Na onoj hajvantrojkaseln wrote: 01 Jun 2023, 15:19Na kojoj temi?Naseef Mushroom wrote: 01 Jun 2023, 15:17 Ja je citirao “Sabah hajrullah gospođo Hasanbegović-Konaković, iza svakog uspješnog muškarca stoji jaka žena”, nije mi odgovorila

Moderator: Krokodil Behko

Na onoj hajvantrojkaseln wrote: 01 Jun 2023, 15:19Na kojoj temi?Naseef Mushroom wrote: 01 Jun 2023, 15:17 Ja je citirao “Sabah hajrullah gospođo Hasanbegović-Konaković, iza svakog uspješnog muškarca stoji jaka žena”, nije mi odgovorila

![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)
Političko dešavanje, str. 4227 ali ne bi ništa od toga, nije mi odgovorilaseln wrote: 01 Jun 2023, 15:19Na kojoj temi?Naseef Mushroom wrote: 01 Jun 2023, 15:17 Ja je citirao “Sabah hajrullah gospođo Hasanbegović-Konaković, iza svakog uspješnog muškarca stoji jaka žena”, nije mi odgovorila

Ne bih ja to tako pausalno okarakterisao.Krokodil Behko wrote: 01 Jun 2023, 16:22 I šta sad?
Jel treba otići i odvojiti vrijeme za suprugu, to jest za trolovog trola?
Kome je to bitno?
Ako postoje neki forumaši koji se povode za takvim govnima, znači da su retardirani

Cojek Hrvat, kod Vikica bio u specijalcimainsomnia wrote: 01 Jun 2023, 18:04 Eno protekfirise i brata Skijasa. SDA trol. Revolucija uistinu jede svoju djecu
Da se Kojovic pojovo vrati na forun ono polušokče bi i njemu našlo mahanu

Da su samo RumoviChan wrote: 01 Jun 2023, 15:29 šta kaže hajvan
ovo je SDA forum
doduše kad vide one Rumove upise možda se fakat učini tako

Hajmo imena gospođo

Lijepo.

Kako mi ide na zivce.

Moramo ga trenirat, ulazi u diskusije previse iskreno i srcano.Chan wrote: 01 Jun 2023, 19:32 Ja ne znam kako izdržiš diskutovati s njima... upratim nekad i tvoje postove.
Biži goni

Ima i toga sigurno.