja, preksutra, s novim zakonom koji se tiče borbe protiv terorizma. To je važan korak i učinili smo ono što smo rekli našim turskim prijateljima", kazao je Kristersson.
Users browsing this forum: Ahrefs [Bot] and 11 guests