Bosna Šapatom Pade
Moderators: Krokodil Behko, Duminjo
- Masamune
- Forumaš godine

- Mood:
- Has thanked: 22827 times
- Been thanked: 20915 times
- Status: Offline
Re: Bosna Šapatom Pade
Ma nema tu nikakve mašine niti se nešto pravdam... pogotovo nema potrebe da se pravdam jednom Fudi koji živi cca 8k km daleko od Bosne i nema pojma o stanju na terenu, al bitno je da tandrče o politici kao da mi je prvi komšija.
- Masamune
- Forumaš godine

- Mood:
Pa eto, imali ste priliku sa protestima da nametnete volju. Da vas je izašlo koliko vas je glasalo, a ne 300 duša, možda biste nešto i uspjeli.ironman wrote: 05 Jun 2023, 12:04 Ja ne predlazem. To glasaci rade.
Ukinuta im je volja i nametnuti su ovi likovi.
A nemam problem da kazem da je sda ovdje na Tk majka za ovu drugu opciju.
Isto vrijedi i za BiH.
Podrzavam DF oduvijek.
Ono sto dr.Begic zastupa i moji su stavovi.
Pa da vas je bar bilo 20% imalo bi možda nekog efekta ili da bar možeš reći dobro, jbg eto, pokušali smo. Ali ni to. Koliko se sjećam 2-3 puta su protesti bili organizovani i sve je to propuštena prilika, a što je zapravo pokazalo koliko se pretežno SDA "drma stolica". Ne bih se ja nešto pretjerano nadao ni onome "joj kako ćemo ih razvaliti na narednim izborima". Ima još dosta do narednih izbora. Ako Bakir i Sebija nakon kongresa u septembru ostanu gdje jesu onda SDA sebi puca u nogu definitivno.
A može biti da su opet glasali mrtvi u većem broju
A SDA da je bolja na TK
Možda samo u kontri smeću PDA i SBB, ali od ostalih bolji nisu sigurno.
- Duminjo
- Urednik foruma

- Has thanked: 2787 times
- Been thanked: 8770 times
Ne bih se slozio sa ovim malim dijelom sto sam podebljo.Taare wrote: 05 Jun 2023, 14:18De bolan, ne pristaj. Uhvate te u mašinu i natjeraju da se pravdaš. Onda kobejagi poentiraju i kažu da je sda jedina ispravna opcija. To je, naravno, laž. Osim toga, uz sav respekt prema sagovorniku, mogu kazati da su u ovu političku situaciju upućeni ko baba mare iz brešaka koja nema ni radio ni tv.Chan wrote: 05 Jun 2023, 12:34 Ja prije svega nemam put najviše zbog nesposobnih ljudi sa TK koji sjede u cestama federacije i slično. Nisi u toku.
Sda je najveće zlo koje je pogodilo bošnjački korpus. Ovi iz trojke su smradovi, to bez daljnjeg, ali moraju još dobrih belaja napraviti da bi stigli sda.
Sve što se dešava na bh političkoj sceni, definitivno nije ništa novo, nego je rezultat onoga što je ispregovarala i potpisala alijina stranka.
izmjene izbornog zakona nisu ništa novo. Samo je očuvano ono što je potpisano u vašingtonu i dejtonu.
Šta kaže drug fudo, treba bojkotovat.
pa jarane, zašto bi ove mlađe generacije bojkotovale ono što je potpisao čovjek kojeg ste izabrali i koji vas je vodio u ratu?!
Potpisao je to uprkos protivljenju vojnog vrha. Da se ne lažemo, nije on dzaba dobio tuđmanov orden, jelte.
Tvoj im je predsjednik dao jbeni legalitet. Tvoj im je predsjednik dao jbni legitimitet.
Tvoj je predsjednik vodio pregovore sa teroristima koji su ustali protiv legalnih vlasti.
Kad se na legalan način moglo obračunati sa pobunjenicima i paraformacijama, potpisao je sporazume koji su rak za bosnu.
I sad ova djeca trebaju bojkotovat ili se upustiti u sukobe koji bi rezultirali takvim sankcijama da bi bio upitan opstanak države.
Lako je nama sada sa ove distance pricati kako se nesto moglo, trebalo.. Bio je to mnogo zajeban vakat u kojem ti je nanijeceno da nestaneš, ne samo od lokalaca vec je pola svijeta bolilo karina za tebe.
I da se krenuo da se obrucanavas i rješavas, kako ti kazes, imao si rampu. Unistio bi te bolan za 24h..
To je bilo tako kako je bilo. Sigurno je da se nesto moglo drugacije pa vjerovatno i bolje. A jos sigurnije je da ti je svako ziv predvidio mnogo goru varijantu od one sto si dobio ili bolje receno, krvlju ljudi platili.
Iz tog razloga, bez obzira koliko se ja licno ne slazem sa mnogim stvarima koje su tada uradjene, opet i uvijek pregrizem jezik i kazem svaka im cast i hvala im.
- ironman
- sirius

