Klix.ba

Televizija, štampa, internet portali.

Moderator: Krokodil Behko

seln
Osvježenje foruma
Osvježenje foruma
Has thanked: 256 times
Been thanked: 560 times
Status: Offline

Re: Klix.ba

Post by seln »

immuno wrote: 01 Jun 2023, 10:32 Samo pitanje "znas li ti ko sam ja" je :bua bez obzira ko I kada I kome ga postavlja
NIje to on tako formulisao,
Napisao mi je nesto u svom uobicajeno arogantnom stilu, znas vec kako se obraca "nizim" forumasima i neistomisljenicima.
Ja sam mu naravno odgovorio u istom stilu i spomenuo cinjenicu da se moze hurciti zato sto je moderator.
Na to on, zar nije dokaz koliko je on dobar i tolerantan kad trpi mene, a znam da me noze unistiti, poderati, izbrisati... ne sjecam se kako je vec formulisao.
Ja: tooo, jarane, pokazi da si pravi Balkanac, nema nista bez "znas li ti ko sam ja".
Jos smo se malo prepucavali i na tome se zavrsilo, ali znao sam da je zlopamtilo i da uskoro mogu racunati sa banom.
Na kraju je nahuskao svoju Sanju Vulic, da on ne bi ispao supak.
Za 3/5 spremni!
spacebound
Urednik foruma
Urednik foruma
Has thanked: 9929 times
Been thanked: 16733 times

Post by spacebound »

A sta ces, najveca titula i dostignuce u zivotu urednik foruma. Moraju kompleksi isplivat :oo
Svađanje s budalom je poput hrvanja u blatu sa svinjom. Nakon sat vremena skužiš da svinja uživa.
Beni
Fuck you
Fuck you
Mood:
Has thanked: 2294 times
Been thanked: 5556 times

Post by Beni »

spacebound wrote: 01 Jun 2023, 10:44 A sta ces, najveca titula i dostignuce u zivotu urednik foruma. Moraju kompleksi isplivat :oo
Ti to iz iskustva, a?
Fuck you a friendly note to start the day
seln
Osvježenje foruma
Osvježenje foruma

Post by seln »

spacebound wrote: 01 Jun 2023, 10:44 A sta ces, najveca titula i dostignuce u zivotu urednik foruma. Moraju kompleksi isplivat :oo
Autoironija je za mene najvisi domet humora. :D
Za 3/5 spremni!
Masamune
DeLorean
DeLorean
Mood:
Has thanked: 22298 times
Been thanked: 20371 times

Post by Masamune »

Beni wrote: 01 Jun 2023, 10:46
Ti to iz iskustva, a?
:haha
People struggle with accepting reality primarily because it can be painful, anxiety-inducing, and may challenge their deeply held beliefs, comfort zones, or sense of self. This resistance is a natural psychological response, but it can hinder personal growth and problem-solving. Ultimately, while rejecting reality can offer temporary relief, accepting things as they are is crucial for processing emotions, personal growth, and making effective, realistic choices to move forward.
Masamune
DeLorean
DeLorean
Mood:

Post by Masamune »

ja bih ga banovao bgmi
do petka naravno da može napisati ujutru ono svoje
People struggle with accepting reality primarily because it can be painful, anxiety-inducing, and may challenge their deeply held beliefs, comfort zones, or sense of self. This resistance is a natural psychological response, but it can hinder personal growth and problem-solving. Ultimately, while rejecting reality can offer temporary relief, accepting things as they are is crucial for processing emotions, personal growth, and making effective, realistic choices to move forward.
spacebound
Urednik foruma
Urednik foruma
Has thanked: 9929 times
Been thanked: 16733 times

Post by spacebound »

Beni wrote: 01 Jun 2023, 10:46
Ti to iz iskustva, a?
Pa nego :mmm
Svađanje s budalom je poput hrvanja u blatu sa svinjom. Nakon sat vremena skužiš da svinja uživa.
Matan
Sila nečista
Sila nečista
Has thanked: 3781 times
Been thanked: 6954 times

Post by Matan »

Mogu pisati tamo ali mi se ne da..
sto bi da se svadjam sa ljudima koje ne poznam i kojima je to jedina radost u zivotu.
Zasto konja tuces sine, kad i drugi cura ima..
sehohari
Sitna buranija
Sitna buranija
Mood:
Has thanked: 13 times
Been thanked: 113 times

Post by sehohari »

Ček malo, jeli AAAkcija fakat Dinina žena?
È solo una questione di tempo...

Di molto tempo...
sehohari
Sitna buranija
Sitna buranija
Mood:
Has thanked: 13 times
Been thanked: 113 times

Post by sehohari »

Ja sam niti ovdje niti tamo.

Možda me po razmišljanju više vuce vamo, ali se volim svađati, pa ću zato ostati na klixu dok me ne fasuje nešto.
È solo una questione di tempo...

Di molto tempo...
seln
Osvježenje foruma
Osvježenje foruma

Post by seln »

sehohari wrote: 01 Jun 2023, 12:23 Ja sam niti ovdje niti tamo.

