Koja drzava, kakva, kakvo drustveno uredjenje? Hoce li neko to jednom jasno reci. Bez laganja i uvijanja, jedno prica drugo radi. Rastjerali smo bruku ljudi lazima, pljackom, nepravdom i supljim pricama. Nek se usudi sta rec protiv njih cetnik je, fgr, izdajnik... Mi nemamo cilj. Ne znamo ni sta hocemo.Zemlja nevjerovatnih debila i izuzetnih pojedinaca. Zemlja krvi i meda.Fuddo wrote: 05 Jun 2023, 00:00A nista rodjeniTaare wrote: 04 Jun 2023, 23:58
To je moglo. Al jbga, kad sda nije mogla organizovat da njihovi glasači dođu na proteste, kako bi tek motivisao prosječnog ševala da te slijedi.
Jednostavno je, ako ti ne treba drzava, neces je ni imat.
Ko da je prva koja je tako zavrsila.
Bosna Šapatom Pade
Moderators: Krokodil Behko, Duminjo
- HAVANA
- Penzioner

- Has thanked: 2911 times
- Been thanked: 24124 times
- Status: Offline
Re: Bosna Šapatom Pade
Nije skupo na moru, skupo je na obali.
- HAVANA
- Penzioner

I ja je opet volim otac je jebo, kud se u lithenstajnu ne rodi. Il nedje.
- Fuddo
- Maliciozni seronja

- Has thanked: 14408 times
- Been thanked: 24180 times
- Status: Online
Uopste nije bitno sta je sa sda, da li su govna, a jesu, i sta je sa nekim novim snagama koja su jos veca govna od njih,HAVANA wrote: 05 Jun 2023, 00:03 Sve ovo i jesu igre stranaca... I tih tvojih tamo i ovih. Ovo su pijuni.A to da ne mogu nesta, sta sam to prije mogao a sad ne mogu? Od posla do svega? Hoces da ti pricam o poslu i kako je bilo dok je sda bila, ko je koje oblasti drzao i s cega uzimao pare? Meni isti qrac. Meni je plivat kako znam i umijem.Niko nama nit brani nit je branio, nit moze zabraniti da radimo, stvaramo novu vrijednost, gradimo, obrazujemo se... Najvece kocnice su bile od sda ovde. I zato ih i mrzim. Sve su unistili i obezvrijedili, sveli na jedan primitivni nivo gdje je pripadnost vaznija od struke i obrazovanja...Daj ti njemu i njegovim, jebo narod. Nije mi ih zao uopste. Nek se mijenjaju il nek crknu. Ko im jebe mater. Doduse ne vidim nikoga da u potpunosti mogu stati iza njih. Sve je to go qrac u politici. A pojedinaca ima odlicnih, samo radi, stvaraj, uci... Oni me zanimaju. Ovi svi nek pocrkaju, ko im jebe mater. A ako se bude moralo krhat, ceracemo se. Jebaji ga. Ako nisu znali za 28 godina od rata, nece ni sad.Zar stvarno mislis da bi ovo drugacije bilo sa sda? Da oni bilo sta znaju i mogu drugacije? Sve su ovo igre sa vana. I diktati.Da je bilo pameti moglo je biti bolje.Prodaju muda pod bubrege 30 godina u talu sa tim istim.Da ne nabrajamo ko je za kog ruke dizo i sta je davo i dijelio...Pa eto da vidimo i ovo cudo na sta ce izac. Gore ne moze. Jedino da se zarati. Nekad mi i to privlacnije izgleda nego da gledam vazda iste glave i slusam iste suplje.
Ovdje pricamo o principima vladavine prava, i kako funkcionisu moderne parlamentarne demokratije, kako se postuje sloboda i izbor covjeka. To sto si sad dobio je latentni fasizam, aparthejd, sto u modernom drutvu ne postoji. Nije visoki kurac kim jong ung pmaterina, on je cinovnik, birokrata koji je itekako ranjiv, pa da mu se klanjas ko Bogu neuzubila i prihvatas da ti istrese kamion govana usta. To sto je uradio pada pred svim sudovima svijeta, a ima ih koji su za to nadlezni, sano treba podic guzicu i radit nesto.
Dozvolite da se obratimo
- HAVANA
- Penzioner

Zasto onda zauzimate stav da su ovi zlo a sda bi to ko biva drugacije? Oni su nas i doveli u ovu poziciju pored tih tvojih smradova i ovih eu smetljara. Interesi i interesne zone, diktati i picke materine. Svi mi idu na qrac. Od njih do nasih, svih.
- Fuddo
- Maliciozni seronja