- Has thanked: 26180 times
- Been thanked: 26812 times
Prikoci.Chan wrote: 05 Jun 2023, 14:39Pa eto, imali ste priliku sa protestima da nametnete volju. Da vas je izašlo koliko vas je glasalo, a ne 300 duša, možda biste nešto i uspjeli.ironman wrote: 05 Jun 2023, 12:04 Ja ne predlazem. To glasaci rade.
Ukinuta im je volja i nametnuti su ovi likovi.
A nemam problem da kazem da je sda ovdje na Tk majka za ovu drugu opciju.
Isto vrijedi i za BiH.
Podrzavam DF oduvijek.
Ono sto dr.Begic zastupa i moji su stavovi.
Pa da vas je bar bilo 20% imalo bi možda nekog efekta ili da bar možeš reći dobro, jbg eto, pokušali smo. Ali ni to. Koliko se sjećam 2-3 puta su protesti bili organizovani i sve je to propuštena prilika, a što je zapravo pokazalo koliko se pretežno SDA "drma stolica". Ne bih se ja nešto pretjerano nadao ni onome "joj kako ćemo ih razvaliti na narednim izborima". Ima još dosta do narednih izbora. Ako Bakir i Sebija nakon kongresa u septembru ostanu gdje jesu onda SDA sebi puca u nogu definitivno.
A može biti da su opet glasali mrtvi u većem broju![]()
A SDA da je bolja na TK![]()
Koja opcija je godinama sluga pda i sbb ma Tk?
I ko tu opciju podrzava?
Ja ili ti.
Pod b.
Ko smo to mi ?
Bosnjaci? Glasaci sda i df?
Pa jos se sodaso nije ohladila ti zazivas opet.
Smireno.
Nece im uspjeti. A pokusavaju,cak i verbalnim deliktom.
I da ..
Da usput apsolviram i tareta.
Kome treba jos vremena da stigne sda?
Ljudima koji su zadnjih 30 godina bili stub sda i svega sto je uradjeno.
Promijenis dres poljubis ruku covicu i opran si od svega?
Znam,mora se pisati i praviti da se poznaje materija
Koliko puta do sada sam objasnjavao i ja i ogroman broj forumasa sta je u pitanju?
I bili u pravu svaki puta.
Tako je i sada.
A Chan. Mantra sa sebijom i bakirom..to je ono sto su na seminarima stranci ucili relativizatore...ti znas bolje od toga.
dream of spring...
- ironman
- sirius

I zaboravih kljucnu stvar.
Stranci lome kola na Bosnjacima.
U korist bg i zg.
A jednu stvar da su uradili.
Primili nas u NATO.
I tako rekli nema vise genocida.
Ovo bi moglo proci.
A sad i ovdje kroz usta sirotog Niksica odasiljati sumanute poruke o tome da se ne zele sukobi je pateticno i zbunjujuce za sve koji ovdje zive.
Jer ko je ikad od Bosnjaka spominjao sukob.
Nije sukob kad se udari sakom o sto i kaze neces me opet ybavat u mozak u mojoj kuci.
Stranci lome kola na Bosnjacima.
U korist bg i zg.
A jednu stvar da su uradili.
Primili nas u NATO.
I tako rekli nema vise genocida.
Ovo bi moglo proci.
A sad i ovdje kroz usta sirotog Niksica odasiljati sumanute poruke o tome da se ne zele sukobi je pateticno i zbunjujuce za sve koji ovdje zive.
Jer ko je ikad od Bosnjaka spominjao sukob.
Nije sukob kad se udari sakom o sto i kaze neces me opet ybavat u mozak u mojoj kuci.
dream of spring...
- Masamune
- Forumaš godine

