Princeze nase drage

Princeze nase drage
mora faruk ovdje preuzeti odgovornost, nije upalio plan koji sam imao, idemo dalje.Duminjo wrote: 27 Mar 2023, 00:12Ekipa je fina kada gledaš pojedinacno.pizarro wrote: 26 Mar 2023, 23:34
ma precijenila se utakmica protiv islanda za koje se jos misli da je to ona ekipa od prije nekoliko godina.
Kada gledaš ovako utakmicu, kontas neko skupio 11 momaka i reko "e momci, imamo veceras termin protiv Slovaka. Nemojte zaboraviti doci".
Pogresnih dodavanja (slaba komunikacija tj neuigranost) mali milion. Pokrivanje terena nula. Letanje ko muhe bez glave. I ono nase klasicno, a to smo vidjeli prvih 15 minuta, "lahko cemo". Uslo se u utakmicu kao da igramo protiv visocke Bosne.
Ide popravni u Portugalu. Jebaiga sad
Ma ja bio u kahvicu, a nije bilo prenosa. Odgledao par minuta na strimovima dok nisu poceli stekati i traziti akauntovespacebound wrote: 27 Mar 2023, 07:35Bila utakmica na bht1
Moji muski gledali i nabrajali, ja nisam imala zivaca. Citala knjigu![]()
Maja wrote: 31 May 2023, 11:13 Zmajevi će 17. juna u Lisabonu igrati s Portugalcima, dok će 20. juna u Zenici ugostiti Luksemburg.
Na Hadžibegićevom spisku se nalaze sljedeći nogometaši:
- golmani: Ibrahim Šehić (Konyaspor), Nikola Vasilj (St. Pauli), Kenan Pirić (AEK Larnaca)
- odbrana: Anel Ahmedhodžić (Sheffield United), Hrvoje Miličević (AEK Larnaca). Siniša Saničanin (Partizan), Adrian Leon Barišić (Osijek), Sead Kolašinac (Marseille), Amar Dedić (Red Bull Salzburg), Jusuf Gazibegović (Sturm Graz)
- vezni red: Amir Hadžiahmetović (Bešiktaš), Rade Krunić (Milan), Miralem Pjanić (Sharjah FC), Gojko Cimirot (Standard Liege), Dal Varešanović (FK Sarajevo), Benjamin Tahirović (AS Roma), Miroslav Stevanović (Servette)
- napad: Edin Džeko (Inter), Ermedin Demirović (Augsburg), Smail Prevljak (Eupen), Kenan Kodro (Fehervar), Nemanja Bilbija (Zrinjski) i Luka Menalo (Dinamo Zagreb).
Na proširenom spisku su se našli: Hadžikić (Velež), Duraković (Igman), Danilović (Nacional), Mešanović (Kisvarda), Hamulić (Toulouse). Prcić (Strasbourg), Josip Ćorluk (Zrinjski), Hrvoje Barišić (Zrinjski), Armin Hodžić (Željezničar).
Ma dobri smo od pozada, da prostiš. I dobro i mladi.
Users browsing this forum: No registered users and 3 guests