Na bosanski forum svi unose radost. Neko svojim dolaskom, a neko odlaskom. Vraćamo kredite, priređujemo šokiranja i ibrete. Sve znamo, sve umijemo, pomoći hocemo, a možda i nećemo. Spoznajte istinsku draž opcije "quote".
E da, nije joj nista ispalo. To su gacice. Sad sam malo rovila, jer mi je nevjerovatno to od nje, a i plus cudno stoji, ne bi se bas tako vidjela
I tokmak se ne razumije u materiju
Svađanje s budalom je poput hrvanja u blatu sa svinjom. Nakon sat vremena skužiš da svinja uživa.
Morgen wrote: 04 Jun 2023, 14:58
Opel grandland X turbo
2019
Boja mesečev kamen - siva
E draga moja to ti je psa 1.2 turbo. Isti mi cerka imala u peg 308 2019 i njoj se to desilo. Na 68000 kilometara. Ako je to greska odma mijenjaj zupcasti i mirna si. Dobar motoric. Ovde nije skupo, sa rukama 250 eura... Tamo nemam pojma. Ali prvo dijagnostika. Mozda je neki senzor ili nesta ali upamti ovo, vrlo cesta stvar.Koliko je presao?
Morgen wrote: 04 Jun 2023, 14:58
Opel grandland X turbo
2019
Boja mesečev kamen - siva
E draga moja to ti je psa 1.2 turbo. Isti mi cerka imala u peg 308 2019 i njoj se to desilo. Na 68000 kilometara. Ako je to greska odma mijenjaj zupcasti i mirna si. Dobar motoric. Ovde nije skupo, sa rukama 250 eura... Tamo nemam pojma. Ali prvo dijagnostika. Mozda je neki senzor ili nesta ali upamti ovo, vrlo cesta stvar.Koliko je presao?
Ok
Prosledicu ovo momku sto ce da iscita gesku
Hvala od srca
I moj ima tu negde 60000
Ma znace on za to ako je majstor i ako si naglo izgubila gas. Pala snaga i gori upozorenje. Stanes, upalis, nema ga. Prvi jak gas opet isto. Nek otvori cep od ulja vidjece remen i ljusti li se, ima li sitnih crnih komadica od remena... Jel greska pad pritiska ulja.. Ako je to odma nek mijenja.I nek skine karter, ocisti siku...