- Mood:
Poredim stranke. Od jačih SDA i SDP su najgore, ali ima i gorih po politici i djelovanju - PDA i SBB. Sva sreća pa nisu rasprostranjene kao prve dvije, pa otuda ih po tome ne mogu svrstati u najgore. Činjenica je da je SDP vazda petljao sa te dvije stranke i to je bio katastrofalan potez.ironman wrote: 05 Jun 2023, 14:53Prikoci.Chan wrote: 05 Jun 2023, 14:39
Pa eto, imali ste priliku sa protestima da nametnete volju. Da vas je izašlo koliko vas je glasalo, a ne 300 duša, možda biste nešto i uspjeli.
A može biti da su opet glasali mrtvi u većem broju![]()
A SDA da je bolja na TK![]()
I ko tu opciju podrzava?
Ja ili ti.
Pod b.
Ko smo to mi ?
Smireno.
I da ..
Koliko puta do sada sam objasnjavao i ja i ogroman broj forumasa sta je u pitanju?
Tako je i sada.
A Chan. Mantra sa sebijom i bakirom..to je ono sto su na seminarima stranci ucili relativizatore...ti znas bolje od toga.
Vi SDA i DF glasači. Vječito pušete u istu trubu. Šta zazivam? Komšiću i DF-u će kad tad doći na naplatu konstantno šurovanje sa SDA, ali haman je njemu svejedno sve dok sebi osigurava mandate preko njihovog glasačkog tijela. Umjesto da povuče potez da ih se otarasi i da DF prodiše on čini upravo suprotno.
Smiješno je kad mantranje spočitavaš drugoj strani, a svoje ne vidiš. S druge strane i sam Zlatan Begić je jedna teška ubleha i mantraš. U Slobodnoj Bosni iskače kao iz paštete svako malo.
Je li činjenica da bi SDA bila jača bez Bakira i Sebije? Jeste. Pa ovo priželjkuju i mnogi SDA glasači. Kakvi ba seminari i relativizacija... o čemu ba ti?
- ironman
- sirius

Nisi mi odgovorio.Chan wrote: 05 Jun 2023, 15:14Poredim stranke. Od jačih SDA i SDP su najgore, ali ima i gorih po politici i djelovanju - PDA i SBB. Sva sreća pa nisu rasprostranjene kao prve dvije, pa otuda ih po tome ne mogu svrstati u najgore. Činjenica je da je SDP vazda petljao sa te dvije stranke i to je bio katastrofalan potez.ironman wrote: 05 Jun 2023, 14:53
Prikoci.
I ko tu opciju podrzava?
Ja ili ti.
Pod b.
Ko smo to mi ?
Smireno.
I da ..
Tako je i sada.
Vi SDA i DF glasači. Vječito pušete u istu trubu. Šta zazivam? Komšiću i DF-u će kad tad doći na naplatu konstantno šurovanje sa SDA, ali haman je njemu svejedno sve dok sebi osigurava mandate preko njihovog glasačkog tijela. Umjesto da povuče potez da ih se otarasi i da DF prodiše on čini upravo suprotno.
Smiješno je kad mantranje spočitavaš drugoj strani, a svoje ne vidiš. S druge strane i sam Zlatan Begić je jedna teška ubleha i mantraš. U Slobodnoj Bosni iskače kao iz paštete svako malo.
Je li činjenica da bi SDA bila jača bez Bakira i Sebije? Jeste. Pa ovo priželjkuju i mnogi SDA glasači.
Jesam li ja ili ti glasao za opciju koja je sluga pda i sbb na Tk.
I onda automatski pada prica o surovanju Komsica sa sda jer sa kime da koalira?
Sa pda i njegovim vjernim slugana sdp ?
Kontradiktornost.
Profesora Ustavnog prava nazvati ublehasom je neozbiljno. Covjeka koji je autor svih DF apelacija sudu u Strazburu.
Rekao si to kao da se radi o nekom levatu koji prica samo zato sto ima konekciju na net
A dosta raje ne zna ko je dr.Begic pa to moze smatrati tacnim.
I sta ja mantram. Ybs i bakira i sebiju..
Nebitni su mi.
Ja ukazujem na to da se fokusiranjem na njih dvoje javnosti baca prasina u oci da ne vidi sta prolazi ispod stola.
Davno sam napisao da njih dvoje trebaju u penziju. Time bi se relativizatorima izbio jedini izgovor za kuknjavu.
dream of spring...
- Taare
- greatest