- HAVANA
- Penzioner

Pa i sda je zlo. Dokazano. Imaju vise nedjela. Sta cemo sad?
- ElTriconi
- Đulaga

- Mood:
- Has thanked: 54914 times
- Been thanked: 9781 times
Ne treba nista volit ako nemas od toga koristi.
Ali izgleda neki koji imaju najvise koristi najmanje je vole dok oni sto jedva krpe kraj s krajem su zesci zaljubljenici u drzavu
Ali izgleda neki koji imaju najvise koristi najmanje je vole dok oni sto jedva krpe kraj s krajem su zesci zaljubljenici u drzavu
A jos kad bih na njezinom aman krilu zaspao
Da bog da se do vijeka ne probudio

Da bog da se do vijeka ne probudio
- Fuddo
- Maliciozni seronja

Nemaju vise nedjela od ovih, a jest i sda zlo.
Ovi su ih za tri mjeseca prestigli.
Da li si ti svjestan ko ti je ministar mup-a?
Dozvolite da se obratimo
- HAVANA
- Penzioner

Tesko je sda stic u nedjelima. Jako tesko. Ovo je sica sto se fol galami i hapsi.Sitnis.
- HAVANA
- Penzioner

Nebitno. Ko im jebe mater svima. Nit sta mozemo rijesit. Suplja prica.
- Duminjo
- Urednik foruma

- Has thanked: 2783 times
- Been thanked: 8734 times
Problem i jeste sto si reko previše. Isto kakva hamša sto po selu hoda i brabonja bez ikakvog reda al samo brabonja na ovog, na onog, na treceg, na petog.. na sve zivo drvlje, kamenje, kletve..
Na kraju kad sabereš, nit znaš šta je gospodja hamša rekla, nit sta je htjela reci. Sve nesto okolo kole a ustbari NIŠTA.
- Fuddo
- Maliciozni seronja

Nisu to hapsenja da se kazni kriminal, vec poruka i upozerenje svakom ko se ne slaze sa nametnutim govnima kako moze zavrsiti.
Inqce bi hapsili svuda.
Americki ambasador hoda po sumi oko Tuzle, trazi ko je usiko metar drva, tj. porucuje se tom kantonu da bude kooperativan, ot else.
Mos misliti kriminala, Skaka odobrio opstini Trnovo 30k maraka da razvede struju. Totalno nesavjesno koristenje budzetskog novca.
Grobtejebo.
Sutra ce i tebe hapsit ako dignes glas, nace ti nesto.
Inqce bi hapsili svuda.
Americki ambasador hoda po sumi oko Tuzle, trazi ko je usiko metar drva, tj. porucuje se tom kantonu da bude kooperativan, ot else.
Mos misliti kriminala, Skaka odobrio opstini Trnovo 30k maraka da razvede struju. Totalno nesavjesno koristenje budzetskog novca.
Grobtejebo.
Sutra ce i tebe hapsit ako dignes glas, nace ti nesto.
Dozvolite da se obratimo
- Duminjo
- Urednik foruma