Možda me po razmišljanju više vuce vamo, ali se volim svađati, pa ću zato ostati na klixu dok me ne fasuje nešto.
I ja sam iz istog razloga ostao dok me nisu banovali. :cool
Za 3/5 spremni!
seln
Osvježenje foruma
Osvježenje foruma

Post by seln »

sehohari wrote: 01 Jun 2023, 12:22 Ček malo, jeli AAAkcija fakat Dinina žena?
Dofu tvrdi da jeste.
Za 3/5 spremni!
Fuddo
Maliciozni seronja
Maliciozni seronja
Has thanked: 14105 times
Been thanked: 23388 times

Post by Fuddo »

seln wrote: 01 Jun 2023, 13:20
sehohari wrote: 01 Jun 2023, 12:22 Ček malo, jeli AAAkcija fakat Dinina žena?
Dofu tvrdi da jeste.
Nije Dofu
Vec elon musk
A ja njemu vjerujem
Dozvolite da se obratimo
immuno
Forum [Bot]
Forum [Bot]
Has thanked: 13169 times
Been thanked: 14292 times

Post by immuno »

seln wrote: 01 Jun 2023, 10:40
immuno wrote: 01 Jun 2023, 10:32 Samo pitanje "znas li ti ko sam ja" je :bua bez obzira ko I kada I kome ga postavlja
NIje to on tako formulisao,
Napisao mi je nesto u svom uobicajeno arogantnom stilu, znas vec kako se obraca "nizim" forumasima i neistomisljenicima.
Ja sam mu naravno odgovorio u istom stilu i spomenuo cinjenicu da se moze hurciti zato sto je moderator.
Na to on, zar nije dokaz koliko je on dobar i tolerantan kad trpi mene, a znam da me noze unistiti, poderati, izbrisati... ne sjecam se kako je vec formulisao.
Ja: tooo, jarane, pokazi da si pravi Balkanac, nema nista bez "znas li ti ko sam ja".
Jos smo se malo prepucavali i na tome se zavrsilo, ali znao sam da je zlopamtilo i da uskoro mogu racunati sa banom.
Na kraju je nahuskao svoju Sanju Vulic, da on ne bi ispao supak.
Nerazumijem ljude koji ocekuju da svi ljudi imaju isto misljenje kao I oni I uvijek su "pozlijedjeni" I objasnjavaju do besvijesti da je to tako kako oni misle. Svi mi imamo mana ali I dobrih strana eh ako ces samo mane traziti onda si beskrajno nezadovoljan I nesretan.
Masamune
DeLorean
DeLorean
Mood:

Post by Masamune »

To kao da pričate o Socratesu. On je školski primjer tog gore što seln opisa samo što na klixu nema nikakvu poziciju i nadam se da je administracija dovoljno pametna da mu nikad ne da, jer takvim ljudima nikad ne treba dati moć u bilo čemu.
immuno
Forum [Bot]
Forum [Bot]
Has thanked: 13169 times
Been thanked: 14292 times

Post by immuno »

Chan wrote: 01 Jun 2023, 14:15 To kao da pričate o Socratesu. On je školski primjer tog gore što seln opisa samo što na klixu nema nikakvu poziciju i nadam se da je administracija dovoljno pametna da mu nikad ne da, jer takvim ljudima nikad ne treba dati moć u bilo čemu.
Pa samo nick name ti govori sve I toj osobi "Socrates" :zid
Masamune
DeLorean
DeLorean
Mood:

Post by Masamune »

immuno wrote: 01 Jun 2023, 15:07
Chan wrote: 01 Jun 2023, 14:15 To kao da pričate o Socratesu. On je školski primjer tog gore što seln opisa samo što na klixu nema nikakvu poziciju i nadam se da je administracija dovoljno pametna da mu nikad ne da, jer takvim ljudima nikad ne treba dati moć u bilo čemu.
Pa samo nick name ti govori sve I toj osobi "Socrates" :zid
Al moRete meni dati moć. Obećavam da vas neću iznevjeriti :mmm
insomnia
Rđav kurac
Rđav kurac
Has thanked: 3202 times
Been thanked: 10011 times

Post by insomnia »

E mos misliti kad je Sokrat jedan od rijetkih glasova razuma tamo 😀
Iskustvo mi je pomoglo da u sebi nađem balans
Pa okoreli šaban začas postao je šaman
Naseef Mushroom
Forum [Bot]
Forum [Bot]
Has thanked: 4100 times
Been thanked: 3774 times

Post by Naseef Mushroom »

Ja je citirao “Sabah hajrullah gospođo Hasanbegović-Konaković, iza svakog uspješnog muškarca stoji jaka žena”, nije mi odgovorila :D.
Ide junak do junaka, ide Bošnjak do Bošnjaka, Allahu se svom klanjaju i pjesmu pjevaju.
Živio Alija i bosanska armija, živjela, živjela Bosna.
seln
Osvježenje foruma
Osvježenje foruma

Post by seln »

Naseef Mushroom wrote: 01 Jun 2023, 15:17 Ja je citirao “Sabah hajrullah gospođo Hasanbegović-Konaković, iza svakog uspješnog muškarca stoji jaka žena”, nije mi odgovorila :D.
Na kojoj temi? :D
Za 3/5 spremni!
Post Reply

Return to “Mediji”