- Has thanked: 6107 times
- Been thanked: 4413 times
Tako je. Po pravilu, ni fudo ni ja ne bismo trebali pametovati vama koji živite u bosni, pogotovo ne govoriti šta treba i kako.Chan wrote: 05 Jun 2023, 14:26 Ma nema tu nikakve mašine niti se nešto pravdam... pogotovo nema potrebe da se pravdam jednom Fudi koji živi cca 8k km daleko od Bosne i nema pojma o stanju na terenu, al bitno je da tandrče o politici kao da mi je prvi komšija.
Svi mi se morete obratit
- Taare
- greatest

- Has thanked: 6107 times
- Been thanked: 4413 times
To je tvoje demokratsko pravo. Ne moramo se uvijek slagati. Ti imaš svoje mišljenje, ja svoje.
Samo se vodim onim što su kazali naši komandanti, a to je da bismo se lako obračunali sa hrvatima.
Za ovo si u pravu.ironman wrote: 05 Jun 2023, 14:53 Kome treba jos vremena da stigne sda?
Ma narodu je bio pun kurac sda lopova.
Ono, daj bilo šta samo da ne krade.
Svi mi se morete obratit
- Julia-Klara
- Forum [Bot]
![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)
- Has thanked: 14701 times
- Been thanked: 10242 times
Najzalosnije je sto LOPOVLUKU i UHLJEBIZMU (car fajdi) nema alternative.
Kada je moc u pitanju haman su svi isti.
I za koga glasati?
Glasas za one za koje mislis da su dobri pa oni odmah sljedec dana koaliraju sa onim losima. Sta si napravio - nista
Rekoh vec, iz supljeg u prazno.
Nazalost
I za koga glasati?
Glasas za one za koje mislis da su dobri pa oni odmah sljedec dana koaliraju sa onim losima. Sta si napravio - nista
Nazalost
ju mast lov jor femili end bi najs tu komsija 
- Masamune
- Forumaš godine