Krenula haman predizborna za sljedecu godinu.Taare wrote: 04 Jun 2023, 23:11 A je l se to desilo neš što smo propustili? Da se rš nije otcijepila il da uznici nisu dobili treći?
Je l sarajvo đe je nekad bilo? Kakva su ovo kukanja?
Popušili opce, ako popuše i lokalne, bice ko ziv ko mrtav.
- Naseef Mushroom
- Forum [Bot]
![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)
- Has thanked: 4200 times
- Been thanked: 3882 times
Pa bar je prije bila iluzija da bi alternativa bila drugačija a ispostavilo se da su isti/gori, to boli.
Ne boli toliko što postoji zlo koliko boli spoznaja da nema niti je ikada postojalo dobro. Samo su ovi drugi bili dugo opozicija pa su mogli glumiti moralne vertikale.
Ali najviše od svega boli što nova vlast nije samo Narod i Pravda pa da se može reći da je to SDA škola pa su takvi, već je to koalicija stranaka, Osmorka, Šestorka, Trojka.
SDP, Njihova Stranka, Kukićev PDA itd. od najruralnije osobe iz Banovića pa do stare gradske urbane raje iz centra Sarajeva.
Znači koja god stranka postoji u kojem bi se neki građanin Bosne i Hercegovine mogao pronaći u njoj, učestvuje u ovome. Čak i srpski i hrvatski političari iz pro-BH djela entiteta Federacije koji su prodavali šuplju da neće sa nacionalistima i na štetu države jer su patriote, učestvuju u ovome.
Ovo je totalni kolaps. Ne samo da je ona grupa koja je kao za državu, dokazala da joj ne smeta nacionalizam SDA/SNSD/HDZ već samo SDA, već je i dokazala da joj nije cilj srušiti SDA da bi onda vladali sposobni umjesto podobnih, da se ne bi više poklanjalo Dodiku i Čoviću i ako već moraju Srbi i Hrvati na određene pozicije neka to bude multi-kulti raja a ne nacionalisti.
Srbin iz entiteta rs u kojem postoji dovoljno lopovluka i nacionalizma otvoreno najavljuje na Facebooku “Dolazim u Federaciju da ih rušim” a balije mu svršavaju u komentarima “To Vojine legendo! Ti si pravi Bosanac! Dosta lopovluka!” i niko da skonta da se nalazimo u zoni sumraka
Ide junak do junaka, ide Bošnjak do Bošnjaka, Allahu se svom klanjaju i pjesmu pjevaju.
Živio Alija i bosanska armija, živjela, živjela Bosna.
- Naseef Mushroom
- Forum [Bot]
Važno je da je većina shvatila, za razliku od tebe, vječitog kontraša.Duminjo wrote: 05 Jun 2023, 00:28Problem i jeste sto si reko previše. Isto kakva hamša sto po selu hoda i brabonja bez ikakvog reda al samo brabonja na ovog, na onog, na treceg, na petog.. na sve zivo drvlje, kamenje, kletve..
Na kraju kad sabereš, nit znaš šta je gospodja hamša rekla, nit sta je htjela reci. Sve nesto okolo kole a ustbari NIŠTA.
Ide junak do junaka, ide Bošnjak do Bošnjaka, Allahu se svom klanjaju i pjesmu pjevaju.
- Duminjo
- Urednik foruma

Al nista nisi reko. Samo pljujes. Zato vecina i "shvata" jer vecina voli tako ta zajebana pljuvanja i ostre rijeci umjesto konkretnih stvari. Svaka cast za vecinu, ja se ugodno osjecam i kad sam manjina. Boli me krc.Naseef Mushroom wrote: 05 Jun 2023, 00:39Važno je da je većina shvatila, za razliku od tebe, vječitog kontraša.Duminjo wrote: 05 Jun 2023, 00:28
Problem i jeste sto si reko previše. Isto kakva hamša sto po selu hoda i brabonja bez ikakvog reda al samo brabonja na ovog, na onog, na treceg, na petog.. na sve zivo drvlje, kamenje, kletve..
Evo Taare pitao negdje sta se to desilo pa ovolika halabuka. RS se odvojila? Hercegovci dobili treci?
Coek postavio konkretna pitanja, nema odgovora. Samo neka galama ko u kokošinjcu.
SDA nije garant ni Bosne ni Bošnjaka. Tu šuplju nemate više kome prosipat.
Djela na hastal.
- Naseef Mushroom
- Forum [Bot]
Pa sve te grupe, te različitosti, sam naveo jer svi oni čine jednu cjelinu, tj. bošnjački narod, od one što grli Draška, preko onih kojima je preči George Floyd od Hame iz Bijeljine, pa do onih što ne mogu smisliti “došlje koje su šljegle” koji su žrtve etničkog čišćenja.Duminjo wrote: 05 Jun 2023, 00:57Al nista nisi reko. Samo pljujes. Zato vecina i "shvata" jer vecina voli tako ta zajebana pljuvanja i ostre rijeci umjesto konkretnih stvari. Svaka cast za vecinu, ja se ugodno osjecam i kad sam manjina. Boli me krc.Naseef Mushroom wrote: 05 Jun 2023, 00:39
Važno je da je većina shvatila, za razliku od tebe, vječitog kontraša.
Evo Taare pitao negdje sta se to desilo pa ovolika halabuka. RS se odvojila? Hercegovci dobili treci?
Coek postavio konkretna pitanja, nema odgovora. Samo neka galama ko u kokošinjcu.
SDA nije garant ni Bosne ni Bošnjaka. Tu šuplju nemate više kome prosipat.
Djela na hastal.
Ja sam itekako objasnio za rješenje, a to je da nema rješenja, šah-mat, nema nijedne svjetle tačke, plakat ćemo za vremenom prije Schmidtovog nametanja. Nismo ni prije bili drugačiji ali je sada sve došlo na naplatu.
Tebi je neka pozitiva što se rs nije otcijepila a što tamo sve manje ima Bosne a sve više Srbije to ćemo zanemariti.
I ti si dio tog istog problema, razmišljanje u rangu onog kada je Dodik postao član predsjedništva “E jest se Dodik zayebao, postao je član predsjedništva onoga što mrzi i negira hahaha hihihi, kako ćeš sada moći spavati Milorade LOL pogledaj u svoj pasoš šta na njemu piše” a to što je Dodik kroz predsjedništvo dobio još veću moć da nas ponižava i unazadi to ćemo ignorisati, važno je da je Dodika toliko pogodilo što je član predsjedništva države koju ne priznaje, da će sa njim brisati suze (i guzicu).
Nemamo pravo na svoj jezik i proći kroz te gradove sa BH dresom je ravno samoubistvu ali nema panike, rs nije nigdje otišla, nek pogledaju Srbi koji im je pasoš pa neka lupaju glavom od zid. I sa takvim razmišljanjem ćemo dobiti lobiste kao Albanci sa Kosova?
Ali simpatično kako si samo još prije par dana tvrdio da je laž da si me zvao SDA botom a sada skrećeš na tu priču iako sam u onom postu isto kritikovao SDA.
Ustvari jeste laž, nisi mi to nikada napisao niti ćeš napisati, već sa vremena na vrijeme onako indirektno sa strane podbadaš.
- HAVANA
- Penzioner

