Arena nema prava na FA kup. Ima Sport klub. Ja sam morao na streamu gledatiZanki wrote: 03 Jun 2023, 17:02 Ne mogu vjerovat da nijedna arena ne prenosi ovo... Ima da ih sve ukinem
Zato Arena ima ligu i carabao kup

Arena nema prava na FA kup. Ima Sport klub. Ja sam morao na streamu gledatiZanki wrote: 03 Jun 2023, 17:02 Ne mogu vjerovat da nijedna arena ne prenosi ovo... Ima da ih sve ukinem

Alvareza hoće Bayern, a njima definitivno prije svega drugog treba napadač.Krokodil Behko wrote: 03 Jun 2023, 18:33 Kao što sam i rekao.
Siti je bio bolji, a moje navijanje Unitedu nije pomoglo.
I ko zna koga će sve dovesti , sad naljeto.
Po Transfermarktu, Alvarez se vraća u Argentinu. Vjerovatno neće da bude rezerva za Haalanda.
Međutim, nema ga u rubrici odlazaka. Samo Gundogan i ne piše Barca, nego piše da ide u Arsenal.
Eto, sad Alvarez može birati, Bayern ili Barca.
S druge strane City je obnovio interes za Bellinghama. Njega ako dovedu, biće još veća dominacija

Chan wrote: 03 Jun 2023, 18:40Alvareza hoće Bayern, a njima definitivno prije svega drugog treba napadač.Krokodil Behko wrote: 03 Jun 2023, 18:33 Kao što sam i rekao.
Siti je bio bolji, a moje navijanje Unitedu nije pomoglo.
I ko zna koga će sve dovesti , sad naljeto.
Po Transfermarktu, Alvarez se vraća u Argentinu. Vjerovatno neće da bude rezerva za Haalanda.
Međutim, nema ga u rubrici odlazaka. Samo Gundogan i ne piše Barca, nego piše da ide u Arsenal.
Eto, sad Alvarez može birati, Bayern ili Barca.
S druge strane City je obnovio interes za Bellinghama. Njega ako dovedu, biće još veća dominacija
Gundogan nije još donio konačnu odluku o odlasku. To je i danas potvrdio odmah nakon utakmice. Možda i ostane. Barca, Milan i Arsenal se spominju da ga hoće dovesti.

Zanki wrote: 04 Jun 2023, 00:24 Uglavnom zadovoljna san, nećemo Neymara ne znan jesan van rekla
on nas hoće mi njega nećemo

![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)
![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)

Čuj Liverpool heheKrokodil Behko wrote: 03 Aug 2023, 17:38 Otkud Aston Vila tako visoko?
Moja prognoza
1. City
2. Arsenal
3. Newcastle
4. Liverpool
5. United
6. other
18, Fulham
19. Burnley
20. Luton
Championship
1. Southampton