- Mood:
Nisam ni ja za to glasao. Koliko znam Hadžikadić ne pripada tome. Ja sam za njegovu stranku glasao na svim nivoima i to već drugi put. Samo nisam za njega za predsjedništvo.ironman wrote: 05 Jun 2023, 15:31Nisi mi odgovorio.Chan wrote: 05 Jun 2023, 15:14
Poredim stranke. Od jačih SDA i SDP su najgore, ali ima i gorih po politici i djelovanju - PDA i SBB. Sva sreća pa nisu rasprostranjene kao prve dvije, pa otuda ih po tome ne mogu svrstati u najgore. Činjenica je da je SDP vazda petljao sa te dvije stranke i to je bio katastrofalan potez.
Je li činjenica da bi SDA bila jača bez Bakira i Sebije? Jeste. Pa ovo priželjkuju i mnogi SDA glasači.
Jesam li ja ili ti glasao za opciju koja je sluga pda i sbb na Tk.
I onda automatski pada prica o surovanju Komsica sa sda jer sa kime da koalira?
Sa pda i njegovim vjernim slugana sdp ?
Kontradiktornost.
Profesora Ustavnog prava nazvati ublehasom je neozbiljno. Covjeka koji je autor svih DF apelacija sudu u Strazburu.
Rekao si to kao da se radi o nekom levatu koji prica samo zato sto ima konekciju na net![]()
A dosta raje ne zna ko je dr.Begic pa to moze smatrati tacnim.
I sta ja mantram. Ybs i bakira i sebiju..
Nebitni su mi.
Ja ukazujem na to da se fokusiranjem na njih dvoje javnosti baca prasina u oci da ne vidi sta prolazi ispod stola.
Davno sam napisao da njih dvoje trebaju u penziju. Time bi se relativizatorima izbio jedini izgovor za kuknjavu.
Nazivam ga ublehašom jer naskakuje na svaku sa velikom dozom populizma i o svemu ima nešto da kaže. Stručnjak za sve. Isto vegeta, a u Slobodnoj Bosni svaka 3 dana o njemu članak. Bježi.
Ne prolazi ništa previše ispod stola kako se želi prikazati, a vi na to ne date ništa reći. I nije tačno da je isključivo fokus na Bakiru i Sebiji. Fokus je i na gubljenju raznih direktorskih i drugih funckija u javnim preduzećima i ustanovama. I to je predstavljeno kao udar na Bošnjake, a i na to odmah na prvu reagujete.
Last edited by Masamune on 05 Jun 2023, 17:19, edited 2 times in total.
- Naseef Mushroom
- Forum [Bot]
- Has thanked: 4200 times
- Been thanked: 3882 times
Zašto onda analitičari koji niti su Bošnjaci a kamoli SDAovci poput Nikolaidisa i Bursaća govore o BH Dritanizaciji kada govore o sadašnjoj vlasti?Duminjo wrote: 05 Jun 2023, 11:04Sve ovo sto si nabrojao nije pocelo jucer vec traje godinama u nazad 20-30 godina.Naseef Mushroom wrote: 05 Jun 2023, 01:26
Pa sve te grupe, te različitosti, sam naveo jer svi oni čine jednu cjelinu, tj. bošnjački narod, od one što grli Draška, preko onih kojima je preči George Floyd od Hame iz Bijeljine, pa do onih što ne mogu smisliti “došlje koje su šljegle” koji su žrtve etničkog čišćenja.
Ja sam itekako objasnio za rješenje, a to je da nema rješenja, šah-mat, nema nijedne svjetle tačke, plakat ćemo za vremenom prije Schmidtovog nametanja. Nismo ni prije bili drugačiji ali je sada sve došlo na naplatu.
Tebi je neka pozitiva što se rs nije otcijepila a što tamo sve manje ima Bosne a sve više Srbije to ćemo zanemariti.
I ti si dio tog istog problema, razmišljanje u rangu onog kada je Dodik postao član predsjedništva “E jest se Dodik zayebao, postao je član predsjedništva onoga što mrzi i negira hahaha hihihi, kako ćeš sada moći spavati Milorade LOL pogledaj u svoj pasoš šta na njemu piše” a to što je Dodik kroz predsjedništvo dobio još veću moć da nas ponižava i unazadi to ćemo ignorisati, važno je da je Dodika toliko pogodilo što je član predsjedništva države koju ne priznaje, da će sa njim brisati suze (i guzicu).
Nemamo pravo na svoj jezik i proći kroz te gradove sa BH dresom je ravno samoubistvu ali nema panike, rs nije nigdje otišla, nek pogledaju Srbi koji im je pasoš pa neka lupaju glavom od zid. I sa takvim razmišljanjem ćemo dobiti lobiste kao Albanci sa Kosova?
Ali simpatično kako si samo još prije par dana tvrdio da je laž da si me zvao SDA botom a sada skrećeš na tu priču iako sam u onom postu isto kritikovao SDA.
Ustvari jeste laž, nisi mi to nikada napisao niti ćeš napisati, već sa vremena na vrijeme onako indirektno sa strane podbadaš.
Svih tih godina je bilo Bosne, sada se odjednom digla prašina i sada odjednom nema Bosne.
Bezveze galamiš.
Zašto je jedan njemački satiričar posvetio emisiju Schmidtu i njegovim nepravednim potezima ako je sva ova buka samo kmečanje jer SDA ne čini više vlast?
Ide junak do junaka, ide Bošnjak do Bošnjaka, Allahu se svom klanjaju i pjesmu pjevaju.
Živio Alija i bosanska armija, živjela, živjela Bosna.
- Naseef Mushroom
- Forum [Bot]
- Has thanked: 4200 times
- Been thanked: 3882 times
Pa imamo sada surealnu situaciju gdje se F ubacuje u SDA i dobijamo SDFA (naravno, misli se time na DF) i komentare na onom forumu i portalima poput “Podrška novoj vladi, SDFA je 30 godina uništvala državu” iako DF ne postoji 30 godina a predsjednik im je bio dugo godina u SDPu, a novu vlast čini SDP i političari koji su bili u SDA tih 30 godina.Chan wrote: 05 Jun 2023, 11:32Jarane u SDA je truhlo sve od rukovodstva do najnižih nivoa stranke bez obzira na ex SDA jurišnike koji su se sad dočepali fotelja. Ti ako misliš da je sve super sad nakon što su otišli onda si budala ili si simpatizer ili si bot.ironman wrote: 05 Jun 2023, 11:26
Kojih par ljudi?
De realno nabroji ko cini ovu nametnutu vladu..koje stranke vode glavnu rijec .
Hoces da ja?
I jos. Jel se ti slazes sa stavom ns da nas sa tk piricka zastupa..da smo mi ono![]()
To što trenutno nisu vlast ne znači da ih ne možeš kritikovati zbog više od 2 decenije organizovanog kriminala, mita i korupcije u svim segmentima. To što bi ti i drugi htjeli da to isključivo svalite na Čamparu i ekipu je posebna priča.
Daleko najkorumpiranija stranka i dan danas. Odmah iza nje SDP. Naravno, ako govorimo o strankama u kojima su Bošnjaci i ostali većina.
Ide junak do junaka, ide Bošnjak do Bošnjaka, Allahu se svom klanjaju i pjesmu pjevaju.
- Krokodil Behko
- Globalni moderator