Jel to odgovor na sta cemo sad? Da ne citam bezveze, tek sam oci otvorio.Naseef Mushroom wrote: 05 Jun 2023, 00:38Pa bar je prije bila iluzija da bi alternativa bila drugačija a ispostavilo se da su isti/gori, to boli.
Ne boli toliko što postoji zlo koliko boli spoznaja da nema niti je ikada postojalo dobro. Samo su ovi drugi bili dugo opozicija pa su mogli glumiti moralne vertikale.
Ali najviše od svega boli što nova vlast nije samo Narod i Pravda pa da se može reći da je to SDA škola pa su takvi, već je to koalicija stranaka, Osmorka, Šestorka, Trojka.
SDP, Njihova Stranka, Kukićev PDA itd. od najruralnije osobe iz Banovića pa do stare gradske urbane raje iz centra Sarajeva.
Znači koja god stranka postoji u kojem bi se neki građanin Bosne i Hercegovine mogao pronaći u njoj, učestvuje u ovome. Čak i srpski i hrvatski političari iz pro-BH djela entiteta Federacije koji su prodavali šuplju da neće sa nacionalistima i na štetu države jer su patriote, učestvuju u ovome.
Ovo je totalni kolaps. Ne samo da je ona grupa koja je kao za državu, dokazala da joj ne smeta nacionalizam SDA/SNSD/HDZ već samo SDA, već je i dokazala da joj nije cilj srušiti SDA da bi onda vladali sposobni umjesto podobnih, da se ne bi više poklanjalo Dodiku i Čoviću i ako već moraju Srbi i Hrvati na određene pozicije neka to bude multi-kulti raja a ne nacionalisti.
Srbin iz entiteta rs u kojem postoji dovoljno lopovluka i nacionalizma otvoreno najavljuje na Facebooku “Dolazim u Federaciju da ih rušim” a balije mu svršavaju u komentarima “To Vojine legendo! Ti si pravi Bosanac! Dosta lopovluka!” i niko da skonta da se nalazimo u zoni sumraka![]()
- Taare
- greatest

- Has thanked: 6107 times
- Been thanked: 4413 times
- ironman
- sirius

- Has thanked: 26112 times
- Been thanked: 26753 times
Rehabilituje se kadar sda koji je ili otjeran ili napustio istu pa osnovao stranke i pokrete ne bi li ovladao zeljenim resursima.
Smit im je to omogucio.
Likovi sa dopunskih listi koji su na izborima dobili par stotina glasova sjede u DN te u vladi federacije. Lutke na koncu.
Suplja prica o kriminalu sda im je izgovor i prasina koja se baca u oci.
Jer ponavljam,pogledajmo imena i gdje je ko bio zadnjih 20 godina.
Smiju nam se moj Reufe i smisljaju nove viceve o Hasi i Sulji ili Refiku.
Smit im je to omogucio.
Likovi sa dopunskih listi koji su na izborima dobili par stotina glasova sjede u DN te u vladi federacije. Lutke na koncu.
Suplja prica o kriminalu sda im je izgovor i prasina koja se baca u oci.
Jer ponavljam,pogledajmo imena i gdje je ko bio zadnjih 20 godina.
Smiju nam se moj Reufe i smisljaju nove viceve o Hasi i Sulji ili Refiku.
dream of spring...