I mene ne boli
Al znam da lečim
Nije to vec peremo redovno zube pa ja
immuno wrote: 06 Jun 2023, 22:05Yes, uh kako je to ukusno, skuha se meso sa zacinima Zimt, karanfilcic ( Nelken), suhi limun, Vanilija. Kad je meso skoro kuhano Doda se suho voce sljive, marelice, grozdjice, suhe kruske, smokve. Ja voce malo skuham sa secerom I kad sve sjedinim dodam jos jabuke I jos samo malo kuham na tihoj vatri da se "ucevabi"![]()
pa i ja to radim, naprimer u pecenje jabuku, u patku jabuku ili kajsiju, sljivuNice wrote: 07 Jun 2023, 09:38 Nemate pojma
Slično ovako i u lonac stavim voće, naročito kad kuham na verigama, voće pruži poseban šmek i ukus. Ne mora to biti ni ovoliko vrsta voća kao što je Immuno napisala, probajte sa jednom vrstom.
sta znaci ucevabiimmuno wrote: 06 Jun 2023, 22:05Yes, uh kako je to ukusno, skuha se meso sa zacinima Zimt, karanfilcic ( Nelken), suhi limun, Vanilija. Kad je meso skoro kuhano Doda se suho voce sljive, marelice, grozdjice, suhe kruske, smokve. Ja voce malo skuham sa secerom I kad sve sjedinim dodam jos jabuke I jos samo malo kuham na tihoj vatri da se "ucevabi"![]()
Neko na artanimaChan wrote: 07 Jun 2023, 11:18 Ko god je ovaj Cuval nije bas dobar
Napravis account i onda ne pises nista na forumu 2 mjeseca, a redovno citas. To je za neko dobro propitivanje.
Arthur nas je k'o gost citao 10 godinaChan wrote: 07 Jun 2023, 11:18 Ko god je ovaj Cuval nije bas dobar
Napravis account i onda ne pises nista na forumu 2 mjeseca, a redovno citas. To je za neko dobro propitivanje.