- Has thanked: 10000 times
- Been thanked: 11889 times
Julia-Klara wrote: 05 Jun 2023, 16:38 Najzalosnije je sto LOPOVLUKU i UHLJEBIZMU (car fajdi) nema alternative.
I za koga glasati?
Glasas za one za koje mislis da su dobri pa oni odmah sljedec dana koaliraju sa onim losima. Sta si napravio - nista![]()
Nazalost![]()
Znači, obline sprijeda otpozadi, šta da se radi?
Koga podržati?
- Masamune
- Forumaš godine

- Mood:
Ja pravim razliku između DF i SDA bez obzira na mišljenja specijalne škole sa klixa.Naseef Mushroom wrote: 05 Jun 2023, 17:23Pa imamo sada surealnu situaciju gdje se F ubacuje u SDA i dobijamo SDFA (naravno, misli se time na DF) i komentare na onom forumu i portalima poput “Podrška novoj vladi, SDFA je 30 godina uništvala državu” iako DF ne postoji 30 godina a predsjednik im je bio dugo godina u SDPu, a novu vlast čini SDP i političari koji su bili u SDA tih 30 godina.Chan wrote: 05 Jun 2023, 11:32
Jarane u SDA je truhlo sve od rukovodstva do najnižih nivoa stranke bez obzira na ex SDA jurišnike koji su se sad dočepali fotelja. Ti ako misliš da je sve super sad nakon što su otišli onda si budala ili si simpatizer ili si bot.
To što trenutno nisu vlast ne znači da ih ne možeš kritikovati zbog više od 2 decenije organizovanog kriminala, mita i korupcije u svim segmentima. To što bi ti i drugi htjeli da to isključivo svalite na Čamparu i ekipu je posebna priča.
Daleko najkorumpiranija stranka i dan danas. Odmah iza nje SDP. Naravno, ako govorimo o strankama u kojima su Bošnjaci i ostali većina.
DF-u je ipak iskreno stalo do države i tu ima dokazanih patriota. To je i motiv za njihove reakcije.
Kod SDA je veliki motiv gubitak direktorskih funkcija, a koji su u sramotnim kmekama i protestima od 300 duša na kojima je svaki peti bio direktor nekog preduzeća sa sobom povukli i DF u provaliju.
DF treba okrenuti leđa SDA.
- Julia-Klara
- Forum [Bot]
- Has thanked: 14701 times
- Been thanked: 10242 times
Pa to (ti) i govorim - nemamo nikog.Krokodil Behko wrote: 05 Jun 2023, 17:25Julia-Klara wrote: 05 Jun 2023, 16:38 Najzalosnije je sto LOPOVLUKU i UHLJEBIZMU (car fajdi) nema alternative.
I za koga glasati?
Glasas za one za koje mislis da su dobri pa oni odmah sljedec dana koaliraju sa onim losima. Sta si napravio - nista![]()
Nazalost![]()
Znači, obline sprijeda otpozadi, šta da se radi?
Koga podržati?
Da li je namjera bila doci do ovoga da smo totalno "pogubljeni" jer vise niko ne zna "dje gonimo"?
Eto vidi nas na forumu - kad nas neko cita re'ko bi da bi jedna docekali da se medjusobno pokokamo, a zamal pa svi "isti".
ju mast lov jor femili end bi najs tu komsija 
- Fuddo
- Maliciozni seronja

- Has thanked: 14431 times
- Been thanked: 24302 times
Pa kad nemaju pojma ni o cemuTaare wrote: 05 Jun 2023, 16:29Tako je. Po pravilu, ni fudo ni ja ne bismo trebali pametovati vama koji živite u bosni, pogotovo ne govoriti šta treba i kako.Chan wrote: 05 Jun 2023, 14:26 Ma nema tu nikakve mašine niti se nešto pravdam... pogotovo nema potrebe da se pravdam jednom Fudi koji živi cca 8k km daleko od Bosne i nema pojma o stanju na terenu, al bitno je da tandrče o politici kao da mi je prvi komšija.
Nemas ni ti
Moram vam govorit
Dozvolite da se obratimo
- Masamune
- Forumaš godine

- Mood:
Ma nije problem pisati i diskutovati.Taare wrote: 05 Jun 2023, 16:29Tako je. Po pravilu, ni fudo ni ja ne bismo trebali pametovati vama koji živite u bosni, pogotovo ne govoriti šta treba i kako.Chan wrote: 05 Jun 2023, 14:26 Ma nema tu nikakve mašine niti se nešto pravdam... pogotovo nema potrebe da se pravdam jednom Fudi koji živi cca 8k km daleko od Bosne i nema pojma o stanju na terenu, al bitno je da tandrče o politici kao da mi je prvi komšija.
Ali kad mene neko ubjeđuje u nešto što nije tačno onda reagujem na takav način.
Ne, nije kriv HDZ što je TK zapušten. Krivi su oni koji se ne zauzimaju za TK na ključnim pozicijama, ljudi koji su tu postavljeni iz TK, a to su mahom Bošnjaci i ostali.
Last edited by Masamune on 05 Jun 2023, 17:42, edited 1 time in total.
- Fuddo
- Maliciozni seronja

- Has thanked: 14431 times
- Been thanked: 24302 times
Nije tacnoChan wrote: 05 Jun 2023, 17:39Ma nije problem pisati i diskutovati.Taare wrote: 05 Jun 2023, 16:29
Tako je. Po pravilu, ni fudo ni ja ne bismo trebali pametovati vama koji živite u bosni, pogotovo ne govoriti šta treba i kako.
Ali kad mene neko ubjeđuje u nešto što nije tačno onda reagujem na takav način.
Ne, nije kriv HDZ što je TK zapušten. Krivi su oni koji se ne zauzimaju za TK na ključnim pozicijama, a to su mahom Bošnjaci i ostali.
Kod vas su boljsevici na vlasti od 45, i onaj kuko.
Dozvolite da se obratimo
- Mister No
- The Good, the Bad and the Ugly

- Has thanked: 9186 times
- Been thanked: 5869 times
Krivi SDA-ovici i SDP-ovci koji pocnu klimoglavit sarajevskim pederčićima, obicno visokim funkcionerima iz stranke, čim prođu Kladanj.
The Dark Side Of The Forum...